20 Φεβ 2012

Ελένη....


Αγαπημένοι μου φίλοι , σας ενημερώνω πως αυτή την Τετάρτη 22/2 το μεσημέρι, θα βρίσκομαι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, μαζί με την ηρωίδα του βιβλίου μου Αλέκα, να μιλήσουμε για όλα... Είναι μια ευκαιρία να την γνωρίσετε "από κοντά" και να μάθετε περισσότερα για την συγκλονιστική ζωή της, που με ενέπνευσε να την μεταφέρω στο χαρτί...
Επίσης να σας πω πως στην ολοκαίνουργια ιστοσελίδα μου www.mariatzirita.gr  θα βρείτε συγκεντρωμένο το υλικό για όλα τα βιβλία μου και μπορείτε να γραφτείτε στο newletter (αρχική σελίδα κάτω δεξιά) για να λαμβάνετε άμεσα ενημερώσεις για εκδηλώσεις και παρουσιάσεις!
Να μου είστε όλοι καλά, φιλιά πολλά!

12 σχόλια:

Leviathan είπε...

Θα σε δούμε φυσικά!!! Πολυ χαίρομαι!!! Πολλα φιλια και καλη εβδομάδα σου ευχομαι!!!

Stone είπε...

Με το καλό Μαρια, θα χαρουμε να σε δουμε και να ακουσουμε για την ηρωίδα σου πριν την γνωρίσουμε με τα δικα μας ματια!Καλές επιτυχίες!

iLiAs είπε...

μην σε δελεασει το γυαλι και γινεις παρουσιαστρια..συνεχισε να γραφεις βιβλια :)

καλη βδομαδα Μαρακι :)

Fanypap είπε...

Θα σας δω οπωσδήποτε!!! άλλωστε Ελένη έχω το πρωί στο σπίτι μου, μόνο!!!Μπορώ, γιατί δουλεύω απόγευμα! φιλάκια και καλή σας επιτυχία γλυκούλες μου!!!

Yianna είπε...

Καλή βδομάδα Μαρία μου. Παρόλο που εκείνη την ώρα θα είμαι δουλειά .....υπάρχει τρόπος να σε δω μετά! Κάποιοι όμως π.χ. Αντρεα και Χριστόδουλος δήλωσαν πως θα σε δουν .......live! Φιλιά πολλά ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Mariela είπε...

Τέλεια!!!!
καλή επιτυχία... δυστυχώς θα είμαι σε ραντεβού, δείχνουν την εκπομπή κάποια άλλη ώρα σε επανάληψη;;
σε φιλώ πολύ

Λαμπρινή είπε...

Με συγκινήσατε πολύ σήμερα...Καλή επιτυχία στο βιβλίο σας,το οποίο θα αγοράσω σίγουρα μετά από όλα όσα άκουσα...Συγκλονιστική η ιστορία αυτής της γυναίκας,δεν έχω λόγια..Να είναι καλά.Θα επανέλθω με τις εντυπώσεις μου από την ανάγνωση.Καλή συνέχεια!

Mariela είπε...

ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ...

Katerinanina είπε...

mpravo polu wraia h ekpomph thn eida kai meta eida ayto to sxolio...mpravo kai kalotaxido to neo vivlio...

Leviathan είπε...

Ήσουν εξαιρετικά άνετη!!!! Σας είδε και η μητέρα μου και τη συγκίνησε η ιστορία σε βαθμό που μου ζήτησε το βιβλίο :) ...Άσχετο...το νέο look (σε σχέση με αυτό που σε είχα δει στη Θεσσαλονίκη) σου πάει πολύ πολύ!!! Καλό βράδυ εύχομαι!! και καλοτάξιδο!

akrat είπε...

μπράβο

καλά να περάσετε με την κυρία Μενεγάκη

Maria Tzirita είπε...

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την αγάπη σας!