13 Οκτ 2008

Κοιτάω μπροστά!


Αυτή την Τετάρτη 15/10/2008 καλώ όλους τους φίλους στην εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά "Κοιτάω Μπροστά", στις 17.10 στο Άλτερ.
Το θέμα θα είναι "Μητέρες" κι έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι προσκεκλημένη στη συγκεκριμένη εκπομπή. Με αφορμή το βιβλίο μου "Το Παιδί της Αγάπης" με κάλεσαν να συμμετέχω στο πάνελ και να συζητήσουμε για το ρόλο της μητέρας, φυσικής ή θετής και τη τεράστια σημαντικότητα της σχέσης μάνας και παιδιού. Φυσικά θα υπάρξουν και τηλεφωνήματα από τους τηλεθεατές, όπου θα καταθέτουν προσωπικές τους εμπειρίες και βιώματα και θα ζητούν συμβουλές σε προσωπικά τους προβλήματα. Είναι η πρώτη εκπομπή που θα συμμετάσχω, θα ακολουθήσουν και άλλες, πάντα στα πλαίσια του "κύκλου του παιδιού" του Κοιτάω Μπροστά.
Η εκπομπή είναι ζωντανή, φυσικά κι έχω τρακ, μη με ρωτήσετε, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω (αρκεί να ξεχάσω τις κάμερες!) Εννοείται πως την επόμενη κιόλας μέρα θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας κι ελπίζω να παρακολουθήσετε την εκπομπή για να μου στέλνετε τη θετική σας ενέργεια! Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη στις 5.10 το απόγευμα στις οθόνες σας!



93 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημέρα, καλή σου εβδομάδα! Και βέβαια θα τα καταφέρεις!!! Και ούτε τρακ θα έχεις, να το δεις! Θα είσαι μια χαρά.
Πολύ ωραία νέα αυτά, θα είμαστε όλοι στο ραντεβού!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.!!!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ

ΜΙΑ ΜΑΝΑ....

KΑΡΜΕΝ είπε...

Ξέρω από τώρα ότι δίνεις πολύ Αγάπη! Το παΐδι σου είναι τυχερό, υιοθετημένο η μη.
Σου εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή σου, γιατί το αξίζεις ειλικρινά!
Μάνα είναι αυτή που αγάπα αληθινά!

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Είμαι σίγουρος, πως θα ξεπεράσεις άμεσα το τρακ, μόλις αρχίσεις να μιλάς για ότι έφτιαξες με αγάπη. Το βιβλίο σου...
Καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Ωωωωωωωωωωωω!! Η διποδίτσα μου στο "γυαλί"........ Πολύ περήφανος είμαι για τις "δίποδες γνωριμίες" μου... Θα στηθώ και θα σε δω.....
Φιλί τεράστιοοοοοο σαλιωμένοοοοοοοο

Το βραδάκι θα έχεις και mail....

eleni είπε...

Καλή επιτυχία!
Πάντα αυτή την ώρα η τηλεόραση είναι συντονισμένη σ΄αυτό το κανάλι,είτε βλέπω είτε έχω κάποια δουλειά.
Θα παρακολουθήσω την εκπομπή-με το λόγο σου έχεις να προσφέρεις.

Sophia Kollia είπε...

Μπράβο ΜΑΡΊΑ!! Θα το παρακολουθήσω έστω και κλεφτά, γιατί είναι ώρα μαθήματος. Όλα θα πάνε καλά!
καλή βδομάδα

VAD είπε...

Kαι γιατί να έχεις τρακ,παρακαλώ!Οι άλλοι είναι καλύτεροι; Εχει γεμίσει τηλεοπτικούς φελλούς το γυαλι,πότε -πότε ας βγαίνει και κάποιος της προκοπής να πει μια σωστή κουβέντα!Με το καλό!

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλέ ποιο τρακ? κουκλάρα είσαι.. το θέμα το κατέχεις.... άσε τους άλλους να έχουν τρακ που θα είναι δίππλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα σε καμαρώσω.. θα φτιάξω και εξέδρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Aspa είπε...

Συγχαρητήρια Μαρία!!!
Την εκπομπή θα τη γράψω και θα τη δω οπωσδήποτε! Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια από τώρα...
(Το βιβλίο σου καταπληκτικό, είμαι στη μέση...)

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Θα σκάσω!!!
Δεν μπορώ να δω ελληνική τηλεόρασή εδώ που είμαι γμτ...!!!

Μπορείς να μου την στείλεις την εκπομπή, με κάποιο τρόπο;

Θέλω τόσο πολύ να σε δω.

Μην ανησυχείς αγάπη μου, ούτε τρακ ούτε τίποτα δεν θα'χεις. Είσαι τόσο γλυκιά και λαμπερή...

Καλή επιτυχία, και φιλί γλυκό κορίτσι μου.

Phivos Nicolaides είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και πάντα μπροστά!

Adamantia είπε...

FATUS OLUS MARIA!!!!
Ομως,θα ηθελα να προσπαθησεις να καταλαβεις αν τα τηλεφωνα των θεατων ειναι αληθινα ή στημενα.Την εχω καιρο αυτη την απορια γιατι νομιζω οτι ακουω τις ιδιες φωνες σε ολες αυτες τις εκπομπες.
Καλη επιτυχια!

Αλλαξα διευθυνση: adacamino.blogspot.com

Kaveiros είπε...

Όλα καλά θα πάνε!Θα τα καταφέρεις!!

Yiannos Savva είπε...

Το ίδιο τρακ είχες και όταν πηγαίναμε στο (Άρωμα Ελλάδος).
Είδες ότι το ξεπέρασες πολύ σύντομα.
Το ίδιο θα κάνεις και τώρα.
Λυπάμαι που δεν θα βρίσκομαι εκεί δίπλα σου αυτή την φορά..
Έστω και νοερά όμως θα είμαι εκεί και θα σου κρατάω το χέρι.
Καλή επιτυχία! (άσχετα αν την θεωρώ δεδομένη)

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Μαράκι μου σίγουρα θα την δω , δεν την χάνω και σίγουρα όλα θα πάνε καλά!! Θα σου στέλνω θετική , θετικότατη ενέργεια !! Φιλιά
ΥΓ. Να δω το βιβλίο σου πότε θα το πάρω , να το διαβάσω !! Ξέρω, ξέρω , είμαι απαράδεκτη, αλλά με έχει απορροφήσει ο PC τώρα τελευταία!!

Nagini είπε...

Ωωω, Μαρία, τα συχαρητήριά μου! Εννοείται πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να σε παρακολουθήσω! Καλή επιτυχία και μην αγχώνεσαι, να σκέφτεσαι όλους εμάς που σε βλέπουμε και σ' αγαπάμε και όλα θα πάνε καλά! :D

Φιλιά

Maria Tzirita είπε...

ΑΜΑ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΧΙΛΙΑ, ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Λίλυ μου, μου έστειλες πρωί πρωί όλη τη θετική ενέργεια που χρειαζόμουν! Σ'ευχαριστώ φίλη μου καλή, θα είμαι συνεπής στο ραντεβού μας!

Ανώνυμη, αλλά και τόσο επώνυμη, μια μάνα είμαι κι εγώ και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Αν αγαπάς το παιδί σου, αγαπάς τα παιδιά όλου του κόσμου, δε γίνεται αλλιώς. Σ'ευχαριστώ για τα ζεστά λόγια της καρδιάς σου.

Αγάπη - τι υπέροχο όνομα για μπλογκ! - χίλια ευχαριστώ και για το σχόλιό σου εδώ και για το σχόλιο που έστειλες σχετικά με το βιβλίο μου. Θα τα πούμε σύντομα κι απ'τη γειτονιά σου! Να'σαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Ανεμοσκορπίσματα, αν και δεν γνωριζόμαστε, με συγκινείς πολύ με τα λόγια σου και σε νιώθω σα φίλο καρδιάς. Δε νομίζω να μιλήσω για το βιβλίο μου στη συγκεκριμένη εκπομπή, δεν είναι κι ο στόχος άλλωστε. Ελπίζω μόνο να μπορέσω να βοηθήσω έστω και στο ελάχιστο, έστω κι έναν μόνο άνθρωπο απ'όσους θα παρακολουθήσουν την εκπομπή. Θα είμαι ικανοποιημένη. Να'σαι καλά, καλή σου βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Καλό μου Τετράποδο φιλαράκι, βραδάκι είναι αλλά το μέιλ δεν το βλέπω...και το περιμένω, καιρό τώρα! Δε σε ξεχνάω, δε θα σου κάνω τη χάρη, μου λείπεις και περιμένω να τα πούμε από κοντά. Φιλάκια πολλά, σ'ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ με τη διακριτική παρουσία σου...

Maria Tzirita είπε...

Ελένη μου, πόσο σ'ευχαριστώ! Ακόμα και χάλια να πάει η εκπομπή, το γεγονός ότι πήρα τόση αγάπη με αυτή την ανάρτηση είναι ικανό να με κάνει απέραντα ευτυχισμένη! Χίλια φιλιά για καλή βδομάδα καλή μου!

Maria Tzirita είπε...

Σοφία μου γλυκιά, όχι να με δεις εις βάρος του μαθήματος! Δε θα είναι και τίποτα σπουδαίο, μη νομίζεις, ζήτημα να πω δυο κουβέντες - απ'ότι έχω δει οι καλεσμένοι δε λένε και πολλά! Θα σου πω όλα τα νέα την επόμενη έτσι κι αλλιώς - κι όλα τα κουτσομπολιά βέβαια! Φιλάκια και καλή σου βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Vad, αφοριστικός όπως πάντα! Με τιμά η κουβέντα σου, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα από έναν αξιόλογο δάσκαλο σαν εσένα... Χίλια ευχαριστώ, καλή σου βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Ζαχαρούλα μου, εξέδρα ναι! Να παίρνετε τηλέφωνα και τέτοια! Χα,χα, σ'ευχαριστώ καλή μου, θα'ναι αξέχαστη εμπειρία με όλους εσάς εκεί έξω! Σε γλυκοφιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Άσπα μου, υπέροχη μανούλα εσύ, χαίρομαι που με "διαβάζεις" κι ελπίζω να το απολαύσεις ως το τέλος (και να μην κλάψεις πολύ!) Θα περιμένω εντυπώσεις, ευχαριστώ για τις ευχές και τη θετική ενέργεια! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Ξυπολυτούλα μου, τι να δεις καλέ, σιγά το πράγμα! Έχω το λινκ της συνέντευξης στο Άρωμα Ελλάδας εδώ δεξιά, πάτα το να με δεις να σου φύγει ο καημός! Μιλάω και συνέχεια σ'αυτή τη συνέντευξη, μεθαύριο δε νομίζω να μιλήσω και τόσο πολύ! Θα σου τα πω λεποτμερώς, μην ανησυχείς. Μου φτάνει που θα με σκέφτεσαι και που μου στέλνεις τις ευχές σου. Ευχαριστώ κορίτσι μου, να είσαι καλά εκεί που είσαι, έχεις την αγάπη μου!

Maria Tzirita είπε...

Αγαπητέ Φοίβο, φοβερή κι επίκαιρη η ευχή σου, σ'ευχαριστώ! Καλή σου βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Αδαμαντία μου, μπέρδεψες τις εκπομπές, χα,χα!!! Θα το δω αυτό που λες, αν και στη συγκεκριμένη δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο, θα μάθω πάντως και θα σ'ενημερώσω! Πάω ν'αλλάξω και τη διεύθυνση του μπλογκ σου, φιλάκια πολλά και σ'ευχαριστώ!

Maria Tzirita είπε...

Κάβειρε, ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης, να'σαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννο μου, αγάπη μου, εκεί τα είχα πάει μια χαρά γιατί έβλεπα εσένα πίσω από την κάμερα! Αλλά και τώρα θα νιώθω ότι είσαι εκεί και θα παίρνω δύναμη από την αγάπη σου. Σ'ευχαριστώ καρδιά μου, σ'ευχαριστώ για όλα τα όμορφα και σπουδαία που εσύ μου δίνεις....

Maria Tzirita είπε...

Αθηνά μου, σ'ευχαριστώ, την έλαβα ήδη τη θετική ενέργεια και ξέρω πως είναι απ'την καρδιά σου! Για το βιβλίο μην αγχώνεσαι, θα έρθει κι η σειρά του! Φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Σταματίνα μου, άμα σκέφτομαι όλους εσάς θα αγχωθώ περισσότερο! Χα,χα, πλάκα κάνω, δεν αγχώνομαι, δεν είναι και τόσο σοβαρό. Σ'ευχαριστώ για την ευχή, θα περιμένω τις εντυπώσεις σου, φιλάκια καλή μου!

Aristodimos είπε...

Σιγα που δεν θα τα καταφέρεις ! ! !
Το τρακ θα φυγει μολις αρχισεις να μιλας και ολοι θα κρέμονται απο τα χειλη σου , οπως ειχαμε κρεμαστει και απο την πενα σου διαβάζοντάς σε...
Ο ευατός σου να εισαι και ολα θα πάνε καλα... Εχεις αλλωστε την θετική αυρα όλων μας μαζί σου..

Καλη επιτυχία (ειναι δεδομένη)

Αρης
http://aristodimos.blogspot.com/
http://aristodimos.pblogs.gr/

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

Καλημέρα!!

όλα θα πάνε κατ'ευχην !!

να σαι καλά ..καλό κουράγιο!!

mirela είπε...

Μαρία μου καλημέρα δεν σας έχω ξεχάσει περνάω καμιά φορά και μαθαίνω νέα σας.σίγουρα θα συντονιστούμε αύριο στο alter και θα τα πας τέλεια μην αγχώνεσαι.Εδω πάνε όλοι οι άσχετοι.Καλή σου μέρα και θα τα λεμε.

xaos είπε...

Μαρία μου μας κανεις υπερήφανους!!Μπραβο,θα μαστε εκει να σου στελνουμε όλη τη θετικη μας ενεργεια.Καλη επιτυχια.

Υ.Γ:Και ξερειες τι θα λεω στην οικογενεια ε?Αυτη ειναι φίλη μου!!!

βασίλης είπε...

Kαλή επιτυχία Μαράκι... Το βιβλίο σου υπέροχο!

Ανώνυμος είπε...

οοο τη τελεια νεα ειναι αυτααααααααααα!!! Μπραβο ρε Μαρακι!! εννοειται οτι θα τη δω την εκπομπη!!!! Μην αγχωνεσε καθολου, ειμαι σιγουρη οτι θα σε λατρεψουν!! οσο για την επιτυχία, τη θεωρω σιγουρη!!!!!!

Υ.Γ:(συμφωνω με την χελώνα!!!)Υ.Γ:Και ξερειες τι θα λεω στην οικογενεια ε?Αυτη ειναι φίλη μου!!! :)))))))))))))))))))))))))

Γωγώ

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Μαρία μου και βέβαια θα σε δούμε δορυφορικά συνδεδεμένοι με Αλτερ....

Γιάννα/Κύπρος

ZouZouna είπε...

Καλή επιτυχία. Η σκέψη μου μαζί σου.
Κρίμα που τέτοιες ώρες είναι για μενα εργάσιμες.
φιλιά

dromaki είπε...

Παρόλο που έχω τα γενέθλια μου αυτήν την ημέρα και σίγουρα όλο και κάποιος θάναι σπίτι νάσαι σίγουρη ότι θα την παρακολουθήσω την εκπομπή.

Σε παρακαλώ μετέφερε τους χαιρετισμούς μου στο τετράποδο φιλαράκι μας και πέστου ότι μου λείπει κι ότι περιμένω αυτό που μου υποσχέθηκε.Πέστου ότι το σκέφτομαι συνεχώς κι ότι η απουσία του είναι τεράστια.

Σε φιλώ Μαρία μου.

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς και θα σε δούμεεε!!!!!!!
H τηλεθέαση θα εκτοξευθεί στα ύψη! χαχαχα Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Φίλε μου Άρη, μου δίνει μεγάλη χαρά αυτή η ψήφος εμπιστοσύνης! Σ'ευχαριστώ πολύ, τα λόγια σου με συγκινούν. Να είσαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Καλώς ήρθες Περίπλους! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές και για το πέρασμά σου...

Maria Tzirita είπε...

Μιρελάκι μου, πού χάθηκες πουλάκι μου εσύ; Χαίρομαι που μου ξανάρθες και σ'ευχαριστώ που δε με ξεχνάς! Φιλάκια πολλά, μη μου χάνεσαι!

Maria Tzirita είπε...

Χαλώνα μου, εγώ είμαι περήφανη που έχω φίλους σαν εσένα. Εύχομαι κάποτε να γνωριστούμε κι από κοντά, χίλια ευχαριστώ για την αγάπη και τη θετική ενέργεια! Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Βασίλη, τι λόγια να βρω να σου εκφράσω τη συγκίνηση που ένιωσα όταν μπήκα στο προφίλ σου κι είδα ότι έχεις το παιδί της αγάπης στα αγαπημένα σου βιβλία;... Χαίρομαι που ήρθες στο μπλογκόσπιτό μου και σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, ειλικρινά από καρδιάς, με συγκίνησες. Να είσαι καλά, ελπίζω να τα λέμε συχνά από δω και πέρα!

Maria Tzirita είπε...

Γωγούλα μου καλή, πόσο χαίρομαι να σε βλέπω εδώ! Και βέβαια να καμαρώνεις, όπως καμαρώνω κι εγώ που είσαι φίλη μου, που γνωριστήκαμε από τα ψαράκια μας κι αυτή η αγάπη όλο και πάει... Να'σαι καλά κοριτσάκι μου, σ'αγαπώ πολύ και σ'ευχαριστώ για όλα!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου, σ'ευχαριστώ καλή μου, πρέπει να βρεθούμε κάποια στιγμή εμείς, τόσο συχνά που είμαι στην πατρίδα σου! Σαβ/κο πάλι εκεί θα είμαι, κανόνισε! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Ζουζουνίτσα μου, ευτυχώς που έκανα αυτή την ανάρτηση κι είδα και φίλους που είχα καιρό να δω - όπως εσένα γλυκιά μου! Σ'ευχαριστώ πολύ, θα τα μάθεις τα νέα, δεν πειράζει που δε θα το δεις. Φιλάκια πολλά, μη μου χάνεσαι!

Maria Tzirita είπε...

Δρομάκι μου ηλιόλουστο, τις ευχές μου θα στις δώσω αύριο! Ωραία συγκυρία πάντως, στα γενέθλιά σου θα έρθω στο σπίτι σου, μέσα από την οθόνη σου - κάτι είναι κι αυτό!
Στο Τετραποδάκι έδωσα το μέιλ σου να σου γράψει γιατί κι εκείνη το ίδιο μου είπε, να σου δώσω φιλιά και την αγάπη της! Θα τα πείτε λοιπόν οι δυο σας! Χίλια φιλιά καλή μου, θα τα πούμε αύριο!

Maria Tzirita είπε...

Ελένη μου, αν καταφέρω κι αυξήσω την τηλεθέαση της εκπομπής, θα με προσλάβουν μόνιμα στον Άλτερ και θα με χάσετε, χα,χα...!!!! Απίθανη είσαι, σ'ευχαριστώ πολύ, φιλάκια!

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Θα σε δώ!!! Ναι!!! Καλή επιτυχία!!! Αχ θα σε καμαρώσουμε και θα σε χαζέψουμε! Και εάν πάρω τηλέφωνο θα πω η κοπέλα με το καναρινί! (Να τους κουφάνω)... Χα! Αχ μην μου αγχώνεσαι! Όλα υπέροχα θα πάνε! Με ενθουσίασες! Τα πιο γλυκά φιλουδένια!

Ανώνυμος είπε...

Manoula mou egw 9a eimai mazi sou...se latrevw kai ka9e mera me kaneis olo kai pio perifanh pou eisai i mama mou... i kaliterh mama tou kosmou..kai to ennow kai to exeis apodei3ei... simera oa 9a pane teleia kai 9a skiseis...

Maria Tzirita είπε...

Καναρινένια μου γλυκιά, πόσο χαίρομαι που γύρισες! Σ'ευχαριστώ για τον πηγαίο ενθουσιασμό σου, που μ'ενθουσιάζει κι εμένα! Χίλια φιλιά καρδούλα μου!

Maria Tzirita είπε...

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Η κόρη μου από το σχολείο μου στέλνει μήνυμα στο ιστολόγιό μου! Αχ αγάπη μου τρυφερή εσύ, η ζωή μου είσαι! Εννοείται πως θα είσαι εκεί μαζί μου, θα σε βλέπω απέναντι και θα παίρνω δύναμη! Κι ελπίζω αυτή τη φορά να μην κλάψεις, όπως στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου...!!! Ψυχούλα μου εσύ, είχες να μοιάσεις στην ευαισθησία... Σε λατρεύω κοριτσάκι μου, φιλάκια, γύρνα στο μάθημά σου τώρα!

Κόκκινη Ομπρέλα είπε...

Μαράκι μου,
θα είμαι κι εγώ εκεί,
νοερά, τι σημασία έχει,
θα σε καμαρώσω και θα σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια.
Μας κάνεις για μια ακόμη φορά υπερήφανους, όσο για το τρακ, αν κρίνω από το άρωμα Ελλάδας, όχι μόνο θα το ξεπεράσεις, αλλά θα λαμψεις τόσο πολύ μιλώντας για αυτό που αγαπάς, που ούτε υποψία του δε θα αντιληφθεί κανείς!
Σε φιλώ και ανυπομονώ να σε δω ζωντανά!
υγ. αν πάρω τηλέφωνο μετά την καναρινένια μου και πω ότι είμαι η κόκκινη ομπρέλα θα τους"κουφάνουμε" εντελώς;
Φιλάκια!

clementine είπε...

Καλημέρα φιλεναδίτσα,

Το ξέρεις ότι δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σου το απόγευμα, θα είσαι όμως σίγουρα στο μυαλό μου και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τα πας καλά. Θα το δώ μόλις γυρίσω σπίτι......
Φιλάκια και καλή δύναμη!!!!

Maria Tzirita είπε...

Ομπρελίτσα μου κόκκινη, δε νομίζω ότι θα καταφέρετε να πάρετε τηλέφωνο έτσι κι αλλιώς κι ευτυχώς δηλαδή, γιατί φαντάζεσαι τι θα γινόταν; Θα έλεγαν οι άνθρωποι, τι πάθαμε με την τρελή που φέραμε εδώ μέσα, που έχει φίλους με τόσο περίεργα ονόματα...!!! Χα,χα, κοριτσάκι μου, σ'ευχαριστώ για την αγάπη σου, θα τη νιώθω τη θετική ενέργεια, είμαι σίγουρη! Φιλάκια και καλημέρες φιλενάδα μου καλή!

Maria Tzirita είπε...

Κλημεντίνη μου, έτσι κι αλλιώς μόνο από την τηλεόρασή σου θα μπορούσες να με δεις, δεν έχει ζωντανό κοινό η εκπομπή αυτή. Όπως είπα όμως δεν έχει σημασία, γιατί θα την νιώθω την παρουσία σας έτσι κι αλλιώς! Δεν έχω ιδιαίτερο τρακ τελικά, γιατί οι καλεσμένοι είναι περισσότερο διακοσμητικοί απ'ότι έχω καταλάβει και μιλούν πολύ λίγο, και μάλλον θα τους δημιουργήσω πρόβλημα γιατί εγώ όταν μιλάω θέλω να μιλάω πολύ!!! Θα σου αύριο τα νεότερα, φιλάκια Κλημεντινάκι μου!

dromaki είπε...

Μαρία μου σευχαριστώ για όλα.
Ευχαριστώ που μέσα από τις τόσες ασχολίες σου ξόδεψες χρόνο και για μένα.
Νάσαι πάντα καλά φίλη μου.
Σε φιλώ.

Maria Tzirita είπε...

Δρομάκι μου όμορφο, ο χρόνος μας ανήκει σε αυτούς που αγαπάει η καρδιά μας και συνήθως τον ξοδεύουμε σε άλλες άσχετες ασχολίες... οπότε μη μ'ευχαριστείς που έκανα αυτό που περισσότερο μ'ευχαριστεί: να δώσω χαρά στην αγαπημένη μου φίλη στα γενέθλιά της! Να ζήσεις καρδούλα μου και να χαμογελάς πάντα! Χίλια καλά στο δρόμο σου!

Alma είπε...

Καλή επιτυχία! Θα προσπαθήσω να μη το χάσω!

Maria Tzirita είπε...

Σ'ευχαριστώ Άλμα μου, να'σαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

Μαρία μου και γω θα ήθελα να σε δω και να γνωρίσω. Πες μου μόνο πως θα το κανονίσουμε!!!

Φιλιά
Γιάννα/Κύπρος

iLiAs είπε...

..καλή επιτυχία Μαρία :)
Θα τα πας τέλεια :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Μαρία μου στήθηκα στη Θρασκιά για να σε δω, πήρα όλες τηλέφωνο.Φιλάκια!

eirini είπε...

Μαράκι μου πάντα τέτοιες επιτυχίες να έχεις!!! Στο εύχομαι ολόψυχα αγάπη μου, να το ξέρεις!
Είμαστε περήφανοι για σένα!
Να μας τα γράψεις όλα...ακούς;!!!
Περιμένουμε!!!!
Φιλάκια μωρό μου!!!!

Maria Tzirita είπε...

Εδώ είμαι λοιπόν!!! Με είδατε; Όπως σας τα έλεγα δεν ήταν τίποτα τόσο σπουδαίο, ο τηλεοπτικός χρόνος πολύ περιορισμένος και δεν προλαβαίνεις να μιλήσεις σχεδόν καθόλου! Σαν εμπειρία ήταν εξαιρετική, το στούντιο υπέροχο, οργανωμένο, οι άνθρωποι ευγενέστατοι κι η Θρασκιά μια γλύκα! Είναι πολύ πιο όμορφη και αδύνατη από κοντά, σας διαβεβαιώ (ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για μένα!) Ζεστή και φιλική, καθόλου δήθεν. Προσωπικά φρικάρισα με αυτές που πήραν τηλέφωνο και ναι, είναι αληθινές οι γραμμές, αληθινότατες! Στην πρώτη κρατήθηκα αρκετά, στη δεύτερη μίλησα λίγο απότομα αν προσέξατε, και λίγα της είπα! Για όσους το είδαν, η μητέρα στην οποία αναφέρθηκα, η μητέρα πρότυπο, είναι η Λυγερή, δική μας μπλόγκερ - θα τη βρείτε εδώ: http://ligery.pblogs.gr/
Σίγουρα θα ήθελα να μου δοθεί η δυνατότητα να πω πολλά, αλλά απ'την άλλη ένιωσα και μια παραίτηση, όταν ακούω μάνες να μιλάνε με αυτό τον τρόπο, λέω "τι να της πεις; πώς να την αλλάξεις;" Δυστυχώς το μητρικό ένστικτο δεν υπάρχει σε όλες τις γυναίκες και δεν είναι καθόλου δεδομένο αυτό που λέμε "μητρική αγάπη". Μας έλεγε η πρώτη που πήρε τηλέφωνο "το αγαπάω το παιδί μου, αλλά δεν το θέλω" Το είπε 2-3 φορές. Δεν πρόλαβα να τη διακόψω, έκανε διάλειμμα κι εκεί γύρισα και είπα στη Ράνια "πώς της επιτρέπεις να λέει το αγαπάω μα δεν το θέλω; Αυτό από μόνο του αποτελεί αντίφαση, δεν υπάρχει!" Η Ράνια βέβαια μου απάντησε ότι όλοι έχουν δικαίωμα να μιλήσουν και φυσικά δεν είναι τυχαίο που βγάζουν τις πιο τρελές περιπτώσεις στον αέρα. Όμως βρε παιδιά είναι ένα τεράστιο θέμα αυτό, πώς να το καλύψεις σε τόσο λίγο χρόνο;
Τέλος πάντων, σαν εμπειρία άξιζε κι αν με ξανακαλέσουν θα πάω και πάλι. Τώρα που πήρα το "κολλάει" θα μιλάω πιο πολύ και πιο άνετα!
Περιμένω τις δικές σας εντυπώσεις, όσοι το είδατε!...

VAD είπε...

Σε είδαμε ,σε είδαμε!Οι εκπομπές του είδους δεν είναι του γούστου μου,ομως σε παρακολούθησα.Γενικα εκτίμησα τις συγκροτημένες τοποθετήσεις σου στο λίγο tv-χρόνο που σου παραχωρούσαν,αλλά όντως ήσουν σφιγμένη,χαλάρωσε την επόμενη φορά.Τα πήρα χοντρά με την 27χρονη,αν την είχα δίπλα μου,θα την άρπαζα απ'τα μαλλιά,για σφαλιάρες ήταν!Εσεις βέβαια λόγω επαγγέλματος οφείλετε να αντιμετωπίζετε τον καθένα ψύχραιμα,και καλά κάνετε,αλλά εγώ ως άνθρωπος έγινα τούρκος!Αντε ,καλη συνέχεια....

Alkmini είπε...

και μενα αυτες οι εκπομπες δεν ειναι και το καλυτερο μου, αλλα καθησα και σε ειδα.
φαινοσουν ψιλοαγχωμενη, αλλα αυτο ειναι φυσικο. δεν εισαι καθε μερα στο γυαλι.
θαθελα να σου εδιναν περισσοτερο χρονο να μιλησεις γιατι η κα Ψυχολογα ειναι καθε μερα εκει και γλωσσα δεν βαζει μεσα. οταν καλεις καποιο ατομο του δινεις το χρονο να πει τις αποψεις του.
Την Θρασια δεν θα την κρινω απ την εμφανιση, την θυμαμαι απ τον Αντ1 ακομα και απο τοτε την εισα κρινει χαζη και οτι δεν εκανε για δημοσιογραφος. Αποψη μου φυσικα.
φιλακια Τζιριτακι.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα Μαρία μου. Δυστυχώς δεν σε είδαμε:( Το δορυφορικό σήμα δεν έλεγε να έρθει στην τηλεόρασή μου!! Απ΄οτι γράφεις όμως τα πήγες μια χαρά!!!! Συγχαρητήρια. Μην με ξεχάσεις,περιμένω μια διευκρίνηση από σένα

Φιλιά
Γιάννα/κύπρος

Maria Tzirita είπε...

Vad σε διαβεβαιώ ότι κι εγώ τούρκος έγινα, απλά κρατήθηκα! Αυτό που είδες σα "σφιγμένη", μάλλον απ'τα νεύρα μου ήμουν έτσι, που δε μπορούσα να εκφραστώ όπως θα ήθελα! Ευχαριστώ πάντως που για χάρη μου είδες την εκπομπή, με τιμά αυτό. Καλή σου μέρα!

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Αλικάκι μου! Όπως είπα και πριν, δεν ήμουν αγχωμένη, εκνευρισμένη ήμουν με αυτά που άκουγα! Όσο για τη Θρασκιά, δεν ξέρω αν κάνει για δημοσιογράφος, σαν παρουσιάστρια πάντως είναι μια χαρά η κοπέλα. Φιλάκια και σε σένα και σ'ευχαριστώ!

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Γιάννα μου! Απ'ότι κατάλαβες, δεν έχασες και τίποτα! Στείλε μου στο μέιλ μου το τηλέφωνό σου να σε πάρω το σάββατο να συνεννοηθούμε καλή μου. Φιλάκια!

Alma είπε...

Καλημέρα! Κατάφερα και το είδα μέχρι και τα 2 πρώτα τηλεφωνήματα!!

Το πιο εκνευριστικό σ' αυτά τα 2 ήταν αυτή η αγανάκτηση που όχι μόνο τις έκανε να πάρουν τηλέφωνο αλλά και να αρχίζουν να φωνάζουν κιόλας ( μάλλον για να δείξουν πόσο δίκιο έχουν ) και να διακηρύττουν σε κάθε πρόταση...ΜΑ σε ΚΑΘΕ πρόταση στη κυριολεξία, η μεν "δεν μπορώ άλλο, θέλω κι εγώ να ζήσω τη ζωή μου" και η δε "ας το πάρει κι αυτός να δει τη γλύκα"!!!!!

Ειλικρινά αν δεν ήσασταν εσείς εκεί, θα είχα αλλάξει κανάλι. Όχι γιατί είναι εύκολο να κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε λεπτομέρειες, αλλά γιατί ήταν πραγματικά εκνευριστικό!

Θα ευχόμουν να σας είχαν δώσει χρόνο να μιλήσετε για το παιδί της αγάπης, που είναι μία ιστορία που ξεπερνά την κάθε φαντασία. Κρίμα... Όταν είπατε "και τί είναι το παιδί;Πακέτο;" ήσασταν όντως έτοιμη να εκραγείτε!

Σας εύχομαι να έχετε και άλλες ευκαιρίες σε εκπομπές να δώσετε και τις δικές σας εμπειρίες!

Πολλά φιλιά!

Adamantia είπε...

Mαρια, ειδα πολυ λιγο αλλα την εχω γραψει και θα τη δω με την ησυχια μου. Ειδα ομως το κομματι της κυριας με το παιδι με τις ιδιαιτεροτητες και παρατηρησα οτι ενω ολες εισασταν εξαλλες και τη κατηγορουσατε ανοιχτα, η ψυχολογος οχι μονο παρεμεινε ψυχραιμη αλλα της εδωσε και καποια δικια.Γιατι? Ειναι ο ρολος της πιστευεις αυτος, το concept ειναι ετσι ή πραγματικα δεν πρεπει να κρινουμε τοσο αυστηρα? Θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση σου.

fanoula είπε...

Μαράκι ησουν μιά κούκλα!
Είδα μόνο μέχρι και το πρώτο τηλέφωνο... δεν είμαι fun του είδους αυτού και ο λόγος ... εκνευρίζομαι με την υποκρισία και διαπιστώνω πως υπάρχει περίσσια!
Μάνα -μητέρα -μανούλα ή είσαι και το νιώθεις και λατρεύεις αυτό το πολύτιμο δώρο που σου χαρίζει ο Θεός(γιατί τα παιδιά μας είναι δώρα του Θεού)η ανήκεις στην κατηγορία "...ναι αλλα θέλω να ζήσω κι εγώ".
Πήρα το βιβλίο σου και θα σου πώ οταν το διαβάσω!
Να είσαι παντα καλά!

Yiannos Savva είπε...

Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια εκπομπή που ο στόχος της είναι η τηλεθέαση.
Προσωπικά πιστεύω ότι τα τηλεφωνήματα είναι στημένα. Όσο για την ψυχολόγο ο κόσμος βλέπει κρίνει και επιλέγει. Εγώ δεν θα την επέλεγα να με συμβουλέψει.
Αν είναι δυνατόν να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Τέλος πάντων να μην ανάψω τώρα φωτιές

Μαράκι μου σε αδικεί ο φακός…..
Είσαι πολύ καλύτερη….

Aspa είπε...

Μαρία μου σε είδα! Συγχαρητήρια! Μακάρι να σε είχαμε απολαύσει για περισσότερη ώρα αλλά δεν πειράζει. Ήσουν πολύ γλυκιά και συμπαθητική και ταυτόχρονα δυναμική. Τι να πω για τα τηλεφωνήματα; Δεν μπορώ ακόμα να τα χωνέψω… Ελπίζω να ξαναπάς για να σε ξαναδούμε! Πολλά φιλιά...

Maria Tzirita είπε...

Άλμα μου γλυκιά, τι ωραία που τα λες! Θα πήγαινα ξανά σε μια εκπομπή με άλλους όρους, αυτό είναι σίγουρο. Πραγματικά χθες οι τηλεφωνικές γραμμές ήταν εξωφρενικές! Σ''ευχαριστώ πάντως που την είδες για χάρη μου, με τιμά! Φιλάκια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Κάθισα και σε παρακολούθησα παρέα με τη θετήμου μητέρα. Ομολογώ ότι δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές αλλά το έκανα για σένα. Και πιστεύω πως κάτι αποκόμισα από την μαρτυρ΄΄ια της μάνας που ήθελε να πασάρει στον άντρα της την επιμέλεια του παιδιού της που ήταν άτομο με ειδικές ικανότηες. Εκεί σε είδα να ξεφυσάς, να κρατιέσαι μη βάλεις τις φωνές. Αλλά κι αυτή η μόνιμη ψυχολόγος, πάντα έτσι πολύ μιλάει; Ποιανού είναι τελικά η εκπομπή; Δική της ή της Θρασκιά; Όπως και να χει, σε απολαύσαμε!

Maria Tzirita είπε...

Αδαμαντία μου, η πιο ειλικρινής απάντηση που θα μπορούσα να σου δώσω είναι μια: Δεν ξέρω!
Σαφώς ο ρόλος του ψυχολόγου δεν είναι να επιτίθεται στον θεραπευόμενο, αλλά να τον "πιάνει με το καλό", που λέμε, για να τον προτρέπει να μιλήσει. Όμως αυτό συμβαίνει στις περιπτώσεις εκείνες που ο άνθρωπος με το πρόβλημα, το θεωρεί πρόβλημα, το αναγνωρίζει ως πρόβλημα και χτυπά την πόρτα του θεραπευτή. Στα χθεσινά τηλεφωνήματα και στην εκπομπή γενικότερα δεν υπάρχει ρόλος ψυχολόγου ούτε και σχέση θεραπευτή - θεραπευόμενου. Σίγουρα έχει δοθεί κάποια γραμμή από την παραγωγή, η ψυχολόγος να παίρνει κάπως το μέρος τους για να τους ενθαρρύνει να μιλήσουν. Δεν ξέρω όμως με σιγουριά να σου πω τι ακριβώς "παίζει". Αυτό που μπορώ να πω επειδή το βίωσα προσωπικά, είναι ότι εμάς τους καλεσμένους μας είχαν δώσει το ελεύθερο να παρεμβαίνουμε όποτε θέλουμε και να λέμε ό,τι θέλουμε. Κι αν κάποιος καλεσμένος χάσει την ψυχραιμία του κι αρχίσει και βρίζει, το καλύτερό τους για τηλεθέαση! Επί της ουσίας δεν είναι τίποτα καλή μου, να το ξέρεις...

Maria Tzirita είπε...

Φανούλα μου, δε νομίζω να ήμουν τόσο κούκλα, αν και δεν είδα τον εαυτό μου, γιατί δε μου άρεσε το χτένισμα που μου έκανα κι οι δικοί μου (που έχουν το θάρρος) μου είπαν ότι φαινόμουν άλλη τόση! Αλλά αυτά δεν έχουν σημασία, σημασία έχει ότι όλοι εσείς που κανονικά δε θα βλέπατε την εκπομπή την είδατε για χάρη μου κι αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Όσο για το τι ακούν τ'αυτιά σου εκεί πέρα...άστα να πάνε! Μόνο ως παραδείγματα προς αποφυγή μπορείς να τα εκλάβεις! Όταν διαβάσεις το βιβλίο θα περιμένω τις εντυπώσεις σου, φιλάκια πολλά και σ'ευχαριστώ για την αγάπη σου!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννο μου, εμείς τα είπαμε και στο τηλέφωνο, δεν είναι όλα όπως φαίνονται, αυτό είναι γεγονός. Πάντως τα τηλεφωνήματα δεν είναι στημένα, γι αυτό σας διαβεβαιώ. Ο τρόπος που απαντάει η ψυχολόγος ναι, μπορεί να είναι από πριν μελετημένος και είναι για συγκεκριμένο λόγο. Δε σημαίνει ότι δεν είναι έγκριτη ψυχολόγος η συγκεκριμένη, τουναντίον θα έλεγα, είναι καταξιωμένη κι έχει γράψει κι εκπληκτικά βιβλία, ειδικά για την εφηβεία.
Όσο για το αν με αδικεί ο φακός αγάπη μου γλυκιά, τι να σου πω; Αν το δω κι εγώ θα σου πω τη γνώμη μου! Όπως και να'χει σ'ευχαριστώ που με βλέπεις πάντα όμορφη, όπως και να είμαι στην πραγματικότητα!

Maria Tzirita είπε...

Ασπούλα μου καλή, με κάνεις και κοκκινίζω! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν ξαναπάω θα σ'ενημερώσω! Φιλάκια πολλά σε σένα και στις κούκλες σου!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ συνεχίζεται Μαράκι μου η συζήτηση και έψαχνα να δω καινούρια ανάρτηση με τις εντυπώσεις σου;(την πάτησα!)
Προσωπική μου άποψη για την εκπομπή είναι να περιοριστεί τουλάχιστον δέκα λεπτά ο χρόνος των "παρατραβηγμένων-από κάθε άποψη- τηλεφωνημάτων" και να ακούγεται περισσότερο η φωνή ανθρώπων που έχουν πουν πιο αξιόλογα πράγματα να πουν και μπορούν να καθοδηγήσουν τον κόσμο με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Είχα δει πάλι την ίδια εκπομπή όταν παρουσιάστηκε και η Λένα Μαντά και ούτε σε αυτήν έδωσαν τον ανάλογο χρόνο να εκφραστεί. Σφάλμα κατ' εμένα. Όσο για την εμφάνιση, είμαι η τελευταία που θα κρίνω και μακριά από μένα αυτά τα πράγματα. Τι πάει να πει ο φακός παχαίνει και το χτένισμα δεν ήταν καλό; Λες και εμείς που σε αγαπήσαμε μέσα από το βιβλίο σου θα σε βλέπαμε ποτέ άσχημη ή παχουλή ή θα καθόμασταν να ασχοληθούμε με τέτοιου είδους λεπτομέρειες! Αυτά είχα να πω και ετοιμάζω βαλιτσούλα.Θα δεις δίπλα γιατί. Πολλά φιλιά καλή μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φιληνάδα είμαι περήφανη που σ' έχω φιλη μου..έλεγα τη μαμά μου : είναι η φίλη μου η Μαρία!

"ζαχαρούλα.." είπε...

άψογη... όπως το περίμενα!!!!

Maria Tzirita είπε...

Ελένη μου, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, αυτή θα ήταν η ουσία μιας εκπομπής, αλλά προφανώς αυτό δεν πουλάει - πουλάνε τα παρατραβηγμένα τηλεφωνήματα, όπως σωστά είπες. Δε βαριέσαι όμως, σαν εμεπιρία όπως έχω ήδη πει άξιζε κι ευχαρίστως θα το ξαναέκανα! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είσαι πολύ γλυκιά κι έχεις κατανόηση - το απέδειξες και με την Μπάρμπι άλλωστε! Καλό σου ταξίδι Ελένη μου και εις το επανειδείν!

Maria Tzirita είπε...

Αχτιδούλα μου και Ζαχαρούλα μου, εγώ να δείτε πόσο περήφανη είμαι που έχω φίλες σαν εσάς!... Σας αγαπώ πολύ φιλενάδες μου, φιλάκια γλυκά!

Maria Tzirita είπε...

Α, τώρα είδα και το σχόλιο του φίλου μου του Νίκου! Νίκο, σ'ευχαριστώ που διέθεσες τον χρόνο σου για να με δεις, δυστυχώς ναι έτσι είναι αυτές οι εκπομπές, μιλάς ελάχιστα και μόνο αν παρέμβεις, δε σου δίνει κανένας το λόγο! Φιλιά πολλά στην αξιαγάπητη μανούλα σου, καλό σαβ/κο!

Ανώνυμος είπε...

αχ όχι..πάω να σκάσω!!!...γιατι να το δω τώρα εγω αυτο...παει την έχασα την εκπομπη...:(