2 Φεβ 2011

Απόσυρση ακινήτου!


Μια νέα πρωτοποριακή ιδέα έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αγοράς ακινήτων, από την κατασκευαστική εταιρεία Tsirikos Constructions, στην οποία εργάζομαι ως υπεύθυνη πωλήσεων.

Εν μέσω κρίσης, όταν οι ιδιοκτήτες παλαιότερων ακινήτων καλούνται να πληρώσουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να ανακατασκευάσουν το σπίτι τους, έτσι ώστε να μπορούν να εκδόσουν ενεργειακό πιστοποιητικό για να το πουλήσουν, η εταιρεία Tsirikos Constructions ανταλλάσσει το παλιό σας ακίνητο με ένα νεόδμητο στα νότια προάστια.
Με τον τρόπο αυτό ο ιδιοκτήτης ακινήτου απαλλάσσεται πρώτον από τη διαδιακασία αναβάθμισης ενεργειακής κλάσης της κατοικίας του και δεύτερον από το φόρο μεταβίβασης, εφόσον αποκτά και πάλι το προνόμιο της αφορολόγητης πρώτης κατοικίας.
Η Tsirikos Constructions διαθέτει νεόδμητα ακίνητα στις περιοχές κυρίως της Γλυφάδας, Βούλας και Βάρης, από 60 ως 250 τ.μ., κατασκευασμένα με τους σύγχρονους κανόνες δόμησης ενεργειακής κατοικίας.
Περισσότερα για την εταιρεία και το πρόγραμμα της απόσυρσης ακινήτου μπορείτε να δείτε στο site της Tsirikos Constructions www.tsirikos.gr και φυσικά να με ρωτήσετε ό,τι θέλετε σχετικά!

6 σχόλια:

Sophia Kollia είπε...

Μαρία τι καταπληκτική ιδέα είναι αυτή!!
Πράγματι, πολύ πολύ καλή!!
Ελπίζω να την εκμεταλλευτούν όσοι ενδιαφέροντια για νέο σπίτι!
Καλημέραααααα!

ElenaG είπε...

Μαράκι μου σήμερα διάβασα τις τελευταίες αναρτήσεις σου
λυπάμαι για την περιπέτεια της υγείας σου
ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Εμένα γιατί μού ήρθε στο μυαλό η ομηρική φράση "φοβού Δαναούς και δώρα φέροντες";

ΕΛΕΝΑ είπε...

Σαν ιδέα την βρίσκω πολύ καλή.
Φοβάμαι όμως ότι σου παίρνουν το "παλιό" σπίτι για ένα κομμάτι ψωμί, ενώ σου δίνουν το "νέο" ακριβά!
Θα το ψάξω πάντως, ευχαριστούμε για την πληροφορία Μαράκι!
Φιλιά!

Yannis Kapnidis είπε...

Είναι σίγουρα μία πολύ καλή πρωτοβουλία Μαρία, αρκεί να έχει οικονομικό ενδιαφέρον και να συμφέρει και τον αγοραστή και τον πωλητή. Είναι σε κάθε περίπτωση πολύ πρωτοποριακή ιδέα!

KitsosMitsos είπε...

Ενδιαφέρουσα πρόταση. Για να δούμε...