12 Δεκ 2010

Πρέπει να το δείτε....

Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσετε τη βδομάδα σας, το ξέρω.... Είναι ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 10 χρόνων. Εντελώς κατάλληλο όμως για όποιον κρατά τιμόνι στο χέρι του....
Αν αυτό το βίντεο έπαιζε κάθε μέρα στις τηλεοράσεις μας, έστω αργά το βράδυ, νομίζω ότι θα σώζονταν πολλές ζωές. Δε μου ήταν ευχάριστο να το αναρτήσω, προσωπικά με στεναχώρησε απίστευτα, έστω κι αν δεν είναι αληθινές οι σκηνές, όμως επειδή πιστεύω πως μπορεί να μας επηρεάσει και θα είναι για καλό, σας παρακαλώ όσοι οδηγείτε, να το δείτε... ΠΡΕΠΕΙ να το δείτε...
Καλή μας βδομάδα, με λιγότερα δυστυχήματα στους δρόμους και με καθόλου θύματα...

23 σχόλια:

Leviathan είπε...

me sokare...makari na stamatisoun ta atiximata...ftanei pia...toses psixes toooso adika xanodai...

kali evdomada!

zeidoron dtsoukas είπε...

Οντως οι εικόνες σοκάρουν κι όπως όλοι είδαμε η ζωή μας κρέμεται σε μια κλωστή και χάνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου.Το σπουδαιότερο σε όλα ευθύνεται ο ανθρώπινος παράγοντας,είτε αυτός είναι οδηγός είτε πεζός!Στιγμιαία έλλειψη προσοχής και επιπολαιότητες κοστίζουν ακριβά.
Να είσαι καλά,καλή εβδομάδα και προσοχή στο δρόμο Μαρία μου!

Sophia Kollia είπε...

Μαράκι ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!
Έχω ίδια πείρα και προσέχω πάντα..
Ένα πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει συναίσθηση του τι οδηγός είναι ο καθένας..
Πολλά φιλιά

Unknown είπε...

Καλημέρα Μαρία. Καλά έκανες και ανέβασες το βιντεάκι. Μακάρι να μπορούσε να τόβλεπε όλος ο κόσμος.
καλή βδομάδα.
Κωστής

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μαράκι μου καλή σου εβδομάδα!!
Συγκλονιστικό το βιντεάκι, έχεις απόλυτο δίκιο, μακάρι να έδειχναν τέτοιες εικόνες πιο συχνά στην τηλεόραση, ίσως τότε κάποιοι να σοκάρονταν και να ήταν πιο προσεκτικοί.
Φιλιά πολλά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φοβερό! Φιληνάδα μου τι κάνεις; περιμένω με λαχτάρα το νέο σου βιβλίο.

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ είπε...

Το βίντεο καταπληκτικό και νομιζω οτι κανονικά θα έπρεπε να προβάλλεται και στην τηλεόραση... Καλύτερα να σοκάρει κάποιους και να γλιτώσουμε μερικά άδικα ατυχήματα που στερούν τα νιάτα κυρίως, από μια χώρα που τα έχει ανάγκη...
ΥΓ: Σ' ευχαριστώ για την προβολή του βίντεο για το "Δεν μπορεί θα στρώσει"

"ζαχαρούλα.." είπε...

χωρίς σχόλια....

Yianna είπε...

Μαρία μου καλησπέρα. Άκρως σοκαριστικό το βιντεάκι σου! Έλπιζω όλοι να παρουμε κάποια μηνύματα από αυτό. Ένα τέτοιο -σοκαριστικό-βιντεάκι έδειξαν και στα παιδιά του Λυκείου πριν λίγες μέρες για συμμόρφωση στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας...ελπίζω κάτι να έγινε!!! Φιλιά πολλά από την παγωμένη Κύπρο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Yianna είπε...

Ωραίο και το βιντεάκι της Λένας!! Μπράβο που το ανάρτησες!!!

Maria Tzirita είπε...

Λεβιάθαν μου γειά σου! Αυτό το "άδικα" είναι που με τρελαίνει κι εμένα! Κι επίσης το γεγονός ότι τέτοια σποτ δεν προβάλονται από την τηλεόραση, ενώ κανονικά θα έπρεπε να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου με αυτά... Μας την κάνουν όμως με άλλα άχρηστα πράγματα, για να γεμίζουν τσέπες... Να μου είσαι καλά, πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη μου εσύ δεν οδηγείς βέβαια, αλλά όπως είπες και οι πεζοί χρειάζεται να προσέχουν πολύ! Πράγματι από μια κλωστή κρεμόμαστε... Φιλιά σε σένα και τη Σταυρούλα μου!

Maria Tzirita είπε...

Σοφία μου έχεις πολύ δίκιο. Όσο και να προσέχουμε εμείς, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη πάντα και τους άλλους και να προσέχουμε διπλά! Να μου είσαι καλά και να προσέχεις λοιπόν! Καλημέρες!

Maria Tzirita είπε...

Κωστή μου καλημέρα. Πρέπει να το δει όλος ο κόσμος, γι αυτό έβαλα κι αυτόν τον τίτλο! Δημιουργεί τέτοιο σοκ που πραγματικά μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.. Να'σαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Έλενά μου, ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο, γιατί αν περιμέναμε από την τηλεόραση.... Εδώ έκοψε το ΕΣΡ το βίντεο του βιβλίου της Λένας, τι να λέμε τώρα... Καλημέρα και φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου, ας βοηθήσουμε όλοι εμείς οι μπλόγκερς να διαδοθεί όσο γίνεται περισσότερο. Τέτοια βίντεο πρέπει να βλέπει ο κόσμος, τέτοια σποτάκια κι όχι αυτά που μας "ταϊζουν" καθημερινά. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο βίντεο αυτό, αλλά και το άλλο που ανέβασα, για το βιβλίο της Λένας, που η τηλεόραση αρνήθηκε να προβάλει.....
Σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Αχτιδούλα μου, έγραψα και στο μπλογκ σου ότι το καινούργιο βιβλίο έρχεται τον Φλεβάρη, όπως πάντα κι αναμένεται να αγαπηθεί πολύ και για πάντα! Να μου φιλήσεις όλη την οικογένεια και να κρατήσεις το πιο γλυκό φιλί για σένα!

Maria Tzirita είπε...

Λένα μου, είναι ο καιρός που κάνουμε αυτή τη συζήτηση, για το τι έπρεπε και τι δεν έπρεπε να προβάλεται από την τηλεόραση... Κι απογοητεύομαι κάθε φορά που βλέπω ότι όλα είναι κατευθυνόμενα κι αν δεν υπάρχει χρήμα στη μέση, από καλή καρδιά δε γίνεται τίποτα - τουλάχιστον στην τηλεόραση. Γι αυτό και με πείσμα κάνω ό,τι μπορώ να δει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται αυτό που αξίζει να δει. Όπως το βίντεο του βιβλίου σου.
Καλή επιτυχία στις παρουσιάσεις του, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Ζαχαρούλα μου πράγματι, τα σχόλια είναι περιττά... Να μου είσαι καλά κουκλίτσα μου, σε γλυκοφιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου αυτό ήταν πολύ καλό που έγινε στο σχολείο σας και μακάρι να γινόταν και στα δικά μας σχολεία, από το δημοτικό ακόμα! Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν βίωμα, να αφομιωθούν από μικρή ηλικία για να επηρεάσουν συμπεριφορές και νοοτροπίες. Παγωμένη και η Κύπρος; Join the club!
Όσο για το βίντεο της Λένας, στην ίδια κατηγορία είναι και αυτό. Κάτι που πρέπει όλοι να δουν και το κράτος αδιαφορεί...
Φιλιά πολλά φιλενάδα μου!

BUTTERFLY είπε...

Δεν με σοκαρε, ειναι η απλη και ωμη πραγματικοτητα! Ειναι θεμα συνειδητοποιησης και προτεραιοτητων. Δεν λεω, ολοι μπορει να ξεχαστουμε καποια στιγμη η να ξεφυγουμε...ας ελαχιστοποιησουμε ομως τις πιθανοτητες...
Καλημερα Μαρακι!

ElenaG είπε...

Ο Θεός να μας φιλάει όλους Μαρία μου!
Άνθρωποι είμαστε και κάποτε ένα δευτερόλεπτο απροσεξίας κρίνει τα πάντα!
Κατά καιρούς βλέπουμε τέτοια βιντεάκια στη TV...
ίσως να πρέπει να τα βάζουν σε καθημερινή βάση
Φιλώ σε και ελπίζω σύντομα να σε έχουμε κοντά μας!