11 Μαΐ 2008

Σπύρο, καλός φαντάρος!

Ας δώσουμε όλοι μια ευχή μέσα από την καρδιά μας στον Σπύρο από τη Χαλκιδική, που αύριο παρουσιάζεται στο στρατό, έτοιμος να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα!
Ο Σπύρος, για όσους δεν θυμούνται, είναι ο φίλος μας ο γυμναστής που δουλεύει με τα παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες. Η αδελφή του η Θάλεια είναι δασκάλα σε αντίστοιχο σχολείο. Συνέντευξη των παιδιών φιλοξένησα στο ιστολόγιό μου, με τίτλο Α.Μ.Ε.Α.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που το Παιδί της Αγάπης στάθηκε η αφορμή να γνωρίσω τον Σπύρο και τη Θάλεια και που χάρη στην επικοινωνία μας αυτή, μπήκαν σε αυτή την παρέα της μπλογκόσφαιρας!
Σπύρο, από μένα και τον Γιάννο, έχεις τις καλύτερες ευχές μας για την εμπειρία που σε περιμένει. Γρήγορα περνάει ο καιρός και να θυμάσαι ότι έχεις καινούργιους φίλους εδώ που θα σου στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και θα σε περιμένουν...
Στη φωτογραφία ο Σπύρος με τη Θάλεια στην πανέμορφη πατρίδα τους, την Χαλκιδική

16 σχόλια:

Ivy είπε...

Μαρία, στέλλουμε τη θετική μας ενέργεια στον Σπύρο, να περάσει καλά στο στρατό. Πολύ όμορφα παιδιά και τα δύο.

Σπύρος είπε...

Αγαπημένοι μου φίλοι Μαρία και Γιάννο με συγκινήσατε πάρα πολύ!!! Να ξέρετε οτι η επικοινωνία μας ήταν το καλύτερο δώρο για μένα!! Αύριο ξεκινά μια καινούρια εμπειρία και πραγματικά χαίρομαι που σας έχω δίπλα μου!! Πήρα τη θετική σας ενέργεια, η οποία με "γέμισε" με περισσότερη αισιοδοξία! Είμαι σίγουρος οτι θα με σκέφτεστε.. το ίδιο ισχύει και για μένα! Τα λέμε σύντομα με την πρώτη ευκαιρία! Να είστε καλά, σας φιλώ!

Σπύρος είπε...

Έχετε χαιρετισμούς απ'όλη την οικογένεια!!

"ζαχαρούλα.." είπε...

Μαράκι όταν μίλαγες για τον Σπύρο.. δεν είχες αναφέρει ότι εκτός από σπάνιο παιδί, είναι και κουκλί.... στο φυλάω αυτό..!!

Λοιπόν, Σπύρο, Γρεβενά είπαμε ε? Ο στρατός είναι μία ιδέα.. Αν πας εξ' αρχής με την εντύπωση ότι όλα θα είναι χάλια, θα περάσεις άστα να πάνε.. αν όμως το δεις σαν εμπειρία, σαν ευκαιρία να γνωρίσεις νέους τόπους, νέους ανθρώπους και να τεστάρεις τον εαυτό σου... τότε θα περάσεις καλά.. Ο φίλος μου υπηρετεί την θητεία του στην αεροπορία (είναι από τους τυχερούς), και ο αδερφός μου ήταν πεζικό, από την Θήβα, στην Λήμνο και από εκεί Κιλκίς.. Σε διαβεβαιώ ότι δεν έπαθε τπτ.. έκανε καινούριους φίλους και είδε πως είναι να κάνεις άπειρες ώρες σκοπιά...

Σπύρο, να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου.... αν και δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα... είσαι εκπαιδευμένος από την ζωή ...δεν σε φοβάμαι... καλή θητεία!!!!! φιλιά πολλά... και η θετική μου ενέργεια μαζί σου!!!!!

ΥΓ: Θάλεια δεν πας πίσω από ομορφιά!!!!!!

φιλιάααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Σπύρος είπε...

@Καλή μου Ήβη σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!! (Μακάρι να βρεθούμε & ευχαριστώ για την πρόσκληση!)

@Ζαχαρούλα μου τι να πώ... ντρέπομαι χα-χα!! ( Βέβαια απο χθές έχω καινούριο look , ξυρισμένο κεφάλι κτλ..) Σ'ευχαριστω και να είσαι καλά!! Φυσικά και θα σας λέω τα νέα μου, με την πρώτη ευκαιρία! (Σε είχα επισκευθεί στο ιστολογιό σου, αλλά μάλλον δεν θα πήρες τα μηνύματά μου!)

@Μαράκι όσο για σένα τι να πώ? Ευχαριστώ για τo αφιέρωμα και για όλα!!!!

Μαρία (Τρίπολη) είπε...

Σπυράκο καλή θητεία!!!
Θα περάσει πριν το πάρεις χαμπάρι!!! Φιλάκια πολλά

"ζαχαρούλα.." είπε...

δεν έχεις ανάγκη εσύ.. και με ξυρισμένο κεφάλι σούπερ θα είσαι..!!!

δεν πήρα κάποιο μνμ... στείλε mail να είμαστε σίγουροι!!!!!!!!!!!!

καληνύχτες!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους
Σπύρο καλή θητεία. Απόλαυσε τη θητεία σου και μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε στεναχωρήσει εκεί μέσα. Κάτι ξέρω από Στρατό. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις τόσο γρήγορα μαζί μας, μέχρι την ορκομωσία σου!!!! Κάτι ξέρω από Στρατό...και πάλι ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ
Έλενα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Είδες Ζαχαρούλα η Μαρία ,τα όμορφα τα κρύβει η ατιμούλα κόρη μου! Συμπτωματικά σήμερα φεύγει κι ένα δικό μας παιδί ο Αλέξης που θα πάει στη Ρεντίνα στις ειδικές δυνάμεις.Του εύχομαι όπως ακριβώς και στον Σπύρο σου καλή θητεία, να κάνει το καθήκον του στη πατρίδα και στον εαυτό του γιατί η στρατιωτική θητεία είναι ένα σχολείο νομίζω απαραίτητο για να γίνει το αγόρι άνδρας.Κάποτε θα πω το ίδιο για τον εγγονό μου.Όταν ο άνδρας μου πήρα ελληνική υπηκοότητα 'ηταν38 ετών με 2 παιδιά και τον πήραν στο στρατό γιατι στο Βέλγιο δεν είχε πάει, έτσι όταν πήγαινα να τον δώ στο στρατόπεδο 22 χρονών τότε τον φώναζαν ως εξής: -Γέρο η γριά σου! Σπύρο όλα θα πάνε καλά!

"ζαχαρούλα.." είπε...

..η σκέψη μου πάντως είναι στον Σπύρο...
ελπίζω όλα να είναι καλά όπως η ηλιόλουστη ημέρα έξω.....

φιλιά!!!!!!!!!!

καλημέρα, καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

ο Σπύρος είναι μια χαρά και θα περάσει πολύ καλά. Σε λίγο θα περάσει την πύλη του στρατοπέδου.... Θα πάνε όλα καλά....Λόγω της παρεμφερούς εργασίας θα τον προσέχω όσο περνάει από το χέρι μου....
Έλενα

Ra Ma είπε...

Σπύρο ...καλός πολίτης! Μην σε τρομάζουν σκέψεις όπως ότι "θα απολυθεί πρώτα όλος ο Ελληνικός Στρατός και μετά εσύ"!!!! Πλάκα σου κάνω.
Μια χαρά θα τα πας, ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και ο στατός εμπίπτει στην ...ειδικότητά σου! Με το καλό να τελειώσεις!

Μαρία, ...τόλμησα και αγόρασα το βιβλίο σου! Να δω από πότε θα αρχίσω να κλαίω....
Ζαχαρούλα ...το πήραμε το μήνυμα :))

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

"ζαχαρούλα.." είπε...

radio marconi.... με παρεξήγησες... θα σε τσακίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γκρρρρρ...

Smaragdenia είπε...

Σπύρο, εξαιρετικά αφιερωμένο, "το φανταράκι" του Βαγγέλη ΚΟνιτόπουλου...
καλός πολίτης
Σμαραγδή

clementine είπε...

Σπύρο, καλός φαντάρος πρώτα απ΄όλα! Εμείς δε σε φοβόμαστε,έχεις αποδείξει ότι είσαι μαχητής. Και καλά που μπήκες τώρα, γιατί τον Αυγουστο σε θέλουμε Χαλκιδική...
Όσο για τα σχόλια της Ζαχαρούλας, γιατί να μην πεί την αλήθεια η γυναίκα? Αφού η αλήθεια δεν κρύβεται. Να σε κάνω γαμπρό μου παλικάρι μου?? 20 χρόνια δεν είναι πολλά,, είναι παιδιά?
Αυτά για θετική ενέργεια.


@Ζαχαρούλα θα σε δούμε Σάββατο?

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σε ολους...
Με λενε Μαρια,ειμαι μονο 13,και ομολογουμενως
ψιλοντρεπομαι που αφηνω μηνυμα σε ενα μπλογκ με ανθρωπους μεγαλυτερους απο μενα...φαντα2ομαι...
αυτο που επιδιωκω στελνοντας αυτο
το μηνυμα ειναι να πω ενα μεγαααλο
μπραβο στο Σπυρο και στη Θαλεια...
3ερω πως δεν θα σας ενδιαφερει η
γνωμη ενος μικρου κοριτσιου αλλα
εγω νιωθω την αναγκη να πω μπραβο...
Συγχαρητηρια λοιπον για την επιλογη σας να βοηθησετε ανθρωπους που χρειαζονται βοηθεια και συμπα-
ρασταση πανω απο ολα...

ΦιΛαΚιΑ