1 Οκτ 2009

30 χρόνια εκδόσεις Ψυχογιός!

Με τη Λένα Μαντά, πλάι στα βιβλία μας...

Με τη Σοφία Βόικου (το κόκκινο σημάδι)


Σύσσωμο το team των εκδόσεων


Με την Αναστασία Καλλιοντζή


Η κόρη μου με τη Χρύσα Δημουλίδου και τον Στράτο Τζώρτζογλου (ποιός στη χάρη της!)


Θα'χει να λέει στις συμμαθήτριές της...


Αμέσως ταιριάξαμε με τη Χρύσα Δημουλίδου!


Με την Ελένη Τσαμαδού και τη Σοφία Βόικου


Με τη Νοέλ Μπάξερ

Ήταν μια αξέχαστη βραδιά, μια θαυμάσια εκδήλωση, γεμάτη ζεστασιά, ειλικρινή χαμόγελα και συγκίνηση. Ο Θάνος και η Νίνα Ψυχογιού απέδειξαν αυτή τη βραδιά της 30ης Σεπτεμβρίου πως όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα αν έχεις στόχο, ήθος, ακεραιότητα και αγάπη. Αγάπη γι αυτό που κάνεις, αλλά και αγάπη του ενός προς τον άλλον. Η οικογένεια Ψυχογιού, μια θαυμάσια οικογένεια που δημιούργησε από το μηδέν μια εξαιρετικά πετυχημένη επιχείρηση κι όχι απλά τη δημιούργησε, αλλά την διατηρεί και τη στηρίζει, με τη βοήθεια και των τριών παιδιών τους πλέον, του Χάρη, του Νίκου και της Πένης.
Η εκδήλωση έλαβε χώρο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των εκδόσεων, στη Μεταμόρφωση. Παρόν και ο Δήμαρχος που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κύριο Ψυχογιό για τη συμβολή του στην πνευματική ανέλιξη του δήμου, μέσω των προσφορών του σε βιβλία. Παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο, όπου μίλησαν όλοι οι συνεργάτες του εκδοτικού οίκου - μίλησαν όλοι για τον Θάνο Ψυχογιό κι ο Θάνος Ψυχογιός για όλους. Πολλές φορές εξάλλου ο ίδιος επανέλαβε πως η επιτυχία δεν οφείλεται αποκλειστικά στον ίδιο, αλλά στην ομάδα του, στους καλούς συνεργάτες που έχει δίπλα του.
Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε διάφορους σημαντικούς ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιτυχία του εκδοτικού οίκου, καθώς και σε τρεις μοναδικούς συγγραφείς: στον Γιώργο Πολυράκη, τον Κώστα Καρακάση και τη Λένα Μαντά.


Ο Κώστας Καρακάσης, που βραβεύτηκε για το lοng seller "Αθηνά, ευτυχώς που δε γεννήθηκα όμορφη", μιλά στο βίντεο για τη συνεργασία του με τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε η κυρία Νίνα Ψυχογιού, ακούραστη σύντροφος του Θάνου Ψυχογιού, τόσο στη ζωή όσο και στη δουλειά. Κάλεσε κοντά της όλους τους συνεργάτες τους και όλοι μαζί έσβησαν τα κεράκια της τούρτας των 30 τους χρόνων. Χρόνια που, όπως μας είπε με συγκίνηση, είχαν πολλές χαρές αλλά και δυσκολίες, αγωνίες, εμπόδια. Τα κατάφεραν γιατί, όπως είπε, "κοιτούσαμε πάντα πιο ψηλά από τα εμπόδια που παρουσιάζονταν"...


Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, περιλάμβανε πλούσιο μπουφέ και συνάντηση με πολλούς αγαπημένους ανθρώπους! Με ένα ποτήρι ή ένα μεζέ στο χέρι , τριγυρίζαμε μέσα στον κόσμο (που ήταν πάρα πολύς!) και συζητούσαμε μεταξύ μας. Στις φωτογραφίες θα δείτε τις πολύ αγαπημένες μου Νοέλ Μπάξερ, Ελένη Τσαμαδού, Σοφία Βόικου, Αναστασία Καλλιοντζή, Λένα Μαντά και - τι ευχάριστη έκπληξη - Χρυσηίδα Δημουλίδου! Επιτέλους, είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω από κοντά κι ειλικρινά εντυπωσιάστηκα! Είναι χειμαρρώδης, αυθόρμητη, χαμογελαστή, απλή, μια σκέτη γλύκα! Κοντά μας και ο Στράτος Τζώρτζογλου, που είχα τη χαρά να μου κάνει πέρυσι την παρουσίαση του παιδιού της αγάπης κι ελπίζω να συνεργαστούμε ξανά σε κάποια επόμενη παρουσίαση.
Νομίζω ότι δε χρειάζεται να γράψω άλλα λόγια για τη βραδιά που ήταν μοναδική και θα μου μείνει αξέχαστη. Μόνο να ευχηθώ στο ζεύγος Ψυχογιού να μείνουν για πάντα έτσι όπως είναι: αγαπημένοι, επιτυχημένοι και πάνω απ'όλα: άνθρωποι απλοί, ζεστοί κι αληθινοί, γεμάτοι θετική ενέργεια που φωτίζει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους.... Χρόνια Πολλά!

www.psichogios.gr

74 σχόλια:

VAD είπε...

Πάντα καλά βιβλία ευχομαι,

Καλο μήνα....

Unknown είπε...

Καλημέρα Μαράκι

πραγματικά, πολύ ωραία βραδιά, πάντα τέτοια να έχετε.

Και κρατάω την φράση που είπε η κυρία Ψυχογιού "κοιτούσαμε πάντα πιο ψηλά από τα εμπόδια που παρουσιάζονταν".

vivliolatreia.blogspot.com είπε...

Καλό μήνα!
Να τα χιλίασουν οι εκδόσεις Ψυχογιός και να μας προσφέρει για πολλά χρόνια ακόμη υπέροχα "ταξίδια" μέσα από τις σελίδες των βιβλίων.

Unknown είπε...

καλό μήνα!Χρόνια πολλά,χρόνια συγγραφικά καλά!!!
Χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα.Φάνηκε από τη λάμψη των ευτυχισμένων προσώπων σας!

BIKY είπε...

Μαρία μου χρονια πολλα στις εκδόσεις
Και εύχομαι πάντα επιτυχίες σε εσένα Περιμένω το νεό σου βιβλίο ειμαι σιγουρή πως θα είναι καταπληκτικό όπως και προυγούμενα

Artanis είπε...

Κούκλα η κόρη...Και σου μοιάζει....
Να την χαίρεσαι και πάντα επιτυχίες...Φτου, φτου, σκόρδα!!!'
Φιλιά πολλά, και καλό μήνα επίσης...

Lila Xagorari είπε...

Καλό μήνα να έχουμε! Και ο Ψυχογιός να τα χιλιάσει!

mariak είπε...

...Εύχομαι να συνεχίσεις να μας χαρίζεις τα βιβλία σου από τον συγκεκριμένο οίκο για πολλά πολλά χρόνια ακόμη...και να είσαι πάντα τόσο χαρούμενη όσο στις φωτό. Την άλλη φορά ένα φιλί από μένα στην Αναστασία Καλλιοντζή...καθώς είμασταν συμφοιτήτριες και περάσαμε πολύ καλές φοιτητικές στιγμές....Την είδα στην έκθεση βιβλίου στη Θεσ/νίκη και πολύ το χάρηκα....Φιλάκια καλή μου

pavlina είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα!!!
Χρόνια πολλά στις εκδόσεις Ψυχογιός!!! Και να συνεχίζει να μας χαρίζει όμορφες στιγμές, μαζί με τους υπέροχους συγγραφείς!!!

αντωνης είπε...

Καλημερα, καλο μηνα & παντα χαρες και προσωπικα και επαγγελματικα!
:)

George είπε...

μοιάζει να είναι πράγματι μια πολύ ζεστή εκδήλωση. Τα πρόσωπα λάμπουν και όσους βλέπω χαμογελούν. Ναι! Πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα.

Teteel είπε...

Τι όμορφη εκδήλωση! Όταν γιορτάζει το πνεύμα, ένας εκδοτικός οίκος και οι συγγραφείς που είναι η ψυχή του, τότε γιορτάζουμε όλοι! Φαίνεται οτι περάσατε τέλεια. Οι γυναίκες συγγραφείς του Ψυχογιού είστε όλες κούκλες!!! Να χαίρεσαι και την υπέροχη κορούλα σου. Να έχεις πάντα έμπνευση και να μας χαρίζεις όμορφα βιβλία. Πολλά φιλιά. (είδες; ήρθα κι από το μπλογκ σου...)

Maria B. είπε...

Μαράκι μου γλυκό ! σ'ευχαριστώ παρα πολύ για τα χαιρετισματα που μου έστειλες μέσω του Γιώργου. Μου είπε επίσης οτι η βραδιά ήταν καταπληκτική ! σου εύχομαι Μαράκι μου πάντα η καριέρα σου να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται !!!

Η κόρη σου είναι ακόμη πιο κούκλα απο ότι την θυμάμαι !!! Ασε που όποιος σας βλέπει δεν μπορεί να φανταστεί ότι είσαστε μητέρα με κόρη !!!

καλό μήνα εύχομαι και φιλια πολλά !

akrat είπε...

καλημέρα καλό μήνα

υπέροχες στιγμές υπέροχο να βλέπεις αγαπημένους ανθρώπους

μας μάγεψες

εύχομαι νέες εμπνεύσεις και νέες επελάσεις στα θέλω σου τα εκδοτικά

Michalis Mina είπε...

Χρόνια πολλά.

Κούκλα η κόρη σου
Να την χαίρεσαι!

Aristodimos είπε...

Πολυ όμορφη και ζεστή εκδήλωση...
Ολες οι "δυνατές πένες" εκεί!!

Υπέροχη η κουκλάρα σου... (Κατα μάνα.... κατα κόρη, το μηλο κατω απ την μηλια θα πέσει !!!!!)

** Τωρα που ειδα την Κα Τσαμαδου στην φωτο θα ήθελα να πω πως το τελευταίο της βιβλίο "της ζωής και της αγάπης" ειναι... καταπληκτικό !!!

Καλό μηνα Μαρία μου και την αγάπη μου,

Αρης

meta είπε...

Χρόνια πολλά στις εκδόσεις Ψυχογιός, και πάντα επιτυχίες σου εύχομαι καλή μου!
Με πρόλαβαν αλλά η κόρη σου είναι όντως κουκλάρα. Να την χαίρεσαι!
Φιλάκια!

Dimitra Andritsiou είπε...

Να τα χιλιάσει!
Να σας έχει ο Θεός γερός, πάντα ν'ανταμώνετε και να ξεφαντώνετε (παραφράζοντας τον Νιόνιο)

Yianna είπε...

Φιλενάδα καλό μεσημέρι και καλό μήνα. Χρόνια Πολλά και καλά από μένα στις εδκδόσεις Ψυχογιός!!! Να είναι εδώ μαζί μας για πολλά πολλά χρόνια ακόμα και να μας δίνουν τα καλύτερα βιβλία από τους καλύτερους συγγραφείς!!! Μια τέτοια εκδήλωση θέλουμε και εμείς εδώ στην Κύπρο!!!! Να σας χαρούμε ΟΛΟΥΣ μαζί!!! Φιλιάαααααααααααα
Υ.Γ και γω σε θεωρώ ΚΑΛΗ μου φίληΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Μηθυμναίος είπε...

Ολόθερμες ευχές στις Εκδόσεις Ψυχογιός για τα 30 χρόνια και με το καλό να έρθουν και να περάσουν πολλά ακόμη!
Σε σας, τα αγαπημένα παιδιά των εκδόσεων, πολλές πολλές επιτυχίες!

Κούκλες όλες!!!

Unknown είπε...

Ειναι πολύ όμορφο να υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται κ εκτιμούν τη δουλειά μας! Νομίζω πως οι εκδόσεις ψυχογιός είναι πραγματικά δίπλα στον συγγραφέα για να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν σε ο΄,τι καθε φορά χρειάζεται! Τον τελευταίο χρόνο έχω διαβάσει πολλά βιβλία των εκδόσεων Ψυχογιός και κανένα δε με άφησε ασυγκίνητη! Το τελευταίο σας βιβλίο ήταν ένα απο αυτά! Στο δικό μου ιστιολόγιο έχω αφιερώσει μερικές γραμμές στο "Μάτια μου"! θα μπορούσατε να το επισκεφτήτε και να τις διαβασετε! Τη στιγμή αυτή το μεγαλυτερο μου ονειρο ειναι να τελειωσω κ εγω ενα μυθιστορημα που γραφω! Ειμαι ακομα στην πολλη αρχη αλλα εχω πιστη πως θα τα καταφερω και πως θα βρω κ εγω καποτε εναν τετοιο εκδοτικο οικο που θα με στηρίξει! Παντα επιτυχιες ευχομαι σε κάθε σς βημα! Να ειστε καλα!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλό μήνα Μαράκι μου!
Πρέπει να ήταν μια αξέχαστη βραδιά, δείχνεις πολύ ευτυχισμένη:))
Χρόνια Πολλά και στις εκδόσεις Ψυχογιός, πάντα επιτυχίες εύχομαι!
Φιλάκια!

Marios είπε...

Καλησπέρα Καλό Μήνα!!!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Πάντα τετοια Μαριώ μου, πάντα τέτοια
Ααααααααααααα κουκλα η κόρη ε;
Να σου ζήσει

Mariela είπε...

Γεια σου Μαράκι μου,
πολύ όμορφη εκδήλωση!
(έχω βρεθεί σε κάποιες εκδηλώσεις του Ψυχογυιού και μπορώ να φανταστώ...)

Περιμένω με αγωνία το επόμενο βιβλίο σου /ο τίτλος μου αρέσει πολύ/
ελπίζω να είμαι από τις πρώτες που θα το διαβάσουν...
σε φιλώ πολύ!

Justine's Blog είπε...

Σας ζηλέυω που περάσατε τόσο ωραία κι εγώ ήμουν πάλι μακριά. Πάντα μακριά βρίσκομαι απο τα πάρτι σας.
Πολύ ωραίες φωτο και πολύ ωραία ατμόσφαιρα! Να τα εκατοστήσουν οι εκδόσεις μας!!! Κι εμείς μαζί τους!

Maria Tzirita είπε...

Vad μου, αυτή είναι η καλύτερη ευχή: πάντα καλά βιβλία! Να'σαι καλά, καλό μήνα και σε σένα φίλε μου!

Maria Tzirita είπε...

Λίλυ μου, πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν πρότυπο. Μας απέδειξαν πώς η ενωμένη οικογένεια μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Σε φιλώ, καλό μας μήνα!

Maria Tzirita είπε...

Κατερίνα μου σ'ευχαριστώ και για την αναδημοσίευση, πάντα κοντά μας εσύ! Φιλιά κορίτσι μου!

Maria Tzirita είπε...

Αφροδίτη μου, εσύ πια είσαι προσωπική φίλη των εκδόσεων και δη των συγγραφέων! Σ'ευχαριστούμε για την αγάπη σου, φιλιά και σε σένα γλυκιά μου!

Maria Tzirita είπε...

Βίκυ μου, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, καλή επιτυχία και σε σένα που έχεις μπει πλέον στον κύκλο των εκδόσεων! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Αρτάνις μου, όλοι λένε ότι μου μιάζει, αλλά εκείνη βγήκε σε βελτιωμένη έκδοση! Σ'ευχαριστώ και σου εύχομαι κι εγώ καλό μήνα κούκλα μου!

Maria Tzirita είπε...

Λίλα μου, καλό μήνα και σ'ευχαριστώ για τις ευχές!

Maria Tzirita είπε...

Μαράκι, η Αναστασία είναι πολύ αγαπημένη μου! Κανόνισε να έρθεις Αθήνα στην παρουσίαση του νέου μου βιβλίου το Φλεβάρη να μας δεις και τις δυό! Όσο για μένα, είναι βέβαια ότι θα παραμείνω στον Ψυχογιό, τους χρωστάω τα πάντα! Φιλιά πολλά, καλό μήνα και σ'ευχαριστώ για όλα!

Maria Tzirita είπε...

Παυλίνα μου, γι αυτό να είσαι σίγουρη! Έχει συγκεντρώσει τους καλύτερους! Καλό μήνα και σε σένα κορίτσι μου, φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Αντώνη σ'ευχαριστώ πολύ, καλό μήνα και σε σένα και φιλιά στην οικογένεια!

Maria Tzirita είπε...

Γιώργο, δε θα μπορούσα να τα πω καλύτερα! Έτσι ακριβώς, περάσαμε υπέροχα! Σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη, να'σαι καλά και καλό μήνα!

Maria Tzirita είπε...

Ελευθερία μου το είδα και πολύ το χάρηκα! Σ'ευχαριστώ για όλα κορίτσι μου, ειλικρινά με έχεις συγκινήσει... Φιλιά σε σένα και τη γλυκύτατη μητέρα σου!

Maria Tzirita είπε...

Μαρία μου, χάρηκα πολύ κι εξεπλάγη που συνάντησα τον Γιώργο και μου είπε πως είστε συνάδελφοι! Γλυκύτατος άνθρωπος, να του δώσεις την αγάπη μου! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είσαι χρυσή καρδιά, πραγματικά! Φιλιά πολλά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Akrat, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου, να'σαι πάντα καλά! Καλό μήνα και φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Μιχάλη σ'ευχαριστώ, είναι πράγματι όμορφη αλλά και πολύ καλό παιδί! Ό,τι καλύτερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου! Να'σαι καλά κι εσύ και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Maria Tzirita είπε...

Άρη μου, πραγματικά οι συγγραφείς του Ψυχογιού είναι πολύ αξιόλογοι κι είμαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι ανάμεσά τους και τους έχω γνωρίσει προσωπικά. Στην επόμενη παρουσίασή μου θα σε συστήσω στην Ελένη Τσαμαδού να της τα πεις ο ίδιος. Είναι και υπέροχος άνθρωπος, εκτός από μοναδική συγγραφέας! Σε φιλώ και σ'ευχαριστώ! (την κόρη την είχες δει κααι στην Καλλιθέα, αν θυμάσαι...)

Maria Tzirita είπε...

Μεταξία μου, σύντομα θα τη δεις κι από κοντά... Φιλιά και σε σένα καλή μου!

zeidoron dtsoukas είπε...

Χρόνια Πολλά στον εκδοτικό οίκο Ψυχογιός και σε όλους τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν.
Μαρία μου πάντα τέτοια και πολλές εμπνεύσεις.
Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τη κόρη σου!

Michalis Mina είπε...

Αν κρίνω από το συγγραφικό σου έργο που είναι εξαιρετικό φαντάξουμε πόσο καλό παιδί θα είναι η κόρη σου!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ.

Maria Tzirita είπε...

Δημητρούλα μου, πού είσαι εσύ κορίτσι μου; Τα διάβασα τα νέα σου και καταλαβαίνω γιατί χάθηκες... Το να'μαστε καλά και να ξεφαντώνουμε ισχύει και για σένα καλή μου! Πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου, μια τέτοια εκδήλωση δε νομίζω να γίνει στην Κύπρο, αλλά κάποιοι από μας σίγουρα θα σας επισκεφτούμε μέσα στην επόμενη χρονιά! Φιλιά και καλό σαβ/κο!

Maria Tzirita είπε...

Μηθυμναίε φίλε μου, σ'ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, εσύ είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις κάμποσες από τις κούκλες από κοντά! Σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Νατάσσα μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Το είδα το αφιέρωμά σου, σου έγραψα κι εκεί και το έστειλα και στον Ψυχογιό - γι αυτό ζήτησα το μέιλ σου, θέλουν να σου στείλουν κάτι! Εγώ θα ζητήσω τη βοήθειά σου για το περιοδικό μας, θα σου στείλω μέιλ. Πολλά φιλιά και πάλι ευχαριστώ για όλα!

Maria Tzirita είπε...

Έλενά μου, πώς να μην είμαι ευτυχισμένη όταν ανήκω σ'αυτή την υπέροχη εκδοτική οικογένεια;... Να'σαι καλά κορίτσι μου, καλό μήνα και καλό σαβ/κο!

Maria Tzirita είπε...

Μάριε, σαν τα χιόνια! Ελπίζω να είστε καλά, τα φιλιά μου στο σταθμό!

Maria Tzirita είπε...

Ρίκη μου, σε στο'λεγα ότι έχω κι εγώ μια τέτοια;...!!! Να τις χαιρόμαστε λοιπόν, φιλιά και καλό μήνα να'χουμε!

Maria Tzirita είπε...

Μαριέλα μου σ'ευχαριστώ, σίγουρα θα είσαι από τις πρώτες! Να μου είσια καλά και καλή επιτυχία σε όλα τα όμορφα που κάνεις! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Ιουστίνη μου, δεν είσαι πάντα μακριά, ξέχασες στη Θεσ/νίκη; Καλοτάξιδο να είναι το νέο σου βιβλίο καλή μου, έχω ήδη ακούσει τα καλύτερα κι ανυπομονώ να το διαβάσω! Αν και μακριά, είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας! Πολλά γλυκά και ζεστά φιλιά για σένα αγαπημένη!

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη σ'ευχαριστώ, οι σημαντικότεροι άνθρωποι που στηρίζουν τον εκδοτικό οίκο, είστε εσείς, οι αναγνώστες μας! Περιμένω να τα πούμε κι από κοντά, κανονίστε! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Μιχάλη, δε νομίζω πως έχει σχέση το ένα με το άλλο, πάντως σ'ευχαριστώ κι ομολογώ ότι μάλλον ήμουν πολύ τυχερή όσον αφορά στη μικρή μου!

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου, καλό μήνα και σε σένα και σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου! Σε φιλώ!

iLiAs είπε...

..ολο ετσι γιορτές και χαρές να έχετε...και πάντα καλό γράψιμο σε σενα Μαρία :)

Καλο σαβ/κο :)

Smaragdenia είπε...

θερμά συγχαρητήρια στις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ αν και πιστευω πως η λέξη συγχαρητήρια είναι πολύ λίγη!! εύχομαι πάντα τα καλύτερα και να τα χιλιάσει!! Καλά γραψίματα στα καλά μου τα κορίτσια (και πρώτο πρώτο το Μαράκι Τζιριτάκι!!)
φιλιά
Σμαραγδένια (από τηνο)

Michalis Mina είπε...

Ίσως δεν αποτύπωσα σωστά το τι ήθελα να πω.
Είπες ότι η κόρη σου είναι ότι καλύτερο έχεις δημιουργήσει.
Αν κρίνουμε την δημιουργία σου στο συγγραφικό σου έργο που είναι εξαιρετικό σκέπτομαι πόσο εξαιρετική είναι η κόρη σου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Δεν θα πω ποιά είναι ομορφότερη γιατί θα πείτε οτι αν δεν παινέψω το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει..κούκλα η κόρη σου, καλονή!

Maria Tzirita είπε...

Ηλία μου σ'ευχαριστώ, ποτέ δε με ξεχνάς! Καλή Κυριακή και σε σένα καλέ μου!

Maria Tzirita είπε...

Σμαραγδένια μου, είσαι η πιο πιστή φαν των εκδόσεων, γνωστή σε όλους πια! εύχομαι κάποτε να έρθεις κι ως ομότεχνη στην οικογένεια, μην το καθυστερείς! Πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Μιχάλη, με έχεις καταϋποχρεώσει με τα καλά σου λόγια! Ελπίζω το τρίτο μου βιβλίο να σου αρέσει εξίσου με τα προηγούμενα και να συνεχίσεις να μου λες τα ίδια! Να είσαι καλά, φιλιά στην αγαπημένη μου Κύπρο!

Maria Tzirita είπε...

Σ'ευχαριστώ Αχτιδούλα μου κι εσύ είσαι κούκλα σ'αυτή τη φώτο με την Κλώντη σου! Σε γλυκοφιλώ!

katerina είπε...

Μαρία η κόρη σου είναι μια κουκλίτσα, ποιος τη χάρη της με τον Τζώρτζωγλου στη φώτο.Να τη χαίρεσαι!

Χρόνια σας πολλά και πάντα τέτοια..

Global Greek είπε...

Συγχαρητήρια στην οικογένεια Ψυχογιού, Χρόνια πολλά στον εκδοτικό και να τα εκατοστήσει...τουλάχιστον!

Yianna είπε...

Φιλενάδα ελπίζω να είσαι και συ μέσα στους συγγραφείς που θα έρθουν προς Κύπρο μεριά με τον νέο χρόνο!!! Δεν ακουσα....., είπες κάτι??????? Φιλιά πολλά ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Vassilis είπε...

Xαίρομαι που φαίνεται να απολαμβάνεις τη συνεργασία σου με την οικογένεια Ψυχογιού, είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό.
Να τα εκατοστήσουν οι εκδόσεις!

Maria Tzirita είπε...

Κατερίνα μου σ'ευχαριστώ, αλλά μη νομίζεις ότι πολυενθουσιάζεται με τέτοια! Είναι πολύ σοβαρή και πολύ ώριμη για την ηλικία της - πολλές φορές περισσότερο κι από μένα!
Σε φιλώ, καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Global Greek, σ'ευχαριστούμε και για τις ευχές και για την επίσκεψή σου! Να'σαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου, τι να πω; Το ελπίζω κι εγώ! Μου έχετε λείψει απίστευτα! Φιλάκια, καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Βασίλη, σ'ευχαριστούμε, φυσικά και την απολαμβάνω αυτή τη συνεργασία και νιώθω κι εξαιρετικά τυχερή που βρίσκομαι ανάμεσά τους! Φιλιά πολλά, καλή βδομάδα!