21 Ιαν 2009

Για το παρεάκι της Κυριακής..

Αγαπημένοι μου φίλοι,
νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ γιατί τελευταία έχω χαθεί απ'τα μπλογκόσπιτά σας, από το msn, από παντού, αλλά ξέρω πως μ'αγαπάτε κι αφού είναι για καλό δε με παρεξηγείτε! Είμαστε στην τελική ευθεία για την έκδοση του δεύτερου βιβλίου μου, του "Μάτια μου" κι είναι ένα σωρό πράγματα που πρέπει να γίνουν. Την άλλη βδομάδα θα κάνω εδώ την επίσημη παρουσίασή του και θα λύσω όλες σας τις απορίες! Η χαρά μου ανείπωτη, όσο κι η αγωνία μου βέβαια!
Εντωμεταξύ, θα ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι που ακολουθεί στο παρεάκι της Κυριακής! Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα το τηλεφώνημα της πολυαγαπημένης μου Κόκκινης Ομπρέλας που μ'ενημέρωνε ότι βρίσκεται στην πόλη μου κι επιτέλους θα την συναντούσα από κοντά! Η χαρά μου τριπλασιάστηκε, αφού στη συνάντηση εκείνη γνώρισα και το Δρομάκι μου και τη Μαριέλα μου, την εξαιρετική ζωγράφο της μπλογκογειτονιάς!
Αυτό το παρεάκι λοιπόν τα είπε, τα ήπιε, τα τραγούδησε και τα χόρεψε, υπό τους ήχους της μαγικής φωνής του Β. Παπακωνσταντίνου εκείνο το βράδυ... Ήταν μια εκπληκτική βραδιά, γεμάτη συγκίνηση και πολύ πολύ χαρά! Κορίτσια, φίλες μου, αγάπες μου, σας ευχαριστώ κι ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα! Το τραγουδάκι για σας, για το παρεάκι μας...

68 σχόλια:

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Να περνάς πάντα καλά...

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρια μου καλησπερα.Πιστευω οτι η αναμονη της εκδοσης ενος βιβλιου πρεπει να ειναι αναλογη με την αναμονη της γεννησης ενος παιδιου.Αντιλαμβανομαι την αγωνια σου και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου η ωρα η καλη!

venceremos είπε...

καλησπερα. περιμενουμε λοιπον κι εμεις....
χαίρομαι που πέρασες όμορφα.
να σαι καλα και καλη δύναμη γισ την συνέχεια και φυσικά καλη επιτυχία.
φιλια καρυστινά

Sophia Kollia είπε...

AAAAAA! Ζηλεύω, πολύ και για την παρέα και για τον Παπακωσταντίβου που έχω χρόνια να τον δώ.
Καλή επιτυχία φυσικά στο βιβλίο. Βρε Μαρία, ποιός να σε παρεξηγήσει? Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, με δουλειές, υποχρεώσεις, τρεχάματα...
Θα το βάλεις και δω φυσικά να το δούμε το βιβλίο, και μετά θα το πάρουμε,εννοείται!
καληνύχτα

neni είπε...

Μαράκι μου,χαίρομαι τόσο για σένα και τις υπόλοιπες φίλες της παρέας που είμαι βέβαιη πως είναι όλες υπέροχες μια προς μια!
Πότε έρχεται το δεύτερο βιβλίο;
Περιμένω με ανυπομονησία!
Φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Καλοτάξιδο να είναι και το δεύτερο βιβλίο σου, να είσαι σίγουρη ότι θα είμαι από τους πρώτους bloggers που θα το παρουσιάσουν και ανυπομονώ να το κάνω. Και βέβαια, σε περιμένουμε για να το συζητήσουμε στη λέσχη ανάγνωσης ο κήπος των μυστικών, όποτε ξελασκάρεις πάρε με τηλέφωνο για να το κανονίσουμε μέσα στον Μάρτιο αν θέλεις. Και αν δεις το blog της ομάδας υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση γα τις 8 Φεβρουαρίου, θα χαρώ να είσαι εκεί και να συζητήσουμε για ένα ενδιαφέρον βιβλίο.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μαράκι μου το ξέρεις με πόση ανυπομονησία περιμένω το δεύτερο βιβλίο σου!! Πιστεύω ότι θα είμαι από τους πρώτους που θα το διαβάσουν.
Κανείς δεν σε παρεξηγεί για τίποτα, είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για σένα!!!
Φιλιά πολλά:))

barel είπε...

Μαρία αν και μας έλλειψες το δεύτερο βιβλίο σου θα είναι πραγματικά πολύτιμο. Οπότε ελεύθερη να συνεχίσεις να μας μαγεύεις.Ελπίζω να σου δίνουμε καμιά καλή ιδεά.

Unknown είπε...

Τέλεια!!!

Θα έχουμε καινούργιο βιβλίο? Γι' αυτό χάθηκε το Μαράκι, και καλά έκανε.

Πάντα τέτοια, δημιουργία και χαρά!!!

Maria Tzirita είπε...

Ελενάκο μου κι εσύ να περνάς καλά κι ελπίζω σύντομα να μου έρθεις να περάσουμε και μαζί καλά! Φιλί και καλημέρα!

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη, έτσι είναι, έχεις απόλυτο δίκιο! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, ελπίζω κι αυτό το παιδί μου να το αγαπήσετε το ίδιο με το παιδί της αγάπης! Καλή σου μέρα!

Maria Tzirita είπε...

Venceremos μου, υπέροχα πέρασα, όχι απλώς όμορφα! Μακάρι να έχουμε κάποτε όλοι μας εδώ να βρεθούμε από κοντά και να διασκεδάσουμε έτσι! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές και την αγάπη σου, να έχεις μια πολύ καλή μέρα! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Σοφία μου, να πας στην Ακτή Πειραιώς να τον δεις, κάνουν ωραίο και ξεκαρδιστικό σόοου εκεί οι καλλιτέχνες! Όσο για το βιβλίο, εν αναμονή και θα έχουμε πολλά να λέμε! Σ'ευχαριστώ για όλα, φιλιά πολλά και γλυκά!

Maria Tzirita είπε...

Νένη μου, υπέροχες οι φίλες πράγματι! Αυτή η συνάντηση ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί από τότε που ξεκίνησα το μπλόγκινγκ! Το βιβλίο αναμένεται κατά τα μέσα Φεβρουαρίου, θα κάνω ειδική ανάρτηση και θα το δεις. Πολλά φιλιά καλή μου, σ'ευχαριστώ που δε με ξεχνάς!

Maria Tzirita είπε...

Akamas το ξέρω και σ'ευχαριστώ για την υποστήριξή σου. Φυσικά και θα έρθω στον κήπο σας, είναι τιμή μου που με καλέσατε! Γράψε μας εδώ το λινκ για το μπλογκ της ομάδας αν θες, καλό είναι να ενημερωθούν όλοι. Θα τα πούμε σύντομα, σ'ευχαρσιτώ για όλα! Καλημέρα!

Maria Tzirita είπε...

Έλενά μου μαγειρισσούλα μου, εγώ είμαι περήφανη που έχω κάνει τέτοιους φίλους σαν εσάς! Ελπίζω το "Μάτια μου" ν'ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας! Χίλια νόστιμα φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Barel φίλε μου, και ιδέες μου δίνετε κι έμπνευση! Και πάνω απ'όλα, πολύ μεγάλη χαρά που σας έχω όλους δίπλα μου! Σ'ευχαριστώ πολύ, να είσαι πάντα καλά και να δημιουργείς! Καλημέρα!

Maria Tzirita είπε...

Λίλυ μου ναι, γι αυτό χάθηκα, αλλά θα επανέλθω μην ανησυχείς! Δε μπορώ εγώ χωρίς εσάς, τη γλυκιά μου εξάρτηση! Σ'ευχαριστώ καλή μου, θα τα πούμε σύντομα, χίλια φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Μαρία μου
Να φροντίσεις να περνάς ΠΑΝΤΑ καλά!!! Το καινούριο βιβλίο σου το περιμένουμε ........Είδα το εξώφυλλο.....ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Φιλιά Γιάννα

moments collector είπε...

Σας ζηλεύω που είστε όλες μαζί.Με την καλή έννοια πάντα!ανυπομονώ και γω για το επόμενο βιβλίο...φιλιά

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ "ΜΑΤΙΑ"!!!!ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ & ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΡΕΑΚΙ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ.....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Mariela είπε...

Μαράκι μου, καλημέρα.....
Ωραία ήτανε, ποοοοοοοοοοοοοολύ ωραία..... Νομίζω πως διασκεδάσαμε στο έπακρο...!!!!
¨Οσο για το τραγουδάκι....τι να σχολιάσω, αφού έχω... πράξει!
Τις "καλές επιτυχίες" θα τις πούμε "live"...
Φιλάκια

Κόκκινη Ομπρέλα είπε...

Μαρία μου,

ακόμη νομίζω ότι το έχω ζήσει σε κάποιο όνειρο όλο αυτό. Τόσα χιλιόμετρα μακριά και ξαφνικά βρεθήκαμε όλες μαζί να τραγουδάμε, να τσουγκρίζουμε ποτήρια, να κοιταζόμαστε στα μάτια... Παίζει μεγάλο ρόλο τελικά η διαπροσωπική επαφή.
Επισήμανση: οι φωτογραφίες σε αδικούν πολύ, μα πολύ λέμε...
Σ' ευχαριστώ πολύ που ήρθες να μας βρεις για να γνωριστούμε,
θα μου μείνει αξέχαστη η βραδιά... και οι στιγμές που ζήσαμε ακούγοντας τη φωνή του Παπακωνσταντίνου...
(κι ας έκανα και μερικά οχτάρια κατά τις 4 το πρωί :))))).

Εύχομαι το βιβλίο σου να έχει τη μεγαλύτερη επιτυχία (αν και είμαι σίγουρη γι' αυτό αν κρίνω από το πρώτο) και να ξέρεις ότι αυτή η σιωπή και αυτή η απουσία δεν παρεξηγείται. Είναι δημιουργική και άκρως απαραίτητη σε κάθε λογοτέχνη!

Φιλιά πολλά!
Στο παρεάκι της Κυριακής!

Ra Ma είπε...

Δεν χρειάζονται απολογίες Μαρία, όλοι έχουμε τις δουλειές μας και καταλαβαίνουμε! Περιμένουμε λεπτομέρειες για το βιβλίο και κανόνισε μια παρουσίαση στον Ελευθερουδάκη, ...επειδή είναι δίπλα μου :))
Καλό απόγευμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η διεύθυνση της λέσχης μας είναι www.okipostonmistikon.wordpress.com . Θα είναι δική μας η χαρά να βρεθείς μαζί μας.

Meropi είπε...

Μαρία μου,
με το καλό η έκδοση του βιβλίου σου. Και περιμένουμε παρουσίαση του και από δω.

eirini είπε...

Τα 'μαθα... τα 'μαθα!!! Χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα! Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθούμε όλες μαζί!

Καλέ λείψε όσο θες! Αν είναι να βγει το καινούργιο βιβλίο εμείς δεν παρεξηγούμε... άλλωστε το περιμένουμε κι εμείς!

Μαράκι μου εύχοναι όλα καλά! Πολλά πολλά γλυκά φιλιά!

Aristodimos είπε...

Σιγουρα Μαρια μου αξίζει να μας απαρνηθεις οσο χρειάζεται αφου το δωράκι που σε λίγες μερες θα μας προσφέρεις θα ειναι οτι καλύτερο...

Να εισαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα

Αρης

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Είδα ότι ζήτησες ενυπόγραφο αντίτυπο, ελπίζω να μη χρειαστεί να σου σταλεί και να στο υπογεάψω εγώ από κοντά! Να περνάς κι εσύ καλά γλυκιά μου, πολλά φιλιά!

Aspa είπε...

Όλα να πάνε καλά με τις προετοιμασίες! Περιμένω να γνωρίσω το αδελφάκι του παιδιού της αγάπης. Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Νάντια, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και για τα καλά σου λόγια και για την επίσκεψή σου! Πολλά φιλιά!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Mαράκι μου ένα βραβείο για σένα εδώ
Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Αφροδίτη μου, όλα κανονισμένα για τον Μάρτιο, για τα μάτια σου μόνο! Ανυπομονώ κι εγώ! Σ'ευχαριστώ για όλα! Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Μαριέλα μου θα περιμένω! Ήταν πράγματ υπέροχα, να το επαναλάβουμε! Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Μα έφτασε ήδη στα αυτιά σου.......ή μάλλον στα μάτια σου .....ΜΆΤΙΑ ΜΟΥ???? Ναι ζήτησα ενυπόγραφο βιβλίο και θα χαρώ ΠΟΛΥ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να
τα πούμε από κοντά!

Φιλιά Γιάννα

iLiAs είπε...

Για ενα καλο βράδυ πέρασα Μαρακι :)
Να είσαι καλά :)

Maria Tzirita είπε...

Αχ Ομπρελίτσα μου, πόσο σ'ευχαριστώ, για τη γλύκα σου, τη ζεστασιά σου, την ειλικρίνειά σου, το καθάριο βλέμα σου, τον αυθορμητισμό σου, την αγάπη σου, το γέλιο σου, την κατανόησή σου! Σ'αγαπώ πάρα πολύ, στο επανειδείν!

Maria Tzirita είπε...

Πειρατή, θα μεταβιβάσω την επιθυμία σου στον Ψυχογιό! Σίγουρα κάποια στγμή θα γίνει κι αυτό και θα χαρώ να σε δω από κοντά! Ευχαριστώ για την κατανόηση, καλό σου βράδυ!

stalamatia είπε...

Μαρία μου με το καλό το καινούριο σου βιβλίο.Το παιδί της αγάπης αύριο θα πάω να το πάρω,το είδα στο βιβλιοπωλείο προχθές.

Maria Tzirita είπε...

Akamas, θα σας επισκεφτώ άμεσα! Καλό σου βράδυ!

Maria Tzirita είπε...

Μερόπη μου, θα την κάνω άμεσα! Λίγη υπομονή και θα μάθετε τα πάντα για το "Μάτια μου"! Πολλα φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Ειρήνη μου, σίγουρα σύντομα θα γίνει κι η δική μας συνάντηση και θα στηθεί γλέντι τρικούβερτο! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου, να είσαι καλά, σε γλυκοφιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Άρη, νιώθω μεγάλη ευθύνη με τα λόγια που μου λες! Ελπίζω να σας δικαιώσω με το νέο βιβλίο! Καλό σου βράδυ και σ'ευχαριστώ!

Maria Tzirita είπε...

Άσπα μου, κι αυτό περιμένει να σας γνωρίσει! Σε λιγότερο από ένα μήνα γεννιέται! Σ'ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σου κι ανταποδίδω! Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Έλενα, είναι μεγάλη μου τιμή το βραβείο που μου χάρισες και στόλισε ήδη το μπλογκόσπιτό μου! Συγχαρητήρια και σε σένα που επάξια το κέρδισες! Σ'ευχαριστώ για την αγάπη που τόσο απλόχερα μου δίνεις! Καλό βράδυ γλυκιά μου!

Maria Tzirita είπε...

Εγώ να δεις Γιάννα μου πόσο θα χαρώ! Χα,χα, φιλάκια κι άλλα!

Maria Tzirita είπε...

Ηλία, καλό βράδυ και σε σένα ποιητή της μπλογκόσφαιρας!

Maria Tzirita είπε...

Σταλαματιά μου, σ'ευχαριστώ, θα περιμένω τις εντυπώσεις σου! Φιλιά πολλά!

neni είπε...

Φυσικά και δεν σε ξεχνάω γλυκιά μου,ακόμα και όταν δεν αφήνω σχόλια είμαι πάντα εδώ.
Αναμένω ανάρτηση για το βιβλίο σου λοιπόν,καλό ξημέρωμα!

Artanis είπε...

Maria mou kalispera...Kali epitixia sto neo sou biblio...Filia polla apo NZ...

Ανώνυμος είπε...

κλαψ κλαψ!!!εγω δεν ειχα την τυχη να σε γνωρισω και να σε απολαυσω απο κοντα...μα που θα με πας!!!!

μαρακι μου καλη επιτυχια στο δευτερο βιβλιο σου αν και πιστευω θα την εχει!!τι λεω καλε!!!ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΜΑΙ!!!!

Να περασεις ενα ομορφο Σ/Κ....

Olga είπε...

Να περνας πάντα τόοοοοοοοσο όμορφα!

Φιλάκια Μαρακι!!!

:)))

Maria Tzirita είπε...

Νενούλα μου, ούτε εγώ σε ξεχνάω, περνάω και σε διαβάζω και σε καμαρώνω πάντα ανερχόμενο αστέρι μου! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Artanis μου, σε σκεφτόμουνα, ελπίζω να περνάς καλά κι όλα να είναι όμορφα στη νέα σας ζωή! Πολλά φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Παπαρουνίτσα μου, σιγά μην τη γλυτώσεις! Η συμπρωτεύουσα είναι στα άμεσα σχέδιά μου! Σε φιλώ καλή μου και σ'ευχαριστώ για όλα!

Maria Tzirita είπε...

Όλγα μου σ'ευχαριστώ, κι εσύ να είσαι καλά για να περνάς καλά! Χίλια φιλιά!

Adamantia είπε...

Κανονισε παρουσιαση βιβλιου και μετα τρικουβερτο γλεντι οπου θες!
Πολλα πολλα φιλια!

Phivos Nicolaides είπε...

Άντε με το καλό. Να μας καλέσεις στην παρουσίαση, ίσως μπορέσουμε και έρθουμε να σου σφίξουμε το χέρι και να σου πούμε από κοντά, πόσο περήφανοι είμαστε που έχουμε τέτοιους φίλους σαν κι εσένα Μαρία.

Smaragdenia είπε...

καλημέρα, Μαράκι, από το Ϊδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού. Η θάλασσα είναι αγριεμένη, τη βλέπω από το παράθυρο...
φιλάκια πολλά
Σμαραγδένια

maxforeigner είπε...

Καλησπέρα. Εύχομαι την ίδια ή και καλύτερη επιτυχία και για το νέο σου βιβλίο. Και νάσαι πάντα καλά και να γράψεις πολλά - πολλά καλά βιβλία.

akrat είπε...

αυτά είναι τα ωραία...
και πάντα τέτοια...
αναμένωσιν το νέο βιβλίο σας...

Kaveiros είπε...

Η χαρά σου , χαρά μου!

Maria Tzirita είπε...

Αδαμαντία μου, η παρουσίαση είναι για τις 20 Μαρτίου, ελπίζω να μην περιμένουμε μέχρι τότε για να συναντηθούμε! Φιλάκια πολλά, καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Φοίβο, φυσικά και θα σας καλέσω και να ξέρεις πως η περηφάνια, η τιμή και η χαρά, είναι όλα δικά μου που έχω φίλους σαν εσένα!

Maria Tzirita είπε...

Σμαραγδή μου, μόλις επέστρεψα απ'το χωριό μου και σπεύδω να ετοιμάσω την παρουσίαση για σένα! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Mike, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου κι εσύ να'σαι καλά και να διαβάζεις πολλά πολλά βιβλία!

Maria Tzirita είπε...

Akrat, σ'ευχαριστώ, στις 16 Φεβρουαρίου θα είναι κοντά σας! Καλό σου βράδυ!

Maria Tzirita είπε...

Κάβειρε, πάντα μεγαλόψυχος, να'σαι καλά!