16 Ιαν 2009

Η εργασία της Ναταλίας

Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα στο φόρουμ των εκδόσεων Ψυχογιός. Θυμάστε ίσως που πριν λίγο καιρό σας είχα γράψει εδώ ότι έγινε μια συζήτηση από τα παιδιά μέλη του φόρουμ σχετικά με το βιβλίο μου. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν και με αυτή την αφορμή, η Ναταλία, μαθήτρια της Γ` τάξης του γυμνασίου, έκανε μια εργασία για το σχολείο της με θέμα το βιβλίο μου, το Παιδί της Αγάπης.

Ο τρόπος που ανέλυσε το βιβλίο η Ναταλία με συγκίνησε και με συγκλόνισε. Διαβάζοντας τα όσα γράφει, νιώθω πως πέτυχα τον στόχο μου: Ο Στέλιος δικαιώθηκε, αγαπήθηκε και τίποτα δεν πήγε χαμένο.

Η Ναταλία έκανε πραγματικά μια πολύ καλή δουλειά και νομίζω πως η καθηγήτριά της θα είναι πολύ περήφανη για τη μαθήτριά της. Πάρτε μια γεύση εδώ κι αν θέλετε να δείτε περισσότερα ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: http://forum.psichogios.gr/smf/index.php?topic=8876.0

Προσωπικά οφείλω στη μικρή μου φίλη ένα τεράστιο ευχαριστώ αλλά και πολλά πολλά συγχαρητήρια! Μου ανταπέδωσε στο πολλαπλάσιο τη συγκίνηση που εκείνη ένιωσε διαβάζοντας την ιστορία του Στέλιου!





65 σχόλια:

cook είπε...

αγαπημενη μου Μαρια
είχα υποσχεθει στον εαυτο μου πως τωρα στις χριστουγεννιατικες διακοπες θα καθομουν να το διαβασω..τελικα με το που αρχισε το σχολειο πάλι, ξεκινησα κι εγω το βιβλιο...τι να πω....τα λογια γλυκια μου ειναι πολύ λίγα...θα συμφωνησω απολυτα με τη Ναταλία...ο Στέλιος θα είναι ευτυχής απο εκει ψηλα να βλέπει πόσοι είναι αυτοι που τον αγαπησαν κι εκλαψαν για το χαμο του...να τωρα που το γραφω κλαίω πάλι....δεν εχω λόγια...το τελέιωσα βεβαιως σε 2 μερες και δε βλεπομουν απο το κλαμα...Μαρακι μου μεσα απο το βιβλίο σε ένοιωσα ενα κομματι της ψυχής μου....σ'ευχαριστω πολύ για το υπεροχο ταξιδι....

ααα...και καλη χρονια,με υγεία,χαρά και δημιουργικοτητα :)

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ,ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ!ΣΟΒΑΡΗ,ΩΡΙΜΗ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ Η ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ!ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΩΡΟ ΟΜΩΣ & ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ & ΕΓΙΝΕΣ Η ΜΑΡΙΑ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ & ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ" ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ.ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια λοιπόν. Σε σένα δεν θα τα λέμε συνέχεια α όλα κι όλα :Ρ Το παιδί έχει κάνει εκπληκτική δουλειά και ως δασκάλα δικαιούμαι ένα λόγο παραπάνω. Προσεγμένη και ποιοτικά διαμορφωμένη. Πάντα προόδους και τέτοιες όμορφες κινήσεις από δασκάλους και μαθητές. Τώρα για σένα ξανθούλα μου... φιλιά :)))

marianaonice είπε...

Είναι υπέροχο αίσθημα όταν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που ήθελες να πεις με το γραπτό σου έγινε πλήρως κατανοητό και μάλιστα γέμισε την ψυχή όσων το διάβασαν!

Συγχαρητήρια Μαρία!!

Suspect είπε...

Ευγε!

Eleni Dafnidi είπε...

Συγχαρητήρια στη Ναταλία!!!! Εδώ έχουμε σίγουρα μία λαμπρή εκκολαπτόμενη κριτικό βιβλίων! (Και να σου πω την αλήθεια Μαρία μου..., σαν να ζήλεψα λιγάκι...)
Ναταλία μπράβο σου! Μακάρι όλα τα παιδιά να είχαν τέτοια λογοτεχνική αντίληψη. Έχεις άριστα από μένα!

Phivos Nicolaides είπε...

Υπέροχη η μικρή μας φίλη Μαρία. Μπράβο της αλλά μπράβο και σε σένα καλή μου!

venceremos είπε...

καλημερα. εχεις απολυτο δικιο να εισαι συγκινημενη κ ικανοποιημενη.
πηγα στην σελιδα και τα διαβασα..ολα..
Ευχομαι να μας χαρισεις γρηγορα κι αλλο ξεχωριστο βιβλιο.
καλη δυναμη απο την καρδια μου και καλη και επιτυχημένη συνεχεια.
φιλια καρυστινά

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι μου συγκινήθηκα κ ενθουσιάστηκα,μπραβο σ αυτό το κορίτσι,δεν το περίμενα αυτό!Πολύ καλή δουλειά συγχαρητήρια,μακάρι να νοιώσω κ εγώ τέτοιες στιγμές σαν μάνα από το παιδί μου....Έχω μείνει μ ανοιχτό το στόμα.....
Μαράκι σε καληνυχτώ,πήρες το ωραιότερο δώρο!

ΥΣ(Καλά το αιστάνθηκες ότι έπρεπε να γραφτεί η ιστορία του Στέλιου,του Στέλιου μας..)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!
ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ ΣΟΥ Κ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Κ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ,ΤΗΣ ΓΟΥΟΡΙΣ ΝΤΙΡΙ.
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ!!!Κ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ!
ΦΙΛΙΑ!!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρια μου καλημερα.Για αυτο μ'αρεσει το ιστολογιο σου.Επειδη καθε τοσο μας επιφυλασσεις εκπληξεις!Τις προαλλες με την ιστορια της Σταματινας και σημερα με την εργασια της Ναταλιας.Ειναι πολυ σπουδαιο πραγμα τοσο νεα παιδια να εχουν ωριμες σκεψεις και την τολμη να τις εκφραζουν δημοσια.Δεν θα ηταν υπερβολη να πω οτι η εργασια της Ναταλιας με ελαχιστες προσθηκες θα μπορουσε να ειναι μια τελεια πτυχιακη εργασια.
Μπραβο της,να τη χαιρονται οι γονεις της και η καθηγητρια της.Μπραβο και σε σενα Μαρια για την προβολη που της κανεις.Ναταλια,την καθηγητρια της Κοινωνικης και Πολιτικης αγωγης αφησε τη στον κοσμο της.Αν μπορουσε να δει τοσο βαθια θαταν κι αυτη λογοτεχνης,ποιητης!

Maria Tzirita είπε...

Cook μου αγαπημένη! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα γλυκά σου λόγια, με συγκινείς και με χαροποιείς ιδιαίτερα! Δε χαίρομαι που έκλαψες τόσο βέβαια, αλλά ξέρω πως αυ΄το το κλάμα είναι λυτρωτικό και μετά σε ηρεμεί και σε κάνει να βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Εύχομαι να έχω την ευκαιρία κάποτε να σε γνωρίσω κι από κοντά - αν και νιώθω σα να σε ξέρω ήδη! Χίλια γλυκά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Αφροδίτη μου, αγαπημένη μου φίλη εσύ, πράγματι ήταν ένα σπουδαίο δώρο αυτό που μου έκανε η Ναταλία, όπως σπουδαίο δώρο είναι κι η αγάπη που εισπράττω από σας όλους. Σ'ευχαριστώ για όλα, σ'αγαπώ πολύ πολύ!

Maria Tzirita είπε...

Freedula μου, εννοείται πως τα συγχαρητήρια εδώ είναι για τη Ναταλία και μόνο! Τη δουλειά της επιβραβεύουμε, ανεξάρτητα από το βιβλίο που επέλεξε και με τιμά φυσικά. Το είπα και στην ίδια, αντικειμενικά είναι σπουδαίο το έργο της κι εντυπωσιακό για την ηλικία της! Μεγάλο φιλί κι από μένα για σένα καλή μου!

Maria Tzirita είπε...

Μαριάνα μου, ναι, αυτό ακριβώς είναι, πόσο με νιώθεις! Αυτή η καταξίωση είναι η ευτυχία μου και σ'ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις! Πολλά φιλιά και καλημέρες!

Maria Tzirita είπε...

Ευχαριστώ λακωνικέ μου Ύποπτε!

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Είναι υπέροχο αυτό που μπορείς να μάθεις από τα παιδιά. Μπορεί να μην μιλάμε και για τόσο παιδί αλλά μπορεί να πει εκπληκτικά πράγματα.. Διάβασα μερικά.. Φυσικά η μεγαλύτερη προσπάθεια είναι η δική σου.

Φιλάκια!!

Maria Tzirita είπε...

Ελένη μου καλημέρα σου! Πράγματι έχει μέλλον αυτό το παιδί! Είμαι σίγουρη ότι άριστα θα πάρει κι από τη δασκάλα της! Σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Φοίβο καλημέρα! Τα μπράβο όλα για την Ναταλία εδώ! Και σε σας, τους φίλους μου, που είστε πάντα εδώ, δίπλα μου! Πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Venceremos μου, σ'ευχαριστώ για τις ευχές τις πολύτιμες! Το δεύτερο βιβλίο μου έρχεται σε περίπου ένα μήνα κι ελπίζω ν'αγγίξει τις καρδιές σας όσο και το πρώτο. Σύντομα θα το παρουσιάσω εδώ. Χίλια φιλιά και καλημέρες στην Κάρυστο!

Maria Tzirita είπε...

Γεωργία μου, εγώ να δεις πόσο συγκινήθηκα! Ήταν μια τρομερά ευχάριστη έκπληξη για μένα η εργασία της Ναταλίας και χαίρομαι που την μοιράζομαι μαζί σας! Και πράγματι οι γονείς της πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανοι για την κόρη τους, της αξίζει.
Σε φιλώ και σ'ευχαριστώ για όλα!

Maria Tzirita είπε...

Σπύρο μου, δεν αμφέβαλα ότι θα είχες πάρει τον καλύτερο βαθμό! Πάντα πρώτος σε όλα σου και σε καμαρώνω! Σ'ευχαριστώ γι άλλη μια φορά για την υποστήριξη και την αγάπη σου αγόρι μου! Πολλά φιλιά εκεί στα βόρεια!

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη είμαι σίγουρη ότι η Ναταλία θα νιώσει μεγάλη χαρά και περηφάνια διαβάζοντας το σχόλιό σου! Σ'ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ, να έχεις μια όμορφη μέρα!

Maria Tzirita είπε...

Χριστίνα μου, κι εσύ ένα τέτοιο παιδί είσαι! Γι αυτό και το εκτιμάς! Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου, φιλιά πολλά πολλά!

VAD είπε...

Δε θα μιλήσω για τη νεαρή μαθήτρια,γιατί θα μεροληπτήσω οπωσδήποτε υπέρ της,επειδή λατρεύω τ'όνομά της που είναι και τ' όνομα της κόρης μου!Θα καταθέσω όμως τη γνώμη μου για το βιβλίο σου,μη φοβάσαι βρε,δε θα σε...θάψω:))
Αν δεν κυριαρχούσε τόση τρυφερότητα και λυρισμός,θα ήταν ένα εξίσου θαυμάσιο αστυνομικό μυθιστόρημα,αφού το σασπένς είναι έντονο!Αιρετική άποψη,ε;Δεν την περίμενες:)
Καλησπέρα....

Ανώνυμος είπε...

Καλό απόγευμα Μαρία μου
Για ακόμα μία φορά συγχαρητήρια τόσο σε σένα όσο και στην Ναταλία!!΄Ενα παιδάκι βρήκε τον χρόνο να ασχοληθεί και να αναλύσει το βιβλίο σου, μπράβο της!! Αυτό κάτι πρέπει να σημαίνει γι΄αυτό......μην σταματήσεις να γράφεις.....έχεις πολλά ακόμα να δώσεις....

Φιλάκια πολλά
Γιάννα

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Μαρουλάκι μου,

διάβασα την εργασία της μικρής Ναταλίας και μπορώ να νιώσω το πόσο περήφανα νιώθεις! Μπράβο!!!

eirini είπε...

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο! Το κορίτσι έγραψε την αλήθεια!!!
Τα Χριστούγεννα έκανα δώρο το βιβλίο σου στην κουμπάρα μου και τρελλάθηκε!
Εύχομαι και το δεύτερο (το περιμένω!!!) να έχει την ίδια και μεγαλύτερη ανταπόκριση!
Φιλάκια!!!

Kaveiros είπε...

Μας βάζει τα γυαλιά!:)

Ανώνυμος είπε...

μαρια το βιβλιο σου το ειχα δωρισει σε δυο συναδελφους μου (δυο βιβλια δηλ)και μου ειπαν τα καλυτερα για σενα ..μαλιστα τις ειπα και το μπλογκ σου κιαν θελουν να σε επισκεφτουν....
οσο αναφορα τη μικρη μπραβο της αλλα λεει την αληθεια!!!
εισαι ξεχωριστο ατομο και σ αγαπαει η νεολαια!!
αν ηταν λιγο μεγαλυτερος ο γιος μου θα ηθελα να το διαβαζε το βιβλιο σου...αγγιζει τοσο την καρδια!!!

φιλι γλυκο μαρακι

Sophia Kollia είπε...

Μαράκι καλημέρα πέρασα να πω, θα τα διαβάσω καλύτερα και θα ξαναέρθω.
καλή βδομάδα

Mariela είπε...

Καλημέρα,
πράγματι είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις πως εισπράτει και "μεταφράζει" τη δουλειά σου κάποιος άλλος, και ειδικά σ'αυτή την περίπτωση...

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μπράβο στο κοριτσάκι για την εργασία που έκανε για ένα υπέροχο βιβλίο.
Μαράκι μου σύντομα θα αναρτήσω κι εγώ στο blog μας το αφιέρωμα στο βιβλίο σου που είχα βάλει στο άλλο blog που ήμουν και που φεύγοντας το πήρα μαζί μου, ως κάτι πολύτιμο.
Γιατί μια αφιέρωση είναι πάντα πολύτιμη πιστεύω.
Φιλάκια πολλά, να έχεις μια όμορφη Κυριακή:)

Aspa είπε...

Μπράβο στη Ναταλία! Της εύχομαι καλή επιτυχία και σε σένα Μαρία μου, πάντα θετικές κριτικές…

Aristodimos είπε...

Αυτή ειναι η καλύτερη αναγνώριση και δικαίωση της υπέροχης και τόσο ευαίσθητης δουλειάς σου Μαρία μου...

Παντα τέτοια...

Με αγάπη

Αρης

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σχόλιά που πήρε η εργασία μου (ναι, η Ναταλία είμαι) και ελπίζω να έχει την ίδια άποψη και η καθηγήτρια...! Νοιώθω πραγματικά υπέροχα αυτή τη στιγμή, επειδή αυτή η εργασία μου πήρε πολύ καιρό και είναι χαρά μου να δημοσιευτεί, συν το ότι χαροποίησε έστω και λιγάκι την κυρία Μαρία Τζιρίτα που τόσο θαυμάζω για το έργο της!
Προς την κυρία Μαρία: ΕΓΩ είμαι αυτή που πρέπει να σας ξανα-ευχαριστήσει για το υπέροχο βιβλίο σας...!
Προς την κυρία Ελένη Δαφνίδη: Φοβερή σύμπτωση, αλλά αυτή τη στιγμή διαβάζω την "Εξολόθρευση της Μπάρμπι" και σας δίνω επίσης τα συγχαρητήριά μου!!

Με απέραντη αγάπη,
Ναταλία Μαντικού

Maria Tzirita είπε...

Vad αγαπημένε, από σένα όλα τα περίμενα! Μου αρέσει πολύ η κριτική σου για το βιβλίο, είναι μια οπτική που συνήθως κανείς δεν προσέχει, αυτή του αστυνομικού σασπένς και χαίρομαι που το επεσήμανες! Κυρίως όμως χαίρομαι που μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις και σ'ευχαριστώ πολύ γι αυτό! Να έχεις μια καλή μέρα και καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου καλημέρα! Φυσικά και δε θα σταματήσω ποτέ να γράφω, αυτό σας το έχω ήδη υποσχεθεί! Καλή βδομάδα από την ηλιόλουστη Αθήνα!

Maria Tzirita είπε...

Καναρινένια μου, σ'ευχαριστώ που με νιώθεις! Χαίρομαι πολύ και μόνο που σε βλέπω εδώ στο μπλογκόσπιτό μου! Φιλάκια γλυκιά μου, καλημέρα!

Maria Tzirita είπε...

Ειρηνούλα μου, μακάρι να πραγματοποιηθεί η ευχή σου, γιατί έχω μεγάλη αγωνία! Σ'ευχαριστώ για όλα, πολλά φιλιά και καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Παπαρουνίτσα μου, τι όμορφα λόγια που μου λες, πόσο με συγκινείς! Είσαι κι εσύ πολύ ξεχωριστή και χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει, ειλικρινά. Σύντομα κι από κοντά ελπίζω, να σε κάνω μια μεγάλη αγκαλιά να σε ευχαριστήσω για όλα! Πολλά πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Σοφία μου, με την ησυχία σου κούκλα, εδώ είμαστε εμείς! Καλή βδομάδα να'χουμε!

Maria Tzirita είπε...

Μαριέλα μου, τι να γράψω για σένα εδώ, αφού στα είπα όλα χθες βράδυ από κοντά;;;; Να πω μόνο πως χάρηκα πάααααρα πολύ που σε γνώρισα και τα είπαμε και τα ήπιαμε και τα τραγουδήσαμε και τα χορέψαμε! Περισσότερες λεπτομερειες στην επερχόμενη ανάρτηση, πολλά φιλιά και καλή βδομάδα καλλιτέχνιδά μου!

Maria Tzirita είπε...

Ελενάκι μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, θυμάμαι πόσο με είχες συγκινήσει τότε που την είχα πρωτοδεί... Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό που κάνεις, δεν έχω λόγια να σ'ευχαριστήσω. Να'σαι πάντα καλά κούκλα μου, σ'αγαπώ πολύ!

Maria Tzirita είπε...

Άσπα μου σ'ευχαριστώ, είναι η αγάπη σας που με ζεσταίνει και με κάνει να χαμογελώ! Καλή βδομάδα και φιλιά στις ζουζούνες σου!

Maria Tzirita είπε...

Άρη, πραγματικά είναι αναγνώριση και καταξίωση, πολύ πιο σημαντική κι από την καλύτερη κριτική ενός "ειδικού". Το ν'αγγίζεις μια παιδική ψυχή δεν είναι λίγο πράγμα...
Να'σαι καλά και να σε βλέπουμε συχνότερα, φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Ναταλία μου, τα συγχαρητήρια και τα μπράβο όλα δικά σου κουκλίτσα μου! Περιμένουμε ν'ακούσουμε τις εντυπώσεις της δασκάλας και το βαθμό για τον οποίο τόσο αγωνιάς - αν και δε θα έπρεπε! Σε γλυκοφιλώ!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είναι αυτό "πληρωμή", τότε τι είναι; :)
Τα "δύσκολα και τα ανεκτίμητα εύγε" - που λέει κι ο ποιητής - δεν προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από λόγιους και διανοούμενους.
Η αγνή νεανική ψυχή δεν ξεγελιέται εύκολα!
Μπράβο, Μαρία μου :).

witchofdaffodils είπε...

Δεν υπάρχει καλυτερη επιβράβευση..

iLiAs είπε...

Συγχαρητήρια σε σένα που ενέπνευσες τη μαθήτρια αλλά και στην ίδια για την προσπάθεια που κατέβαλε.

Καλη βδομάδα Μαρία :)

Aristodimos είπε...

Μαρια αν περάσεις απο εδω , θα καταλάβεις γιατί εξαφανίζομαι...

Νασαι καλα

Αρης

Maria Tzirita είπε...

Lilith μου, έχεις απόλυτο δίκιο και σ'ευχαριστώ που το επισημαίνεις! Καλημέρα και φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Μαγισσούλα μου, υπάρχει κι η αγάπη η δική σας, μην το ξεχνάς! Κι είμαι ευγνώμων για όλα αυτά! Πολλά φιλιά καλή μου!

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Ηλία! Σ'ευχαριστώ, σε είχα χάσει τελευταία και χαίρομαι που σε βλέπω! Να είσαι πάντα καλά, φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Άρη ναι, το είδα κι ομολογώ συγκινήθηκα... Όταν διαβάσεις το δεύτερο βιβλίο μου θα καταλάβεις γιατί και τότε θα συγκινηθείς εσύ... Να'σαι καλά, καλημέρα!

Maria Tzirita είπε...

Κάβειρε, τώρα το είδα το σχόλιό σου! Έχεις απόλυτο δίκιο, καλημέρα!

Adamantia είπε...

Mπραβο Μαρακι, ειναι η καλυτερη ανταμοιβη,μπραβο!

Maria Tzirita είπε...

Ναι Αδαμαντία μου, είναι! Σ'ευχαριστώ, φιλιά πολλά γλυκιά μου!

Side21 είπε...

Άξια η μικρούλα ...
& συ Πανάξια Μαρία μου
που μπόρεσες να την εμπνεύσεις με την
ευαισθησία που κρύβει η γραφή σου...
Ελπίζω να έχουμε μπροστά μας μια
εκκολαπτόμενη μπλόγκερ ... και ...
γιατί όχι μελλοντική συγγραφέα !!!
Την καλησπέρα μου ...

Eleni Dafnidi είπε...

Ναταλία μου,

θα συμφωνήσει και η Μαρία σε αυτό που θα σου πω. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για ένα συγγραφέα είναι να γίνεται αγαπητό το έργο του. Και ακόμα μεγαλύτερη επιβράβευση είναι να βλέπει παιδιά στην δική σου ηλικία να αγαπούν την λογοτεχνία και να αφιερώνουν χρόνο σε αυτήν...

Σε ευχαριστώ πολύ λοιπόν για την τιμή που μου έκανες να διαβάσεις και το βιβλίο μου και εύχομαι να συνεχίσεις να διαβάζεις, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να μην απορρίπτεις κανένα είδος λογοτεχνίας.

(Και μην νομίζεις ότι θα την γλιτώσεις! Εννοείται πως θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου αφού το τελειώσεις στο blog ή στο mail μου. Όπου θες εσύ!)

Καλημέρα σε όλους!

Maria Tzirita είπε...

Side21, σ'ευχαριστώ πολύ, κι εγώ το ελπίζω να την καμαρώσουμε κι εις ανώτερα κάποτε τη Ναταλία μας! Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη μέρα!

Maria Tzirita είπε...

Ελένη Δαφνίδη, φυσικά συμφωνεί κι η Μαρία! Κι όσο για το βιβλίο σου, μην έχεις αμφιβολία, θα το λατρέψει η κοπέλα, όπως το λάτρεψε κι όλος ο κόσμος άλλωστε! Άντε και περιμένουμε το επόμενο λέμε! Φιλιά και καλημέρες!

βασίλης είπε...

Κι εγω συγχαίρω τη μικρή όπως και σένα. Έχεις γράψει ένα πραγματικά εκπληκτικό βιβλίο Μαρία. Καλημέρα!

Dimitra Andritsiou είπε...

Μαράκι, καλησπέρα!
Τη γνώμη μου για το βιβλίο σου την ξέρεις... τα'χουμε πει.
Χαίρομαι που ένα νέο πλάσμα εμπνεύστηκε και αγάπησε αυτό το βιβλίο τόσο ώστε να κάνει μια τόσο όμορφη εργασία γι' αυτό!

Σε φιλώ

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε!

Αρχοπορημένα μεν, κάλλιω αργά παρά ποτέ δε, πήρα το βαθμό της εργασίας μου! Ήταν "πολύ καλή" (δηλαδή από 16 έως 18) διότι δεν ανέπτυξα το νόημα επαρκώς, αλλά η παρουσίαση ήταν άριστη...!
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και πάλι,
Ναταλία