1 Δεκ 2008

Στολίστηκα!


Ήρθε η μεγάλη μέρα και πάλι φέτος και μάλιστα νωρίτερα κι είμαι πολύ χαρούμενο γι αυτό! Όλη τη χρονιά κοιμόμουν υπομονετικά στην κούτα μου στην αποθήκη, μαζί με τα στολίδια μου και τα άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Όλοι μας ζούμε στην αφάνεια τόσους μήνες και ζωντανεύουμε κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, όταν η οικογένεια αποφασίζει να στολίσει, περιμένοντας να υποδεχτεί τη μεγάλη γιορτή των χριστουγέννων.

Η μαμά μ'έβγαλε και φέτος από την κούτα μου και με τοποθέτησε σε περίοπτη θέση στο σαλόνι, δίπλα στην μπαλκονόπορτα. Κάθε χρόνο μου αλλάζει θέση, αφού αλλάζει και τη διάταξη των επίπλων - τι μανία κι αυτή η γυναίκα! Φέτος όμως είναι ωραία, μ'αρέσει καλύτερα εδώ, είμαι πιο άνετα κι έχω απλώσει τα κλαδιά μου εντελώς, χωρίς να κουτουλάω σε τοίχους κι έπιπλα. Μου έβαλε πολλά φωτάκια, μονόχρωμα γιατί δεν της αρέσουν τα πολύχρωμα και δε μου έβαλε καθόλου μπάλες, παρά μόνο παιχνίδια, κουκλίτσες και διάφορα άλλα. Αλλά μου είχε και μια υπέροχη έκπληξη: μου κρέμασε στα κλαδιά μου κάτι καινούργια στολίδια που παρόμοιά τους δεν έχω ξαναδεί ποτέ! Είναι χειροποίητα, πλεγμένα με βελονάκι και πολύ μεράκι, αγγελάκια μοναδικά! Απ'ότι μου είπε η μαμά, της τα έστειλε η φίλη της μπλόγκερ Faraona, που φαντάζομαι όλοι την ξέρετε εδώ. Μα τι χρυσοχέρα που είναι αυτή η κοπέλα! Έχετε δει ποτέ ωραιότερα στολίδια για χριστουγεννιάτικο δέντρο;



Την ευχαρίστησα πολύ τη μαμά μου γι αυτό το δώρο που μου έκανε και νομίζω πως φέτος με καμαρώνει πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, μ'αυτά τα καινούργια μου στολίδια. Νιώθω ότι είμαι πολύ κομψό δέντρο, καθόλου παραφορτωμένο (έχω και κάποια ηλικία, δεν αντέχω πολύ βάρος πάνω μου), αλλά πολύ πολύ όμορφο. Και δεν το λέω μόνο εγώ: όλοι όσοι ήρθαν σπίτι μας το σαβ/κο το ίδιο έλεγαν και ξετρελάθηκαν με τα καινούργια χειροποίητα αγγελάκια μου. Ρωτούσαν τη μαμά μου από πού τα πήρε κι απογοητεύονταν όταν τους έλεγε ότι της τα έστειλε η Φαραώνα από την Κέρκυρα, όπου έχει το εργαστήρι της. Όμως μετά που τους έλεγε η μαμά ότι μπορούσαν να της τα παραγγείλουν να τους τα στείλει, χαίρονταν πολύ και ζητούσαν τη διεύθυνσή της! Να σας πω την αλήθεια εγώ ζήλεψα, δεν ήθελα να έχουν κι άλλα δέντρα τέτοια στολίδια, ήθελα να είμαι μοναδικό... αλλά μετά θυμήθηκα το πνεύμα των χριστουγέννων κι αποφάσισα να βάλω τα αρνητικά συναισθήματα στην άκρη.


Η μαμά, ενώ με στόλιζε με αγάπη, έλεγε στην κόρη της, την αδελφή μου δηλαδή, ότι με νιώθει πλέον μέλος της οικογένειας κι αυτό με συγκίνησε πολύ. Της έλεγε επίσης ότι η σημασία μου είναι συμβολική κι ότι κάθε σπίτι πρέπει να στολίζει δέντρο, ειδικά όταν υπάρχουν μικρά παιδιά σε αυτό. Ελπίζω να συμφωνείτε όλοι με τη μαμά μου και να στολίσετε το δέντρο σας, σαν άλλο ένα μέλος της οικογένειάς σας, που θα σας θυμίζει τις άγιες αυτές μέρες, όσα έχετε ξεχάσει κατά τη διάρκεια του χρόνου...

Να ευχαριστήσω από δω την καλή κυρία Φαραώνα για τα πανέμορφα στολίδια που μου έφτιαξε και να ευχηθώ σε όλους σας καλό μήνα και καλές γιορτές! Με υγεία, αγάπη και χαρά! Πολύ χαρά!

67 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ του χρονου με υγεια!!
πανεμορφα τα στολιδια!!


Μαρια πηρα το βιβλιο σου!!!!!!!και να σου πω οτι θα το δωρισω σε μια καινουργια φιλη το Σαββατο!!!!

και να σου πω οτι κανει παταγο..παρειγγειλα ακομη ενα για μενα!!!!γιατι δεν ειχε αλλο!!!!!επισης ειναι πολυ οικονομικο!!!!!!δε βλεπω την ωρα να το ξεκινησω...αυριο θα εχω και το δευτερο κομματι....

ειμαι σιγουρη οτι θα αρεσει στην παραληπτρια του!!!θα σου πω εντυπωσεις!!!

ποσο μ αρεσουν τα Χριστουγεννα δεν μπορεις να φανταστεις!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ, ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑ & ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ! ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ -ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΟ!-, ΠΛΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ, ΜΕ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΦΩΤΑΚΙΑ, ΜΠΟΡΝΤΩ ΓΙΡΛΑΝΤΑ & ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΑΛΕΣ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ & ΚΑΛΕΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! ΑΧ! ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ!

"ζαχαρούλα.." είπε...

υγεία Μαράκι πάνω από όλα..... υγεία!!!

καλές γιορτές!!

και του χρόνου!!

VAD είπε...

Πολύ γρήγορα μας τάφερες βρε Μαρία μου,αλλά δεν πειράζει,
Καλο μήνα,Καλές γιορτές...

Adamantia είπε...

Oλη η χαρα των Χριστουγεννων ειναι η μερα που στολιζουν τα παιδια το σπιτι! Ασε που αμα εχει και κατι απ'την Φαραωνα γινεται παντα ομορφοτερο! Καλο μηνα!

faraona είπε...

ΑΑΑΑ!!!
Μαρια μου!!!
Τι ομορφιες ειναι αυτες.Ποσο χαιρομαι που ειμαι κι εγω εκει κοντα σας φετος.Καλε τα βλεπω και δεν το πιστευω!!!
Ειναι πολυ ομορφα τελικα ε?

Μαρακι ευχομαι νασαι γερη και να στολισεις και του χρονου εχοντας πλαϊ σου και τον Γιαννο σου!
Χαρα και υγεια σ ολη σου την οικογενεια και
χιλια ευχαριστω για την τιμη που μου εκανες...με κατασυγκίνησες βρε να σε παρει η ευχη...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ
καλη εβδομαδα
πολλα φιλακια

venceremos είπε...

καλημερα και καλο μηνα.
και του χρονου να ξαναστολισετε με υγεια κα χαρα.
φιλια καρυστινα

Sophia Kollia είπε...

ΑΧ Μαρία με άνχωσες! Έχω ξεχαστεί!
Το δέντρο δεν είναι νωρίς να το στολίσουμε?
Με έβαλες στο πνεύμα και πρός μάρσ θα στολίσω οσονούπω!
καλή βδομάδα και καλό μήνα

Dimitra Andritsiou είπε...

Μα τι ωραίο δέντρο που είσαι;; Τα στολίδια αυτά σου πάνε πολύ! Η μαμά σου είναι περήφανη για σένα.

Είναι φυσικό που σε θεωρεί μέλος της οικογένειας. Κι εγώ τα ίδια συναισθήματα τρέφω για το δικό μου...

Καλό μήνα και καλές γιορτές σε σένα και τη μαμά σου

Phivos Nicolaides είπε...

Καλές, όμορφες γιορτές γεμάτες χαρά και ευτυχία.

Ανώνυμος είπε...

Καλό μεσημέρι φιλενάδα, καλή βδομάδα και καλό μήνα να εχουμε!
Πρωτότυπο και ασυνήθιστο στόλισμα θα έλεγα!!! Εμείς στα κλασσικά μας μπαλίτσες χρυσές! Αγαπημένη εποχή τα Χριστούγεννα τόσο στα παιδιά όσο και σε μενα.
Φιλιά Γιάννα
Υ.Γ. Θα το δεις όταν έρθεις για καφέ και γκυκά!!!!!!!!!

Sidepap21 είπε...

Κι εμείς ζηλεύουμε ...
που δεν έχουμε στολίδια
τόσο όμορφα για το δεντράκι μας ...
Καλό Δεκέμβρη και ...
Καλές γιορτές από τώρα !!!

faraona είπε...

Mαρακι βαζω λινκ στα αριστερα στην Γκαλλερι με παραπομπη εδω.
φιλι

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Άντε... Να μιλάνε τα ψάρια,και να με συγκινούν να το δεχτώ.

Αλλά... Να διαβάζω εκστασιασμένη τι "σκέφτεται" ένα δέντρο, και μάλιστα ψεύτικο...ποτέ δεν θα το φανταζόμουν.

Καλές γιορτές φιλενάδα, και σε περιμένω, ε;

eirini είπε...

Α! τα ζήλεψα τα στολιδάκια σου! Τί πανέμορφα! Βλέπω το ρίξαμε στο στόλισμα όλοι το Σαββατοκύριακο! Τέλεια! Μ'αρέσουν πολύ οι γιορτές!
Μαράκι μου εύχομαι να χαρείς το πανέμορφα στολισμένο δεντράκι σου και να έχεις τις ωραιότερες γιορτές με την οικογένειά σου!
Η Φαραόνα έκανε θαύματα πάλι!!!!
Καλό μήνα!!!!!!!!!!!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Kαλό μήνα Μαράκι , καλές γιορτές , με όλους όσους αγαπάς μαζί σου!!
Με υγεία και χαρά !! Γλυκιά γιορτή τα Χριστούγεννα, όμορφο το ομιλητικό δεντράκι σου , πανέμορφα τα χειροποίητα στολίδια του !! Και του χρόνου !!!!
Εμείς αυτό το ΣΚ θα στολίσουμε , φιλιά

Artanis είπε...

Καλά, η Φαραώνα "έγραψε"...
Εγώ δεν θα στολίσω φέτος...Αλλά αύριο θα ανεβάσω χριστουγεννιάτικες μπάλες φτιαγμένες από μένα, έτσι για την πλάκα...Απ' όλα τα ποστ που περνάω βλέπω στολισμένα...Ζηλεύω!!!

Aspa είπε...

Αχ τι ωραίο δεντράκι και τι υπέροχα στολίδια! Εμείς στολίσαμε σήμερα! Η χαρά των κοριτσιών δεν περιγράφεται! Έχουν πιάσει το τραγούδι (και τα κάλαντα) από το μεσημέρι και μόλις τώρα ηρέμησαν που πήγαν για ύπνο! Να χαρείτε το όμορφο δέντρο σας και να είστε καλά και του χρόνου! Φιλιά πολλά.

Maria Tzirita είπε...

Παπαρούνα μου σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, ο ενθουσιασμός σου με παρασύρει δτη χαρά! Θα περιμένω εντυπώσεις, καλό μήνα και καλές γιορτές κουκλίτσα!

Maria Tzirita είπε...

Αφροδιτούλα μου, και του χρόνου με υγεία κι ακόμα περισσότερη χαρά! Φιλάκια φιλενάδα μου, καλό μας μήνα!

Maria Tzirita είπε...

Ζαχαρούλα μου, να'σαι καλά και να χαμογελάς γιατί σου πάει! Καλό μήνα γλυκιά μου!

Maria Tzirita είπε...

Vad, μ'αρέσει να στολίζω με το που μπαίνει ο μήνας, να το ευχαριστιόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο! Τα όμορφα και τα χαρούμενα να διαρκούν, καλό σου μήνα!

Maria Tzirita είπε...

Αδαμαντία μου, όπως τα λες! Κι εμείς γινόμαστε παιδιά με τα παιδιά! Η συμβολή της Φαραώνας δε, καθοριστική! Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Φαραώνα μου, χάρη σε σένα γίναμε πιο όμορφοι φέτος! Σ'ευχαριστώ γι άλλη μια φορά και σου εύχομαι πάντα τέτοιες υπέροχες δημιουργίες! Καλό μήνα και πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Venceremos, ευχαριστούμε πολύ, ανταποδίδω τις ευχές! Καλό μήνα, καλές γιορτές!

Maria Tzirita είπε...

Σοφία μου, καθόλου νωρίς, όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα! Άντε, βγάλε τα στολίδια και ξεκίνα! Πολλά φιλιά, καλό μήνα!

Maria Tzirita είπε...

κα Δήμητρα, σας ευχαριστούμε πολύ, χαίρομαι που με καταλαβαίνετε, πρέπει να είστε πολύ καλός άνθρωπος! Καλό στόλισμα και σε σας και καλές γιορτές! Εγώ και η μαμά μου σας γλυκοφιλούμε!

Maria Tzirita είπε...

Φοίβο, ευχαριστώ κι ανταποδίδω! Φέτος ακόμα πιο όμορφες οι γιορτές με τόσους καινούργιους φίλους εδώ μέσα! Καλό μήνα!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου, ανυπομονώ! Τις ευχές μας θα τις πούμε από κοντά - καφέ χωρίς γλυκό παρακαλώ, έχω αρχίσει δίαιτα! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Sidepap21, ουδείς λόγος να ζηλεύετε, παραγγείλτε κι εσείς στη Φαραώνα τέτοια όμορφα στολίδια! Καλές γιορτές με αγάπη και χαρά! Από τώρα!

Maria Tzirita είπε...

Φαραώνα μου, μεγάλη τιμή! Φιλί και σε σένα!

Maria Tzirita είπε...

Ξυπολυτούλα μου, με λίγη φαντασία, όλα μιλούν γύρω μας, εφόσον μιλούν στην καρδιά μας! Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να τα πούμε από κοντά, χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Ειρήνη μου, θαύματα δε λες τίποτα! Αλλά κι εσείς δεν πήγατε πίσω, σας καμάρωσα! Έχεις κι εσύ τη χρυσοχέρα μέσα στο σπίτι σου! Να'στε όλοι καλά, και του χρόνου με υγεία! Φιλί γλυκό!

Maria Tzirita είπε...

Αθηνούλα μου, καλό στόλισμα και σε σας, η ωραιότερη διαδικασία των χριστουγέννων αυτό το στόλισμα! Πάντα τέτοια χαρούμενα καλή μου, πάντα τέτοια! Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Artanis ου, τα χειροποίητα είναι τα καλύτερα! Και χωρίς δέντρο, με λίγα στολίδια, κεριά και φωτάκια, σούπερ η διακόσμηση! Μη ζηλεύεις, φτιάξε κι εσύ τη δική σου γωνίτσα. Θα περιμένω αύριο να δω τα ωραία σου, φιλάκια και καλό μήνα!

Maria Tzirita είπε...

Άσπα μου, όταν έχεις τόσο μικρά παιδιά, είναι ό,τι καλύτερο! Ήταν τόσο μεγάλη μέρα για μας παλιά που ήταν η Χριστίνα μικρή αυτό το στόλισμα, που το τραβούσαμε σε βίντεο! Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σας χαίρομαι! Να μου τις φιλήσεις!

Leviathan είπε...

iperoxa ta stolidia!!iperoxo kai to post!!!kales giortes!!!filia!! :)

zeidoron dtsoukas είπε...

Επισης καλο μηνα και καλες γιορτες.
Μου αρεσε παρα πολυ η εμπνευση σας να βαλετε το δεντρο να μας μιλησει.
Παλιοτερα σε μια εκθεση ειχα βαλει κι εγω ενα χριστουγενιατικο δεντρο να μιλαει μεσα απο ενα καδο σκουπιδιων λιγες μερες μετα τις γιορτες.Εξεφραζε το παραπονο του προς τους ανθρωπους,που αφου εκανε το χρεος του το ξεστολισαν και το πεταξαν στα σκουπιδια ως αχρηστο πλεον.
Να εχετε παντα υγεια,αγαπη και χαρα.

. είπε...

Χαίρομοι να βλέπω στολισμένα μπλογκόσπιτα!

Καλή σου εβδομάδα Μαρία μου και καλό μήνα!

Maria Tzirita είπε...

Λεβιάθαν σ'ευχαριστώ, καλές γιορτές και σε σένα και καλή προετοιμασία - αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά! Καλό μήνα!

Maria Tzirita είπε...

Zeidoron, σε ευχαριστώ και σε καλωσορίζω στο ιστολόγιό μου! Πολλές ευχές και σε σένα κι όχι πληθυντικό παρακαλώ, εδώ είμαστε όλοι μια γειτονιά! Όσο για την έκθεσή σου, φαντάζομαι θα ήταν πολύ συγκινητική κι εγώ για να μη ζω αυτή τη στεναχώρια δεν παίρνω ποτέ αληθινό δέντρο! Αν κανείς δεν τ'αγοράζει, θα σταματήσουν και να τα κόβουν θαρρώ... Καλό βράδυ και καλό μήνα!

Maria Tzirita είπε...

Ανασαιμιά μου, και μπλογκόσπιτα και σπίτια κανονικά, στη συγκεκριμένη περίπτωση! Να'σαι καλά, φιλιά πολλά κι ευχές!

panagiota είπε...

Αχ αυτή η χρυσοχέρα Φαραονα!
Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που έτυχε και γνωριστήκαμε.
Καλό μήνα Μαρία και δεν θα σου πω ακόμα ευχές για τα Χριστούγεννα.
Θα ξαναπεράσω να σε χαρώ...
Φιλιά πολλά!

Κόκκινη Ομπρέλα είπε...

ένα φιλάκι καληνύχτας ήρθα να σου αφήσω και να σου πω ότι χαίρομαι να μοιράζομαι τη χαρά σου αλλά και ότι τα στολίδια σου φέτος είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! Η φαραόνα μας είναι πρώτη μαστόρισσα!
Να είσαι πάντα καλά Μαράκι μου, και του χρόνου με υγεία!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Και του χρόνου, και του χρόνου!!
Πολύ "ζεστό" το δεντράκι σου, σαν κι εσένα εξ άλλου!!
Για τα στολίδια της Faraona τι να πω?? Χρυσοχέρα!!!
Καλές γιορτές να έχουμε όλοι, με υγεία και αγάπη πάνω απ' όλα:))

iLiAs είπε...

..τι ωραιο κλιμα εορταστικό!!

Παντα υγεία να 'χουμε Μαρία, να δούμε πολλά Χριστούγεννα ακόμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Sophia Kollia είπε...

Καλημέρα Μαρία,
το ξαναδιάβασα πάλι, γιατί χτές έτρεχα και δεν πρόλαβα να το διαβάσω προσεκτικά, και πραγματικά ξετρελλάθηκα. Τι χρυσοχέρα που είναι η Φαραόνα! Τρομερά τα αγγελάκια! Και στο μπλόγκ της Αρτάνις δείχνει τις μπάλες της! Πολύ όμορφες! Μου φαίνονται πολύ κοινά τα στολίδια μου τώρα!
καλημέρα

Maria Tzirita είπε...

Παναγιώτα μου, αυτό το "να σε χαρώ" το λάτρεψα! Από τις τρυφερότερες κουβέντες που έχω ακούσει εδώ μέσα! Ελπίζω κι εγώ να έχω κάποτε την τύχη να σας γνωρίσω όλες από κοντά. Καλό μήνα καλή μου και σ'ευχαριστώ!

Maria Tzirita είπε...

Ομπρελίτσα μου αγαπημένη, σ'ευχαριστώ που πάντα με θυμάσαικαι με σκέφτεσαι, τα αισθήματά μας είναι αμοιβαία. Φιλί γλυκό καλή μου, καλημέρες!

Maria Tzirita είπε...

Έλενα καλή μου, σ'ευχαριστώ, χάρη σοτυς φίλους γίνονται πάλι πιο όμορφα και πιο ζεστά τα χριστούγεννα. Χίλια φιλιά, καλό μήνα και σε σένα!

Maria Tzirita είπε...

Ηλία, να'σαι καλά, πάντα με αγαπημένα πρόσωπα οι γιορτές. Καλημέρα!

Maria Tzirita είπε...

Σοφάκι μου, κανένα στολίδι δεν είναι κοινό, όλα έχουν την ξεχωριστή ομορφιά τους και τη μοναδικότητά τους. Σίγουρα αυτά που είναι φτιαγμένα απ'τα χεράκια μας είναι ακόμα καλύτερα! Είδα και τις μπάλες της Αρτάνις και ξετρελάθηκα! Δεν είναι δύσκολο πάντως να φτιάξεις κι εσύ τα δικά σου στολίδια, αλλά αν δεν έχεις χρόνο μια χαρά είναι και τα έτοιμα. Πολλά φιλιά!

πουαντερι είπε...

ααααααααα! τι ωραια που τα στολισες!! και του χρονου!
εγω μωρε ακομα δεν στολισα και ζηλευω;!

ΦΑΡΑΟΝΑ; ποια ειναι; δεν την ξερω;!

faraona είπε...

Ευχαριστω πολυ ολα τα κοριτσια για τα καλα τους λογια.
Μαρακι μου κι εσενα βεβαια ιδιαιτερως...μου δωσες μεγαλη χαρα να το ξερεις!



Μου επιτρεπεις ε?


@ Πουαντερι? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?
Αμα σε πιασω στο κυνηγητο θα σου πω εγω!Χαχαχαχα!!!

Αλλη χρυσοχερα κι αυτη!


πολλα φιλια Μαρια μου

Olga είπε...

Πανέμορφα τα στολίδια! Πραγματικά μοναδικά.. Είμαι σίγουρη πως το δεντράκι σου φέτος είναι ακόμη πιο όμορφο!
Καλό μήνα και καλές γιορτές εύχομαι!
Καλημέρα!

Maria Tzirita είπε...

Πουαντερί μου, έχεις καιρό ακόμα, μην αγχώνεσαι! Εσύ ειδικά που πλέκεις, μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις τα στολίδια τα πλεκτά της Φαραώνας, ξέρεις, αυτής που δεν ξέρεις...!!!! Πολλά φιλιά, καλημέρες!

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα και πάλι Φαραώνα μου! Χαίρομαι που τα στολίδια αυτά έγιναν αφορμή να τα λέμε συχνότατα! Η χαρά ήταν όλη δική μου, φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Όλγα μου γειά σου! Είχα πολύ καιρό να σε δω, ελπίζω να είσαι καλά με την υγεία σου πλέον. Να έχεις έναν όμορφο μήνα και χαρούμενες γιορτές γλυκιά μου! Φιλιά!

Kaveiros είπε...

Όλοι φέτος στολίζονται νωρίτερα:)Καλό μήνα!!

Unknown είπε...

Μαράκι και του χρόνου!!!
Εγώ φέτος καθυστέρησα...
Συνήθως το κάνω τέλος Νοεμβρίου, δλδ από 25-30 Νοέμβρη, αλλά μάλλον το Σάββατο θα το κάνω, πρώτα ο Θεός...

πουαντερι είπε...

Ααααα! τωρα καλε θυμήθηκα.....
ειναι μια Κερκυραια που οταν δεν γραφει αυτα τα φοβερα, και δεν φτιαχνει αυτα τα υπεροχα αριστουργήματα στον αργαλειό της, μας επισκέπτεται και οταν εχουμε τις μαυρες μας μας ανεβαζει αμεσως.

Μαλλον για αυτη την φαραονα θα λες,
σαν κατι να μου θυμηζει τωρα που το λεμε!!!!

faraona είπε...

Πουαντεριτσα?Βρε εισαι εσυ ενα πειραχτηρι πρωτης ταξεως ...
σου χρωσταω τσιμπιά στα μαγουλα.Αντε ...αντε ...το Μαρακι εκανε αλλη αναρτηση κι εμεις ακομη εδω κουβεντιαζουμε.

Μαρια μου οι αιτιες που τα λεμε συχνοτερα ειναι αλλες ομως ετσι?Ξερεις εσυ!
Σ ευχαριστω.

φιλια

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι Τζιριτάκι μου χρόνια πολλά, καλές γιορτές...φιλάκια από Σμαραγδένια
υ.γ. ελπίζω να τα πούμε από κοντά τις γιορτές

Maria Tzirita είπε...

Κάβειρε, είπαμε: όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα! Καλή σου μέρα!

Maria Tzirita είπε...

Λίλυ μου, με το καλό να στολίσεις και φέτος κι απάντησέ μου σε παρακαλώ, γιατί έχεις κλείσει τα σχόλια στο μπλογκ σου; Φιλάκια κοριτσάκι, μη χάνεσαι!

Maria Tzirita είπε...

Πουαντερί και Φαραώνα, καλές μου φίλες, συνεχίστε τη συζήτηση ανενόχλητες, να νιώθετε σαν στο σπίτι σας εδώ μέσα, αυτό μ'ευχαριστεί! Φιλιά πολλά και στις δυο τις χρυσοχέρες!

Maria Tzirita είπε...

Σμαραγδένια μου όμορφη, χίλιες ευχές και σε σένα κορίτσι μου, θα περιμένω φυσικά να τα πούμε από κοντά επιτέλους! Φιλάκια!