12 Δεκ 2009

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ...

...χωρίς δική μου σύνδεση στο ίντερνετ, ΑΚΟΜΑ, αλλά έχω δανειστεί ένα ασύρματο για να μπω να σας γράψω τα νέα μου...
Με την TELLAS έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα και χθες έστειλα αίτημα να μου διακόψουν την σύνδεση, την τηλεφωνική, αφού ακόμα δεν έχω παραλάβει εξοπλισμό για το ίντερνετ, δήλωσα πως δεν πρόκειται να πληρώσω κανένα λογαριασμό, μη σας πω ότι θα ζητήσω και αποζημίωση! Έκανα ξανά αίτηση στον ΟΤΕ, έτσι για άλλες δέκα μέρες δε θα έχω σύνδεση, αλλά με αυτό το ασύρματο (on the go) θα καταφέρνω να μπαίνω και πάλι στη μπλογκόσφαιρα και να σας βλέπω φίλοι μου, που μου λείψατε πολύ...
Τι έχει συμβεί όλες αυτές τις μέρες που είμαι εκτός; Πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο, σε βαθμό υπερκόπωσης, περιμένω πως και πως την άδειά μου τα Χριστούγεννα να ξεκουραστώ! Στο σπίτι υπάρχει πλέον ένα νέο μέλος στην οικογένεια, το σκυλάκι μας η Diva, που είναι μόλις 40 ημερών και μας έχει ξετρελάνει! Φιλοξενώ προσωρινά και τον αδελφούλη της, που θα τον πάρει ο φίλος της κόρης μου, μόλις ξεπεταχτεί λίγο περισσότερο. Καταλαβαίνετε τι γίνεται με 2 κουτάβια στο σπίτι! Ευτυχώς είναι πολύ καλόβολα σκυλάκια, λερώνουν μόνο πάνω στην πάνα τους και έχοντας το ένα την παρέα του άλλου, δεν διαμαρτύρονται τις ώρες που είναι μόνα τους. Είναι πεκινουά και περιττό να σας πω πως μας έχουν κλέψει την καρδιά...


Χθες στολίσαμε και το σπίτι με την κόρη μου και νιώσαμε πραγματικά πως έρχονται τα Χριστούγεννα. Ανάμεικτα τα συναισθήματά μου, μιας και στο μυαλό μου άθελά μου έρχονται τα περσινά, που δεν ήταν καθόλου όμορφα για μένα. Σκέφτομαι πως φέτος όλα θα είναι αλλιώς, θα είμαστε καλά, μαζί με φίλους και συγγενείς και νιώθω ευγνώμων που έχουμε την υγειά μας και ανθρώπους να μας αγαπάνε δίπλα μας.
Τα νέα για το κανούργιο μου βιβλίο σας τα φυλάω να σας τα πω με τον καινούργιο χρόνο! Είμαι σίγουρη πως εσάς τους μπλόγκερς θα σας εντυπωσιάσουν και ιδιαίτερα κάποιους από σας ακόμα περισσότερο! Δεν αποκαλύπτω τίποτα προς το παρόν, έχουμε καιρό να τα πούμε αυτά! Για την ώρα απολαύστε την Diva μας (το καφέ σκυλάκι) με τον αδελφούλη της (λευκό), σας στέλνω την αγάπη μου και θα σας επισκεφτώ έναν έναν να μάθω τα νέα σας. Να μου είστε καλά, πολλά φιλιά!





59 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Kαλέ,σαν τα ρόδααααααααααααααααα

Που εισαι κοριτσάρα μου τόσο καιρό κι εχει αδειάσει η μπλοκόσφαιρα;;;;;

Μας εχεις λείψει πολυ, μα πολυ λέμε!
'Αντε, τέλειωνε....κάντους καμια μηνυσουλα να ρθουν στα ισα τους που κοροιδευουν το κόσμο


Φιλάκια
Καλά, το τι θα περάσεις με δυο κουτάβια εμένα ρώτα....

Meropi είπε...

Μαρία μου γλυκιά, μας έλειψες.
Κατ' αρχάς καλά κάνεις και επιστρέφεις στον ΟΤΕ. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβός, αλλά είναι πολύ πιο αξιόπιστος από όλες τις άλλες εταιρείες.
Και τα σκυλάκια γλύκα!!!!!

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ είπε...

Τα ίδια πέρασα κι εγώ πριν αρκετό καιρό με αυτή την εταιρεία, έβαλα ΟΤΕ και ησύχασα. Δεν πειράζει Μαράκι μου, παθαίνουμε και μαθαίνουμε! Να περάσεις όμορφα τις Άγιες μέρες που έρχονται, να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την πριγκιπέσσα σου! Καλές γιορτές!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

Καλά χριστούγεννα,λοιπόν, μιας και μπήκες στο χριστουγεννιάτικο κλίμα. Και του χρόνου με υγεία. Οσο για το βιβλίο είμαι περίεργη να δω σε τι αναφέρεται μιας και θα αρέσει στους μπλόκερ!!!
Ελπίζω σύντομα να έχεις ίντερνετ και να μαθαίνουμε νέα σου πιο συχνά.

Lilith είπε...

Εγώ θα πω... σαν τα χιόνιααα (μιας και είναι και Χειμώνας)!!! :)))
Τι την ήθελες την αλλαγή απ' τον ΟΤΕ στην TELLAS βρε Μαρία μου κι' εσύ; Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι "ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο;"
Χαχαχαχαααααααα!!!
Χαίρομαι που γύρισες και που μας έφερες και παρέα να μας κάνει να χαμογελάσουμε!
Πανέμορφα τα μικρά! Να τους δώσεις μια αγκαλιά από μένα.
Πώς θα τα χωρίσεις τώρα που έγιναν φίλοι, ε;;; :)

Φιλιά πολλά!!!

Marianthoula είπε...

Αχουουουου ταααααααα...τι γλυκες φατσουλεεεεεεεεεεςςςςςς!!!! Αγαπουλες μου...
Κι εγω εν τω μεταξυ τα Χριστουγεννα περιμενω να ξεκουραστω λιγο...
Κι εμας μας ελειψες Μαρακιιιιιιιι...
καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε!!!
Φιλακια πολλααααααα!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αργησες αλλά μας έφτιαξες με τα πανέμορφα κουταβάκια,να ζήσουν!
Θα τα δει η δικιά σου τώρα και ποιος την ακούει!
Μαρία μου καλώς ήρθες ξανά στη μπλογκογειτονιά μας κι αναμένουμε σύντομα τα νέα για το βιβλίο σου.
Να είσαι καλά,πολλά φιλιά επίσης!

Yianna είπε...

Καλώς την να την πέρδικα.....που λένε και στην Κύπρο!!!! Καλοσώρισες πίσω στα γνώριμα λημέρια.... μας έλειψες!!!!
Να τα χαίρεσαι τα ...ζωάκια σου, πριν κουνελάκι τώρα σκυλάκια....τι να πω ...ζωολογικό κήπο τόκανες το σπίτι σου!!! Και μέσα σ΄όλα αυτά νάσου και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.Εμείς το στολίσαμε μέσα Νοεμβρίου.
Κοιτάμε μπροστά, μόνο μπροστά, έρχονται Χριστούγεννα, γιορτές αγάπης, χαράς και ευτυχίας. Νάμαστε γεροί και δυνατοί, με ανοιχτές τις καρδιές μας ....να πάρουμε και να δώσουμε ....αγάπη. Φιλάκια από την συννεφιασμένη Κύπρο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Α. Παπαγιάννης είπε...

Είχα κι εγώ μια τρίμηνη TELLAιπωρία πριν 2 χρόνια, τους κατήγγειλα στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών, μετά 6 μήνες έφαγαν ένα πρόστιμο 500Κ για σειρά παρόμοιων ενεργειών, φαίνεται όμως ότι μυαλό δεν έβαλαν. Καλά ξεμπερδέματα, και καλά Χριστούγεννα!

Sof είπε...

Καλως ορισες....
Αυτες οι εταιρειες εχουν πολλα προβληματα..τα ιδια παθαινω και εγω...
Να χαιρεσαι τα μικρα σου!!!!!!

Καλα Χριστουγεννα...

Aristodimos είπε...

Η Tellas ειναι η εταιρία με τις περισσότερες καταγγελίες στον Συνήγορο του πολίτη...

Καλό Σ/Κ να εχεις
Αρης

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ.
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ.ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ.ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Leviathan είπε...

ti glikes fatsoules einai autes!!!! kales giortes!!!!! filiaaaa polla! :)

meta είπε...

Καλησπέρα Μαρία μου, χάθηκες και μας έλειψες. Τί υπέροχα ζουζούνια είναι αυτά!!
Έύχομαι να περάσετε όμορφα τις γιορτές και ανυπομονώ για το νέο σου βιβλίο!
Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Ρίκη μου γλυκιά! Κι εμένα μου λείψατε βρε, πάρα πολύ! Δε θέλω να μπλέξω με μηνύσεις, εξάλλου έχουν φάει πολλές καταγγελίες απ'ότι πληροφορήθηκα εκ των υστέρων και πάλι μυαλό δε βάζουν! Όσο για τα σκυλάκια, ήδη από χθες έχω πια μόνο τη δικιά μου, αλλά ήταν καλύτερα όταν ήταν παρεούλα, τώρα μέχρι να συνηθίσει μόνη της είναι πιο δύσκολα... Το σίγουρο είναι ότι έχει φέρει μια ανέλπιστη χαρά στη ζωή μου η ζουζούνα μου! Σε καλημερίζω και σε γλυκοφιλώ κοριτσάκι μου!

Maria Tzirita είπε...

Μερόπη μου, καιρό έχω να σε δω εσένα! Είσαι καλά γλυκιά μου; Μετά την περιπέτειά μου το κατάλαβα ναι, το φτηνό είναι και ακριβό, όπως έλεγε η γιαγιά μου.... Φιλιά κορίτσι μου!

Maria Tzirita είπε...

Λένα μου, όπως το είπες, παθαίνουμε και μαθαίνουμε - γενικότερα! Καλές γιορτές και σε σένα αγαπημένη μου, ευχές στην όμορφη οικογένειά σου και θα τα πούμε και τηλεφωνικώς! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Κλωστούλα μου θα τα μάθετε τα νέα, υπομονή! Καλές γιορτές και σε σένα, να είσαι καλά, πολλά φιλιά!

Artanis είπε...

Άχου φατσουλίνια που είναι...
Λοιπόν η Τελλάς για να μας ταλαιπωρεί βγήκε, παρά για να μας εξυπηρετεί...
Υπομονή, καλημέρα και καλή Κυριακή...

Maria Tzirita είπε...

Λίλιθ μου, έπαθα κι έμαθα! Τώρα ξανά πίσω στον ΟΤΕ, στα καλά και τα σίγουρα! Τα σκυλάκια είναι μια χαρά και μόνα τους, μιλάω με όλους τους "γονείς" και μου λένε πως είναι ήσυχα και δε διαμαρτύρονται που χωρίστηκαν. Η δικιά μου δε, κυρία, ούτε γκρίνια ούτε τίποτα! Φιλιά πολλά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Μαριάνθη μου είναι γλυκύτατα πράγματι! Τα Χριστούγεννα και θα ξεκουραστώ και θα ευχαριστηθώ τη μικρή μου που θα έχει ξεπεταχτεί περισσότερο! Και φυσικά θα σας βοβμβαρδίσω με φωτογραφίες στο facebook - ξέρεις εσύ! Φιλάκια πολλά γλυκιά μου!

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη, σας περιμένω στο σπίτι να την δείτε κι από κοντά! Σιγουρα θα ξετρελαθείτε και οι δυό σας! Οπότε με την ευκαιρία θα πούμε και τα νέα του βιβλίου, σωστά; Σας φιλώ και σας περιμένω!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου, τη λέμε και στην Ελλάδα αυτή την έκφραση! Κι εμένα μου λείψατε, στο είπα και στο μέιλ και ανυπομονώ να σας ξαναδώ κι από κοντά! Όμορφα θα είναι τα Χριστούγεννα, τώρα έχουμε και το μωρό μας εξάλλου να μας γλυκάνει περισσότερο! Να περνάτε καλά και θα τα πούμε μέχρι τότε, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Κύριε Παπαγιάννη, ελπίζω να μη χρειαστεί να φτάσω κι εγώ στις καταγγελίες! Απλά ξαναγυρίζω στον ΟΤΕ κι ελπίζω το θέμα να τελειώσει εκεί. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη, να είστε καλά και να έχετε καλές γιορτές!

Maria Tzirita είπε...

Καστρινή μου, καιρός να ξαναγυρίσεις κι εσύ στον ΟΤΕ λοιπόν! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου, να είσαι καλά - για τα Χριστούγεννα δε σου εύχομαι από τώρα, θα τα ξαναπούμε!

Maria Tzirita είπε...

Άρη μου, ίσως να προστεθεί κι η δική μου καταγγελία στη λίστα! Να μου είσαι καλά, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου! Να ξέρεις πως τα μικρόσωμα σκυλάκια μια χαρά ζουν στο διαμέρισμα κι όλοι οι καλοί χωράνε! Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Λεβιάθαν μου, για σένα κρατάω τη μεγαλύτερη έκπληξη σε σχέση με το καινούργιο βιβλίο! Ευχές για τις γιορτές όχι ακόμα, θα τις αφήσω στο μπλογκ σου! Να είσαι καλά, σε φιλώ!

VAD είπε...

H αναγκαστική απουσία δε μετράει αρνητικά,ξεραμε πάντα
ότι είσαι εδω,καλά νάσαι,να τα λεμε όπως πάντα...

Smaragdenia είπε...

μας έλειψες, μάτια μου, παρα παρα παρα πολύ...τέσσερις (μέρες) ακομη και την παρασκευή έρχομαι αθήνα για τις διακοπές των χριστουγέννων...να'σαι καλά και να περνας υπέροχα..φιλιά στο χριστινάκι.
φιλάκια πολλά
Σμαραγδένια

iLiAs είπε...

..υπομονή με το Internet Μαρακι..με τον ΟΤΕ θα βρεις πάλι την υγειά σου ;)

Καλες γιορτές να έχετε..καλη ξεκούραση :)

Μηθυμναίος είπε...

Είχα την εντύπωση πως πάλι δεν θα είχες ενεργοποιήσει τα σχόλια, όπως το προηγούμενο... ποστ.

Ευτυχώς τα όμορφα σκυλάκια θα σε κάνουν να ξεχνάς την Τελλάς...

Να 'σαι καλά!

------ είπε...

Αυτο το μωρο έλεγες Μαρία μου;;;Κι εγω που νομιζα άλλα!!!και ήρθα τρέχοντας απο τον Zeidoron!!!!!!χαχαχαχα!!!
Από την Τελλάς έφυγα με μπουνιές!!!!
Σκατοεταιρία...τους τα είπα πρώτα τηλεφωνικά και με fax και μετα γυρισα παλι στον ΟΤΕ.
Τουλάχιστον εκει υπάρχει καποιος να σε ακούει!!!
Φιλια κούκλα μου

Olga είπε...

Τι κουκλάκια πανέμορφα είναι αυτά???Για ζούμπηγμαααα!
Υπομονή με το ιντερνετ Μαράκι μου, πιστεύω κι εγώ με τον ΟΤΕ να είναι όλα καλά!

Φιλάκια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι μου καλημέρα και καλή βδομάδα. Όμορφα θαναι αυτά τα Χριστούγεννα μην ανησυχείς. Λοιπόν φιλενάδα καλά Χριστούγενα και καλές γιορτές.

Λουίζα

mariak είπε...

....Καλημέρα γλυκιά μου...σαν τα χιόνια....μας έλειψες , υπομονή είναι να μην μπλέξεις μετις διάφορες εταιρείες σύνδεσης...Τί σκυλάκια κουκλάκια σαν ψεύτικα είναι...γλύκες...καλύτερα να κρατήσω τα παιδιά μου μακριά από τις φωτό που μας δείχνεις , γιατί μετά ποιός αντέχει την μουρμούρα τους. Εύχομαι ότι καλύτερο για τις Άγιες μέρες που έρχονται να είσαι πάντα γερή και δυνατή να χαίρεσαι την οικογενειά σου.....ΑΑΑΑΑ!!!!! και φυσικά πολύ ευτυχισμένη...Φιλάκια

BUTTERFLY είπε...

Πως να μη σου κλεψουν την καρδια αυτες οι απιστευτες φατσουλες!!!!

Ειδες μωρε; Παμε να ξεφυγουμε λιγο απο το μονοπωλιο και τελικα αυτες οι εταιρειες με την ελλειψη επαγγελματισμου μας στελνουν πισω τρεχοντας!

Καλα να εισαι και μακαρι αυτα τα Χριστουγεννα να ειναι τα πρωτα απο μια μακρια σειρα υπεροχων στιγμων!
Φιλια και δηλωνω πως περιμενω με πολλη ανυπομονησια το νεο σου βιβλιο!

Vassilis είπε...

Καλησπέρα Μαρία,
ελπίζω η γλυκιά συντροφιά της Diva και τα παιχνίδια μαζί της να μετριάζουν κάπως την "αγανάκτηση" που δικαιολογημένα νιώθεις με το θέμα της σύνδεσης. Το είχαμε περάσει και εμείς πέρσι το "λούκι" και σε καταλαβαίνω.
Καλό απόγευμα:)

Maria Tzirita είπε...

Μεταξία μου, όπως σου έγραψα και στο μέιλ, όλα του γάμου δύσκολα! Δε φτάνει που μπαίνω σπάνια πλέον, πήγαν και ορισμένα σχόλια στα σπαμ κι ούτε καν τα είχα δει! Ευτυχώς που μου έγραψες και το ανακάλυψα! Θα τα πούμε εμείς, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Αρτάνις μου, να μου είσαι καλά, υπομονή κάνω - τι άλλο; Φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Vad μου συμφωνώ απόλυτα και χαίρομαι που το βλέπεις έτσι! Καλημέρα και φιλιά!

museum είπε...

Γεια σου συγγραφέα μου! Δεν πειράζει που έχασες την σύνδεσή σου για λίγες μέρες, καμιά φορά χρειάζεται κι αυτό, να σκεφτούμε, να απομακρυνθούμε από τη ρουτίνα για λίγο. Τα προβλήματα σύνδεσης στο ‘δίχτυ’ συμβαίνουν, μιας και ακόμα όλοι δεν έχουν να επιδείξουν τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια σε αυτό το χώρο.

Είναι όμορφες αυτές οι μέρες, όσο και να μην θέλεις σε κάνουν να μαλακώσει η ψυχή σου. Μην σκέφτεσαι τα περσινά, κοίταξε να περάσεις ωραία φέτος και μην ξεχνάς πως η ζωή μας κρύβει όμορφες εκπλήξεις!

Μία καλή μέρα να έχεις!

thumbelina είπε...

Μαρία μου, τα σκυλάκια σου είναι κουκλιά, ζηλεύω πολύ, τα παιδιά μου θέλουν πολύ ένα κατοικίδιο και το σκέφτομαι σοβαρά να πάρουμε τώρα τις γιορτές ένα ζωάκι,
με το θέμα της tellas, καλά έκανες και διέκοψες, εγώ ήμουν ένα χρόνο χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ, απελπιστική κατάσταση...
περιμένω με ανυπομονησία πληροφορίες γαι το καινούριο σου βιβλίο...
εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα και όσα ακολουθούν να είναι γεμάτα χαρά και ευτυχία...
φιλιά!!!

Maria Tzirita είπε...

Σμαραγδένια μου θα σε περιμένω να πιούμε και φέτος το καφεδάκι μας όπως πέρυσι, θυμάσαι καλή μου; Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Ηλία μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, να είσαι καλά κι εσύ και να περάσεις αξέχαστα! Σε γλυκοφιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Μηθυμναίε φίλε μου, η αλήθεια είναι αυτή, η Ντίβα μου με κάνει να τα ξεχνάω όλα! Να είσαι καλά, φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Νανά, τι μωρό νόμιζες;;;;; Τώρα στα γεράματα; Σε λίγο θα έχω εγγόνια! Έτσι έφυγα κι εγώ από την Τελλάς, όπως το είπες, με μπουνιές! Τώρα υπομονή μέχρι να ξανασυνδεθώ στον ΟΤΕ, για μετά τις γιορτές το βλέπω δυστυχώς... Ας είμαστε καλά κι αυτό είναι το λιγότερο. Φιλιά πολλά σου στέλνω!

Maria Tzirita είπε...

Όλγα μου, είναι γλυκύτατα, αλλά εσύ έμαθα θα έχεις ακόμα καλύτερο μωρό, αληθινό! Με το καλό σου εύχομαι κορίτσι μου, αυτά είναι τα πιο ευχάριστα της ζωής. Φιλάκια πολλά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Λουιζάκι μου, καλές γιορτές και σε σένα κοριτσάκι μου και εύχομαι σύντομα ο χρόνος να μας φέρει κοντά. Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Μαρία μου, δε χρειάζεται ν'ακούς μουρμούρα, πάρτε κι εσείς ένα σκυλάκι, είναι τέλεια συντροφιά για τα παιδιά! Είδες τι καλά τα είχες πάει με την Κλώντη της Αχτίδας μας; Κάνε το βήμα και θα δεις πως θα το έχεις σαν παιδί σου μετά! Εύχομαι να είσαι καλά και να περάσεις πολύ όμορφα τις άγιες αυτές μέρες. Ελπίζω να τα πούμε και στο τηλέφωνο, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Πεταλουδίτσα μου, για το βιβλίο υπομονή μέχρι Φλεβάρη! Εν καιρώ θα σας πω περισσότερα γι αυτό το "διαφορετικό" μου βιβλίο. Να μου είσαι καλά, φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Βασίλη όπως είπα και παραπάνω, σαφώς με αποζημιώνει, δεν το συζητώ! Τα είχατε περάσει κι εσείς,ε; Εμ κάνε μια ανάρτηση χρυσέ μου, να ξέρουμε που πάμε και που να μην πάμε! Χα,χα, φιλιά πολλά σε σένα και την οικογένεια!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι Μαράκι μου. Εγώ δεν έχω σχέδια για ταξίδι στην Ελλάδα,έχεις υπόψην κάτι εσύ!!!!
Λουίζα

Maria Tzirita είπε...

Λουίζα μου, ρώτα τη Γιάννα να σου πει, προς το παρόν είναι "μυστικό"...!!!!

Νίκος Διακογιάννης είπε...

Να τα χαρώ εγώ τα σκυλάκια! ντίβα με το όνομα! Καλώς επέστρεψες στην μπλογκόσφαιρα, μαρία μου. Έστω και μέσα από τέτοιες ταλαιπωρίες της Τελλάς. Τελικά, ο Οτέ μου φαίνεται ως ο πλέον αξιόπιστος όσο περνά ο καιρός. Όσο για το νέο βιβλίο σου εννοείται πως θα μου στείλεις το εξώφυλλο μόλις το έχεις, ένα μικρό απόσπασμα για να γίνει η εγγραφή στο ιστολόγιό μου.

Maria Tzirita είπε...

Museum αγαπητέ φίλε, πολύ όμορφα τα λόγια σου, ζέσταναν την καρδιά μου. Πράγματι αυτές οι μέρες είναι ξεχωριστέ ςκι είναι κρίμα να μην τις χαιρόμαστε, όπως τους αξίζει... Να είσαι πάντα καλά, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!

Maria Tzirita είπε...

Thumbelina γλυκιά μου, να το πάρετε το κατοικίδιο, θα είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές! Εσύ εμεινες για ένα χρόνο χωρίς σύνδεση και καθόσουν και περίμενες; Όχι, εγώ δεν έχω τέτοια κουράγια! Όλοι στον ΟΤΕ λοιπόν και το κεφάλι μας ήσυχο! Να μου είσαι καλά, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Νίκο μου, θα στο στείλω μόλις έχουμε το τελικό! Σ'ευχαριστώ πολύ που είσαι πάντα εδώ για μένα, θα σε επισκεφτώ άμεσα να μάθω και τα δικά σου νέα! Φιλιά πολλά!

Smaragdenia είπε...

Εννοείται Μαράκι Τζιριτάκι, Κυριακή στη Γλυφάδα, πέρυσι περίπου τέτοια εποχή και να συζητάμε πολλά κι ωραία. Φέτος είσαι δική μου φιλοξενούμενη, λεβεντιά καμαρωτή. Αυτη τη στιγμή που σου γράφω, έχω δίπλα μου τον θρυλικό Παυλάρα, τον πιο τρελάρα μαθητή του σχολείου μας (αλλά με χρυσή καρδιά) που είδε τα κουταβάκια σου στη φωτό και μου λέει:
"άχου τα τι όμορφα που είναι!!"
φιλάκια λοιπόν κι απο μένα και καλή αντάμωση
Σμαραγδένια
Υ.Γ. κι εννοείται πολλά πολλά χαιρετίσματα και από τον Παυλάρα.