11 Ιαν 2009

Ο "ασυνήθιστος" ύποπτος!


Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αμέτρητοι άνθρωποι, όπως ακριβώς εκεί έξω, στον αληθινό κόσμο. Δε μου αρέσει ο διαχωρισμός - το διαδίκτυο ΕΙΝΑΙ ο αληθινός κόσμος. Στο βαθμό που οι άνθρωποι που γνωρίζεις παρουσιάζονται με την πραγματική τους ταυτότητα βέβαια. Και εδώ μέσα και εκεί έξω.

Μέσα από τα μπλογκς και μέσα από το facebook έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους και πολύ αξιόλογους. Αυτόν που διάλεξα να σας "συστήσω" σήμερα, σίγουρα τον έχω ξεχωρίσει και σίγουρα το αξίζει.

Suspect. Η ωραιότερη φωνή του ελληνικού ραδιοφώνου. Θα μπορούσε να ήταν αυτός ο τίτλος της ανάρτησής μου...

Ο λόγος όμως που ξεχώρισα τον Suspect δεν είναι η υπέροχα αισθησιακή φωνή του. Όχι μόνο τουλάχιστον. Τον εκτιμώ και τον αγαπώ γιατί είναι ένας άνθρωπος πανέξυπνος και τρυφερός. Γιατί ξέρει καλά πώς να είναι φίλος πραγματικός. Γιατί έχει τόση γοητεία σαν προσωπικότητα, που κατακτά τους πάντες! (Νομίζω αρκετά είπα για όσα με πλήρωσες,ε;...!!!)

Και φυσικά έχει αστείρευτο χιούμορ!

Θα τον ακούσετε τη Δευτέρα στις 12 το βράδυ στην εκπομπή του "Diggin Deeper" στο Free Radio 98,0 FM ή μέσω ίντερνετ στο http://www.freefm.gr/ κι εκεί θα διαπιστώσετε πόσο δίκιο έχω, όσον αφορά στη φωνή που μαγεύει. Θα τον διαβάσετε όμως στο μπλογκ του http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/ κι εκεί θα διαπιστώσετε όλα τα υπόλοιπα - έτσι για να μη λέτε ότι είμαι υπερβολική. Όσοι είστε στο facebook, θα τον βρείτε εδώ

Ήταν δύσκολο για μένα να ξεχωρίσω ένα από τα κείμενα του Suspect για να στολίσω το μπλογκ μου. Τελκά επέλεξα αυτό που μας δίνει ευχές για τον καινούργιο χρόνο. Πάντα με τον δικό του καυστικό, πρωτότυπο, μοναδικό κι ευαίσθητο τρόπο... Είναι τελικά αυτός ο τρόπος που αντιλαμβάνεται ο Suspect την πραγματικότητα και ο τρόπος που την αποτυπώνει, που τον καθιστά τόσο "ασυνήθιστο" ύποπτο...

Στην κοινωνια που ζουμε, δεν εχουμε μαθει να ξεχωριζουμε τον πατριωτη από τον εθνικιστη. Ο πατριωτης αγαπα την πατριδα του χωρις να επιθυμει τη σφαγη των υπολοιπων. Αν σε αυτή τη χωρα δηλωσεις πατριωτης, θα σε χαρακτηρισουν φασιστα.
Στην κοινωνια που ζουμε, τα μεσα μαζικης ενημερωσης είναι μεσα μαζικης επιρροης
Στην κοινωνια που ζουμε, δεν εχουμε μαθει να ξεχωριζουμε τον ευσεβη από τον θρησκοληπτο. Αν εισαι ευσεβης θα σε χαρακτηρισουν ως φαρισαιο και θα σου πουν για τους παπαδες. Λες και η πιστη εχει να κανει με το ρασο.
Στην κοινωνια που ζουμε, δεν εχουμε μαθει να ξεχωριζουμε την ανοχη απο το μισος. Αν πεις ότι ανεχεσαι μεν τους ομοφυλοφιλους αλλα δεν θελεις το παιδι σου να γινει κατ αυτους, θα σε κατηγορησουν ως ρατσιστη.
Στην κοινωνια που ζουμε, μαθαμε ότι επανασταση και εξεγερση σημαινουν καταστροφη και βια. Βια χωρις ιδεολογικο υποβαθρο δεν είναι επανασταση αλλα μεσο προς αποπροσανατολισμο..
Στην κοινωνια που ζουμε, δεν εχουμε ακομα παρει χαμπαρι πως αναρχια και εθνικισμος είναι «τα μακρια χερια του συστηματος» που χρησιμευουν για να εγκλωβισουν μερικα ανησυχα πνευματα.
Στην κοινωνια που ζουμε, κανουμε και καλα κανουμε, πορειες και καμπανιες για τον θανατο ενός αθωου 15χρονου αλλα σιωπουμε σε αντιστοιχους θανατους αστυνομικων στο καθηκον. Δεν πουλανε.
Στην κοινωνια που ζουμε, δικαιωματα εχουν μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι. Οι ιδιωτικοι εχουν μονο υποχρεωσεις.
Στην κοινωνια που ζουμε, ο διαλογος μεταξυ των πολιτικων μας ταγων εχει 3 διαστασεις. Ξυλινος λογος, συνθηματα και φωνες στα παραθυρα.
Στην κοινωνια που ζουμε, ενας ιερεας που θα λοξοδρομησει υπερπροβαλλεται. Ιερεις σαν τον Αναστασιο Αλβανιας και μεγεθη σαν τους Παϊσιο και Πορφυριο ( αναφερομαι επιτηδες σε συγχρονους ) σχεδον ενταφιαζονται
Στην κοινωνια που ζουμε, ξερουμε ότι εχουμε οικονομικη κριση και πρεπει να περιοριστουμε οσο το δυνατον περισσοτερο. Το μαυρο χρημα που ρεει αφθονο, η διαχειριση των πορων που θα μπορουσε να είναι απειρως καλυτερη προς εξοικονομηση, ουτε λογος.
Στην κοινωνια που ζουμε, μιλαμε για τη δημοσια δωρεαν παιδεια και ποσο αναγκαια είναι και αν πρεπει να εχουμε ιδιωτικη εκπαιδευση αλλα όταν καταστρατηγειται το ασυλο για να τα σπανε και να καταστρεφουν τη δημοσια παιδεια, «μην αγγιξετε τα παιδια»
Στην κοινωνια που ζουμε, ολοι εχουμε ευκολη την κακη κουβεντα, την κατακριση, το κουτσομπολιο και τη ρουφιανια. Μια καλη κουβεντα ακομα αναζητειται…
Στην κοινωνια που ζουμε, προτιμουμε να αφιερωνουμε ωρες συζητησεων με τετριμμενενες ατακες περι της βιας των γηπεδων παρα να λυσουμε το ζητημα σε 5 λεπτα.
Στην κοινωνια που ζουμε ( να και ένα καλο ) μαθαμε να απομακρυνουμε τους απαραδεκτους συγγενεις και να ασχολουμαστε με τους φιλους μας που είναι καλυτεροι
Στην κοινωνια που ζουμε, προτιμαμε να δημιουργουμε νομους παρα να εφαρμοζουμε αυτους που εχουμε
Στην κοινωνια που ζουμε, ολοι διαμαρτυρομαστε για το οικονομικο επιπεδο αλλα ολοι τρεχουμε να βγαλουμε πιστωτικη καρτα και παιρνουμε καταναλωτικα δανεια χωρις λογο.
Στην κοινωνια που ζουμε, ολοι πιστευουμε ότι για όλα φταιει το κωλοκρατος αλλα κανεις δεν μιλαει για την ατομικη ευθυνη.
Στην κοινωνια που ζουμε, μας φταιει το κρατος για τη μολυνση του περιβαλλοντος και ολοι πεταμε τα σκουπιδια μας εξω από το παραθυρο του αυτοκινητου
Στην κοινωνια που ζουμε, μαθαμε να μην μας αρεσει το ποδοσφαιρο αλλα το αποτελεσμα
Στην κοινωνια που ζουμε, ολοι πιστευουμε ότι οι πολιτικοι μας είναι αναξιοι –ας το πω κομψα- και ολοι τρεχουμε στα πολιτικα τους γραφεια για να πουλησουμε την ψηφο μας ώστε να μας κανουν ρουσφετι
Στην κοινωνια που ζουμε, ολοι ψαχνουμε το αποτελεσμα αλλα κανεις δεν θελει να δει την αιτια που είναι η οργανωση και η διαχειριση
Στην κοινωνια που ζουμε, ολοι λιγο ως πολύ γραφουμε αλλα κανεις δεν διαβαζει
Στην κοινωνια που ζουμε, μαθαμε να θεωρουμε ότι οι δημοσιογραφοι είναι αλητες και ρουφιανοι αλλα ολοι διαμορφωνουμε αποψη από τα δικα τους λεγομενα
Στην κοινωνια που ζουμε, η πλειοψηφια είναι ανισχυρη και εξουσια διαθετουν οι θορυβωδεις μειοψηφιες
Στην κοινωνια που ζουμε, η μαγκια και το φιλελευθερο πνευμα σημαινει, απατρις, αθεος, gay, αφιλος, εκμεταλλευτης, απιστος στη σχεση και ότι εχει να κανει με το α το στερητικο.
Στην κοινωνια που ζουμε, η ευγενεια θεωρειται φοβια
Στην κοινωνια που ζουμε, η καλοσυνη, η αλλυλεγγυη και η ανθρωπια είναι αξιες που θεωρουνται ξεπερασμενες
Στην κοινωνια που ζουμε όμως, ευτυχως ακομα δεν χαθηκε ΤΟ ΦΩΣ. Απλως θελει λιγο παραπανω ψαξιμο.
Στην κοινωνια που ζουμε, σας κανω τον εξυπνο
Στην κοινωνια που ζουμε, βαριεμαι τις τετριμμενες ευχες τυπου καλη πρωτοχρονια, το 2009 να είναι καταπληκτικο, υπεροχο και θαυμασιο.
Με αυτό το κειμενο θα κλεισει το 2008, με αυτό θα μπει το 2009.
Ουτως ή αλλως στην κοινωνια που ζουμε, μαθαινουμε να ξεχναμε γρηγορα….

42 σχόλια:

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Καλημέρα Μαράκι μου. Θα είμαι η πρώτη που θα σχολιάσω? Λοιπόν πολύ όμορφη η ανάρτησή σου Μαράκι μου, ο Suspect έτσι όπως μας τον περιγράφεις πρέπει να είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Μαράκι μου την αγάπη μου. Φιλιά

Dimitra Andritsiou είπε...

Καλημέρα Μαρία! Χαίρομαι που προτείνεις ανθρώπους και τα ιστολόγιά τους.
Όσο για τον Suspect, το κείμενο που διάλεξες να αναρτήσεις εδώ είναι υπέροχο. Θα προσπαθήσω να επισκεφτώ και το ιστολόγιό του καθώς και ν' ακούσω την εκπομπή!

Καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα

eirini είπε...

Πολύ καλό κείμενο! Πάω να τον γνωρίσω...
Καλημέρα Μαράκι! Καλή εβδομάδα να 'χουμε!

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

To αγάπησα αυτό το παιδί! γιατί ξέρει να λέει αλήθειες που ταρακουνάν και συγκλονίζουν.
Τρέχω να τον γνωρίσω!!!

Φιλιά φιλενάδα μου. Είμαι ακόμα στα ... Χαμένα, αλλά το παλεύω.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Μαρία μου
Τους φίλους μας τους διαλέγουμε και αφού εσύ τον διάλεξες πρέπει να το αξίζει. Φαίνεται ότι γράφει και ωραιά!!!!!!!

Φιλιά
Γιάννα

Sophia Kollia είπε...

Mαρία μου,
καλά να είναι το παλικάρι, με μια καλή κοπέλα του εύχομαι,αν δεν την έχει βρεί κιόλας. Μη χάνετε το κουράγιο σας, έτσι είναι η ζωή, απλά όταν είσαι μικρός σου κάνει εντύπωση, όταν μεγαλώνεις λίγο, ελπίζεις να αλλάξεις κάτι, όταν μεγαλώνεις περισσότερο βλέπεις ότι το μόνο που αλλάζεις είναι οι πάνες στα μωρά, και όταν μεγαλώσεις και άλλο, χαμογελάς με στωικότητα στις προσπάθειες των νεώτερων να αλλάξουν τα πράγματα.
Και όμως κάθε μέρα είναι άλλη, το μυστήριο της ζωής...
καλημέρα

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρια μου καλησπερα.Εξακολουθεις να μας προβληματιζεις ευχαριστα.Δεν τον ηξερα τον Υποπτο.Συγκροτημενος νεος και το κειμενο του οντως ειναι καταπληκτικο.Οι λεξεις εχουν χασει πια το πραγματικο τους νοημα σε σημειο που να φοβομαστε να εκφραστουμε μη τυχον και μας παρεξηγησουν."...μαθαινουμε να ξεχναμε γρηγορα...",ποσο δικιο εχει!Μαρια να εισαι καλα και καλη εβδομαδα.

Ερατώ είπε...

Πολύ ωραία αυτά που έγραψε.Είναι αυτά που όλοι ξέρουμε αλλά κανένας δεν λέει.

Μαρία Έλενα είπε...

Καλή χρονιά γλυκιά μου με το όμορφο θέμα σου.
φιλάκια ...

"ζαχαρούλα.." είπε...

χαχα εδώ σε πρόλαβα... ο suspect είναι από τους πρώτους blogger που γνώρισα.. πριν ακόμα γνωρίσω εσένα!!!!

καλησπέρα!!! φιλάκια φιλενάδα...

Suspect είπε...

Καλησπερα σας.
Αν και δεν παρακολουθω το μπλογκ σας αλλα ρουφιαν….. ε… συνεργατες μου ηθελα να πω, με ενημερωσαν για το περιοχομενο της αναρτησεως σας και για αυτό ερχομαι σε επικοινωνια μαζι σας. ( Όταν γινομαι Αλεξης Κουγιας ουτε εγω δεν με αντεχω )

Μαρια μου σε ευχαριστω πολύ για την καλη σου προαιρεση και τα τοσο θερμα σου λογια. Δεν τα σχολιαζω περαιτερω καθως και το μπλογκ μου και η εκπομπη μου, σε δημοσια θεα και ακροαση είναι, οποτε καποιος αν μπει στον κοπο να ακουσει ή να διαβασει, μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του ώστε να επιδοκιμασει ή αποδοκιμασει αντιστοιχα την αποψη σου.

Αυτό που θελω να σχολιασω είναι ότι να και ενας ανθρωπος που απευθυνει έναν Καλο Λογο. Συνηθως ολοι μας χρησιμοποιουμε τα μεσα εκφρασης για παραπονα. Από τα μαζικα μεσα επιρροης μεχρι τα μπλογκζ, ότι διαθετει και δυναται ο καθενας.

Ολοι μας γουσταρουμε το κραξιμο, τη μαυριλα, τη γκρινια.

Να και ενας ανθρωπος που ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ αποφασισε να απευθυνει μια φιλοφρονηση.

Ευχομαι στους πολυπληθεις αναγνωστες σου να κανουν το ιδιο.

Όχι για μενα, ( δεν μπορω να τους πληρωσω ολους! ) για αλλους.
Να βαλουμε στη ζωη μας και τον Καλο Λογο…

Don’t thank me. Just include me in your prayers….

Yours

Suspect

venceremos είπε...

καλησπερα. καλη εβδομαδα.
ποσο δικιο εχει σε ολα ο φιλος σου και τι καλα που εκανες και το αναρτησες να το διαβασουμε κι εμεις.
φιλια καρυστινα

Maria Tzirita είπε...

Ελενάκι μου, δεν έχεις παρά να τον γνωρίσεις και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου! Φιλάκια και σε σένα!

Maria Tzirita είπε...

Δημητρούλα μου, καλή χρονιά και σε σένα κούκλα μου! Διάβασε κι άλλα κείμενα το Ύποπτου απ'το ιστολόγιό του, είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν πολύ - είναι το στυλ σου! Χίλια φιλιά!

Alkmini είπε...

@Τζιριτακι
πηγα και γω στον Υποπτο να τον ψαχουλεψω.
και ξαναγυρισα εδω να σου πω μπραβο που προτεινεις bloggers που ξεχωριζεις. καλο το αφιερωμα-αναρτηση που του εκανες...
στη φωτο φανταζομαι ειναι αυτος.
δενκακος δενκακος ;)
τη φωνη του δεν την εχω ακουσει οποτε δεν εχω αποψη.

φιλακια Τζιριτακι

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μ' αρέσει ο τρόπος που γράφει.
Θα τον "επισκεφτώ" στα σίγουρα και θα προσπαθήσω και να τον ακούσω.
Σ' ευχαριστούμε για την πρότασή σου Μαράκι μου, καλή βδομάδα να έχουμε από αύριο.
Πολλά πολλά φιλάκια:))

VAD είπε...

Με τρόμαξες με τη φωτογραφία,αμάν λέω, τι θαυμα έκανε πάλι ο suspect:))
Δεν τον ακούω,γιατί εδώ είμαστε μια ώρα μπροστά,ειναι λιγο αργά για μένα,
αλλά ανήκω στους φαν του μπλογκ του,ειναι παλικάρι,πολύ διεισδυτική ματιά!
SUSPECT,μην το παίρνεις πάνω σου,κατέβα απ'το δεντρο,γιατί δε θα ξαναπώ καλη κουβέντα για σενα:)))
Καλό βραδάκι και στους δυο σας...

Aspa είπε...

Γεια σου Μαρία! Μου άρεσε πολύ το «Στην κοινωνία που ζούμε» και θα επισκεφτώ και το blog για περισσότερες «ασυνήθιστες υποψίες». Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!

maxforeigner είπε...

Πολύ ωραία η ανάρτηση και πολύ καλά έκανες, αγαπητή Μαρία, που φρόντισες να γίνει ευρύτερα γνωστός κάποιος που πραγματικά το αξίζει. ΄Οσα λέει, τα λέμε όλοι (ή οι περισσότεροι έστω) αλλά σχεδόν κανένας δεν κάνει κάτι για βελτίωση της κατάστασης. Δεν ξέρω πώς και τί μπορεί να κάνει κανείς, όταν όλοι μας γυρίζουμε στο μαγγανοπήγαδο όπως ακριβώς το έκαναν τα ζώα.....Είμαι αισιόδοξος ότι κάποτε θα αλλάξουν τα πράγματα, αλλά θα περάσουν πολλά χρόνια (δυστυχώς) για να γίνει αυτό.

Maria Tzirita είπε...

Ειρηνούλα μου, θα χαρείς πολύ μ'αυτή τη γνωριμία! Καλή βδομάδα και σε σένα κούκλα μου!

Maria Tzirita είπε...

Ξυπολυτούλα μου, κι εγώ για τον ίδιο λόγο τον αγάπησα! Μην αγχώνεσαι για τα "χαμένα", μια χαρά είναι κι εκεί, έχεις και την ησυχία σου! Φιλάκια καλή μου!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου, γράφει σίγουρα ωραία, γι αυτό με κέρδισε! Κι έχεις δίκιο βέβαια, τους φίλους τους διαλέγουμε, τρανή απόδειξη εσύ γλυκιά μου! Πολλά φιλιά και καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Σοφία, θα σου αλλάξω το όνομα και θα σε φωνάζω Σοφή από δω και πέρα - με τον τόνο στο η, όπως το βλέπεις! Όλο και πιο πολύ σε πάω και σ'αγαπάω! Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη, γι αυτό σας τον σύστησα, για να τον γνωρίσετε! Διάβασε τα κείμενά του και θα με θυμηθείς. Να έχεις μια καλή βδομάδα, σου στέλνω τα φιλιά μου!

Maria Tzirita είπε...

Ερατώ μου,γι αυτό ξεχωρίζει ο Ύποπτος, γιατί τολμάει να τα πει! Πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Μαράκι-Ελενάκι μου, πολλά πολλά φιλιά σε σένα και την κούκλα σου που δε μπορώ να ξεχάσω τη φατσούλα της! Να μου είστε καλά!

Maria Tzirita είπε...

Ζαχαρούλα, θα γελάσεις ακόμα περισσότερο αν σου πω ότι ΑΠΟ ΣΕΝΑ τον γνώρισα τον Ύποπτο! Όλα τα καλά μου έχεις φέρει εσύ κοριτσάκι μου! Φιλάκια γλυκά σαν εσένα!

Maria Tzirita είπε...

Ύποπτε καλέ μου,
ό,τι έγραψα εδώ είναι ακριβώς αυτο που πιστεύω κι όταν κάποιος τον αξίζει τον καλό το λόγο, τον ακούει κιόλας. Εν ολίγοις με κέρδισες κι αυτό είναι δικό σου μπράβο κι όχι δικό μου. Το μόνο που θέλω να σε παρακαλέσω είναι να συνεχίσεις να τσακίζεις κόκκαλα, τόσο με την "πένα" σου, όσο και με τη φωνή σου...

Maria Tzirita είπε...

Venceremos μου, χαίρομαι που βρήκε ανταπόκριση η "γνωριμία" σας με τον φίλο Suspect. Η μπλογκοπαρέα μεγαλώνει όλο και περισσότερο! Πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Αλικάκι μου, αυτός είναι στη φωτογραφία βέβαια, αλλά μη φανταστείς ότι είναι τόσο όμορφος από κοντά! Χα,χα, εδώ παραπέμπω στην προηγούμενη ανάρτησή μου και σε διαβεβαιώ ότι το έχει το πακέτο το παλικάρι μας! Όσο για τη φωνή, άκου τον απόψε κι έλα να μου πεις μετά πώς σε λένε... Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Ελενάκι μου, αξίζει πράγματι να διαβάσεις κι άλλα κείμενά του, ειδικά τα χιουμοριστικά δεν παίζονται! Καλή βδομάδα και καλά μαγειρέματα!

Maria Tzirita είπε...

Vad μου, χαίρομαι που έχουμε κοινούς φίλους που εκτιμάμε, δεν είναι τυχαίο, σίγουρα! Άσε τον ύποπτο στο δέντρο του, εμπνέεται εκεί πάνω και τα γράφει καλύτερα!
Πολλά φιλιά για καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Άσπα μου, την καλύτερη δουλειά θα κάνεις! Είμαι σίγουρη ότι αυτή η βίζιτα στο μπόγκ του θα είναι αρμένικη! Πολλά φιλάκια σε σένα και τα κοριτσάκια σου!

witchofdaffodils είπε...

Θα γίνει άμεση επίσκεψις!

Maria Tzirita είπε...

Mike φίλε μου, χαίρομαι που εκτίμησες την πένα του Ύποπτου και πράγματι τα λέει καυστικά αλλά πολύ αληθινά. Ν'ακούσεις και την εκπομπή του απόψε να μου πεις τη γνώμη σου. Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Μαγισσούλα, να μπεις με το δεξί! Φιλάκια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι μου δεν σε προλαβαίνω με τις αναρτήσεις που βάζεις,μόλις το είδα λέω ''τι έγινε?λάθος μπήκα?''Μπήκες φορτσάτη δεν σε προλαβαίνουμε...
Λοιπόν στο θέμα μας,καλά κάνεις κ μας γνωρίζεις ανθρώπους που εσύ τους έχεις αξιολογήσει για να τους μαθαίνουμε να δούμε το πως σκέφτονται το πως αισθάνονται μ άρεσε στην αναρτηση του το πως βίωσε το ατυχημα του. Πολυ καλός αρκετά έξυπνος κ το όνομα του ως ύποπτο έγραψε....
Σε καληνυχτώ κ είσαι πολύ τυχερή που έχεις γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους λείπουν στην εποχή μας,μας έφαγε το τρέξιμο η καθημερινότητα που δεν έχουμε λίγο χρόνο να διαβάζουμε ανθρώπους έξυπνους με αυτοσαρκασμό που με τρελαίνει πολύ!
Τα λέμε πάλι....

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Καλησπέρα Μαρία , καλό , πολύ καλό το κείμενο !! Θα μπω στο μπλογκ του και θα έχω άποψη !! Εκείνο που με χαλάει (μήπως είμαι υπερβολική?) είναι τα γυαλιά που φοράει στην φωτό , προτιμούσα να βλέπω τα μάτια του !!!!
Σαμιώτικα φιλιά
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σου είπα??

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία , αγάπη, χαρά, ευτυχία και ένα καινούργιο μωρό μέσα στο 2009 σου εύχομαι!!!!
Καλέ , νέο βιβλίο εννοούσα όταν έλεγα μωρό, που πήγε ο νους σου??
φιλάκια

Suspect είπε...

Μαρια, σε ευχαριστω πολυ για την ακροαση της εκπομπης και την παρεα σου!

Ελπιζω να περασες καλα...!

Maria Tzirita είπε...

Γεωργία μου, η χαρά είναι όλη η δική μου! Πάντα βρίσκουμε χρόνο για τα καλά και τ'αξιόλογα! Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Αθηνούλα μου, τι ύποπτος θα ήταν αν φανέρωνε τα μάτια του,ε;...
Τα είπαμε για Καλή Χρονιά βέβαια και σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου, το μωρό μου έρχεται, ετοιμόγεννη είμαι! Θα ενημερωθείτε σύντομα, φιλάκια πολλά και καλημέρες!

Maria Tzirita είπε...

Ύποπτε, εμείς σ'ευχαριστούμε! Το ξενύχτι μαζί σου είναι από τα λίγα που πραγματικά αξίζουν τον κόπο! Καλημέρα όλη μέρα!