29 Σεπ 2008

Ξεblogάρισμα!


Ναι, ήμουν κι εγώ εκεί! Η καλή μου φίλη Αδαμαντία με κάλεσε να δωρίσω το Παιδί της Αγάπης, στα πλαίσια της 5ης εκστρατείας που οργάνωσε το Ξεπλογκάρισμα http://xeblogarisma.blogspot.com/ για την κάλυψη βασικών αναγκών των φυλακισμένων γυναικών στη Θήβα και την δημιουργία μιας βιβλιοθήκης για τις ίδιες.

Αποφάσισα να πάω η ίδια στη συνάντηση με πολλά ακόμα βιβλία και ρούχα κι εκεί γνώρισα πολλούς bloggers, παιδιά που μέχρι τώρα ανταλλάσαμε σχόλια αλλά κι αρκετούς άλλους που δεν ήξερα. Μας ένωσε ο κοινός στόχος, η κοινωνική προσφορά που τελικά περισσότερο ωφελεί εμάς που προσφέρουμε, παρά αυτούς που αποδέχονται την προσφορά. Θεωρώ τιμή μου που έγινα μέλος αυτής της ομάδας, η οποία έχει κάνει σπουδαίο έργο μέχρι τώρα και συνεχίζει ακάθεκτη!

Παρακαλώ όλους τους φίλους να επισκεφτούν το μπλογκ http://xeblogarisma.blogspot.com/ , το οποίο κατέχει την 13η θέση στην ελλάδα σε δημοτικότητα κι ελπίζουμε ν'ανέβει ακόμα πιο ψηλά! Ας προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί, εμείς οι έλληνες έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τεράστια δύναμη εν τη ενώσει και σαφώς πολύ μεγαλύτερη απ'όση διαθέτει το επίσημο κράτος! Δε θα πω περισσότερα, θα τα μάθετε όλα μ'ένα κλικ! Παραθέτω τις φωτογραφίες από τη συνάντηση του Σαββάτου, λυπάμαι που δε θυμάμαι τα ονόματα όλων των παιδιών, ελπίζω οι ίδιοι να έρθουν από δω μια βόλτα και να μας συστηθούν! (Είμαι στην πρώτη φωτογραφία, ο δεύτερος από δεξιά κλπ!!!)



Με την Αδαμαντία









Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην ευκαιρία που μου δώσατε να νιώσω περισσότερο άνθρωπος, μ'ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλη την ομάδα και στον καθένα χωριστά. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο ταιριάζει απόλυτα στο ξεμπλογκάρισμα και προτείνω να γίνει ο "εθνικός μας ύμνος". Έχουμε και τη θέληση και τη δύναμη ν'αλλάξουμε τον κόσμο, ν'αλλάξουμε τα κακώς κείμενα κι ας αφήσουμε μόνο το γαλάζιο της θάλασσας όπως έχει...




34 σχόλια:

Adamantia είπε...

Maria ηταν πολυ καλα και μακαρι να γινουν πολλα απ'αυτα που ακουστηκαν. Μακαρι επισης να υπαρξουν περισσοτεροι με το δικο σου ενθουσιασμο και θεληση προσφορας.

Δε σουχω πει τις φωτογραφιες τις βγαζουμε απο 350 μετρα αποσταση?

ATHENA είπε...

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!
(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΥΧΑΡΕΣ)

ΦΙΛΙΑ

Despoina Chatzipavlidou είπε...

συμφωνώ με Αthena :))

να πω ακόμα ότι μέχρι στιγμής ότι έχουμε πει στο ξεμπλογκαρισμα το έχουμε κάνει πράξη

πάμε καλά

ευχαριστούμε Μαρία ......

Aspa είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους σας, οι φωτογραφίες καταπληκτικές κι ελπίζω να περάσουν και οι υπόλοιποι να συστηθούν. Μαρία και Αδαμαντία, εσείς πάντως λάμπετε ολόκληρες!

Side21 είπε...

Χάρηκα ιδιαίτερα
για τηγνωριμία ...
Εις το επανιδείν !!!
Καλή βδονμάδα ...

Smaragdenia είπε...

Μαρία και Αδαμαντία είστε...σούπερ σούπερ girls!! Μαράκι, το τραγούδι του Πλιάτσικα "αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα" το έχω ΗΔΗ ολόκληρο στο κινητό μου, αλλά και ΠΑΛΙ συγκινήθηκα που το άκουσα ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.
Φιλάκια,
Σμαραγδένια

Ανώνυμος είπε...

καλέ, δεν σε πήρα είδηση ότι έβγαζες φωτογραφίες...Ευτυχώς δεν πολυφαίνομαι...;-)
χάρηκα για την γνωριμία!
Εις το επανιδείν!

Aνεμος είπε...

μαρια ειλικρινά νοιώθω περήφανος για την πατρίδα μου ..ελικρινά στεναχωρήθηκα που δεν ήρθα τώρα κανονίζουμε όσοι είναι επαρχία και είναι πολλοί να στείλουν πράγματα

Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλέ αυτός άκρη δεξιά με την μεγάλη χωρίστρα είμαι εγώ; Κούκλος βγήκα. Τα καλύτερα έγιναν και ειπώθηκαν αφού έφυγες. Περάσαμε υπέροχα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τυχεροί εσεις που είστε στην Αθήνα και μπορείτε και πάτε, εδώ δεν έγινε τελικά καμμία κίνηση απο Θεσσαλονίκηγ, εγώ είπα και για βιβλία μα δεν μπορώ να τρέξω να τα πάρω και να τα πάω σε πρακτορείο για την Αθήνα επειδή εσύ τουλάχιστον ξέρεις τι δύσκολο είναι να φύγω απο το σπίτι με τη μητέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά σας βρίσκω, μπράβο! Πάντα τέοια. Πάω να επισκεφθώ το ιστολόγιο με τον "παραξενο" τίτλο. Καλό ξημέρωμα, Μαρία μου!

Maria Tzirita είπε...

Αδαμαντία μου, εφόσον το θελήσουμε, όλα θα γίνουν. Ό,τι θέλει οάνθρωπος καρδιά μου το μπορεί, μην ξεχνάς... Όσο για τη φωτογραφία, πάρε τα κοπλιμέντα σου που ακολουθούν στα επόμενα σχόλια και χαμογέλα ακόμα πιο πλατιά! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και σίγουρα θα τα ξαναπούμε και κατ'ιδίαν για τα πιο "προσωπικά". Περιμένω τηλέφωνο, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Αθηνά μου παρομοίως! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Δεσποινάκι έτσι ακριβώς: τα λόγια γίνονται έργα κι αυτή είναι η μαγεία. Σε φιλώ και το ευχαριστώ εγώ το οφείλω σε σας!

Maria Tzirita είπε...

Άσπα μου η λάμψη αυτή είναι από τη χαρά που νιώσαμε εκείνο το βράδυ. Σε περιμένουμε κι εσένα κι όλους τους φίλους στο πάρτυ του Νοεμβρίου να γνωριστούμε κι από κοντά. Δες λεπτομέρειες στο ξεμπλογκάρισμα! Φιλάκια γλυκά!

Maria Tzirita είπε...

Side21 η χαρά είναι όλη δική μου! Φιλιά στη Σάμο!

Maria Tzirita είπε...

Σμαραγδένια μου, το τραγούδι και το μήνυμά του είναι όντως συγκλονιστικό. Ειδικά σε αυτό το βιντεάκι που βρήκα κι έβαλα εδώ, κάθε στίχος παίρνει το νόημά του. Ελπίζω να σε δω σε κάποια από τις επόμενες συναντήσεις μας, stay tuned! Φιλάκια καλή μου!

Maria Tzirita είπε...

Κοκκινογούλι δεν πήρες χαμπάρι; Να προσέχεις τους παπαράτσι λοιπόν, να είσαι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή! Την άλλη φορά θα σε βγάλω κοντινή! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Άνεμε βασίζομαι σε σένα να οργανώσεις την επαρχία! Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε, οργάνωση χρειάζεται, η θέληση υπάρχει! Καλό σου βράδυ!

Maria Tzirita είπε...

Αχ βρε Θοδωρή, πες λεπτομέρειες μη μας αφήνεις έτσι! Την άλλη φορά θα μείνω μέχρι το τέλος, μη χάνω τα καλύτερα!
Υ.Γ. Η χωρίστρα σου άψογη!

Maria Tzirita είπε...

Αχτιδούλα μου το ξέρω, μη μου αγχώνεσαι, ήδη από βιβλία μαζέψαμε πάρα πολλά. Κάτι θα γίνει και στη θεσ/νίκη πάντως, δε μπορεί, ξέρω πόσο πολύ θέλεις να προσφέρεις καλή μου. Θα σε ενημερώσω σχετικά, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Νίκο! Τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να δημοσιοποιούνται και το παράδειγμα ν'ακολουθείται. Καλό βράδυ και σε σένα!

faraona είπε...

Μαρια θερμα σγχαρητηρια για την προσφορα σου.Βλεπω απ τα χαμογελα ποσο μεγαλη χαρα σου εδωσε η συναντηση αυτη με τα παιδια του ξεμπλοκαρισματος.
Νασαι καλα και παντα τετοια.

fanoula είπε...

Αν όλα τα παιδιά της γης δίναν σφιχτά τα χέρια....... ας το κάνουμε όλοι εμείς για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη! Στα χαμόγελα σας υπάρχει η εικόνα της ψυχής σας!!
Σ' ευχαριστώ για το xeblogarisma !!
Καλή σου μέρα!!

xaos είπε...

Μπράβο σας.Ευτυχως που υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται τους συνανθρώπους τους, αλλιώς....

Maria Tzirita είπε...

Ευχαριστώ Φαραώνα μου, νιώθω πως οι ευχές είναι απ'την καρδιά σου και με συγκινεί αυτό... Να'σαι καλά, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Φανούλα, εγώ σ'ευχαριστώ καλή μου, για την αγάπη σου και τα γλυκά σου λόγια... Σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Χελώνα μου, πάντα υπάρχουν άνθρωποι και μάλιστα πολύ περισσότεροι απ'όσο όλοι φανταζόμαστε. Φιλάκια και σε σένα!

Aνεμος είπε...

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚH KAI ΛΑΜΟΓΙΑ
ΑΚΟΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧOΜΕ ΒΙOΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤOΝ
ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΑ,,,,,,,,,,,,,


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΟ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ
ΕΥΧΗΘEIΤΕ ΤΗΣ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ

http://kouventanaginetai.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Εχθές μιλούσαμε στο ιστολόγιό μου για την προσωπικότητα του συγγραφέα και πόσο αυτή αντικατοπτρίζεται στο έργο του, βλέποντα τέτοιες κινήσεις καταλαβαίνω πως ακριβώς βγήκε και το βιβλίο αυτό.

Maria Tzirita είπε...

Άνεμε, σίγουρα η ζωή έχει το χαρούμενο πρόσωπό της κι ευχαριστούμε που μας το θύμισες! Να ζήσουν τα παιδιά και στα δικά σας οι λέφτεροι!

Maria Tzirita είπε...

Akamas, το σχόλιό σου με συγκινεί βαθιά και με τιμά. Να'σαι καλά, σ'ευχαριστώ για όλα!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

έχω προσφέρει πολλές φορές για αυτά τα παιδιά χάρη στη προσωπική μου γνωριμία με τον καραφλοκότσιφα. Είναι πολύ καλή κίνηση και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει

Ανώνυμος είπε...

Θυμαμαι ενα σπιτι με αυλη,με πολλές τριανταφυλλιές,γιασεμια γαρδενιες,θυμαμαι εσενα στην πλατια αργα..τη μανα σου να σε φωναζει, Στελιοοοοοοο!!!.....
καλως ηρθες Μαρια