31 Αυγ 2008

Καλώς σας βρίσκω και πάλι!



Να'μαστε πάλι εδώ! Μετά από έναν ολόκληρο μήνα διακοπών, είμαι και πάλι σπίτι, μπροστά στον υπολογιστή μου, να διαβάζω τα σχόλιά σας, τις ευχές σας και να εισπράττω την αγάπη σας. Αυτή είναι η καλύτερη παρηγοριά για μένα και σας ευχαριστώ. Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, ονειρεμένες διακοπές κι ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως από Δευτέρα θα είμαι πάλι πίσω στη δουλειά και την καθημερινότητά μου. Μοναδική χαρά είναι που ξαναβρίσκω όλους εσάς, τα μπλογκο-φιλαράκια μου! Θα σας επισκεφτώ όλους σιγά σιγά, να μάθω τα νέα σας και να ευχηθώ και προσωπικά στον καθένα σας καλό φθινόπωρο με πολύ πολύ μπλόγκινγκ!

Τολό αγαπημένη πατρίδα....





Με την αγαπημένη μου ανηψιά στην παραλία όπου απολαμβάναμε τον καφέ μας και το μπανάκι μας καθημερινά με όλη την παρέα...


Πολύ ευτυχισμένα έζησα όλες αυτές τις μέρες. Και δεν οφείλεται μόνο στα ωραία μέρη αλλά και σε όλους εσάς, τους φίλους μου που δε με ξεχάσατε και μου γράφατε και μου τηλεφωνούσατε, στέλνοντάς μου θετική ενέργεια με τις ευχές και την αγάπη σας. Ευχαριστώ εσάς κι όλους τους αναγνώστες του Παιδιού της Αγάπης, που μου έστειλαν πολλά μηνύματα κι εδώ και στο facebook και μίλησαν με τόσο συγκινητικά λόγια για το έργο μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 16η χιλιάδα του και μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο... Γι άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ μέσα απ'την καρδιά μου.
Εύχομαι σε όλους Καλό Φθινόπωρο και με το καλό να ξαναβρεθούμε και πάλι. Καλώς σας βρήκα φίλοι μου!

77 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Καλώς ήρθατε και καλό φθινόπωρο.

eirini είπε...

Μαρία γύρισες;! Επιτέλους!!! Μας έλειψες! Το ότι πέρασες υπέροχα... φαίνεται αγάπη μου! Ωραίες φωτογραφίες, χαρούμενα πρόσωπα, σου εύχομαι πάντα τόσο ωραία να περνάς στην ζωή σου!
Να πω καλό χειμώνα...; Προς το παρόν καλή προσαρμογή! Καλημέρα!

Το ότι το βιβλίο σου έχει τόσο μεγάλη επιτυχία... δεν μ' εκπλήσσει καθόλουυυυυυ!!!

faraona είπε...

Maria καλημερα!
Καλως ηρθες και χαιρομαι πολυ που περασες ομορφα.Ευχομαι και του χρονου να εισαι γερη κι εσυ κι ο Γιαννος σου και να ξαναπολαυσετε τις διακοπες σας.

Πολλα φιλια
καλο μηνα
καλη βδομαδα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Βλέπω η κόρη μου με πρόλαβε, χαίρομαι οτι πέρασες καλά ,άλλωστε με τον καλό σου Γιάννο δίπλα σου μόνον έτσι έπρεπε να περάσεις.Να σου πούμε οτι μας έλειψες.. το ξέρεις είμαι σίγουρη , να σου πούμε οτι σ' αγαπούμε .. κι αυτό το ξέρεις. Καλώς γύρισες καλή μου ,πάρε ανάσα και το Φθινόπωρο έρχεται και μας υπόσχεται δουλειά, όμορφη μπλοκοπαρέα και πολλές συνταγές για να παρηγοριόμαστε.Φιλάκια!

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Μας έλειψες όμορφη ξανθούλα μου!!! Αχ... και η λίμνη... το πηγάδι... η αυλή... μια οπτασία! Και να το πιστέψεις για Το Παιδί της Αγάπης!!!
Πολλά-πολλά φιλιά και πολύ καναρινίστικα!

Aνεμος είπε...

τολό αγαπημένη πατρίδα.....υπέροχα όσο για το βιβλίο ..θα το επισκεπτώ

City Addict είπε...

Καλώς ήρθατε σπίτι.
Όμορφες φωτογραφίες τράβηξες, μου άρεσε πολύ η λιμνούλα.. Και το σπίτι πολύ όμορφο.

Καλή τελευταία μέρα του καλοκαιριού :)

neni είπε...

Χαίρομαι που είσαι πάλι μαζί μας και το γεγονός ότι έζησες ένα τόσο υπέροχο καλοκαίρι μου δίνει διπλή χαρά!
Καλώς μας ήρθες και "καλό χειμώνα" πια!
Πάντα ευτυχισμένη και χαμογελαστή!

Ανώνυμος είπε...

καλώς την...όμορφη και μαυρισμένη :)

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

καλώς ήρθες μαράκι. καλό φθινόπωρο και καλό χειμώνα. απο τις φωτογραφίες φαίνεται πως πέρασες υπέροχα. όσο για το βιβλίο ήμουν σίγουρη πως θα είχε επιτυχία!!!
θα τα λέμε απο εδώ και πέρα καθημερινά καλές ανάρτήσεις

Alkmini είπε...

καλως γυρισες Τζιριτακι
σου ευχομαι ολα τα υπολοιπα καλοκαιρια ετσι και ομορφοτερα να περνας.
φιλια πολλα.

Roadartist είπε...

ανανεωθηκες!! :)
Καλως επεστρεψες Μαρακι.. Παντα τετοιες ομορφιες!

Nagini είπε...

Καλωσόρισες πίσω στη ρουτίνα της πηχτής Αθήνας, Μαρία μου. Καλό φθινόπωρο, καλή αρχή και ...καλό κουράγιο! Σε δυο βδομάδες ανοίγουν και τα σχολεία (κλααααααψ) και το καλοκαίρι φέτος ήταν τόσο γεμάτο με επιτυχίες και εκπλήξεις που μου φαίνεται ότι πέρασε πολύ γρήγορα.

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή και το επόμενο καλοκαίρι δεν θα αργήσει. =)

Πολλά φιλιάαα!

xaos είπε...

Καλως μας ήρθες ανανεωμένη και ξεκούραστη.Καλό φθινόπωρο.

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα κι από μένα και καλό φθινόπωρο!! Όλα να είναι όμορφα!!

clementine είπε...

Καλώς ήρθαμε όλοι πίσω στα δικά μας..........
Χαίρομαι που σε βλέπω ξεκούραστη και ανανεωμένη. Και δεν θα περιμένουμε το επόμενο καλοκαίρι΄ θα υπάρξουν και Σ/Κ.....
Καλό Φθινόπωρο λοιπόν

Maria Tzirita είπε...

Φοίβο, καλώς σας βρήκα! Καλό και δημιουργικό φθινόπωρο για όλους μας!

Maria Tzirita είπε...

Ειρήνη μου καλή, σ'ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα! Είδα και τις δικές σας φωτογραφίες, κι εκεί όμορφα κι ευτυχισμένα πρόσωπα, χαίρομαι που πέρασες τόσο καλά κι εσύ! Φιλάκια πολλά, θα τα λέμε τώρα πια!

Maria Tzirita είπε...

Φαραώνα μου καλό σου μήνα, σ'ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω! Όπως έγραψα και στο ωραίο κι ενδιαφέρον θέμα σου "μπορώ πλέον μόνο με τα απαραίτητα"... Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Αχτίδα μου γλυκειά, καλώς σε βρήκα φιλεναδομανούλα μου! Κι εγώ σ'αγαπώ πολύ, το αξίζεις και με το παραπάνω, η αγκαλιά σου πάντα ζεστή και φιλόξενη! Άντε να τα λέμε, να περάσουμε ένα όμορφο φθινόπωρο! Φιλιά πολλά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Καναρινένια μου, πάντα με τον καλό σου λόγο! Διάβασα και τα κείμενά σου κι εντυπωσιάστηκα γι άλλη μια φορά. Ο ρομαντισμός σου είναι το κάτι άλλο φίλη μου καλή! Καλό μήνα, πάντα με τέτοια έμπνευση! Φιλιά και σ'ευχαριστώ για όλα!

Maria Tzirita είπε...

Άνεμε, συμπατριώτη, καλώς ήλθες στο μπλογκόσπιτό μου και καλό σου μήνα! Όταν διαβάσεις το βιβλίο περιμένω σχόλια. Σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη, θ'ανταποδώσω σύντομα!

Maria Tzirita είπε...

City addict (είσαι αλήθεια;), χαίρομαι που σε βλέπω και πάλι εδώ, μεγάλη μου η χαρά όταν με επισκέπτονται καινούργιοι φίλοι! Να μπούμε λίγο λίγο στους ρυθμούς μας και θα σου έρθω κι εγώ στα λημέρια σου. Καλό μήνα εύχομαι και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Maria Tzirita είπε...

Νενούλα μου, εγώ να δεις πόσο χάρηκα όταν διάβασα τις υπέροχες νέες αναρτήσεις σου! Το ταλέντο σου όλο και ανθεί, μπράβο κορίτσι μου! Να είσαι πάντα καλά, καλό μήνα και καλό μπλογκάρισμα! Φιλάκια κουκλίτσα!

Maria Tzirita είπε...

Cook μαγειρισσούλα μου, με κάνετε και κοκκινίζω.... Δε μαύρισα και πολύ, τον αποφεύγω πλέον τον ήλιο όσο μπορώ. Ευχαριστώ για το κοπλιμάν, σου εύχομαι καλό μήνα και καλές συνταγές! Είμαι σίγουρη ότι θα μας καταπλήξεις και τη νέα σεζόν! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Πράσινη Κλωστούλα μου, σ'ευχαριστώ, στα έγραψα και στο μπλογκ σου. Και του χρόνου να είμαστε καλά, να περάσουμε καλύτερα! Φιλιά πολλά και περιμένω νέα σου!

Maria Tzirita είπε...

Αλικάκι μου, φιλεναδάκι μου κοχυλένιο, καλό μήνα κι όλα καλά γλυκειά μου! Ανταποδίδω τις ευχές, λυπάμαι που δεν ανταμώσαμε τελικά, αλλά δε χανόμαστε εμείς, όλο και κάποιο σαβ/κο θα σου'ρθω! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Ροντούλα μου, ευχαριστώ πολύ! Καλώς σας βρήκα και καλό μήνα! Ανανεώθηκα πράγματι, ψυχικά περισσότερο. Θα τα λέμε, φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Nagini μου, καλώς ήρθες κι εσύ! Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο, άντε και καλή σχολική χρονιά! Χαίρομαι που είχες ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι, περιμένω κείμενά σου για δημοσίευση, μη με ξεχνάς! Εκείνο με τη λίμνη θα το δημοσιεύσω τις επόμενες μέρες και περιμένω το επόμενό σου! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Χελωνίτσα μου, καλό μήνα και καλή σεζόν! Όλοι ανανεωθήκαμε, αυτό το καλό έχουν οι διακοπές! Εύχομαι και σε σένα καλές αναρτήσεις λοιπόν, φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Άνιμα σ'ευχαριστώ, καλό μήνα και σε σένα! Διπλό καλωσόρισμα σου στέλνω, μιας και είσαι καινούργια φίλη και σύντομα θα περάσω κι απ'τη γειτονιά σου. Να'σαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Κλημεντίνη μου, ναι, ναι, ναι! Γι αυτά τα σαβ/και θα ζούμε τώρα! Τι κάνεις φιλενάδα μου; Περιμένω τηλεφώνημα να μάθω νέα αναλυτικά και σου'χω κι εγώ εκπλήξεις...πάρε να τα πούμε, φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

καλώς την, καλώς την κι ας άργησε. Με ανανεωμένη διάθεση εμπρός για το φθινόπωρο, Μαρία μου. Μην αφήσεις να σε καταβάλει εύκολα η επιστροφή στην τσιμεντούπολή. Να κάνεις μικρές αποδράσεις τα σαββατοκύριακα, ε; Καλό φθινόπωρο από τη Νίσυρο!

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Νίκο! Καλό μήνα και σε σένα και καλό φθινόπωρο, πάντα με επιτυχίες! Εννοείται πως τίποτα δε θα με καταβάλει, τελειώσαν οι διακοπές, ξαναβρήκα όμως την μπλογκοπαρέα - λίγο το'χεις; Κι όσο για τις αποδράσεις, θα το φροντίσω, έννοια σου! Να'σαι καλά, σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

"ζαχαρούλα.." είπε...

Φιλενάδα... παραπονιάρα.. κανονικά θα έπρεπε να σου κρατάω μούτρα!! άκου ένα μήνα διακοπές!!! φτου σου... έφυγες και με άφησες να ξαναδιαβάζω το παιδί της αγάπης!!!! και κάθε φορά να ανακαλύπτω μία καινούρια φράση που με εκφράζει..με διδάσκει..με γεμίζει..

παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην σου πω καλό μήνα... να μην σου πω "ευχαριστώ" για το φωτογραφικό ταξίδι που μου πρεοσέφερες!!!!

μου έλειψες πολύ... σε φιλώ..... καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yiannos Savva είπε...

Χαιρετώ όλη την παρέα και εύχομαι να έχετε ένα όμορφο Φθινόπωρο.
Τα νέα μου τα μαθαίνετε από το Μαράκι.

Τα φιλιά μου από την Κύπρο……

Smaragdenia είπε...

Βρε καλώς το βρε καλώς το το μαράκι τζιριτάκι μας!!!
Πέρασες καλά τζοβαΐρι μου και μας ήρθες ανανεωμένη...ανανεωμένη....κι ομορφούλα...!!! καλό σου μήνα!!!
Γεια σου κουμπάρε Γιάννο, καλό μήνα και σε σένα...

Σμαραγδένια

Smaragdenia είπε...

Θα ρθω απόψε να σε κλέψω δεν αντέχω πια κι ας με τουφεκίσουνε μεσ τη γειτονιά!!! (εξαιρετικά αφιερωμένο)
Τι κορίτσαρος είναι αυτός στη φωτογραφία!!!!!!!!!!!!!!!!
Α, ρε Μαράκι Τζιριτάκι, πάλι καρδιές έκαψες (σόρι κουμπάρε γιάννο, αλλά είναι σούπερ το κορίτσι).
Άντε να σε γνωρίσω κι από κοντά, πριγκηπέσα...
φιλάκια,
Σμαραγδένια

Μαρία (Τρίπολη) είπε...

Καλησπέρα Μαράκι μου.
Καλό χειμώνα και καλώς ήρθες πίσω στην πρωτεύουσα.
Χαίρομαι που πέρασες καλά. Φιλάκια πολλά

Maria Tzirita είπε...

Ζαχαρένια φιλενάδα μου, ξέρω πως μ'αγαπάς κι ας με ... φτύνεις! (είναι για να μη με ματιάσεις!) Μια άλλη φίλη μου είπε για το βιβλίο "δεν άφησα παραλία για παραλία που να μην κλάψω!" Και το είπα εγώ, μην το πάρετε μαζί σας στις διακοπές! Χαίρομαι που σε ξαναβρήκα καλή μου, περιμένω το ταξίδι σου στην Αθήνα που μου υποσχέθηκες! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννο μου, ρίξε κάτι πάνω σου χαρά μου, πέρασε το καλοκαίρι, θα μου πουντιάσεις...!!!

Maria Tzirita είπε...

Σμαραγδένια μου, σ'ευχαριστώ καλή μου! Αν ήσουν άντρας θα σε παρεξηγούσε ο καλός μου, αλλά τώρα μην ανησυχείς! Καλό μήνα και σε σένα και βέβαια ανυπομονώ κι εγώ να γνωριστούμε. Φιλάκια πολλά, να είσαι πάντα καλά!

Maria Tzirita είπε...

Παρεάκι μου απ'την Τρίπολη γειά σου και σένα! Πολύ μου έλειψες κοριτσάκι, άντε ν'αρχίσουν οι παρουσιάσεις να σε δω και πάλι! Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο, ελπίζω να είσαι πιο χαλαρή πλέον από μαθήματα κι εξετάσεις,ε; Φιλάκια πολλά πολλά!

Γιώτα Φώτου είπε...

Γειά σου Μαρία. Ανανεωμένη δείχνεις!
Καλό φθινοπωρο λοιπόν.

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Να μπω? Με το δεξί θα μπω !
Έχω ξαναέλθει αλλά είσασταν κλειστά , λείπατε μάλλον !!!
Καλό χειμώνα λοιπόν Μαράκι , χαίρομαι για την γνωριμία και θα σε επισκέπτομαι !!!!

Ra Ma είπε...

χα,χα,χα η φωτογραφία του καλωσορίσματος είναι καταπληκτική!
Φαίνεται ότι περάσατε καλά, λάμπεις!
Καλώς μας ήρθες, καλό μήνα αν και χθες ήμουν πρώτη μέρα στο γραφείο μέχρι τις 11 το βράδυ. Άσε που δεν έχω περάσει από τη Ζαχαρούλα ακόμη και φοβάμαι μην φτύσει και μένα!!!
(Πάω να διορθώσω το μήνα...)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!

ΟΛΑ όμορφα αλλά η λιμνούλα με τα χρυσόψαρα και το γυνέριο...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ώρα του τέλους είπε...

Καλως ήρθες μπράβο σου που πέρασες υπέροχα καλό φθινόπωρο να έχεις!!
Ωραίο το σπίτι σας στο Τολό και ωραία και η Λίμνη στη Λευκωσία!!

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Γιώτα μου! Είμαι πράγματι ανανεωμένη και χαρούμενη! Ελπίζω κι εσύ να πέρασες καλά και να γέμισες έμπνευση για την επόμενη επιτυχία σου στη λογοτεχνία! Καλό φθινόπωρο λοιπόν κι εύχομαι να συναντηθούμε σύντομα κι από κοντά. Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Αθηνά μου, καλώς όρισες και καλό σου φθινόπωρο ή χειμώνα,άν το προτιμάς - προσωπικά το αποφεύγω! Λείπαμε πράγματι, αλλά τώρα είμαστε εδώ στη μπλογκογειτονιά που ζωντανεύει και πάλι μετά τις διακοπές και πολύ το χαίρομαι! Σε συναντώ σε διάφορους φίλους κι είναι σα να σε ξέρω, μα θα σε επισκεφτώ και στο μπλογκόσπιτό σου, να πιω κι εκεί ένα καφεδάκι! Φιλάκια πολλά!

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλημέρα ομορφούλα!!!!!!!!!!!!

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Πειρατή! Κι εγώ με τα μούτρα στη δουλειά έπεσα μετά τις διακοπές και πολύ μου κακοφαίνεται! Άντε, τρέχα στη Ζαχαρούλα, γιατί δε σε ξεπλένει τίποτα! Καλή σου μέρα και καλό μήνα κι από δω!

Maria Tzirita είπε...

Γλαρένια μου, καλώς σε βρήκα! Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο καλή μου! Σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, το φυτό που είδες δεν είναι γυνέριο, είναι φυτό λίμνης, ζει μέσα στο νερό. Μοιάζουν, εκτός από το λουλούδι τους που είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν ξέρω πώς το λένε, ό,τι κι αν είναι είναι πανέμορφο πράγματι! Φιλάκια πολλά!

"ζαχαρούλα.." είπε...

Κάτσε να ΄ρθει προς τα μέρη μου Μαράκι μου και θα δει......

αλήθεια Μαρία, επειδή έλειπες την ανάρτηση που έκανε , που έφτιαξε μία συνταγή μου την είδες?????? αν όχι, αξίζει τον κόπο!!!!!!!

Maria Tzirita είπε...

Ώρα του τέλους, καλώς ήρθες στη γειτονιά μας! Αν μου πεις κι ένα άλλο όνομα να σε αποκαλώ, πολύ θα το χαρώ, γιατί τούτο εδώ με θλίβει λιγουλάκι...
Καλό σου μήνα, καλό φθινόπωρο και θα τα πούμε σύντομα κι απ'τα λημέρια σου...Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα και σε σένα Ζαχαρούλα! (κάναμε και ποίημα!)

Maria Tzirita είπε...

Για ποιό λες Ζαχαρούλα μου; Εκείνο με το μωσαϊκό ή έβλαε κι άλλο; Εκείνο πάντως ήταν απίθανο, ευρηματικό και γέλασα πάρα πολύ!

dromaki είπε...

Καλή σου μέρα Μαρία μου,καλή επιστροφή στην καθημερινότητα,καλή προσαρμογή στην δουλειά σου.
Υπέροχο το σπίτι σας στο Τολό,λάτρεψα την αυλή του!Οσο για τις φωτογραφίες του Γιάννου με τα ψάρια έχω να πω ένα μπράβο στον ψαρά σου.Λατρεύω το ψάρεμα οπότε καταλαβαίνω πως ένιωσε με την ψαριά του...
Να περνάς πάντα όμορφα:))

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Κούκλα μου ήρθα για ένα γειά!

Smaragdenia είπε...

φοβερό το σπίτι σας, παιδιά, και στο τολό και στην κύπρο. Μαράκι, να'ρθω κι εγώ παρεα σου του χρόνου;
φιλάκια,
Σμαραγδένια

Unknown είπε...

Μαράκι μου καλώς ήρθες και καλό φθινόπωρο να έχουμε όλοι! Εγώ εχτές γύρισα από το τελευταίο πακετάκι διακοπών, και από σήμερα δουλειά. Αρχίζουν οι εγραφές στη σχολή, οπότε εδώ πάλι...
Χαίρομαι για το καλοκαίρι που πέρασες, εντυπωσιακές οι φότο σου. Η δε λιμνούλα μια ομορφιά!
Είμαι σίγουρη πως και το φθινόπωρο και ο χειμώνας σου θα είναι όσο ευτυχισμένο ήταν και το καλοκαίρι σου, αν όχι περισσότερο!
Σου στέλνω την αγάπη μου! Πολλά πολλά φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Δρομάκι μου ηλιόλουστο, καλή σου μέρα γλυκειά μου! Αγάπησα κι εγώ το ψάρεμα που ούτε να το φανταζόμουν κάποτε, τόσο πολύ που τ'αγαπάω τα ψαράκια! Έμαθα όμως να το διαχωρίζω στο μυαλό μου και το απόλαυσα πολύ, πραγματικά. Τέτοιες ψαριές που είδες έκανε ο καλός μου κι όχι μια φορά! Νομίζεις πως είναι τυχαίο που είπε πως ερωτεύτηκε το Τολό;
Όσο για το σπίτι, να ξεκαθαρίσω πως αυτό δεν είναι το πατρικό μου, το δικό μας σπίτι, αλλά αυτό που νοικιάσαμε για τις διακοπές μας. Βέβαια κάθε φορά εκεί θα μένουμε, οπότε σα σπίτι μας το νιώθουμε πια, αλλά για οποιον ενδιαφέρεται για δωμάτιο, ευχαρίστως να του δώσω τη σύσταση της κυρίας που το έχει! Της αξίζει η διαφήμιση έτσι κι αλλιώς!
Φιλάκια καλή μου!

Maria Tzirita είπε...

Αχτίδα μου καλά έκανες, καλή σου μέρα κι εσένα μανούλα!

Maria Tzirita είπε...

Σμαραγδή μου να έρθεις όποτε θες, ευπρόσδεκτη! Τα ψαράκια μας σε περιμένουν! Φιλιά!

"ζαχαρούλα.." είπε...

φιλεναδίτσα μου σου στέλνω και διαδικτυακές καλημέρες!!!!

στο κουτάκι να φυλάξεις όλες τις γλυκές σου αναμνήσεις από τις διακοπές.. εύχομαι να είναι πάντα γεμάτο με αγάπη και χαρά!!

σε φιλώ και χαίρομαι πάααρα πολύ για σένα!!

Maria Tzirita είπε...

Λίλυ μου!!!! Καλημέρα, καλό μήνα, καλό φθινόπωρο! Σ'επισκέφτηκα και τα έμαθα τα νέα σου, σούπερ! Άντε τώρα, τα κεφάλια μέσα για όλους! Ελπίζω να καταφέρουμε να τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή, να είσαι καλά, καλή σεζόν και φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Ζαχαρένια μου καλή, στο είπα και στο τηλέφωνο, με συγκίνησες πολύ με το δώρο σου... Είναι πανέμορφο, αλλά όπως κι αν ήταν πάλι θα το αγαπούσα το ίδιο - η κίνηση μετράει. Σ'ευχαριστώ γι άλλη μια φορά και περιμένω με λαχτάρα τη μέρα που θα συναντηθούμε! Φιλιά!

clementine είπε...

καλημέρα Μαράκι μου πώς είσαι?? Σορρυ δεν έχω προλάβει να σου τηλεφωνήσω, έχω πήξει στη δουλειά, αλλά φαντάζομαι το ίδιο κι εσύ...
Είδες το Ζαχαράκι μας ??? Είναι θεά
Φιλιά και καλημέρες

Καλημέρα και στην Κύπρο!!

Yiannos Savva είπε...

Ντύθηκα μωρό μου έβαλα άσπρο πουκάμισο!
Σου αρέσει η να το αλλάξω?

Maria Tzirita είπε...

Ε δε σε πιστεύω! Πώς το έκανες αυτό παιδάκι μου; Α,πα,πα, δαιμόνιος είσαι τελικά! Ναι, καλύτερα έτσι με το πουκαμισάκι, δεν το συζητώ!

kat. είπε...

φαίνεται οτι πέρασες τέλεια! έχω πάει τολό και είναι πραγματικά όμορφα..
και του χρόνου!

Maria Tzirita είπε...

Σ'ευχαριστώ Κατερίνα μου, είναι πράγματι πανέμορφο το χωριό μου! Καλό φθινόπωρο και σε σένα και να'σαι καλά! Καλό blogging anyway!

Maria Tzirita είπε...

Κλημεντίνη μου σε καταλαβαίνω. Εγώ ευτυχώς χαλάρωσα κάπως, τις πρώτες δυο μέρες ήταν ο πανικός. Όποτε αδειάσεις πάρε να βρεθούμε - και Σάββατο αν θες είμαι free. Φιλάκια πολλά, καλό κουράγιο!

Σπύρος είπε...

Μαράκι πόσο χαίρομαι για σένα!! Απ'οτι βλέπω γέμισες μπαταρίες και επέστρεψες πίσω δρυμήτερη!!!
Όπως σου είπα και στο μήνυμα η προσαρμογή στην καθημερινότητα πάντα είναι δύσκολη...,αλλά που θα πάει..,θα περάσει ο καιρός και θα ξαναβρεθείτε! Υπομονή..(όπως λένε και στο στρατό!! χα-χα)
Κουμπάρε του χρόνου για ψάρεμα Χαλκιδική!!Τα έχουμε πεί αυτά.., σας περιμένουμε οπωσδήποτε!!Υπόσχεση??

Το βιβλίο είδα που έφτασε την 16η χιλιάδα απο τις νοσοκόμες (ευτυχώς τελείωσε κιάυτή η περιπέτεια..) που ήρθαν πρωί-πρωί στο δωμάτιο για να μου δείξουν οτι το αγόρασαν!

Μπράβο Μαρία!!Την αξίζεις την επιτυχία και με το παραπάνω!!!!!

Φιλιά πολλά πολλά, θα σε πάρω κάποια στιγμή να τα πούμε και στο τηλ.
Κουμπάρε να περνάς όμορφα, να είσαι κάλά και χαιρετισμούς στην πανέμορφη Κύπρο!!


Καλό φθινόπωρο σε όλους!!!!

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Σπύρο μας! Πάντα με την καλή σου την κουβέντα! Ελπίζω από υγεία να είσαι καλά πια και το μόνο που να έμεινε από την περιπέτειά σου να είναι η γνωριμία με τις όμορφες νοσοκόμες! Όσο για του χρόνου το καλοκαίρι, δε μπορώ να υποσχεθώ, θα εξαρτηθεί από πολλά, αλλά το έχουμε στα υπόψιν.Ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε ειδωθεί στην Αθήνα όμως. Φιλιά στη Θάλεια και σε σένα!

Yiannos Savva είπε...

Γιατί όχι κουμπάρε….

dyosmaraki είπε...

Καλό φθινόπωρο Μαράκι μου και καλή προσαρμογή.
Κάποια στιγμή σκοπαύω να κάνω μια "αλλοιώτικη"ανάρτηση για τα χρυσόψαρα. Θα στην αφιερώσω, αφού τα αγαπάς τόσο πολύ.
Την καλημέρα μου