17 Ιουν 2008

Μια καταπληκτική ιδέα!

Tupperware® Online

Η πολύ καλή μου φίλη και εκπληκτική μαγείρισσα Ήβη Λιακοπούλου, σας είναι σίγουρα γνωστή από το μπλογκ της "Οι συνταγές της Ήβης".

Η καταγωγή της είναι από την Κύπρο και συνεχώς μας εντυπωσιάζει με πεντανόστιμες και πρωτότυπες συνταγές κυπριακής, ελληνικής αλλά και διεθνούς κουζίνας!

Η Ήβη είναι μέλος σε πολλά διεθνή μπλογκς μαγειρικής κι έχει κερδίσει ουκ ολίγα βραβεία με τις συνταγές της. Η ίδια μας εξηγεί το μεράκι για το χόμπυ της που την οδήγησε στη δημιουργία του μπλογκ: "Εφτιαξα αυτό το blog με σκοπό να καταγράψω και να κάνω γνωστές τις συνταγές του τόπου μου αλλά και άλλες συνταγές κυρίως ελληνικές. Σκοπός μου είναι οι συνταγές να γίνονται κατανοητές και από ανθρώπους που πρώτη φορά θα επιχειρούν να μαγειρέψουν και έτσι «τα αυτονόητα δεν θα παραλείπονται». Επίσης θα βρείτε συμβουλές για το μαγείρεμα και το νοικοκυριό."

Ο λόγος όμως που της αφιερώνω σήμερα την συγκεκριμένη ανάρτηση, δεν είναι το μπλογκ με τις συνταγές της - αν και βεβαίως το βαθμολογώ ως το καλύτερο του είδους! Είναι για να προβάλλω την καταπληκτική της ιδέα να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό μαγαζί, με τα γνήσια προϊόντα της εταιρείας Tupperware! Με πραγματικό μεράκι και πολύ κόπο και χρόνο, η Ήβη κατάφερε να "ανοίξει" αυτό το "μαγαζί" και με αυτόν τον τρόπο να λύσει τα χέρια όλων των σύγχρονων εργαζόμενων γυναικών - αλλά και αντρών.

Μια επίσκεψη στο e-μαγαζί της Ήβης είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει. Θα βρείτε όλη την ποικιλία των προϊόντων με αναλυτική επεξήγηση για τη χρήση του καθενός και την τιμή του. Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας μέσω e-mail, εύκολα, απλά και γρήγορα και να παραλάβετε τα προϊόντα σας ταχυδρομικώς ή με κούριερ, πληρώνοντας είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε με αντικαταβολή. Μέχρι τις 25/6 η Ήβη προσφέρει κι ένα όμορφο δώρο με κάθε παραγγελία κι όλοι όσοι κάνουν τις αγορές τους από το "μαγαζάκι" της θα συμμετέχουν σε κλήρωση μ'ένα επίσης όμορφο και πρακτικό δώρο.

Κάντε την ηλεκτρονική σας βόλτα στο e-μαγαζί της Tupperware κι απολαύστε την ευκολία που μας προσφέρει η τεχνολογία. Από μένα ένα μεγάλο μπράβο στην Ήβη μας για την καταπληκτική της ιδέα και καλή επιτυχία στο εγχείρημά της! Ελπίζω ότι θα έχει την στήριξη όλων μας εδώ στη μπλογκόσφαιρα, αφού έτσι κι αλλιώς είναι δικό μας παιδί!

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ήβη, θα το έχω σίγουρα στα υπ'όψιν μου το 'μαγαζί"!

dromaki είπε...

Εχω επισκεφτεί το σπίτι της Ηβης,έχω διαβάσει τις συνταγές της,έχω δει τα τάπερ(τα καλύτερα κατ'εμέ).
Έγώ θα πω όμως ένα μπράβο σε σένα που μέσα από το δικό σου μπλογκ εκθέτεις και προωθείς την δουλειά κάποιας άλλης συμπλογκίτισσας:))
Kαλή σου μέρα Μαρία μου.

Ivy είπε...

Μαράκι μου πραγματικά ήταν έκπληξη αυτό που έκανες για μένα. Δεν έχω λόγια να σ'ευχαριστήσω, πρώτα για όλα τα καλά λόγια που είπες για μένα και δεύτερο για την υποστήριξή σου σ' αυτό που προσπαθώ και εγώ να κάνω για να βοηθήσω οικονομικά στο σπίτι. Πραγματικά η μπλογκόσφαιρα είναι μια μεγάλη οικογένεια που υποστηρίζει ο ένας τον άλλο. Εάν κάνετε τον κόπο και διαβάσετε το προχθεσινό ποστ μου στα Αγγλικά θα δείτε τι εννοώ. http://kopiaste.blogspot.com/2008/06/caramelized-apricots-with-ice-cream.html

Ελπίδα, σ' ευχαριστώ και εσένα για τις ευχές σου.

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Ελπίδα! Να πας από την Ήβη, θα περάσεις καλά! Φιλιά!

Δρομάκι μου γλυκό, καλή σου μέρα! Το ξέρω ότι η Ήβη είναι γνωστή, είναι πολύ ταλαντούχο άτομο και της αξίζει, γι αυτό άλλωστε και της κάνω το αφιέρωμα αυτό μέσα απ'την καρδιά μου. Όπως έχετε καταλάβει, εμένα αυτό που μ'αρέσει θέλω πάντα να το μοιράζομαι μαζί σας! Φιλιά πολλά σε μαμά και κόρη!

Unknown είπε...

Χαίρομαι κορίτσια πάρα πολύ. Πρώτα πρώτα χαίρομαι για την Ήβη, παρόλο που δεν την ξέρω, δεν την έχω επισκεφτεί μέχρι τώρα, που καταφέρνει να προοδεύει με το hobby της και το μεράκι της και μετά χαίρομαι γιατί το net καταξιώνεται σαν μέσο, μέρα με την μέρα και στο τομέα των επιχειρήσεων και του εμπορίου. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό το καταπληκτικό μέσο, είναι ένα δώρο και για ένα καλύτερο κόσμο.

Maria Tzirita είπε...

Καλώς την Ήβη μας! Το σκεφτόμουν από την προηγούμενη βδομάδα που έκανες εγκαίνια, αλλά δεν είχα προλάβει να σου ετοιμάσω την έκπληξη! Το αξίζεις Ήβη μου, στο λέω ειλικρινά, είσαι πολύ δραστήρια και χαρισματική και μπράβο σου! Εύχομαι τα καλύτερα!

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Λίλυ μου! Να την επισκεφτείς την Ήβη, όπως είπα και στην Ελπίδα, θα περάσεις καλά κι εσύ κι ο αντρούλης σου - αν του φτιάξεις τις συνταγές της! Κι όσο για το "μαγαζί", αυτό ακριβώς είπα κι εγώ: Καταπληκτική ιδέα!
Φιλιά!

clementine είπε...

εγώ το είπα ήδη στην Ηβη, ότι είναι καταπληκτική η ιδέα αυτή, αφού δεν χρειάζεται να έχεις χρόνο ή να μην ξέρεις σε ποιά επίδειξη να πας για να προμηθευτείς τα τάπερ. Νομίζω ότι θα πάει καλά....
Καλό μεσημέρι

Ivy είπε...

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και ειδικά τη Μαρία που με ανιδιοτέλεια στηρίζει όλους τους ανθρώπους που αγαπάει.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Μαράκι, καλημέρα και στην υπόλοιπη παρέα! Καλή επιτυχία στην Ήβη και στο καινούριο της ξεκίνημα και χρυσές δουλειές να της ευχηθούμε!
Διάβασα το ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και έγραψα κάποια λόγια γι' αυτό, γνωρίζοντας από την αρχή πως ό,τι και αν έλεγα θα ήταν πολύ λίγο μπροστά σε όλα αυτά που με έκανε νοιώσω... Κατάλαβα πάντως τον λόγο για τον οποίο αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους αναγνώστες.

dromaki είπε...

Νάχεις μια όμορφη,χαρούμενη μέρα:))

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Ελένη! Τι κάποια λόγια καλή μου, το εγκώμιο μου έπλεξες! Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, στα έγραψα και στο ιστολόγιό σου, με συγκίνησες αφάνταστα...
Φιλάκια πολλά!

Ivy είπε...

Μαρία μου Καλημέρα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά εκεί γύρω στην περιοχή της Αργολίδος, μετά τον πρωϊνό σεισμό. Φαντάζομαι τι τραβήξατε, αφού ξυπνήσαμε εμείς στην Αθήνα από το κούνημα.
Ευχαριστώ την Ελένη για τις ευχές της.

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Ήβη μου! Στην Αθήνα είμαι αλλά δεν πήρα χαμπάρι, εκείνη την ώρα πήγαινα τον καλό μου στο αεροδρόμιο! Από σένα το έμαθα και πήρα τη μαμά μου αλλά ευτυχώς κανένα πρόβλημα, δεν ήταν λέει πολύ έντονος.

Maria Kat είπε...

πάλι σεισμός έγινε???
Χριστό δεν κατάλαβα...
έτσι και γίνει κανας σοβαρός δεσμός, θα με πλακώσουν τα ντουβάρια κ εγω θα κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου!!!Και όταν θα ξυπνήσω και θα δω το ταβάνι από πάνω μου θα λέω: "ουπς.... κάτι άλλαξε σήμερα"
Καλημέρες Πολλές σε όλους

Maria Kat είπε...

δεσμός = σεισμός
για να μαθω να μη γράφω υπό την επηρρεία αλκοόλ... εεεε διαβάσματος εννοώ :P

Μαρία Έλενα είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στην Ήβη
Εμείς οι γυναίκες όταν θέλουμε κάτι το καταφέρνουμε.
Μαράκι που θα είσαι το Σαββάτο 21/6 στις 8 το βράδυ;
Φιλάκια ...

Dimitra Andritsiou είπε...

Πολύ ωραία η ιδέα της φίλης σου! Η μαμά μου θα ενθουσιαστεί όταν της το πω! Καλή επιτυχία της εύχομαι

Maria Tzirita είπε...

Παρεάκι μου, πολύ γέλασα με το "έτσι και γίνει κανάς σοβαρός δεσμός"...!!!! Δεν έπρεπε να το διορθώσεις, μου το χάλασες! Φιλάκια κοριτσάκι μου (τελείωσες τις εξετάσεις;)

Maria Tzirita είπε...

Μαρία Έλενα, πού είσαι κορίτσι μου; Το μπλογκ σου το βρήκα εγκαταλελειμένο! Λοιπόν, τα νέα κυκλοφορούν πολύ γρήγορα, έτσι; Θα κάνω σχετική ανάρτηση αύριο, αλλά αφού με ρωτάς, θα στο πω: στο Πασαλιμάνι, στην έκθεση βιβλίου θα βρίσκομαι! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Δημητρούλα πράγματι οι μαμάδες θα ενθουσιάζονταν αν ήξεραν τι κόπο και χρόνο γλυτώνουμε εμείς οι "σύγχρονες" με την τεχνολογία! Είναι αξιέπαινη η Ήβη μας, το είπαμε και θα το ξαναπούμε!
Φιλιά και σε σένα!

Maria Kat είπε...

Μαράκι έτσι και γίνει σοβαρός δεσμός τότε θα με ψάχνετε! οπότε επειδή δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα ας ΄παραμείνουμε στους σεισμούς!!! :P
είναι πιο... άμεσο και αποτελεσματικο :P
Αν σου πω ότι δεν έχω ξεκινήσει καν θα το πιστεψεις? Τη Δευτέρα δίνω πρώτο μάθημα. Θα με κλάψουν και τα χρυσόψαρα!!!!

Maria Tzirita είπε...

Χα,χα, τα δικά μου τα χρυσόψαρα πάντως δε θα κλάψουν καθόλου, τα έστειλα με τον Γιάννο πακέτο στην Κύπρο και τώρα κολυμπούν ξένοιαστα στη λιμνούλα που τους έφτιαξε!
Άντε, καλά αρχή και καλή επιτυχία κοριτσάκι!

Maria Kat είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα
Χρυσόψαρα ταξιδιάρικα πρωτη φορά ακούω!!! Τυχερά ψαράκια!!! Άντε και στο Hilton!!!!

Κόκκινη Ομπρέλα είπε...

Συγχαρητήρια στην Ήβη, συγχαρητήριαόμως σε σένα που την αγκάλιασες έτσι αλλά και μας άνοιξες ακόμη μια πορτούλα! Θα την επισκεφθώ σύντομα, φαίνεται ενδιαφέρουσα η πρότασή της, αλλά και πρακτική!
Καλό βράδυ Μαρία μου,
σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Καλώς την ομπρελίτσα μου! Γι αυτό είναι τα μπλογκς, για να μοιραζόμαστε και ν'ανοίγουμε πορτούλες! Καλό βράδυ και σε σένα γλυκιά μου!

Μαρία Έλενα είπε...

Ομορφούλα
Το ήξερα πως θα είσαι στην έκθεση Βιβλίου για αυτό σε ρώτησα.
Εγω έχω δυο ιστολόγια.
Ένα είναι το glykia-zoi.pblogs.gr
και το άλλο είναι glykia-zoi.blogspot.com.
Αυτές τις μέρες ήμουνα στο νοσοκομείο με την Μαρκέλλα και δε μπόρεσα ν' ανεβάσω κάτι άλλο.
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Φιλάκια ...

Maria Tzirita είπε...

Ωχ! Τι έπαθε το κοριτσάκι σου; Πάω τώρα στην άλλη σου σελίδα (να την κρατήσω κι αυτήν εδώ στη λίστα μου να σε βρίσκω!) και τα λέμε εκεί γλυκιά μου.