18 Μαΐ 2009

Επιτέλους, στον αέρα!...


Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω τι "μαγείρευα" τόσο καιρό, που σας έλεγα ότι τρέχω κι είχα παραμελήσει λιγάκι το μπλογκ μου (λιγάκι όμως!). Ο λόγος του "ξεμυαλίσματός" μου έχει το όνομα www.istories.gr κι από σήμερα ανοίγει επίσημα την πόρτα του για να σας υποδεχτεί!
Είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που δημιούργησε ο καλός μου φίλος Μάνος Πασχαλάκης, δημιουργός της ιστοσελίδας μου www.mariatzirita.gr. Από την πρώτη στιγμή που μου το ανακοίνωσε μου άρεσε πολύ σαν ιδέα, κάτι διαφορετικό από μπλογκ, μια ομαδική δουλειά, μοντέρνα, σύγχρονη, που μπορεί να ενημερώνει, να ψυχαγωγεί, να μορφώνει και να διασκεδάζει μόνο μ'ένα κλικ!
Μιλήσαμε ώρες ατέλειωτες, ξενυχτήσαμε παρέα, κατεβάσαμε ιδέες και ο Μάνος τις υλοποίησε. Προσωπικά ανέλαβα τη στήλη "ψυχική υγεία" καθώς και αρκετά άρθρα στο "διατροφή", μετά την τελευταία μου εμπειρία από το νέο μου μπλογκ! Και φυσικά καλύπτω και το "βιβλίο", ανεβάζοντας άρθρα από τις παρουσιάσεις βιβλίων που παραβρίσκομαι, αλλά και από άλλα βιβλία που διαβάζω.
Να σας πω ποιό είναι το πιο συναρπαστικό απ'όλα; Ότι αυτό το περιοδικό, θα είναι το δικό ΜΑΣ περιοδικό κι αυτό γιατί θέλω τη βοήθεια και τη συμβολή όλων σας! Όλοι εσείς που γράφετε τόσο όμορφα κι έχετε καλύψει τόσα πολλά θέματα κατά καιρούς στα ιστολόγιά σας, είστε ευπρόσδεκτοι να μας στείλετε τα κείμενά σας και εμείς θα τα αναδημοσιεύσουμε στην αντίστοιχη κατηγορία, με το όνομά σας φυσικά και λινκ για το μπλογκ σας!
Ήδη μαζί μας είναι ο γλυκύτατος Λεβιάθαν, που μας στέλνει ανταπόκριση για κάθε ταινία που παρακολουθεί στον κινηματογράφο, ο Barel μας που μας κάνει την τιμή να μας δίνει τα σκίτσα του για "το σκίτσο της βδομάδας", η Κατερίνα από το "βιβλιολατρεία" με όλα τα νέα από το χώρο του βιβλίου (μονη μου ήταν αδύνατον να το καλύψω) κι αρκετά άλλα παιδιά που δεν είναι μπλόγκερς γι αυτό και δεν τους αναφέρω τώρα εδώ.
Όλο αυτό το κλίμα της "παρέας" ομολογώ είναι συναρπαστικά ευχάριστο και τα νέα δεν τελειώνουν εδώ. Κάτω από το istories.gr σύντομα θα υπάρχει ένα φόρουμ όπου θα μπορούμε να συζητάμε μεταξύ μας και με όλους τους αναγνώστες μας για διάφορα θέματα που μας απασχολούν, γεγονότα της καθημερινής μας ζωής, θα μπορούμε να ζητάμε συμβουλές σε διάφορες κατηγορίες ή περισσότερες πληροφορίες για άρθρα που διαβάσαμε στο περιοδικό.
Μην ξεχνάτε ότι είμαστε μόλις στην αρχή και προχωρώντας σίγουρα θα έχουμε και άλλα νέα, πρωτοποριακά πράγματα να παρουσιάσουμε. Ο Μάνος δουλεύει ασταμάτητα κι είναι πρόθυμος ν'ακούσει και να επεξεργαστεί οποιαδήποτε καλή ιδέα έχετε για το περιοδικό.
Οι "ιστορίες" φιλοδοξούμε να γίνουν ένα περιοδικό αλλιώτικο από τα άλλα. Κι αυτό θα οφείλετε στη συμμετοχή των μπλόγκερς κι αυτό θα κάνει τη διαφορά! Τι θέλω λοιπόν από σας;
Καταρχήν να επισκεφτείτε το περιοδικό, να γίνετε "φίλοι" του με τον ίδιο τρόπο που γίνεστε φίλοι στα μπλογκς που παρακολουθείτε, να περιηγηθείτε στις σελίδες του, να μου γράψετε είτε σε σχόλιο, είτε σε μέιλ οποιαδήποτε παρατήρηση ή νέα ιδέα έχετε και βέβαια να γίνετε μέλη της συντακτικής μας ομάδας! Αν έχετε γράψει κάποιο άρθρο που θα θέλατε να δημοσιευτεί, ή αν θέλετε σε μόνιμη βάση να γράφετε άρθρα για τις "Ιστορίες", επικοινωνήστε μαζί μου! Θα είναι μεγάλη η χαρά μου να σας έχουμε στην παρέα μας!
Δείτε τις κατηγορίες που καλύπτει το περιοδικό κι είμαι σίγουρη ότι σε κάποια από αυτές θα έχετε σίγουρα κάτι να προσθέσετε! Και μη νομίζετε πως η ενασχόληση με το περιοδικό θα μας αποσπάσει από το μπλόγκινκ, γιατί συνδυάζονται άριστα και τα δυό! Μην ξεχνάτε εξάλλου πως ένα άρθρο σας στο περιοδικό μένει εκεί για πάντα, συνδέεται με άλλα άρθρα σχετικά και σίγουρα διαβάζεται από πολύ περισσότερο κόσμο. Έπειτα, όπως θα διαπιστώσετε, τα άρθρα είναι ενημερωτικού κι επιστημονικού χαρακτήρα και δεν έχουν την απόχρωση που έχει μια προσωπική ανάρτηση σε μπλογκ. Ευκαιρία λοιπόν να δοκιμαστείτε στη "δημοσιογραφία" και πού ξέρετε; Μπορεί στην άλλη στροφή να σας περιμένει μια νέα καριέρα ή ένα απόλυτα δημιουργικό χόμπυ!
Σας περιμένουμε στις "Ιστορίες", με τα σχόλιά σας, τις ευχές σας και πάνω απ'όλα: την αγάπη σας!

update 22/5: Την Κυριακή 24/5 θα βρίσκομαι και πάλι στη γιορτή βιβλίου στο Θησείο (τέρμα Ερμού) από τις 7 το απόγευμα, στο περίπτερο του Ψυχογιού. Για όσους ήθελαν και δεν τα κατάφεραν την προηγούμενη φορά... Και μετά το τέλος της έκθεσης, κατά τις 10 η ώρα υπόσχομαι κρασάκι στα καταπληκτικά μαγαζιά της περιοχής! Δημήτρη, Σταυρούλα, σας περιμένω!

121 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλή επιτυχία μαρακι! θα τα λεμε και στο magazino ;)

b|a|s|n\i/a είπε...

καλή επιτυχία!!
γεμάτο με όμορφες ιστορίες!!
καλή σου μέρα!

kiki είπε...

Πολύ ωραία ιδέα! Εύχομαι να πάει καλά! Καλή αρχή!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Kαλημέρα Μαράκι μου, καλή εβδομάδα!!
Εύχομαι κάθε επιτυχία από καρδιάς!!

Matriga είπε...

Καλημέρα Μαρία και καλή επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα! Το επισκέφτηκα το site και είναι πολύ όμορφα στημένο με ωραία και ποικίλλη θεματολογία. Καλορίζικο :)

KitsosMitsos είπε...

Καλή αρχή λοιπόν και από εκεί!

ΥΓ Για την έκθεση, αν το είχες πει λίίίγο νωρίτερα θα προλάβαινα... Κρίμα.

'Έφη είπε...

μαρία μου ,
σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία και σε αυτό σου το εγχείρημα!!!!
μία σύντομη επίσκεψη στην ιστοσελίδα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
μου άφησε την αίσθηση ότι βρίσκομαι σε μια παρέα στην οποία ανταλλάσσουμε απόψεις.
φιλάκια πολλά πολλά !!!!

vivliolatreia.blogspot.com είπε...

Καλά να περάσουμε λοιπόν!!!!

Μαργαρίτα Πάσχου είπε...

Χίλια μπράβο Μαρία μου και καλή επιτυχία!
Έριξα μια γρήγορη ματιά και το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον! Το βράδυ θα το δω καλύτερα.
Ειλικρινά χάρηκα πολύ και γι' αυτό σου το εγχείρημα!!!!

Manos είπε...

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!
Αυτό που ίσως προσέξατε είναι οτι η ενημέρωση είναι συνεχής.

Μπορεί δηλαδή να επισκευτήκατε την σελίδα πριν από λίγο αλλά τώρα το ποιο πιθανό είναι να υπάρχει ένα φρέσκο άρθρο!!

Περιμένουμε και από όλους εσάς εκτός από τα θετικά σας σχόλια και τα αρνητικά, θέλουμε να μας πείτε τι πρέπει να διορθώσουμε για να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!

Με εκτίμηση
Πασχαλάκης Μανώλης

maria είπε...

kali epitixia maria mou :)
tha proteina na grafo ki ego to katitis mou gia themata ugeias alla mallon kalo einai na grafei kapoios pio.. empeiros kai pio..kataksiomenos!!
mou ftanei to blog mou pros to paron :P
polla polla filakia! kai goutsougoutsougoutsougoutsou!!!

marian είπε...

Μπράβο Μαρία μου!!!
Καλή αρχή!
Καλή επιτυχία!
Πάω να το επισκεφτώ άμεσα!!!
φιλιά πολλά

Λουλούδι είπε...

Καλη επιτυχια,Μαρια μου!Πολλα φιλια!

stalamatia είπε...

Mαρία μου καλή επιτυχία!!! Που θα την έχετε σίγουρα!!! Έριξα μια γρήγορη ματιούλα και είμαι σίγουρη ότι θα το επισκέπτομαι συχνά.

eirini είπε...

Καλορίζικο και καλή επιτυχία!!! θα έρθω να ενημερωθώ και να δω τί παίζεται εκεί! Πολύ καλή ιδέα Μαράκι και εύχομαι ότι καλύτερο!
Φιλιά πολλά!!!

Γιώτα Φώτου είπε...

καλή επιτυχία

alkis είπε...

einai υπέροχο πατριδα το ειδα το βαζω στην σελιδα μου

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρία καλησπέρα!Καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα.Πέρασα και το είδα.Πολύ ενδιαφέρον και ενημερωμένο,απλά πρέπει να το διαφημίσετε περαιτέρω ώστε να γίνει γνωστό.Η Σταυρούλα ήδη προσπαθεί να βάλει παραπομπή στο μπλογκ της.
Υ.Γ.:Το βράδυ η Νανά Τσούμα στην εκπομπή της,κάτω από το κιόσκι,στη ΝΕΤ 105,8 θα διαβάσει την ανάρτηση "τα παιδία πήζει ..." από το μπλογκ της φιλενάδας σου!

Lilith είπε...

Καλή αρχή και καλή επιτυχία Μαράκι μου!
Θα το επισκεφθώ το συντομότερο.
Φιλιά πολλά!

αντωνης είπε...

Ωραια ιδεα, μπραβο!

See you there!

:)

Aristodimos είπε...

Μπράβο και στους 2 σας Μαρία μου , μα και σε οποιον αλλον συμμετέχει...
Πολύ αξιόλογη δουλειά...
Καλοτάξιδη να ειναι...

Την αγάπη μου
Αρης

VAD είπε...

Mπήκαμε,μπήκαμε,και το χαρήκαμε ιδιαιτέρως,απλώς δεν εχω χρόνο να σου γράφω κάτι για εκεί,ίσως αργότερα...

fotini είπε...

καλοριζικο.θα μπω να το δω σε λιγο.ειμαι λιγο πιεσμενη απο χρονο αυτον τον καιρο αλλα θα το απολαυσω μολις ξεμπερδεψω απο την εκθεση ζωγραφικης που θα παρω μερος.καλο βραδυ και παντα τετοια

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

καλορίζικο το ηλεκτρονικό περιοδικό, καλή επιτυχία, που είμαι σίγουρη οτι θα την εχει

Sophia Kollia είπε...

Καλή επιτυχία Μαρία.
Πήγα και πραγματικά νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Μόνο ,αν μου επιτρέπεται να πω κάτι, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, θα ήθελα λίιιιιγο χρωματάκι στην αρχική σελίδα..
Έστειλα μέιλ, αλλά το λεω και σε σένα, αν δεις κάτι που νομίζεις ότι θα μπορούσε να μπεί, έχεις το ελεύθερο να το πάρεις. Επειδή γράφω τόσο άλλα ντ άλλων θέματα, δεν έχω και το θάρρος να τα στείλω μόνη μου..
Δεν αισθάνομαι ότι είναι τόσο καλογραμμένα όσο θα έπρεπε για ένα επίσημο περιοδικό..
Καλημέρα Μαράκι.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε εσένα Μαρία μου και την ομάδα σου και καλή επιτυχία.
Φιλιά Τζενη

Maria Tzirita είπε...

Ευχαριστούμε Γωγούλα μου, σε περιμένουμε στην παρέα μας να θυμηθούμε τα παλιά! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Basnia, να είσαι καλά, μακάρι να προστεθούν και οι δικές σου σ'αυτές τις όμορφες ιστορίες! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Κική μου, σ'ευχαριστώ για τις ευχές, μεράκι χρειάζεται και αγάπη - όπως όλα τα πράγματα, σωστά; Καλή σου μέρα κούκλα μου!

Maria Tzirita είπε...

Έλενά μου σ'ευχαριστώ, οι ευχές σου εσένα πιάνουν πάντα! Ακριβώς επειδή είναι από καρδιάς! Περιμένουμε καμιά συνταγούλα, μη μας ξεχάσεις! Φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Matriga, σε καλωσορίζω και στο σάιτ και στο μπλογκ μου! ελπίζω να μας διαβάζεις και να τα λέμε συχνά από δω και πέρα! Να έχεις μια όμορφη μέρα!

Maria Tzirita είπε...

Κίτσο μου, νωρίς το είχα πει, στο είχα γράψει και στο μπλογκ σου! Δεν πειράζει, καποια άλλη φορά θ'ανταμώσουν οι δρόμοι μας! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Έφη μου, ακριβώς έτσι είναι όπως το είπες! Όταν θα έχουμε και το φόρουμ αυτή η ανταλλαγή απόψεων θα γίνει ακόμα πιο ζωντανή. Ελπίζω να σ'έχουμε στην παρέα μας, σε γλυκοφιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Κατερινάκι, σ'ευχαριστώ γι αλλη μια φορά και δημοσίως για τη βοήθειά σου και την πολύτιμη συμμετοχή σου στις Ιστορίες! Να'σαι πάντα καλά!

Maria Tzirita είπε...

Μαργαρίτα μου, κάνε τις βόλτες σου με την ησυχία σου κι εδώ είμαστε ν'ακούσουμε ιδέες και προτάσεις! Σ'ευχαριστώ για την αγάπη σου, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Μαράκι μου γλυκό, μια χαρά έμπειρη και καταξιωμένη είσαι κι εσύ και μάλιστα είσαι μέσα στα πράγματα! Εγώ λέω να το τολμήσεις, θα μας είναι πολύ χρήσιμη η συμβολή σου. Σκέψου το! Καλημέρα και φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Μάριαν, σ'ευχαριστώ, δε θα πω περισσότερα γιατί ως γνωστόν εσένα σου κάνω μούτρα...!!! Ξέρεις εσύ μουσίτσα...

Maria Tzirita είπε...

Λουλουδάκι μου, ευχαριστούμε, φιλάκια και σε σένα!

Maria Tzirita είπε...

Σταλαματιά μου, η επιτυχία θα είναι η αγάπη η δική σας κι αν είναι όλοι σαν εσένα, τότε ναι, θα την έχουμε σίγουρα! Θα σε ειδοποιήσω όταν ανοίξει το φόρουμ να τα λέμε κι εκεί, φιλιά πολλά κι ευχαριστώ!

Maria Tzirita είπε...

Ειρηνούλα μου, χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα κι ελπίζω να μας επισκέπτεσαι συχνά! Χαίρομαι επίσης που πλησιάζει η μέρα που θα σε ξαναδώ! Φιλάκια κορίτσι μου!

Maria Tzirita είπε...

Γιώτα μου ευχαριστούμε, θα χρειαστούμε τη βοήθειά σου, έρχομαι τώρα να σου πω! Φιλιά πολλά!

witchofdaffodils είπε...

θαυμάσια ιδέα Μαρία! Καλή επιτυχία :)

Maria Tzirita είπε...

Άλκη μου σ'ευχαριστώ, εσύ πάντα κοντά μας! Να'σαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη μου καλημέρα! Χθες δυστυχώς γύρισα αργά και δεν το άκουσα, ούτε από το μπλογκ δεν έχω προλάβει να περάσω! Θα πάω να ενημερωθώ, να καμαρώσω τη γυναικούλα σου που έγινε σούπερ μπλόγκερ κι ας δηλώνει άσχετη! Ελπίζω να σας δω την Κυριακή και να τα πούμε κι από κοντά και για το περιοδικό, να μου δώσεις καμιά καλή ιδέα! Φιλιά πολλά πολλά και στους δυό σας!

Maria Tzirita είπε...

Λίλιθ μου, θα σε περιμένουμε, φιλιά πολλά και σε σένα!

Maria Tzirita είπε...

Αντώνη σ'ευχαριστώ, see you there λοιπόν και στείλε μας και κανένα άρθρο από τα ωραία σου! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Άρη μου, είμαστε στην αρχή ακόμα, αλλα το κάνουμε με κέφι κι ελπίζω ότι θα βγει καλό. Σ'ευχαριστώ για τις ευχές και την αγάπη σου, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Vad μου, αφού το χαρήκατε αυτό έχει σημασία! Όταν θα έχεις χρόνο θα χαρώ να μας στείλεις κάτι, ως ανταποκριτής από τη μαγική χώρα που βρίσκεσαι! Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Να'σαι καλά και να έχεις μια καλή καλή μέρα!

Maria Tzirita είπε...

Φωτεινή μου, καλή επιτυχία και σε σένα, εννοείται πως περιμένω ρεπορτάζ με φωτογραφίες από την έκθεση! Να'σαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Γαστεροπλήξ σ'ευχαριστούμε, στείλε μας και καμιά συνταγή από τις ωραίες σου! Καλημέρα και φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Σοφάκι μου, αυτό με το χρώμα είναι ένα θέμα, το είχα πει κι εγώ στην αρχή, αλλά νομίζω ότι το template είναι στάνταρ και δε γίνεται ν'αλλάξει. Όσο για τα άρθρα, θα το έχω υπόψη μου κι αν δω κάτι κατάλληλο, θα στο "κλέψω"! Σ'ευχαριστώ και σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Τζενούλα μου, ευχαριστούμε, καλή σου μέρα και να'σαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Μαγισσούλα μου, ευχαριστώ, σου'ρχομαι και σένα για "πρόταση"! Φιλάκια!

mariak71 είπε...

...Μαρία μου καλημέρα και καλή επιτυχία στο καινούριο σου μπλόγκ . Είναι όντως σαν να ξεφυλίζεις ενα περιοδικό ποικίλης ύλης .Καταπληκτικό. Είσαι όλο εκπλήξεις παρόλο τα τρεχάματά σου.Φιλάκια πολλά

Maria Tzirita είπε...

Μαράκι μου, δεν πρόκειται για μπλογκ, ηλεκτρονικό περιοδικό είναι! Απλά αργότερα που θα υπάρχει το φόρουμ, θα μπορούμε κι εκεί ν'ανταλλάσσουμε απόψεις! Να μας έρχεσαι, φιλάκια πολλά!

Matriga είπε...

Μαρία, ευχαριστώ για την υποδοχή. Επειδή ότι κάνεις το κάνεις όμορφα...έχεις πρόσκληση...
http://shell-land.blogspot.com/2009/05/blog-post_19.html

Καλή σου μέρα :)

Manos είπε...

Σε λίγο καιρό θα είναι το forum του istories.gr μαζί σας!

Είστε φυσικά όλοι ευπρόσδεκτοι...όσο για το που θα το βρείτε προς το παρόν υπάρχει κάτω στην σελίδα ένα λίνκ και αργότερα θα βάλουμε και ένα ποιο εμφανές.

Σας περιμένουμε όλους στην παρέα...την παρέα ΣΑΣ !!

marianaonice είπε...

Καλορίζικααα!!
Καλές επιτυχίες!
Αν και με σένα οδηγό είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία Μαρία μου!!

Το δικό μου ποστάκι και βέβαια να το αναδημοσιεύσεις. Μεγάλη μου τιμή άλλωστε!!!!
Βάλτο με το marianaonice.
Δεν έχω πρόβλημα.

Φιλιάαα!!

ηλακάτη είπε...

καλορίζικο το νέο περιοδικό,
πολύ ωραίο, το φτιάξατε με μεράκι και φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!! :))

Καλορίζικο μαράκι μου

Phivos Nicolaides είπε...

Καλές επιτυχίες και κάθε πρόοδο με τη νέα δημιουργική σου προσπάθεια Μαρία μας!

Μαργαρίτα Πάσχου είπε...

Το είδα πάλι Μαρία μου, τέλειο είναι! Πάω να το προσθέσω στους συνδέσμους μου.

Skouliki είπε...

Καλη επιτυχια και απο δω
αν μπορω να συνεισφερω ευχαριστςω θα ηθελα και εγω να συμμετεχω

φιλια παιδια καλη αρχη ευχομα ι

Δημητρης είπε...

Μέσα στην χαρά κι εγώ, Ευχές και από μένα. Αν και όπως κρίνω, όλα θα πάνε καλύτερα από ο,τι φαντάστηκες. Η βοήθεια δεδομένη. Καλό απόγευμα!

dhmhtra είπε...

Μαρία καλησπέρα.
Η ιδέα του ηλεκτρονικού περιοδικού είναι καταπληκτική.
Ανθρωποι σαν εσένα μπορούν και κάνουν τόσα πράγματα. Ανθρωποι με πολλά ενδιαφέροντα και πολλές ανυσηχίες.Οσο για τις συνταγές μου μπορείς να δημοσιεύσεις όποια θέλεις και αν θελήσεις πληροφορίες για τα μανιτάρια γενικά πες μου και θα σου στείλω.
Ολες μου τις ευχές για καλή επιτυχία.
Φιλιά

Yianna είπε...

Φιλενάδα μου καλησπέρα
Το νερό για το σίδερο ζεσταίνεται και είπα να ρίξω μια ματιά στο blog σου. Συγχαρητήρια και καλη επιτυχία στο καινούριο σου ...εγχείρημα!!! Οταν κάνω διάλεμμα θα μπω στο καινούριο σου site...να ξεναγηθώ!!!

Φιλιά
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Aspa είπε...

Φανταστική ιδέα. Πάω να το ξεψαχνίσω!

pavlina είπε...

Καλή επιτυχία Μαρία μου και καλή αρχή!!! Θα το επισκεφτώ σύντομα.
Φιλιά πολλά.

Yianna είπε...

Μαρία μου
Βόλταρα στο νέο σου site σου. Θα γελάσεις τώρα μ΄αυτό που θα πω αλλά αφού το είδα θα το πω!!! Παρακαλώ όπως η πρόγνωση του καιρού γραφτεί στα Ελληνικά!!!!! Στόπα ότι θα γελάσεις..............

Φιλάκια

Artanis είπε...

Ετοιμάζω κάτι στο επόμενο ποστ...Θα είχε πλάκα να μπει στο περιοδικό σας...
Καλημέρα απο ΝΖ...

patsiouri είπε...

Καλή επιτυχία!!!!!!!1

Να σου πώ, η κόρη σου έδινε Πανελλήνιες?????
Μή μου πεις ότι έγραψε κι'εκείνη για τα παιδάκια που καίνε τα βιβλία!!

Manos είπε...

Θα το φροντίσω Yianna το θέμα των Ελληνικών...
κάνω ήδη κάποια πράγματα ακόμη και θα γίνει και αυτό. Είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ra Ma είπε...

Χρόνος βρε Μαρία δεν υπάρχει...
Εύχομαι στην εκπλήρωση των προδοκίών σας!!!
Πολλές καλημέρες!!!

Yannis Kapnidis είπε...

Όπως διαπίστωσες εχτές έκανα την εγγραφή μου. Αν κάποιο άρθρο από το "Βιβλιοπαρουσίαση" νομίζεις ότι αξίζει -εμπιστεύομαι την κρίση σου- μπορείς να το αναδημοσιεύσεις, όπως κι εκείνο για το "Μάτια μου". Να μου το λες να χαίρομαι μόνο! χαχα

Το περιοδικό, οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πολύ. Είναι όντως κάτι διαφορετικό, και με κράτησε για πολλή ώρα στις σελίδες του.

Καλή αρχή, καλή επιτυχία, πολλά φιλιά και καλή συνέχεια!

Smaragdenia είπε...

καλή επιτυχία, μαράκι. γράφτηκα κι εγώ. πολλά φιλιά.
Σμαραγδένια

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

EYXOMAI KAΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

iLiAs είπε...

..καλο ξεκινημα Μαρακι!!
Καθε νεα αρχη να εχει την επιτυχια που ονειρευεσαι!! :)

Meropi είπε...

Μαρία μου,
πέρασα κι έρριξα μια μια ματιά στο μαγκαζίνο. Μια χαρά είναι. Καλή επιτυχία εύχομαι!!!!

Maria Tzirita είπε...

Matriga μου, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την πρόσκληση, αλλά δύσκολο βρε παιδάκι μου αυτό το παιχνίδι! Με όλα αυτά που έχω αυτό τον καιρό το βρίσκω αδύνατον, θα παραιτηθώ! Θα σε παρακολουθώ όμως και θα τα λέμε, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Το άρθρο σου έχει δημοσιευτεί ήδη Μαριάνα μου! Αν έχει ςκάτι άλλο, ενημερωτικό, στείλτο μου, σε θέλουμε πολύ στην παρέα μας! Ευχαριστώ και φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Ηλακάτη μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Να είσαι καλά, είναι όμορφο ν'ακούμε τέτοια ενθαρρυντικά σχόλια! Σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Φριντούλα μου κι εσύ; Το καλύτερό μου! Γράψου στο περιοδικό και ξεκίνα να στέλνεις άρθρα! Σ'ευχαριστω και σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Φοίβο, σ'ευχαριστώ, είμαι έτοιμη να "κλέψω" τα ταξίδια σου! Θα σε ενημερώσω φυσικά, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Μαργαρίτα μου, χαίρομαι που σου άρεσε! Αύριο θα δημοσιεύσω και τις λεπτομέρειες για τον ποιητικό διαγωνισμό, μίλησα με τον Σπύρο! Σ'ευχαριστώ για όλα!

Maria Tzirita είπε...

Σκουληκάκι μου, εμείς τα είπαμε και στο μέιλ, αναμένω άρθρο! Σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Δημητρη μου, χαίρομαι πάρα πολυ που σε βλέπω εδώ! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, θα είναι τιμή μας αν θες να μας στείλεις κάτι να δημοσιεύσουμε στο περιοδικό! Να είσαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Δήμητρά μου, είσαι πολύ καλή και πολύ εξυπηρετική! Οπωσδήποτε θα τις χρειαστώ τις συνταγές από το εξαιρετικό βιβλίο σου, θα σε ενημερώσω όταν δημοσιεύσω κάποια! Πολλά φιλιά κι ευχαριστώ!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου, ευχαριστούμε για τη βόλτα και τη συμβουλή, ο Μάνος το "δουλεύει" ήδη! Φιλάκι απολλά σε σένα και την οικογένεια! Μου λείπετε μωρέ...

Maria Tzirita είπε...

Artanis μου, θα σε παρακολουθώ! Εσύ σαν ανταποκρίτρια από το εξωτερικό, θα έχεις δίγουρα πολύ υλικό να μας δώσεις! Φιλάκια, ευχαριστώ!

Maria Tzirita είπε...

Άσπα μου, σου άρεσε; ελπίζω να μας δώσεις κάτι για δημοσίευση,ε; Θα τα λέμε, φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Παυλίνα μου, πού χάθηκες εσύ; Σε περιμένω και στο άλλο μπλογκ! Στείλε μου και κανένα μειλ με τα νέα σου, με είχες καλομάθει... Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Πατσιουράκι μου, όχι πάει Β λυκείου. Δεν άκουσα τίποτα για το θέμα πουλες, θα ενημερωθώ! Φιλάκια πολλά, σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη!

Maria Tzirita είπε...

Πειρατή μου, το θέμα του χρόνου είναι σχετικό... Έχω μια πρόταση για σένα, έρχομαι να σου πω... Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννη, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και όλη τη συμπαράσταση! Εννοείται ότι θα μας βοηθήσεις στις βιβλιοπαρουσιάσεις, δεν το συζητώ! Φιλιά πολλά, τα λέμε στο φέις!

Maria Tzirita είπε...

Σμαραγδή μου, δε θα μπορούσες να λείπεις εσύ απ'αυτό! Φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου, περιμένω εντυπώσεις! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Ηλία, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, με τόση αγάπη κι ευχές απ'όλους σας έχω όλη τη θετική ενέργεια που χρειάζομαι! Σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Μερόπη μου, χαίρομαι που σου άρεσε, να μας έρχεσαι και αν θέλεις κάτι δικό σου να δημοσιεύσουμε, ευχαρίστησή μου! Φιλάκια πολλά!

akrat είπε...

πάντα επιτυχίες και δημιουργική σκέψη
να είναι στρωμένος ο δρόμος με τα δυνατόν λιγότερα προβλήματα.
θα μπω συντόμως

panagiota είπε...

Μαράκι, δημιουργική όπως πάντα σε βρίσκω.
Πέρασα και έριξα μια ματιά. Ομορφο!
Καλή επιτυχία εύχομαι.
Φιλιά πολλά

Maria Tzirita είπε...

Akrat, προβλήματα δεν υπαρχουν όταν μιλάμε για μια παρέα κι όχι για μια "δουλειά"! Θα σε περιμένουμε, φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Παναγιώτα μου, σ'ευχαριστώ! Ελπίζω να σε δω το επόμενο σαβ/κο που θα είμαι στην πόλη σου! Σήμερα είχα και το Δεσποινάκι εδώ! Χίλια γλυκά φιλιά!

Manos είπε...

Θέλω να πιστεύω αφού δοκίμασα σε καμιά 100αρια διαφορετικά pc (ουφ ... ψόφησα στο τρέξιμο)
οτι και οι φίλοι που χρησιμοποιούν Internet Explorer δεν έχουν πλέον προβλήματα.


...σιγά σιγά θα γίνει και ο καιρός.

Alkmini είπε...

Καλοταξιδο το καινουργιο σας Τζιριτακι, με ομορφες ιστοριες..!!
φιλια πολλα.

βασίλης είπε...

Μπήκα κι εγω στην παρέα του istories έστειλα και άρθρο αλλά και το ίδιο με εντυπωσίασε.. είναι ένα καθαρό σάιτ χωρίς υστερίες και φανατισμούς. Μπράβο και στο Μάνο και σε όλους σας. Μαράκι χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα από κοντά. Φιλιά, καλημερα

βασίλης είπε...

Τώρα είδα ότι μπήκα κι εγω στη λίστα όσων έγραψαν για τα Μάτια σου. Ευχαριστώ Μαράκι, τιμή μου. Ένα υπέροχο βιβλίο που την άξιζε την αναφορά είναι το "Μάτια Μου". Καλημέρα πάλι

Leviathan είπε...

kali mas arxi!!!!etoimazo kai ego tora anartisi gia to idio!filia!! :)

Maria Tzirita είπε...

Αλικάκι μου ευχαριστούμε, θα σε ψήσω λές να μπεις στην ομάδα μας;;; Θα τα πούμε σύντομα από κοντά, φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Βασίλη, εμείς ευχαριστούμε! Να μας στείλεις κι άλλο! Όσο για τη γνωριμία μας, η χαρά ήταν όλη δική μου! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Λεβιάθαν μου, την είδα, να'σαι καλα΄, σ'ευχαριστώ για όλα!...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Υπέροχη ιδέα Μαρία μου , είσαι πάντα ένα ενεργητικό άτομο και σου ταιριάζουν τέτοια , τώρα θα σου πω ότι λένε σε μένα..πως τα προλαβαίνεις;

barel είπε...

@Μαρία
Καλή επιτυχία με το magazino. Η τιμή είναι δική μου.

Unknown είπε...

Μαράκι καλησπέρα.

Καλή επιτυχία και από μένα στο περιοδικό.

Το είδα, το διάβασα και μου άρεσε πάρα πολύ. Απλά, ίσως από μένα, πρόβλημα του browser μου, ή κάποιο άλλο, δεν μου άνοιγε η σελίδα, και ήθελα πρώτα να το δω, να το μελετήσω, και μετά να έρθω να σου πω την γνώμη μου!

Μπράβο λοιπόν, και εις ανώτερα!

Φιλιά

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

καλόρίζικο Μαράκι. Σέ ότι μπορώ να φανώ χρήσιμη μη διστάσεται!

Ερατώ είπε...

Μαρία το είδα, πολύ καλή ιδέα , καλή επιτυχία εύχομαι!

Manos είπε...

Lily η σελίδα δεν σου άνοιγε πριν λίγες μέρες έχεις το ίδιο πρόβλημα ?

Unknown είπε...

Καλησπέρα Μάνο...
Όχι, αυτό είπα. Περίμενα να ...λυθεί το πρόβλημα να μπω για να έχω και μια γνώμη για το site...

Είναι όλα εντάξει τώρα. Άνοιξε κανονικά. Κανένα πρόβλημα.(μόνο κάτι μικρά σε εμφάνιση...ίσως να είναι η ανάλυση μου όμως)

Smaragdenia είπε...

Μαράκι Τζιριτάκι σίγουρα το νέο μπλογκ θα παει καλά! Επίσης, το "έρωτας σαν βροχή" είναι σούπερ το ξεκίνησα να το διαβάζω, αφού ολοκλήρωσα (για 2η φορά) το καφέ κλεμέντε. Πότε προλαβες βρε και το είπες στην πέρσα (κουμούτση), ε;;; Κάτω στις καφετέριες του νησιού πάντα είμαι μ' ένα βιβλίο στο χέρι. Ρίξαμε επίσης και τις πρώτες φύτρες για μια μικρή λέσχη αναγνωστών του ψυχογιου στο εκκλησιαστικο της τηνου...αφου γραψαμε καποια παιδακια στη λεσχη αναγνωστων (και με βαλανε να τηλεφωνισω και στον ψυχογιο να μαθουνε ποτε θα λαβουν την καρτα μελους)!!!
Καλή επιτυχία πάντα, φιλενάδα, φιλάκια πολλά
Σμαραγδένια

Manos είπε...

Σύντομα που θα έχουμε ...και forum θα μου πεις όσο ποιο αναλυτικά τα προβλήματα εκεί!

Thanks

Mariela είπε...

Καλοτάξιδο σου εύχομαι κι από εδώ!
Κάτι δεν έκανα καλά με τον κωδικό που μου έστειλες....
θα τα πούμε στο μέηλ...
φιλάκια

Manos είπε...

Σε δοκιμαστική μορφή έχει ανοίξει και το forum μας.


Λογικά όσοι έχετε κάνει εγγραφή θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε και login χωρίς πρόβλημα!