12 Μαρ 2009

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!


Η παρουσίαση στην Λάρισα πήγε θαυμάσια, θα αναφερθώ σε αυτήν λεπτομερώς και με φωτογραφίες σε επόμενη ανάρτηση. Να πω μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Δήμητρα, τη Νένη και την Βάσω (facebook) που ήρθαν να γνωριστούμε επιτέλους από κοντά και μου έδωσαν την ευκαιρία να τις αγκαλιάσω με αγάπη! Χίλια ευχαριστώ κορίτσια μου σε σας και σε όλους τους ανθρώπους στη Λάρισα που μας υποδέχτηκαν τόσο ζεστά και μας χάρισαν την φιλοξενία τους. Ένα ακόμα εγκάρδιο ευχαριστώ στην υπέροχη Γιώτα Φώτου, την ομότεχνή μου, που μόνο αν τη γνωρίσετε θα καταλάβετε πόσο υπέροχη είναι! Περισσότερες λεπτομέρειες στην ανάρτηση για το ταξίδι αυτό, που μου επιφύλαξε και μια άλλη μεγάλη έκπληξη, την οποία και θα σας αποκαλύψω....εν καιρώ!

Τώρα όμως σας γράφω εκτάκτως, για να σας πω ότι, χωρίς να είναι προγραμματισμένο, ήρθα στη Θεσσαλονίκη την λατρεμένη μου πόλη! Είμασταν ωραία παρέα με την Πόπη Γαλάτουλα των εκδόσεων Ψυχογιού και τον κύριο Καρακάση φυσικά, κι αφού απόψε εκείνος παρουσιάζει τον Βιολονίστα του στον Ιανό (Αριστοτέλους) στις 8 το βράδυ, μου πρότειναν να έρθω παρέα τους κι εγώ άλλο που δεν ήθελα φυσικά! Δε θα γίνει παρουσίαση του δικού μου βιβλίου απόψε, όμως θα είμαι εκεί για να σας γνωρίσω από κοντά, να υπογράψω αντίτυπα του βιβλίου μου και να πω και δυό λόγια για το βιβλίο του κ. Καρακάση. Επειδή έχω πολλούς φίλους εδώ, με τους οποίους ήδη μίλησα, το πιθανότερο είναι ότι θα μείνω μέχρι το Σάββατο - αχ, Σπύρο, τι μου κάνεις!

Μη μου πείτε ότι τα απρόοπτα δεν είναι τα καλύτερα;... Σας περιμένω!!!!!

27 σχόλια:

venceremos είπε...

πάντα τέτοια όμορφα και χαρούμενα.
φιλιά

Adamantia είπε...

Μαρακι, οπως σου ειπα και στο φατσα δεν ξερεις ποσο χαρηκα οταν ειδα το βιβλιο σου στα τοπ 10!!
καλη επιτυχια και στη θεσσαλονικη!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ.

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Μαρουλάκι μου, Μαρουλάκι μου!!!

Τα λένε πιο νωρίς αυτά και ειδικά σε μένα την αργοπορούσα. Μόλις γύρισα σπίτι και έτρεξα στο μπλογκ σου! Και δυστυχώς δεν προλαβαίνω να εκσφενδονιστώ μέχρι τον Ιανό. Δεν σε πρόλαβα, δυστυχώς δεν σε πρόλαβα. Γράφεις όμως πως το πιθανότερο να μείνεις μέχρι Σάββατο. Λοιπόν, στέλνω e-mail και στο Ρηνιώ και μαμά Αχτίδακι ελπίζω να κανονίσουμε όλες μαζί καφεδομιλητό. Ξέρω ότι το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικά γεμάτο, μα θα ήταν υπέροχο αν τα καταφέρναμε και το κανονίζαμε.

Περιμένω νεότερα, εδώ ή στο vanessa_koukou@hotmail.com

Σε φιλώ κι ελπίζω να σε καναρινοφιλήσω κι από κοντά!

pavlina είπε...

Πάντα τέτοιες χαρές Μαρία μου...
Καλή επιτυχία και σε αυτή την παρουσίαση αν και είναι δεδομένη...
Φιλιά

Παναγιωτης είπε...

Ευχομαι τα καλυτερα για το βιβλιο σας!!!Καταλαβαινω οτι ειστε παρα πολυ γλυκος ανθρωπος και μου αρεσει πολυ πολυ αυτο..Σας ευχαριστω παρα πολυ και για τα καλα σας λογια για την Θεσσαλονικη μια που απο κει καταγομαι και ζω στην Θεσσαλονικη απο τοτε που γεννηθηκα.Φιλια πολλα.Παναγιωτης

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρία μου πάντα επιτυχίες και πάντα να 'σαι χαρούμενη.Οι περιοδείες βλέπω συνεχίζονται,για ξανασκέψου τα περί πολιτικής!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Τα απρόοπτα είναι πραγματικά και τα πιο όμορφα Μαράκι μου!!
Καλά να περάσεις στην Θεσσαλονίκη:)

Maria Tzirita είπε...

Venceremos μου, καλημέρα! Πολύ όμορφα πράγματι, απροσδόκητα όμορφα! Σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι μου καλημέρα. αχχχχχ πόσο σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!
Θέλω και γω Θεσαλλονίκη .......!!!!!!!
Καλό σ/κ.
Φιλιά πολλά
Λουίζα

Maria Tzirita είπε...

Αδαμαντία μου, σ'ευχαριστώ που μ'ενημέρωσες! Πάντα τέτοιες χαρές να μου φέρνεις! Ελπίζω να μου έρθεις την άλλη Παρασκευή στην παρουσίαση, θέλω πολύ να σε δω! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου, σ'ευχαριστώ αγόρι μου, διάβασα κι αυτά που έγραψες στη Νένη για μένα και με συγκίνησες πάρα πολύ! Να μου είσαι καλά, φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Καναρινένια μου, μη μου ανησυχείς καθόλου, εδώ θα είμαι μέχρι το Σάββατο, μη σου πω και την Κυριακή δηλαδή! Απόψε θα κάνω την παρουσίαση του Κ. Καρακάση στη Θέρμη, αλλά όλη την ημέρα θα την περάσουμε με τα κορίτσια σε καφέ και κους κους! Σου έστειλα το τηλέφωνό μου, καλή αντάμωση μάτια μου!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,αυτό έλειπε να μην δεν σου λέγανε,τώρα που σε βρήκανε χάνονται τέτοιες ευκαιρίες;Καλά έκανες,καλά να τα περάσετε,πως πήγε η παρουσίαση του Κύριου Κώστα;τον λατρεύω ανυπομονώ να τον δω την Τετάρτη!!
Κάντε το χειμώνα καλοκαίρι.....φιλιά βρόχινα απο τη Χαλκίδα.....

Maria Tzirita είπε...

Παυλίνα μου, οι παρουσιάσεις - χθες και σήμερα - είναι του κυρίου Καρακάση και φυσικά η επιτυχία του είναι δεδομένη! Θα σας τα γράψω αναλυτικά σε άλλη ανάρτηση, είναι εκπληκτικός, όχι μόνο σαν συγγραφέας αλλά και σαν ομιλιτής! Φιλάκια πολλά, καλό σου σαβ/κο!

lena_zip είπε...

Έμαθα από τις φίλες εδώ στα blogs, μα κυρίως από την αγαπημένη μου φίλη τη Νένη, ότι όποιος σε βλέπει χαμογελά και του φτιάχνει η διάθεση. Ήρθα να γνωρίσω λοιπόν κι εγώ έναν τέτοιο άνθρωπο. Καλώς σε βρήκα.

iLiAs είπε...

..καλη επιτυχια και στη Θεσ/νικη Μαρια :)
..παντα με χαμογελο αυτα τα απροοπτα!! :)

Ανώνυμος είπε...

Τρέξτε φίλοι από Θεσαλλονίκη.......
Η Μαρία Τζιρίτα στην πόλη σας......
Φιλενάδα καλά να περνάς.........

Φιλιά Γιάννα

Mariela είπε...

Καλά να περνάς κούκλα!
Θα τα πούμε την άλλη Παρασκευή στη Γλυφάδα!!!

Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλησπέρα. Έχω μια πρόσκληση για σένα. Καλό Σαββατοκύριακο

ioannis_the_great είπε...

Kαλημέρα. Οταν το πρώτο βίβλιο γράφεις πάει σουπερ είναι δεδομένο οτι για τα υπόλοιπα υπάρχει η απόλαυση του περιπλάνησης στην Ελλάδα. Σας περιμένουμε και στην Ηπείρο.

Artanis είπε...

Καλή επιτυχία και σε αυτήν την παρουσίαση, Μαρία μου...Είδα και τις φωτό...Κούκλα είσαι...
Φιλιά πολλά απο ΝΖ...

Ερατώ είπε...

Μόλις έμαθα για την Θεσσαλονίκη από το μπλογκ της Ειρήνης.
Χαίρομαι που περάσατε όμορφα. πάντα τέτοια εύχομαι!

marianaonice είπε...

Πάντα επιτυχίες και να περνάς όμορφα Μαρία μου!!!

Vassilis είπε...

Έτσι είναι Μαρία, τα ευχάριστα απρόοπτα είναι που χρωματίζουν τις ημέρες μας και κάνουν τη διαφορά. Περιμένουμε και την αποκάλυψη (εν καιρώ φυσικά) από τη Λάρισα.
Καλή Εβδομάδα!

βασίλης είπε...

Καλή επιτυχία σε κάθε παρουσίαση και φυσικά και για το βιβλίο που είμαι σίγουρος. Φιλιά πολλά

Maria Tzirita είπε...

Λένα,
Ηλία,
Γιάννα,
Μαριέλα,
Θοδωρή,
Ιωάννη,
Αρτάνις
Ερατώ,
Μαριάννα,
Βασίλη και
Βασίλη

σας ευχαριστώ για το σχόλιό σας, τις ευχές σας, την αγάπη σας... δεν πρόλαβα να σας απαντήσω γιατί από το σάββατο το πρωί δεν είχα πια σύνδεση! Τα νεώτερα στην καινούργια ανάρτηση με την "ανταπόκριση" και το φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι μου! Τα λέμε στα μπλογκάκια σας, φιλιά πολλά σε όλους!