4 Ιαν 2010

Το 10 το καλό...!!!

Ήρθε λοιπόν και το 2010.... Κι έχω ένα προαίσθημα ότι αυτό θα είναι πραγματικά το 10 το καλό! Αν ισχύει αυτό που λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ναι, τότε αυτή θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για μένα φίλοι μου, γιατί ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο!
Με βρήκε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, μαζί με την οικογένειά μου και φίλους καλούς, μέσα σε ένα κλίμα κεφιού, τραγουδιού, χορού και φυσικά με ατέλειωτο φαγοπότι! Κάθε μέρα γιορτή - πραγματικά είχα χρόνια να περάσω τόσο καλά και να διασκεδάσω με την ψυχή μου!
Σας δείχνω με καμάρι το σπίτι των γονιών μου, λαμπερό και στολισμένο και μερικές φωτογραφίες από το πάρτυ γενεθλίων της κόρης μου, το Σάββατο 2/1, όπου έκλεισε αισιώς τα 18 της χρόνια! Το πόσο απίστευτο μου φαίνεται είναι περιττό να σας το πω, όσοι έχετε παιδιά με καταλαβαίνετε... Και τέλος τα σκυλάκια μας, που είναι πλέον 2 μηνών κι εξακολουθούν να μας ξετρελαίνουν!
Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας να έχετε μια πραγματικά καλή χρονιά και παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες πιθανόν να συναντήσετε, να μην πάψετε ποτέ να χαμογελάτε και να πιστεύετε με την καρδιά σας πως αυτό θα είναι το 10 το καλό! Μας το χρωστάει άλλωστε!...






73 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Mαρια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

που εισαι;;;;;;;;;;;;;;;


Χρόνια πολλααααααααα!!!!!


Να σου πω κατι;;;;

Εχουμε την ιδια μπλε παλια πιατέλα
αυτη πανω στο μπουφε με τις φωτο

Μουατς

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Καλε Μαρια, τωρα το προσεξα αυτο
Εμένα η κορη μου ειναι 5-1
αυριο εχει τα γενεθλια της
Δηλαδη τα παιδια μας εχουν τρεις μερουλες διαφορα!!!


Kisssssss

Sophia Kollia είπε...

Κούκλες!! Να τη χαίρεσαι και να την καμαρώσεις όπως....θέλει!
ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!

Lila Xagorari είπε...

Καλή χρονιά Μαράκι μου! Που να το ήξερα οτι έχεις έρθει, θα ερχόμουν για καφεδάκι! Φιλιά!

eirini είπε...

Συμφωνώ Μαράκι... το 10 το καλό! Εύχομαι ό,τι ποθείς για τον καινούργιο χρόνο! Υγεία και πολύ πολύ ευτυχία!
Μάνα και κόρη πραγματικά κούκλες!!! Να την χαίρεσαι Μαράκι! Είναι τόσο όμορφο να περνάς γλυκιές οικογενειακές στιγμές δίπλα σ'αυτούς που αγαπάς και σ'αγαπούνε! Και του χρόνου ακόμα καλύτερα εύχομαι!
Φιλιά πολλά πολλά!!!!

Vassilis είπε...

Καλή Χρονιά Μαρία!
Εύχομαι το προαίσθημά σου για το 10 το καλό αυτού του έτους να βγει αληθινό. Μακάρι κάποιοι να μπορέσουν να δανειστούν λίγη από την αισιοδοξία σου:)

meta είπε...

Μαράκι μου σου εύχομαι άλλη μια φορά υγεία και χαρά το 2010 και μακάρι να είναι πολύύύ καλό!!!
Να τα εκατοστήσει η κορούλα σου και να είναι πάντα έτσι γελαστή!
Πέρασες όμομορφα και αυτό φαίνεται, να είσαι καλά και με το καλό να τα ξαναπούμε.(Συνήθισα να έχω αφιέρωση πάνω στα βιβλία σου οπότε...σύντομα!!)
Πολλά φιλιά!!

Mariela είπε...

Μακάρι Μαρία μου η χρονιά σου να είναι η καλύτερη, το εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!!!!!!!!!!!

και να σου πω.... να μου προσέχεις την Ντίβα...

Lilith είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Μαρία μου!
Εύχομαι να συνεχίσει το ίδιο όμορφα όσο ξεκίνησε.
Με τα ίδια χαμόγελα. :)
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και αυτά τα δύο απίστευτα πλασματάκια στην τελευταία φωτογραφία!

Φιλιά πολλά!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά Μαράκι μου!!!
Το 2010 θα είναι σίγουρα το 10 το καλό, ξέρεις γιατί???
Γιατί το θέλεις και έχεις όλη τη διάθεση να το πετύχεις!!!
Να χαίρεσαι την κορούλα σου, και να σε χαίρεται κι αυτή!
Φιλάκια!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρία μου είσαι η προσωποποίηση της αισιοδοξίας!Καλή Χρονιά,η ζωή σου να είναι ένα διαρκές χαμόγελο και να χαίρεσαι την όμορφη κορούλα σου!Χαριτωμένα τα σκυλάκια!Να περνάς πάντα έτσι,καλημέρα!

Maria Tzirita είπε...

Ρίκη μου αγαπημένη, εδώ είμαι, η άδεια τελείωσε κι είμαι πίσω στο γραφείο! Αυτή η πιατέλα είναι στο σπίτι της μαμάς, έχει πολλά τέτοια παλιά πράγματα, απόλυτα συνδεδεμένα με παιδικές αναμνήσεις... Γι αυτό γεμίζει η ψυχή μου κάθε φορά που είμαι εκεί μαζί τους!
Καλή χρονιά σου εύχομαι κορίτσι μου, με κάθε καλό! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Και βέβαια να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου Ρίκη μου, να την καμαρώνεις πάντα!

Maria Tzirita είπε...

Σοφία μου σ'ευχαριστώ, να έχεις μια υπέροχη χρονιά, στο εύχομαι από την καρδιά μου! Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Λίλα μου, μέχρι να έρθω είχα φύγει πάλι! Γεμάτες οι μέρες με συγγενείς, τραπέζι, ξερεις τώρα, ειλικρινά δε μου έμεινε χρόνος να το σκεφτώ καν να σε ειδοποιήσω! Άσε που κάναμε τη νύχτα μέρα και κοιμόμουν κάθε βράδυ τα ξημερώματα και ξυπνούσα μεσημέρι! Άστα, θυμήθηκα τα νιάτα μου! Θα τα πούμε εμείς γλυκιά μου άλλη φορά, με την ησυχία μας, να είσαι σίγουρη!
Σε φιλώ και σου εύχομαι κάθε καλό για τη νέα χρονιά!

Maria Tzirita είπε...

Ειρήνη μου, κοριτσάκι μου γλυκό, πολλές ευχές και σε σένα καρδούλα μου, για μια νέα χρονιά χωρίς καμιά στεναχώρια για σένα και την οικογένειά σου! Μόνο χαμόγελα! Ελπίζω ν'ανταμώσουμε σύντομα γιατί μου λείψατε πολύ εσείς εκεί πάνω! Φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Βασίλη, εύχομαι όλοι να την αποκτήσουν κι όχι απλά να την δανειστούν! Ξέρεις τι λέω; Όλα στο μυαλό μας είναι, οπότε ας είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι από μόνοι μας για να νιώθουμε και να περνάμε καλά, γιατί αν περιμένουμε από εξωτερικές συνθήκες και καταστάσεις να έρθει η χαρά...θα περιμένουμε πολύ!!! Ευχές για μια πραγματικά καλή χρονιά σε σένα και τις γυναίκες σου! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Α! Και χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου Βασίλη μου, παράλειψή μου! Ό,τι επιθυμείς!

Maria Tzirita είπε...

Μεταξία μου, καλή καλή χρονιά με όλα τα καλά του κόσμου για σένα και την οικογένειά σου! Εννοείται πως μόνο έτσι θα το πάρεις το βιβλίο μου κορίτσι μου, δεν το συζητώ! Φιλάκια πολλά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Μαριέλα μου, συμπεθέρα αγαπημένη, χρόνια μας πολλά και καλή χρονιά! Κάθε ευτυχία αλλά και επιτυχία σου εύχομαι, γιατί την αξίζεις! Να βρεθούμε σύντομα να τα πούμε από κοντά, σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Λίλιθ μου, αυτή είναι η καλύτερη ευχή, μακάρι να συνεχίσει η χρονιά όπως ξεκίνησε! Να είσαι καλά, πάντα γελαστή κι ευτυχισμένη! Φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Έλενά μου συμφωνώ! Να το θελήσουμε, να το πιστέψουμε για να συμβεί! Ευχές και σε σένα για καλή χρονιά, υγεία και χαρά σε όλη σου την οικογένεια! Πολλά φιλιά κορίτσι μου!

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη σ'ευχαριστώ, ελπίζω να είναι κολλητικό και να το μεταδώσω σε όλους εσάς τους φίλους μου! Πότε θα έρθετε να δείτε τα σκυλάκια κι από κοντά; Από τότε σας περιμένω! Δώσε φιλιά κι ευχές στη γυναίκα σου και κράτα μπόλικα και για σένα! Καλή μας χρονιά!

mar9659 είπε...

Mαρία μου σου εύχομαι κι'απο εδω ..μιας και στο Τολό σας απόλαυσα με το υπέροχο βιντεάκι σου!!Σου εύχομαι ολόψυχα το 2010 να είναι το 10 το καλό και να είναι έτσι γιορτινό ,χαρούμενο, δημιουργικό, αισιόδοξο με υγεία και πολύ αγάπη όπως την πρώτη μέρα. Ας είναι η χρονιά που θα μας φέρει όλους ακόμη πιό κοντά στα όνειρα μας!! Πολύχρονη η κορούλα σου και να την καμαρώσεις όπως την εσύ και εκείνη ονειρεύεστε!!!φιλί γλυκό και στις δυό σας!!

Michalis Mina είπε...

Μαρία.

Εύχομαι ολόψυχα το 10 το καλό να σε συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής σου.
Το μεγαλείο της καρδιά σου φαίνεται από την αγάπη σου προς τα ζώα.
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε εσένα και στους γύρο σου.
Χρόνια πολλά και στην κόρη σου που είχε τα γενέθλια της……κούκλες και οι 2 στης φωτογραφίες!

Φιλιά πολλά από Κύπρο…….να κοπιάσετε……..

neni είπε...

Αγαπημένη μου Μαρία,γλυκό μου Μαράκι,τόσες φορές που είπαμε Καλή Χρονιά έχω μπερδευτεί αλλά θα ΄πω πάλι!
Καλή Χρονιά,μακάρι να είναι γεμάτη από έμπνευση για να γράφεις περισσότερο κ κάθε φορά καλύτερα από την προηγούμενη.Πολλές πολλές επιτυχίες επαγγελματικές κ προσωπικές σου εύχομαι!Να γελάς πάντα κ να αγκαλιάζεις τους ανθρώπους πάντα από την καρδιά σου.
Να τα χιλιάσει κ το Χριστινάκι,γιόρταζε κιόλας,γενέθλεια βλέπω,διπλή γιορτή.Να την δεις ευτυχισμένη σου εύχομαι Μαρία μου και ποτέ τίποτα να μην πικράνει καμιά σας.
Σε φιλώ γλυκά !

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

καλό ή άσχημο ο χρόνος θα δείξει, πάντα αισιόδοξοι, ας είναι με υγεία και όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται, φιλάκια πολύχρονη η κορούλα σου

kiki είπε...

Καλή χρονιά να έχετε όλοι. Να χαίρεσαι την όμορφη κόρη σου! Έχει ίδια ηλικία με τη δική μου! Καλά να περνάτε πάντα!

Sofia Voikou είπε...

Μαρία μου, μέσα από την καρδιά μου αυτό το 2010 να είναι το 10 το καλό. Πολλές επιτυχίες όχι μόνο στο δημιουργικό αλλά και στον προσωπικό τομέα.
Χρόνια πολλά και για την κόρη σου!!! Είδες πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα άτιμα;;;;

dhmhtra είπε...

Χρόνια πολλά Μαρία και δημιουργικά!
Να σου ζήσει η κόρη και να είστε πάντα καλά και ...πάντα όμορφες!
Φιλιά

Maria Tzirita είπε...

Μαράκι μου, με έχεις συγκινήσει με την τόση αγάπη σου! Να είσαι πάντα καλά κι εσύ και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Ελπίζω σύντομα να σε ξαναδώ, φιλάκια πολλά, καλή χρονιά!

Maria Tzirita είπε...

Μιχάλη, καλομελέτα κι έρχεται... Νομίζω έφτασε η ώρα να με αγκαλιάσει ξανά η Κύπρος... Καλή χρονιά και σε σένα, με ό,τι καλύτερο! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Νενάκι μου, όσες φορές και να τα πούμε, για καλό είναι! Καλή μας χρονιά, σ'ευχαριστώ για τη γλυκιά σου αγάπη, να είσαι καλά και να χαμογελάς πάντα! Πολλά πολλά φιλάκια κουκλίτσα μου!

Maria Tzirita είπε...

Γαστεροπλήξ φίλη μου, σ'ευχαριστώ πολύ, εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου! Με νοστιμιές πάντα! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Κική μου, να τις χαιρόμαστε τις κορούλες μας! Καλή χρονιά και σε σένα, με υγεία και χαμόγελα! Σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Σοφία μου, είδα, είδα! Κάτι ξέρεις κι εσύ απ'αυτά! Καλή μας χρονιά λοιπόν με κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Δημητρούλα μου σ'ευχαριστώ, καλή χρονιά και σε σένα, με υγεία και μαγειρικές εμπνεύσεις! Φιλιά πολλά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΧΑΡΕΣ
ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ
ΝΑ ΣΟΥ ΣΗΜΩΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ.

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ.

Unknown είπε...

Μαράκι μου Καλή Χρονιά, με πολύ-πολύ χαρά, επιτυχία, αγάπη, ηρεμία, άνεση, υγεία και ότι άλλο θελήσεις να το λες και να γίνεται...

Να χαίρεσαι την Χριστίνα (και τους γονείς σου και όλη την οικογένεια) και να περνάτε πάντα υπέροχα!

Πολλά φιλάκια!

Yianna είπε...

Φιλενάδα Καλή Χρονιά να έχουμε γεμάτη υγεία, χαρά και αγάπη. Πέρασες τέλεια τις γιορτές σου, γέμισες τις μπαταρίες σου και ...έτοιμη για νέες περιπέτειες!!!! Ελπίζω η νέα αυτή χρονιά να σε φέρει ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ (μ΄ακούτε εκεί στον Ψυχογιό????????) Ότι καλύτερο για σένα και τους δικούς σου φιλενάδα.......φιλιά πολλά ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

thumbelina είπε...

καλή χρονιά Μαρία μου, μακάρι το 2010 να είναι καλύτερο και για σένα και για μας...
Να την χαίρεσαι την κουκλα τη κορούλα σου, να είναι πάντα γερή και χαρούμενη...
φιλιά πολλά...!!!:)

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ είπε...

Καλή χρονιά Μαρία με χαμόγελα πολλά και λαμπερά όπως στις φωτογραφίες και μεγάλες επιτυχίες. Πάνω απ' όλα όμως να χαίρεσαι τον θησαυρό της ζωής σου, την όμορφη κόρη σου!

b|a|s|n\i/a είπε...

να την χαίρεσαι την κούκλα σου. χιλιόχρονη! υγεία πάντα και κάθε μα κάθε ευτυχία.
καλή σου χρονιά! με ό, τι καλύτερο. ό, τι δημιουργικότερο. ό, τι ομορφότερο.

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι μου καλή χρονιά και ότι ποθείς. Να σου ζήσει η κόρη.
Λουίζα

artou είπε...

Χρόνια πολλά και πάντα γεμάτα χαρές και γλέντια.Να χαίρεσαι την ΚΟΥΚΛΑΡΑ σου και τα δυο καινούργια μέλη στην οικογένεια.

Είναι πανέμορφα !!!

Υ.Γ Τελικά δεν έχει γίνει μόνο ο δικός μου ολοστρόγγυλος και τα δικά σας μεγάλωσαν πολύ χιχι

φιλιά και καλημέρες

iLiAs είπε...

..να ειναι μια τελεια χρονια Μαρακι,
γεματη υγεια, χαμογελα, επιτυχιες!!
Ολα να σου ερθουν οπως επιθυμει! :)

akrat είπε...

καλή χρονιά
υγεία
χαρά
και ουσία στην ζωή μας...

BUTTERFLY είπε...

Μια κουκλα ειναι η κορη σου, να την καμαρωσεις παντα ευτυχισμενη και γερη! Και καθε χρονια να σας βρισκει ολους μαζι, αγαπημενους και κεφατους!
Καλη χρονια!

cook είπε...

μαρακι μου καλη χρονια με υγεία και ό,τι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου!να χαιρεσαι την κορούλα σου,που είναι μια ομορφια και πολυ σου μοιαζει...
(περνα για ενα δωρακι απο το μπλογκ μας!)

Smaragdenia είπε...

Μαράκι Τζιριτάκι 2010 ευχές να σε συνοδεύουν ΠΑΝΤΑ...εύχομαι υγεία, χαρά, αγάπη, δημιουργία, επιτυχίες πάντα....πάντα...πάντα
φιλάκια πολλά
Σμαραγδένια
Υ.Γ. Φιλιά πολλά χίλιες ευχές και στο Χριστινάκι σου

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου με το ωραίο σου ποίημα, σε ευχαριστώ και σου εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά! Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου, να μου είσαι πάντα καλά! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Λίλυ μου σ'ευχαριστώ για τις θερμές σου ευχές, εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα κορίτσι μου, γιατί μόνο τα καλύτερα σου αξίζουν! Πολλά φιλιά, καλή χρονιά!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου φιλενάδα μου, πόσο χάρηκα που σε ακουσα πριν λίγο στο τηλέφωνο! Σου στέλνω κι απο δω τις ευχές μου για τη γιορτούλα σου και για μια νέα χρονιά γεμάτη απ'ό,τι περισσότερο επιθυμείς! Και βέβαια τι άλλο να ευχηθώ, παρά...καλή αντάμωση! Φιλιά καλή μου!

Maria Tzirita είπε...

Thumbelina μου σ'ευχαριστώ κι ανταποδίδω τις ευχές, να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία και να χαμογελάμε! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Λένα μου σ'ευχαριστώ και για τις ευχές σου και για την αγάπη σου και για την πολύτιμη βοήθειά σου! Ο Θεός να σ'έχει καλά κι εσένα και όλη σου την οικογένεια! Φιλιά πολλά, καλή μας χρονιά!

Maria Tzirita είπε...

Basnia, καλή χρονιά και σε σένα, ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σου, να είσαι καλά και να περάσουμε ακόμα μια όμορφη χρονιά μαζί εδώ στη μπλογκόσφαιρα! Σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Λουιζάκι μου γλυκό, καλή χρονιά κούκλα μου κι ελπίζω ν'ανταμώσουμε σύντομα! Φιλιά πολλά και γλυκά!

Maria Tzirita είπε...

Άρτεμις γλυκιά μου σ'ευχαριστώ, καλή χρονιά και σε σας, με υγεία και χαμόγελο! Πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση να ανταμώσουν ξανά τα αδελφάκια! Τα δικά μου είναι τυχερά γιατί έχουν συνεχώς το ένα την παρέα του άλλου και παίζουν όλη μέρα! Θα τηλεφωνηθούμε να το κανονίσουμε, έτσι; Σε φιλώ και σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Maria Tzirita είπε...

Ηλία μου σ'ευχαριστώ, από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί! Καλή χρονιά και σε σένα καλέ μου, με ό,τι περισσότερο επιθυμείς! Φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Ακρατ φίλε μου, όπως το είπες, με ουσία... Να είσαι καλά, καλή χρονιά!

Maria Tzirita είπε...

Πεταλουδίτσα μου σ'ευχαριστώ, να χαίρεσαι κι εσύ την όμορφη οικογένειά σου! Καλή χρονιά με τα φιλιά και την αγάπη μου!

Maria Tzirita είπε...

Μαγειρισσούλα μου, πόσο μου'λειψες!!!! Σ'ευχαριστώ για όλα, την μεγαλύτερη χαρά την πήρα με το -18 που διάβασα στο μπλογκ σου! Είμαι πολύ περήφανη για σένα, εγώ από τότε που έκοψα το τσιγάρο ξέφυγα αρκετά και πρέπει να ξαναμπώ σε πρόγραμμα άμεσα! Να μου είσαι καλά και να έχεις μια υπέροχη χρονιά, φιλάκια πολλά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Σμαραγδένια μου σ'ευχαριστώ γλυκιά μου, καλή χρονιά και σε σένα με υγεία, ευτυχία κι έμπνευση! Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σε δω, ελπίζω σε μια επόμενη ευκαιρία να τα καταφέρουμε. Φιλάκια!

Leviathan είπε...

kali xronia kai pali!!!!! filia kai exeis kai vraveio ameeeee! :)

VAD είπε...

Αντε,βρε Μαρία,μακάρι νάναι το 10 το καλό για όλους μας,για όλο τον κόσμο...

Καλή Χρονιά...

Maria B. είπε...

Μαράκι μου δεν μπορώ να σας γράψω πολλά γιατί νοιώθω ότι και να γράψω θα είναι φτωχό και λίγο, θα χαλάσω όλη την μαγεία που ένοιωσα !!!!!

εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου τα καλύτερα για όλους σας και ότι καλύτερο στο υπέροχο μωρό σου !!!!

πολλά φιλια

Eva F. είπε...

Καλή Χρονιά για σένα και την οικογένειά σου εύχομαι Μαρία μου....
Είμαι σίγουρη για το 10 το καλό!....
Να είσαι καλά.

Maria Tzirita είπε...

Leviathan μου καλή χρονιά και σε σένα αγόρι μου και σ'ευχαριστώ για το βραβείο! Εγώ πώς θα σε ευχαριστήσω για την έμπνευση του καινούργιου μου βιβλίου, μου λες; Σίγουρα με το να πάρεις ένα αντίτυπο δώρο και υπογεγραμμένο από μένα! Θα τα πούμε εν καιρώ, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Vad μου, να το πιστέψουμε και θα είναι! Καλή μας χρονιά φίλε μου!

Maria Tzirita είπε...

Μαρία μου αγαπημένη, να είσαι καλά και να έχεις μια υπέροχη χρονιά με ό,τι αγαπάς! Σε γλυκοφιλώ και σ'ευχαριστώ!

Maria Tzirita είπε...

Εύα μου, σ'ευχαριστώ που δε με ξεχνάς, καλή χρονιά κορίτσι μου, να είσαι πάντα καλά! Φιλιά πολλά!

cook είπε...

μαρία μου
Πρώτα, θελω να σου πω,πως συντομα θα ξεκινησω το Ματια μου!

Επίσης,είσαι η εμπνευση μου!..:))
Καθε φορα που με πιανουν οι τυψεις γι'αυτα που έφαγα ,ή γι'αυτα που θέλω να φάω,θυμαμαι τις συμβουλες σου και συνερχομαι...τα λογια ειναι πολύ λίγα για να εκφρασουν τα συναισθηματα μου για σενα...ήσουν το κατάλληλο πρόσωπο ,τη σωστή στιγμη και ευγνωμονώ τη καλη μου τυχη γι'αυτο!...τα περιττά κιλά,μονο όταν τα ξεφορτώνεσαι,καταλαβαίνεις πραγματικά,τι φορτίο είναι...

στο άλλο μπλόγκ ποστάρεις?
φιλακια!

museum είπε...

Καλή Χρονιά να έχεις Μαρία!

Ωραία που πέρασες έτσι τόσο καλά τις πρώτες μέρες του 2010 και είμαι βέβαιος ότι η νέα σου χρονιά θα είναι σούπερ, όπως ακριβώς ξεκίνησε! Με κέφι και πολλή όρεξη για ωραίες δράσεις, δημιουργικές! Να χαίρεσαι και την κόρη σου, ας μην ξεχάσω να σου ευχηθώ!

Δημήτρης - Museum