21 Μαρ 2009

Μια αξέχαστη βραδιά....

Από το πρωί της Παρασκευής με είχε φάει το άγχος... αν βρέξει και δε μπορεί να έρθει ο κόσμος στην παρουσίαση; Ευτυχώς που είχα στο σπίτι μαζί μου από την προηγούμενη μέρα την Δεσποινούλα μου (Ξυπόλητη) και την Έλενα από τη Φλώρινα (Πολύχρωμα Όνειρα) και ήταν τόσο διασκεδαστική αυτή η γυναικοπαρέα που κατάφερνε να με χαλαρώνει και να ξεχνιέμαι!

Όσο πλησίαζε βέβαια η ώρα της παρουσίασης, μεγάλωνε και το τρακ που ένιωθα. Ο ήλιος σύμμαχος, αλλά και πάλι... Ντυθήκαμε, στολιστήκαμε κι εγώ έφυγα πρώτη, αρκετά νωρίς, με προορισμό το βιβλιοπωλείο όπου θα γινόταν η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου μου.

Ο χώρος υπέροχα διαμορφωμένος, με τόσα πολλά καθίσματα που αναρωτιόμουν πώς θα γέμιζαν! Ποιός να μου το έλεγε ότι θα υπήρχαν και άνθρωποι που θα στέκονταν όρθιοι τελικά...

Η μαμά μου δίπλα μου, η κόρη μου επίσης και η Λένα Μαντά - ευτυχώς - κι εκείνη από νωρίς εκεί. Εκεί και η Έλενα με την Δέσποινα, η Σμαραγδένια μου από την Τήνο, η Αφροδίτη από τη Μυτιλήνη... Να και οι παλιοί φίλοι και συμμαθητές από το σχολείο, γείτονες, πρώην συνάδελφοι, να και άνθρωποι που είχα να συναντήσω χρόνια! Η ατμόσφαιρα δεν άργησε να γεμίσει από αγκαλιές και χαρούμενες, γεμάτες συγκίνηση φωνές. Η αγαπημένη μου θεία, ο ξάδελφός μου με την μικρή μου ανηψιά, η παιδική μου φίλη με τον γιο της... Να και ο Θοδωρής ο Κηπουρός - τι έκπληξη! Και μια γλυκιά κοπέλα, μια ζεστή αγκαλιά...η Χαρουλίτα μας! Είδα και την Μαριέλα στο βάθος να μου χαμογελά! Μπλόγκερς και άλλοι φίλοι από το facebook, τι μεγάλη χαρά για μένα, να είναι όλοι εκεί!

Συγγραφείς καταξιωμένοι....η Αναστασία Καλλιοντζή, η Πένυ Παπαδάκη, η Νοέλ Μπάξερ, η Μαρία Χανιώτου, ο Ηρακλής Παπαδάκης.....πόσο τους ευχαριστώ! Αλλά και τόσοι άλλοι άνθρωποι, άγνωστα πρόσωπα, που στο τέλος ήρθαν να με συγχαρούν και να πάρουν τη δική τους αφιέρωση στο βιβλίο μου... Αυτούς κι αν τους ευχαριστώ!

Και τότε ήρθε ο Βαγγέλης Αυγουλάς και η αίθουσα γέμισε συγκίνηση, θαυμασμό και αγάπη... Για ένα νέο παιδί γεμάτο ζωή, με απίστευτο χιούμορ, μόρφωση, καλλιέργεια πνεύματος και δύναμη ψυχής. Μια προσωπικότητα πληθωρική, που επισκίασε όλες τις άλλες. Μαζί με τον Βαγγέλη, πολλοί φίλοι του, συμφοιτητές του από τη νομική σχολή, άνθρωποι από τον σύνδεσμο τυφλών και... πόσο μεγάλη μου τιμή: ανάμεσά τους ο Πρόεδρος του πανελλήνιου συνδέσμου τυφλών, ο κύριος Ηλίας Μαριόλας. Οι τεχνικοί της κρατικής τηλεόρασης άναψαν τις κάμερες κι η παρουσίαση ξεκίνησε....

Η Λένα Μαντά, η αγαπημένη μου, εντυπωσίασε γι άλλη μια φορά με την άνεση του λόγου της και τα εύστοχα σχόλιά της. Πάντα εκεί, πάντα δίπλα μου, πολύτιμη σύμβουλος και σίγουρα καλή δασκάλα. Όταν πήρε τον λόγο ο Βαγγέλης, ακόμα και κάποιοι λίγοι που πιθανόν να ένιωθαν αμήχανα μέχρι εκείνοι τη στιγμή, κατέληξαν να γελούν με την καρδιά τους, αποτέλεσμα του πηγαίου χιούμορ του! Μας συγκίνησε, μας προβλημάτισε, μας έκανε κατά τι καλύτερους ανθρώπους εκείνο το βράδυ ο 20χρονος Βαγγέλης Αυγουλάς...

Όταν ήρθε η σειρά μου να μιλήσω, το μόνο που είχα να πω ήταν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Σε πολλούς ανθρώπους, αγαπημένους, συνεργάτες, που ο καθένας συνέβαλε με τον δικό του τρόπο στην δημιουργία του ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. Δείτε το βίντεο, δε χρειάζεται να σας γράψω τίποτε άλλο, τα λέει όλα. Και πραγματικά, κρύβει πολλές εκπλήξεις.... Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε εδώ δεξιά στο μπλογκ μου σε slide show.

Ήταν ίσως η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου - αν εξαιρέσω τη γέννηση της κόρης μου φυσικά κι οτιδήποτε χαρούμενο συνδέεται με αυτήν. Ευχαριστώ εκείνους, ευχαριστώ κι εσάς που με "διαβάζετε" και με φέρατε με την αγάπη σας σε εκείνη την καρέκλα που κάθησα την Παρασκευή το βράδυ... Σας το χρωστάω!


Σημ. 1 Το βίντεο παίζει καλύτερα με Mozila. Mε internet explorer χρειάζεται περισσότερη υπομονή μέχρι να "φορτώσει".

Σημ. 2 Δείτε τις εντυπώσεις του Κηπουρού από τη βραδιά... εδώ!

75 σχόλια:

Aristodimos είπε...

Παντα τετοιες χαρες κι επιτυχίες να εχεις Μαρία μου...

Το αξίζεις άλλωστε και η επιτυχία ειναι δεδομένη...

Εμεις θα ειμαστε εκει διπλα σου να σε στηρίζουμε και να σε θαυμάζουμε... Ματια μου

Αρης

marianaonice είπε...

Πολύ χαιρομαι για σένα Μαρία!!
Πάντα τέτοια και πάντα επιτυχίες στη ζωή σου!!
Τις αξίζεις γλυκειά μου!!

Καλή Κυριακή!:))

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Όλα καλά μέχρι το τρίτο λεπτό του βίντεο. Μετά σταματάει απότομα σαν να μην έχει άλλα δεδομένα να δείξει. Περίεργο. Κάθε επιτυχία εύχομαι και σε περιμένω στις 8 Απριλίου στην παρουσίαση των Καθρεφτών.

Theogr ο κηπουρός είπε...

Σε ευχαριστούμε Μάτια μου για την πολύ ζέστη πάρα το κρύο βραδιά. Να σου πω κάντο ανάρτηση και στο ταξιδεύοντας. Αλήθεια δεν πέρασες να πάρεις την πρόσκληση που σου άφησα.

Unknown είπε...

Την καλημέρα μου!
Μόλις πριν λίγες μέρες,την Παρασκευή συγκεκριμένα,πήρα το βιβλίο σου,που πραγματικά(παρ'όλο που δεν είναι το είδος που διαβάζω),απλά το πήρα,γιατί σε έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ στο blog.Έχω φτάσει στη μέση περίπου και ο ενθουσιασμός μου από την ποιότητα και την ευαισθησία της γραφής,μου λέει ότι θα πρέπει να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Αληθινά.....συγχαρητήρια!
Οι άνθρωποι της δημιουργίας,της ευαισθησίας και της αξιοπρέπειας,πάντα με συναρπάζουν!
Εύχομαι να είσαι πάντα γεμάτη ψυχική και σωματική υγεία,για να δημιουργείς κι εμείς να σε απολαμβάνουμε.....
Τα θερμά μου συγχαρητήρια και πάλι!
Λία....

Artanis είπε...

Πάντα επιτυχίες Μαρία μου, πάντα επιτυχίες...
Συγχαρητήρια...

Maria Tzirita είπε...

Άρη μου, με έχει καταϋποχρεώσει με την αγάπη σου... Πώς θα μπορέσω ποτέ να στην ανταποδώσω;... Το ευχαριστώ δεν είναι αρκετό. Να είσαι πάντα καλά, καλημέρα!

Maria Tzirita είπε...

Μαριάννα μου, σ'ευχαριστώ! Αυτή η παρουσίαση ήταν ακόμα καλύτερη από κείνην που παρακολούθησες, μακάρι να ήσουν εκεί! Φιλιά πολλά κοριτσάκι μου, σ'ευχαριστώ για όλα!

Maria Tzirita είπε...

Νίκο μου, έβαλα σημείωση πάνω πως παίζει καλύτερα με Μοτζίλα, αλλιώς θέλει πολύ υπομονή μέχρι να φορτώσει, γιατί είναι μεγάλο. Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου κι εννοείται ότι θα είμαι εκεί για σένα και τους καθρέφτες σου, το ωραιότερο βιβλίο που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια.... Φιλιά!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρία μου καλό μεσημέρι.Πολύ χαίρομαι για την επιτυχία της παρουσίασης του "ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ" στη Γλυφάδα.Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια.Το αξίζεις.Μόλις τελείωσα για δεύτερη φορά την ανάγνωση του βιβλίου και σου γράφω ξεχωριστά.

Maria Tzirita είπε...

Θοδωρή μου, ξέρεις πως τρέχω αυτές τις μέρες, μη με παραξηγείς! Σ'ευχαριστώ για την παρουσία σου εκείνο το βράδυ και για την υπεροχη τούρτα επίσης! Ελπίζω να πέρασες καλά - το δεύτερο μέρος μπορούμε πάντα να το επαναλάβουμε! Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Λία μου, σε καλωσορίζω και σ'ευχαριστώ πολύ! Τα λόγια σου με συγκινούν, να είσαι πάντα καλά! Προφανώς τις ίδιες ευαισθησίες μοιραζόμαστε... Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Αρτάνις μου, σ'ευχαριστώ, σου στέλνω την αγάπη μου και άπειρα φιλιά! Καλή Κυριακή!

Ανώνυμος είπε...

Το είδα, αλλά μοτζίλα δεν έχω. Υπέθεσα ότι θα τα κατάφερνα. Τέλος πάντων. Άντε, με το καλό να τα πούμε και από κοντά.

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη, δεύτερη φορά; Περιμένω την κριτική σου λοιπόν, στείλε μου μέιλ! Πολλά φιλιά σε σένα και την οικογένεια και σ'ευχαριστώ για όλα!

Maria Tzirita είπε...

Νίκο μου, κατέβασέ το, είναι πανεύκολο κι είναι δωρεάν! Δες εδώ: http://www.mozilla-europe.org/el/firefox/
Θα σε εξυπηρετήσει πολύ! Φιλιά!

xaroylita είπε...

" Mάτια μου"

Μέσα απ'τα μάτια σου
είδα το φώς...

Το φώς της ψυχής σου
που λάμπει τόσο έντονα...

Δε σε ήξερα.. Δεν είχα ακούσει ποτέ για σένα. Μέχρι πριν βγεί στην κυκλοφορία το δεύτερο βιβλίο σου..

Μια φίλη με ρώτησε πότε θα κυκλοφορήσει κι επειδή ντράπηκα που δεν ήξερα να της απαντήσω, έψαξα, πήρα τηλέφωνα, έμαθα...

Και συνάντησα τα μάτια σου.. Και ήμουν πολύ χαρούμενη γι'αυτό...

Σε διάβασα λίγο και σε άφησα.. Ήθελα πρώτα να σε γνωρίσω απο κοντά και μετά να ταξιδέψω στις αισθήσεις σου..

Τα πολύχρωμα όνειρα έκαναν αυτό το ταξίδι πραγματικότητα...

Μαρία μου, χάρηκα πολύ που βρέθηκα στο δρόμο σου... είναι απο αυτούς που ο καθένας πρέπει να έχει στη ζωή του...

Φιλί γλυκό...

Σε ευχαριστώ πολύ...

Unknown είπε...

Μαράκι καλησπέρα και συγχαρητήρια και πάλι!!!
Θέλω να ξέρεις ότι άσχετα αν παραβρίσκομαι ή όχι στις παρουσιάσεις των βιβλίων σου, χαίρομαι ειλικρινά για σένα και τις επιτύχιες σου!
Και ξέρω ότι το χαίρεσαι και εσύ!!! Και γιατί το λέω αυτό; Δεν είναι αυτονόητο; Λοιπόν, από όσο καταλαβαίνω μάλλον όχι!!! Γιατί υπάρχει κόσμος που ενώ έχει επιτυχίες, που ενώ ζει καλά, μέσα του είναι δυστυχής και δεν ξέρει πως να χαρεί ... τα δώρα του! Εσύ όμως ξέρεις και τα ζεις όλα, και αυτό είναι που εκτιμώ σε σένα!
Πολλά φιλιά και καλή σου εβδομάδα!

eirini είπε...

Μπράβο Μαράκι! Συγχαρητήρια! Να είσαι πάντα καλά και να έχεις πάντα επιτυχίες!
Φιλιά!

cook είπε...

Μαρακι μου
εισαι τοσο γλυκια που σου αξιζουν τοσα κι αλλα τοσα!
ανυπομονω να διαβασω το νεο σου βιβλιο!...

Aspa είπε...

Μπράβο Μαράκι, σε καμάρωσα έστω κι από το βίντεο. Η μανούλα και η κόρη σου υπέροχες. Θα ένιωθαν σίγουρα πολύ περήφανες. Συγχαρητήρια, φιλάκια πολλά!

pavlina είπε...

Μαρία μου καλησπέρα,
Μπράβο!!! Συγχαρητήρια!!!
Πόσο χάρηκα που σε είδα και σε άκουσα έστω και μέσα απο το video!!!
Πάντα να έχεις τέτοιες όμορφες, γλυκές στιγμές!!!
Φιλάκια πολλά πολλά!!!

Maria Tzirita είπε...

Χαρουλίτα μου, η ποίηση κυλάει στις φλέβες σου κορίτσι μου! σ'ευχαριστώ για τη ζεστή σου αγκαλιά και το φωτεινό χαμόγελό σου κι ελπίζω να ξανανταμώσουμε σύντομα! Χίλια φιλιά, χάρηκα τόσο που σε γνώρισα!

Maria Tzirita είπε...

Λίλυ μου, δεν έχει σημασία αν ήσουν εκεί ως φυσική παρουσία, η αγάπη σου και η γλυκύτητά σου με συντροφεύουν πάντα! Ξέρεις ότι είμαι αισιόδοξος και θετικός άνθρωπος, γι αυτό και ταιριάξαμε άλλωστε! Σ'ευχαριστώ για όλα, να μου είσαι καλά! Φιλιά γλυκά!

Maria Tzirita είπε...

Ειρηνούλα μου σ'ευχαριστώ, κι εσύ να είσαι καλά κούκλα μου! Καλο σου βράδυ και φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Μαγειρισσούλα μου, πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω! Με το καλό να το διαβάσεις και να μου στείλεις τις εντυπώσεις σου! Σ'ευχαριστώ και σε φιλώ γλυκά!

Maria Tzirita είπε...

Άσπα μου, σ'ευχαριστώ, εγώ να δεις πόσο περήφανη νιώθω και πόσο τυχερή με τόση αγάπη γύρω μου! Φιλιά κορίτσι μου, σε σένα και σε όλους στο σπίτι!

Maria Tzirita είπε...

Παυλίνα μου, εγώ σ'ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου, έστω κι από μακριά! Φιλάκια, να είσαι καλά!

Yianna είπε...

Ζηλεύω πολύ .....ζηλεύω πολύ.... που δεν ήμουνα εκεί....Νοερά όμως ήμουν γιατί ξεκίνησα το βιβλίο σου την Παρασκευή το βράδυ. Χαίρομαι πολύ Μαρία μου που όλα πήγαν καλά, ελπίζω όπως τα είχες σχεδιάσει. Μπράβο φιλενάδα.....Κράτα γερά.....Ακόμα πιο ψηλά.....

Φιλάκια πολλά

Kaveiros είπε...

Όλα αυτά , μου φαίνονται απόλυτα φυσιολογικά*είναι βλέπεις, φυσική απόροια του ταλέντου σου και της ψυχής σου!:)Να είσαι καλά!

xaroylita είπε...

Αυτό για σένα μάτια μου..

http://xaroylita-online.blogspot.com/

Έκλαψα, γέλασα, θύμωσα, ένιωσα, αναπόλυσα....

Έζησα μέσα απο τα μάτια σου, και πέρασα μιά πανέμορφη Κυριακή...

Σε ευχαριστώ πολύ και θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα. Το θέλω και το υπόσχομαι..

Φιλί καλή μου Μαρία..

βασίλης είπε...

Aυτές οι στιγμές με την μητέρα σου δίπλα, αλλα και καταξιωμένους συγγραφείς οπως η Λ.Μαντά αλλά και άτομα με προβλήματα όρασης είναι πράγματι μοναδικές... Θα ήθελα πραγματικά ν α είμαι εκεί ανάμεσα. Σου εύχομαι να ζήσεις κι άλλες ίδιες στιγμές. Τα συγχαρητήριά μου για τα τόσα πολλά που έχεις πετύχει σε τόσο μικρό διάστημα... Φιλιά καληνύχτα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Πάντα χαρές και ευχάριστες αναμνήσεις απο όσους συναντάς και βέβαια επιτυχίες.

clementine είπε...

Μάτια μου κι εμείς σ΄ευχαριστούμε που είσαι ανοιχτό βιβλίο για μας...
Πάντα επιτυχίες !
Σε φιλώ

Smaragdenia είπε...

Μαράκι Τζιριτάκι ήταν όλα ΤΕΛΕΙΑ!! Και το βιβλίο υπέροχο (ήδη το ξεκίνησα για δεύτερη φορά)! Με τα λόγια του ο βαγγελάκης μας έδωσε μαθήματα ζωής. Εχεις φιλάκια άπ' όλα τα ζουζούνια του εκκλησιαστικού.
Σμαραγδένια

Adamantia είπε...

Πολύ χαίρομαι Μαράκι που πάει τόσο καλά το βιβλίο και που είσαι ευτυχισμένη. Το αξίζεις.
Φιλιά και καλημέρα!

ys Τι φοβερό παιδί αυτός ο Βαγγέλης!

Mariela είπε...

Σου αξίζουν πολλές τέτοιες βραδιές κουκλίτσα μου.....

ΕΛΕΝΑ είπε...

Δεν τα κατάφερα για άλλη μια φορά να βρίσκομαι στην παρουσίασή σου, ας όψεται επαγγελματική υποχρέωση του καλού μου για κάποια εκδήλωση.
Χαίρομαι που και αυτή η παρουσίαση είχε τέτοια γλυκιά επιτυχία, όχι ότι είχα καμιά αμφιβολία γι αυτό.
Μαράκι μου γλυκό, μόνο τέτοιες όμορφες στιγμές εύχομαι να έχει η επιτυχία σου και είναι τόσο όμορφο που το απολαμβάνεις με την καρδιά σου!!
Φιλιά πολλα:))

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου, η πραγματικότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου κι ό,τι είχα ονειρευτεί! Ήταν μια εκπληκτική βραδιά με πολύ χαρά αλλά και συγκίνηση. Όλοι οι αγαπημένοι μου ήταν εκεί - κι αν όχι με την παρουσία τους, σίγουρα με τη σκέψη τους και τη θετική τους ενέργεια, όπως εσύ γλυκιά μου! Θα περιμένω την κριτική σου για το βιβλίο, πολλά πολλά φιλάκια σε όλους σας εκεί!

Maria Tzirita είπε...

Κάβειρε, εμένα πάλι σαν όνειρο μου φαίνονται, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα! Σ'ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια, να είσαι ππάντα καλά!

Maria Tzirita είπε...

Χαρουλίτα μου, το είδα γλυκιά μου και σ'ευχαριστώ πολύ! Ειλικρινά με συγκινείς, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Βασίλη, σ'ευχαριστώ, ήταν πραγματικά μοναδικές οι συγκινήσεις... Μακάρι κάποτε να μπορέσετε να είστε κι εσείς κοντά μου, θα το ήθελα πολύ! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Αχτιδούλα μου, έχω τόσο όμορφες αναμνησεις κι από τη δική μας συνάντηση, που θέλω να την επαναλάβουμε σύντομα! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές και την αγάπη σου, χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Κλημεντίνη μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου! Ξέρεις πόσοι με ρώτησαν ποιά ήταν εκείνη η όμορφη κοπελα με τα σγουρά κοκκινωπά μαλλιά; Θραύση έκανες κουκλίτσα μου, φτου φτου σκόρδα! Σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Σμαραγδένια μου, να τους δώσεις την αγάπη μου! Πήρα και τις φωτο και τις πρόσθεσα εδώ στο slide show. Είσαι εξαιρετική φωτογράφος τελικά, σε παραδέχομαι! Σ'ευχαριστώ για όλα και σε γλυκοφιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Μαριέλα μου, είπαμε: πρέπει να βρεθούμε κατ'ιδίαν, σου χρωστάω φιλί για εκείνο το χαμόγελό σου που με εμψύχωσε!

Maria Tzirita είπε...

Έλενά μου, δεν πειράζει, θα βρεθούμε κάποια στιγμή μαζί και με το Μαράκι να τα πούμε με την ησυχία μας! Σ'ευχαριστώ για τις από καρδιάς ευχές σου, να είσαι πάντα καλά!

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου, δεν πειράζει, με τίμησες στην προηγούμενη και αρκεί! Σ'ευχαριστώ, είσαι πολύ γλυκό παιδί, πολλά φιλιά!

Μαρία Έλενα είπε...

Μαράκι
Καλοτάξιδο το βιβλίο σου.
Το διάβασα και μου άρεσε πολύ.
Φιλάκια ...

iLiAs είπε...

..ολα πηγανε καλα :)

Να εχεις μια υπεροχη βδομάδα Μαρια :)

Maria Tzirita είπε...

Μαράκι μου, το διάβασες κιόλας; Χαίρομαι που σου άρεσε, ελπίζω να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή να μου πεις περισσότερα από κοντά. Η έκθεση στο Πασαλιμάνι δεν αργεί... Φιλάκια πολλά σε σένα και την κούκλα σου!

Maria Tzirita είπε...

Ηλία μου, ναι, περισσότερο κι από καλά! Καλή βδομάδα και σε σένα, να μου είσαι καλά!

Skouliki είπε...

καλησπερα
εχω ακουσει απο κοινους φιλους πολυ καλα λογια για σενα
ισως αυτο που ξεκινησα εγω και ο τζονακος να σε ενδιαφερει

σε μενα εχω πληροφοριες

φιλια

Maria Tzirita είπε...

Σκουληκάκι μου, σε βλέπω τόσο συχνά σε φιλικά μπλογκς που είναι σα να σε ξέρω! Το είδα το φόρουμ σας και μου φάνηκε εξαιρετικά καλή ιδέα, σίγουρα θ'ανοίξω ένα λογαριασμό κι εκεί! Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας! Φιλιά!

witchofdaffodils είπε...

πάντα επιτυχίες να έχεις, αγάπη και καλούς φίλους! Σου έυχομαι τα καλύτερα, πρώτα για την κόρη, και έπειτα για σένα :)

VAD είπε...

Δεν κατεβαινει το βιντεάκι,αλλα δεν πειράζει,πάντα τέτοια....

Unknown είπε...

Μαράκι μου καλησπέρα. Είμαι σίγουρη ότι ήταν μια υπέροχη βραδυά.
Φιλιά πολλά

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Όνειρο δεν είναι Μαράκι μου. Όλα αυτά συμβαίνουν....γιατί το αξίζεις. Ξέρεις ότι ο Θεός μας χρωστάει και αργά ή γρήγορα μας τα χαρίζει απλόχερα. Σε ευχαριστώ για όλα.... φιλιά πολλά

barel είπε...

Μαρία πάλι δε κατάφερα να έρθω.γαμώτο μου.Χρόνια Πολλά σε όλους μας.

ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ είπε...

Καλημέρα Μαρία.Πάντα να αγγίζεις καρδιές και πάντα να μας κάνεις καλύτερους ανθρώπους...
Συνέχισε έτσι(ένας θαυμαστής των γραπτών σου)

Yannis Kapnidis είπε...

Ψάχνεις αναγνώστες από την Κρήτη στην αίθουσα; Ε, την επόμενη φορά θα σου έρθω εγώ, στο υπόσχομαι!

Πολύ γλυκό το βίντεο, πολύ όμορφο, και πολύ αληθινό και αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό.

Εύχομαι από καρδιάς πολλές πολλές επιτυχημένες παρουσιάσεις!

Maria Tzirita είπε...

Μαγισσούλα μου, μου άρεσε η ευχή σου, πολύ... Πρώτα για την κόρη... Σ'ευχαριστώ καλή μου, χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Vad μου, είναι λίγο δύσκολο το άτιμο, για δοκίμασε από δω:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1131383865&v=feed&story_fbid=60381074636#/video/video.php?v=1111179336300

Αλλά και να μη το δεις, δεν πειράζει, η αγάπη σου μου φτάνει! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Λουίζα μου, ναι ήτανε! Φαντάζομαι πως κι εσύ θα περνάς πολύ καλά αυτές τις μέρες, σωστά; Φιλιά πολλά κοριτσάκι μου!

Maria Tzirita είπε...

Ελενάκι μου, φιλεναδάκι μου, τι ωραία που περάσαμε παρεούλα εκείνες τις μέρες! Μου λείπεις ήδη πάρα πολύ! Φιλάκια αγαπούλα μου!

Maria Tzirita είπε...

Barel, μη μου αγχώνεσαι! Όλο και κάποια ευκαιρία θα βρεθεί, πιθανόνο και την Καλαμάτα! Να'σαι καλά, σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ, όπως είπα και στην ομιλία μου, σε σας τα χρωστάω όλα... Με συγκινείς, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ...

Maria Tzirita είπε...

Γιάννη μου, σ'ευχαριστώ, ελπίζω να κρατήσεις την υπόσχεσή σου! Φιλιά πολλά πολλά!

Unknown είπε...

Mαράκι μου ήταν πολύ καλα. Αλλά τελείωσε και πάλι πολύ σύντομα. Δέν πειράζει οι διακοπές του Πάσχα είναι και πάλι πολύ κοντά έτσι θα έρθει εδώ.
Πήρα το βιβλίο, αλλά ακόμη να τελειώσω την Αθηνά του κου Καρακάση. Μόλις το τελείωσω θα το ξεκινήσω.
Φιλιά πολλά

Maria Tzirita είπε...

Λουίζα μου, έφυγε κιόλας; Δε βαριέσαι, όπως ειπες, το Πάσχα κοντά ειναι! Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα που έφευγα από το Τολό μου, για να παρηγοριέμαι! Σε λίγες μέρες θα είμαι και πάλι εκεί για το Πάσχα! Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι μου ναι έφυγε από την Κυριακή.
Λουίζα

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Είμαι πολύ ευτυχισμένη, που ήμουν και εγώ εκεί. Είμαι ευτυχισμένη που σε γνώρισα. Αισθάνομαι πραγματικά πλουσιότερη που μπήκες στη ζωή μου, που μοιραστήκαμε στιγμές.
Είμαι περήφανη για σένα Μαρία Τζιρίτα.
Φίλη μου Μαρία...

Σε ευχαριστώ για όλα!!!

Maria Tzirita είπε...

Ξυπολυτούλα μου, μου λείπεις τόσο πολύ, γιατί έφυγες;... Περάσαμε υπέροχα εδώ μαζί, παραπάνω κι από φίλη μου στάθηκες. Αδελφή μου σε θεωρώ πια, να το ξέρεις! Και θα έρθω σύντομα να σ'επισκεφτώ, μόλις θα είσαι έτοιμη να μου πεις τα...μελλούμενα! Χίλια φιλιά, σ'αγαπώ πολύ και σ'ευχαριστώ για όλα...

Vivie είπε...

Μαρία..

Διαβασα το "Μάτια μου" και τώρα όλες τις αναρτήσεις για το βιβλιο..

Ηταν απο τα βιβλια που δεν μπορουσα να αφήσω κάτω...Μια ανάσα το βιβλιο , οπως λεει και ο Βαγγέλης Αυγουλάς σε μια αλλη σου ανάρτηση.Ξενύχτησα.Εκλαψα.Γέλασα.'Ειδα' τον εαυτό μου σε καποιες σκηνές.Καπου ταυτίστηκα.Καπου ήμουν θεατής με κομμένη ανάσα.Και οι σελίδες έτρεχαν.Με μεθούσαν , με προκαλούσαν.Ελεγα να τελειώσω αυτή τη σελιδα , και θα πάω για ύπνο..πήγε μια , πήγε δυο, το βιβλιο το εκλεισα πια στις 5 το πρωι.Εχεις απιστευτη πένα , πολύ ταλέντο και με εκανες να νιωσω τοσο οικεια , λες και τα ζουσα.

Ο πίνακας που εχεις με τον Λουκά και τη Λένα , απο την Αθηνά , πραγματικά ηταν τοσο παραπλήσια στην εικονα που ειχα οταν διαβαζα το βιβλιο , που δειχνει πόσο μας επηρέαζεις σαν αναγνώστες.Θα περιμένω την επόμενη σου δουλεια.