19 Οκτ 2010

Γεννήσαμε!


Μη σας τρομάξει ο τίτλος της ανάρτησης! Είναι πληθυντικός ευγενείας! Προσωπικά δε γέννησα τίποτα, εκτός από το καινούργιο μου βιβλίο! Γέννησε όμως η Ντίβα μου και με έκανε γιαγιά - κατά κάποιο τρόπο!
Την Τρίτη 19/10 τα ξημερώματα ξεκίνησε ο τοκετός. Ήμουν εκεί, δίπλα της και τη βοήθησα ειδικά στο πρώτο μωρό, που δεν ήξερε τι να κάνει. Ευτυχώς είχα ενημερωθεί από το ίντερνετ και τα κατάφερα μια χαρά στο ρόλο της σκυλο-μαίας! Με διαφορά μισής ώρας γέννησε και το δεύτερο αγόρι, αλλά το τρίτο, το κοριτσάκι, το έβγαλε πολύ αργότερα, όσο ήμουν στη δουλειά. Φαντάζεστε την έκπληξή μου όταν γύρισα το μεσημέρι και βρήκα τρία κουταβάκια!


Είναι πολύ μικρή σε ηλικία, μόλις ενός έτους και δεν ήθελα να τεκνοποιήσει ακόμα. Την πρόσεχα πάρα πολύ το καλοκαίρι που ήταν στις μέρες της και είχα δώσει τον Cookie στη μητέρα μου, για να μη ζευγαρώσει με τον αδελφό της, αλλά μας την έκανε ο γείτονας - ένα λευκό κανισάκι! Μου βγήκε πολύ ζωηρή αυτή η μικρή, τι να την κάνω; Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και γέννησε τρία υγιέστατα κουταβάκια! Ξέρω πως είναι νωρίς ακόμα για να πούμε πώς θα είναι όταν μεγαλώσουν και σε ποιόν θα μοιάζουν, πάντως πιστεύω ότι είναι όλα μακρύτριχα και θα είναι σίγουρα μικρόσωμα και πανέμορφα σκυλάκια. Συνδυασμός πεκινουά με κανίς!
Αν λοιπόν κάποιος από σας ή γνωστός σας ενδιαφέρεται να υιοθετήσει ένα σκυλάκι σαλονιού, ιδού η ευκαιρία! Σας παρακαλώ πάρτε τα, πριν τ'αγαπήσω και τα κρατήσω και τα τρία!

Σημ.: Αυτό που βλέπετε σαν μαύρο χρώμα στο τρίχωμά τους, θα γίνει καφέ όταν μεγαλώσουν. Έτσι ακριβώς ήταν και το χρώμα της Ντίβας όταν γεννήθηκε και τώρα είναι μπεζ-καφέ!

37 σχόλια:

ξανθομπουμπουρας είπε...

αχ Μαρία μου τί μου έχεις κάνει!!! να σας ζήσουν!!! μόλις υιθέτησα την πορτοκαλιτσα (ένα γατάκι) και δεν θα με αφησει ο Χάρης να πάρουμε και σκυλάκι. Θα το γνωστοποιήσω όμως για να βρούμε τους καλύτερους γονείς!!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Βρε καλο μου, ελα στα συγκαλα σου, υπαρχει περίπτωση να τα κρατησεις και τα τρια;
Συν δυο, πέντε;
Στειλε κανενα....

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!

Γεννήσατε εεε!

Συγχαρητήρια!

Να σας ζήσουν να τα χαίρεστε!

Πανέμορφα!

Εύχομαι να βρουν καλά σπιτικά!

Νίκος Διακογιάννης είπε...

Να σας ζήσουν! Τι όμορφα να ξεκινά η μέρα με τέτοιες εικόνες. Σαν να έδωσες ένα ηχηρό χαστούκι στη μιζέρια της καθημερινότητας. Καλημέρα, Μαρία μου!

Eva F. είπε...

Πόσο θάθελα να υιοθετήσω ένα όμως δυστυχώς δεν μπορώ!!!!
Εύχομαι να είναι τυχερά και να βρουν καλούς γονείς!
Να είσαι καλά Μαρία μου!

Yianna είπε...

Καλό βράδυ φιλενάδα! Να σου ζήσουν τα νεογέννητα, να τα χαίρεσε!! Μην σε ακούσει ο Χριστόδουλος γιατί ποιός τον κρατάει....όλο και θέλει ένα ζωάκι!!!! Φιλιά πολλά ΧΧΧΧΧΧΧ

Sofia Voikou είπε...

Να σας ζήσουν λοιπόν Μαρία μου!!!
Ακούγεται λίγο περίεργο να εύχεσαι για σκυλιά, αλλά όλοι εμείς που έχουμε σκυλιά, έχουμε μια άλλου είδους τρέλλα!!!

ElenaG είπε...

Να σας ζήηηηησουν!
Καλη βδομαδα+

Lilith είπε...

Ε, μα... κι' εσύ, δεν το πρόσεχες καλά το κορίτσι! Και σε χωριό κιόλας! Τι θα πουν τα στόματα;
Χαχαχαχα! :)))
Να σας ζήσουν, Μαρία μου!
Είναι πανέμορφα και έχεις απόλυτο δίκιο όταν λες "Σας παρακαλώ πάρτε τα, πριν τ'αγαπήσω και τα κρατήσω και τα τρία!".
Είμαι σίγουρη ότι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. :)

Φιλιά και καλή εβδομάδα!

Unknown είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε ολόκληρη την οικογένεια :)
Να σας ζήσουν και να τα χαίρεστε!

Φιλιά Μαράκι μου

Phivos Nicolaides είπε...

Να τα χαίρεστε με πολλή αγάπη και στοργή. Καλή βδομάδα.

Maria Tzirita είπε...

Ksanthompoumpoura σ'ευχαριστώ (ομολογώ δεν έχω καταλάβει ποιά είσαι!) Ευτυχώς έχω πολλούς ενδιαφερόμενους γονείς για τα μωρά μας! Να'σαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Ρίκη μου, δεν υπάρχει περίπτωση να τα κρατήσω βέβαια! Αν και είμαι σίγουρη πως με δυσκολία θα τα αποχωριστώ... Μακάρι να ήσουν κοντά να έπαιρνες ένα, αλλά εκεί κάτω πώς να στο στείλω φιλενάδα μου;...
Να μου είσαι καλά, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Κοραλένια μου σ'ευχαριστώ! Να είσαι σίγουρη πως θα τους βρω τα καλύτερα! Φιλάκια, καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Νίκο μου! Μας έχει φέρει πραγματικά μεγάλη χαρά μέσα στο σπίτι η ύπαρξη των νεογέννητων! Καινούργια ζωή βλέπεις... Να μου είσαι καλά κι εσύ, καλή μας βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Εύα μου γνωρίζω καλά την αγάπη σου για τα ζώα, κι είναι ένας απ'τους λόγους που σ'εκτιμώ τόσο πολύ! Μέχρι να τα δώαω, έλα από το σπίτι για καφέ να τα καμαρώσεις αν θες! Φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα, κακούργα φιλενάδα, πάρε βρε ένα σκυλάκι στα παιδιά σου που τ'αγαπάνε τόσο πολύ! Μόνο καλό θα τους κάνει, πίστεψέ με! Μακάρι να είμαστε κοντά να σου έδινα ένα από αυτά! Λες να στο στείλω πακέτο;;;;
Φιλάκια, καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Σοφία μου, για μένα δεν είναι τρέλα, είναι ανθρωπιά. Αυτοί που κοροϊδεύουν την αγάπη μας για τα ζώα νομίζω δεν είναι και τόσο καλοί άνθρωποι... Εσύ πάντως σίγουρα είσαι και σ'ευχαριστώ!
Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Ελενάκο μου σ'ευχαριστώ, καλή βδομάδα και σε σένα!

Maria Tzirita είπε...

Λίλιθ μου, τα έχω αγαπήσει αλλά είναι αδύνατον να τα κρατήσω! Ήδη κουράζομαι με τα δυο σκυλιά, φαντάσου πέντε! Θα φροντίσω όμως να τ'αγαπούν το ίδιο κι εκεί που θα πάνε... Να είσαι καλά, καλη βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Λιλούκο μου, όλη η οικογένεια σ'ευχαριστεί και σου στέλνει φιλιά για καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Φοίβο μου σ'ευχαριστώ, καλή βδομάδα και σε σένα και φιλιά σε όλους σας και στον κούκλο τον σκυλάκο σας!

KitsosMitsos είπε...

Τρελές φάτσες! Απίστευτα :-)

Yannis Kapnidis είπε...

Να μας ζήσουν και εύχομαι να βρουν τα καλύτερα αφεντικά του κόσμου! Πλέον είναι όλων των bloggers τα παιδάκια σας, οπότε όλοι μαζί θα τα προσέχουμε και φυσικά απαιτούμε φωτογραφίες όσο μεγαλώνουν!

Να είσαι καλά Μαρία μου! Καλό Σαββατοκύριακο!

Yannis Kapnidis είπε...

...με αυτά που γράφεις, μπήκες στο "Μάτι της Γαρίδας".

http://tomatitisgaridas.blogspot.com/2010/10/6-blogger.html

Maria Tzirita είπε...

Κίτσο μου, και που'σαι ακόμα! Κάτσε ν'ανοίξουν ματάκια να δεις εκεί φατσούλες! Καλό σου σαβ/κο!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννη μου, βρήκα καλούς γονείς και για τα τρία, ευτυχώς! Εννοείται πως θα πέσουν κι άλλες φωτογραφίες στην πιο χαριτωμένη τους ηλικία! Να μου είσαι καλά, καλό σαβ/κο!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ..ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ-ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ.
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρία μου έχω χάσει πολλά επεισόδια γιατί βρίσκομαι από τα μέσα Οκτωβρίου στο Αγρίνιο στη μητέρα μου,την οποία έχασα τελικά ανήμερα της γιορτής μου.
Σήμερα έκανα μια βόλτα στα μπλογκ και φτάνοντας στο δικό σου έπεσα σε δυο χαρούμενα γεγονότα.Διάβασα για το τέταρτο βιβλίο σου αλλά και για τα γεννητούρια της Ντίβας.
Να σας ζήσουν τα κουταβάκια και το βιβλίο σου να έχει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία από τα προηγούμενα.Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Ιωάννα μου, θα βάλω μόλις μεγαλώσουν λίγο, να δείτε και τη μαμά - να τη θυμηθείτε δηλαδή γιατί πέρυσι είχα πολλές φωτογραφίες της. Φιλιά σε όλη την οικογένεια και καλό μήνα!

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου σ'ευχαριστώ, καλό μήνα και σε σένα!

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη μου τα έμαθα τα νέα σου και λυπήθηκα πολύ. Προσπάθησα να σας βρω και στο τηλέφωνο αλλά ήταν αδύνατον. Δεν έχω και το κινητό σου βλέπεις. Θερμά συλληπητήρια κι ελπίζω να μπορέσουμε να τα πούμε κι από κοντά. Άντε, ελάτε να δείτε τα μωρά και μην ανησυχείς μην ξεσηκωθεί η Σταυρούλα, τα έχω τάξει όλα, δεν έχω να σας δώσω!
Σε φιλώ φίλε μου, ζωή σε σας και καλό μήνα!

Unknown είπε...

kalimera Maria! onomazomai iro kai molis eida ta nea gia ta koutavakia sou. psaxnw na parw ena mikro skylaki k ta dika sou fainontai glikes.an den ta exeis iposxethei akoma tha me endiefere nata gnwrisw. menv ilioupoli kai to mail epikoinwnias einai irouli17@hotmail.com. den exw prosvasi apo ti douleia ara tha to dw argotera an mou steileis kati ekei.

efxaristw poli!

Me:Moir είπε...

Αχ, έχω τρελαθεί και μόνο που είδα τις φωτογραφίες. Είναι πανέμορφα!

Maria Tzirita είπε...

Ηρώ, σου έχω στείλει μέιλ. Υπάρχει ένα σκυλάκι για σένα, αν το θες! Περιμένω να επικοινωνήσεις μαζί μου!

Maria Tzirita είπε...

Me:moir, σ'ευχαριστώ, είναι πράγματι! Καλή σου μέρα!