20 Ιαν 2010

Μια μετακόμιση θα κάνω απ'το σπίτι το παλιό....


Μια μετακόμιση θα κάνω στο τέλος του μήνα και όχι ηλεκτρονική, δε μιλάω για το μπλογκόσπιτό μου, αλλά για το κανονικό μου σπίτι! Μετά από αρκετά χρόνια, αποφάσισα να πάω σε ένα μεγαλύτερο και πιο άνετο διαμέρισμα για να χωράμε καλύτερα εγώ, η κόρη μου, τα σκυλιά μας και όλοι μας οι φίλοι! Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί χάθηκα τόσες μέρες από τη γειτονιά μας - και δεν είναι ο μόνος λόγος αυτός!
Ο άλλος λόγος είναι ότι είμαστε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου μου βιβλίου! Απ'ότι με ενημέρωσαν, από 16 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία! Περισσότερα θα σας γράψω γι αυτό σε επόμενη ανάρτηση όμως, κάντε λίγο ακόμα υπομονή!
Έτσι λοιπόν η καινούργια χρονιά συνεχίζει για μένα τις ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιο σπίτι, καινούργιο βιβλίο! Πολύ κούραση, αλλά τόσο ευχάριστη και δημιουργική που δε με στεναχωρεί καθόλου! Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν προλαβαίνω να σας επισκεφτώ και μου λείπει η μπλογκογειτονιά, σύντομα όμως θα πάρουν όλα τον κανονικό τους ρυθμό και θα είμαι κοντά σας. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί τις επόμενες μέρες θα σας αποκαλύψω πως ο Λεβιάθαν άλλαξε τη ζωή μου...

51 σχόλια:

Mariela είπε...

Μαράκι μου καλό κουράγιο στη μετακόμιση και... εμείς εδω είμαστε...
περιμένω τις αποκαλυψεις σου...
πολλά φιλιά

athina μπασιούκα είπε...

Καλή αρχή στο νέο σπίτι λοιπόν και καλοτάξιδο το νέο σου βιβλίο!

VAD είπε...

Αν μαζέψεις για βοηθούς όλους τους μπλογκεραίους που σε διαβάζουν, η μετακόμιση και η εγκατάσταση θα γίνουν σε μισή ώρα:)))

katerina είπε...

Μαρία υπέροχα νέα!!Ανυπομονώ για το βιβλίο σου πάνω απ΄ολα!Ελπίζω να έρθει γρήγορα στο Ηράκλειο!!
Φυσικά χαίρομαι και για το νέο σου σπίτι γλυκιά μου Μαρία...
Φιλάκια πολλά πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαρία μου καλή μετακόμιση και σύντομα με το βιβλίο σου στα χέρια μας:)
Ετοιμάζομαι και γώ για μια μικρή μίνι μετακόμιση και αν υπολογίσεις ότι Αύγουστο μετακόμισα στο καινούριο το σπίτι αστα να πάνε....!!!!!
Με γεία το νέο σπίτι πολλά φιλιά από Κύπρο. Λουίζα

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

Μαρία μου σου εύχομαι καλό κουράγιο γιατί όπως και να έχει μια μετακόμιση είναι παντα κουραστική. Όσο για το βιβλίο περιμένω με αγωνία να το πάρω στα χέρια μου. Καλή επιτυχία σε όλα.

Σπύρος είπε...

Μαράκι μου όντως η μετακόμιση είναι "μανίκι" αλλά όταν τελειώσεις και συμμαζευτείς όλα θα είναι super!!

Όσο για το βιβλίο το περιμένω πως και πως και άφησα και σχόλιο στη σελίδα του Ψυχογιού. Ελπίζω να σου φέρω γούρι...,γιατί αν δείς και στο "Μάτια μου", το πρώτο σχόλιο ήταν δικό μου..χαχαχα!!! (Σπύρος-Χαλκιδική)
Φιλιά πολλά πολλά!!! xxx

Sofia Voikou είπε...

Αχ! Μαρία άρτι αφιχθείσα από μετακόμιση και σε νιώθω απολύτως.
Από τη μια χαρά που πας σε κάτι καλύτερο, από την άλλη όλος αυτός ο πανικός...
Καλορίζικο το καινούριο σου σπιτικό, γεμάτο πάντα με ευτυχισμένες στιγμές!!!
Καλοτάξιδο το νέο σου βιβλίο στο μεγάλο ταξίδι που ανοίγεται μπροστά του!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Με το καλό στο νέο σου σπιτικό Μαράκι!
Οσο για το καινούριο βιβλίο, το περιμένουμε πως και πως!!!
Φιλάκια πολλά!

Unknown είπε...

Αντε άντε μας έλειψες!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Με το καλό στο νέο σπίτι και με το καλό το καινούργιο σου βιβλίο!
Ανυπομονώ!

Maria Tzirita είπε...

Μαριέλα μου καλή, σ'ευχαριστώ κι ελπίζω σύντομα ένας πίνακάς σου να στολίσει το νέο μου σπιτικό! Θα τα πούμε εν καιρώ, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Αθηνά, σ'ευχαριστώ, για όλους τους λόγους που ανέφερα και στο μπλογκ σου.... Καλημέρες και φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Αχ Vad μου, λες να έρθουν; Εγώ πάντως κάνω ανοιχτή πρόσκληση - εσύ βέβαια μου πέφτεις λίγο μακριά! Φιλιά φίλε μου, να περνάς καλά!

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Κατερίνα μου γλυκιά! Ελπίζω κι εγώ ότι θα πάει σύντομα σε όλη την ελλάδα και την Κύπρο βέβαια. Θα περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σας! Να μου είσαι καλά και σ'ευχαριστώ που δε με ξεχνάς!

Maria Tzirita είπε...

Λουίζα μου ελπίζω ότι τον άλλο μήνα θα μου τα πεις όλα αυτά από κοντά! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές και καλή αντάμωση φιλενάδα μου!

Maria Tzirita είπε...

Κλωστούλα μου σ'ευχαριστώ, σίγουρα είναι κουραστική, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο! Για το βιβλίο θα τα πούμε και στη συνέχεια, σ'ευχαριστώ για όλα! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Σπύρο μου το είδα το σχόλιό σου και σ'ευχαριστώ αγόρι μου! Ελπίζω τώρα που θα έχω και μεγάλο σπίτι να μου έρθεις στην Αθήνα και να σε φιλοξενήσω! Το έχεις υποσχεθεί, δεν το ξεχνάω! Φιλάκια πολλά πολλά σε σένα και την οικογένεια!

Maria Tzirita είπε...

Σοφία μου σ'ευχαριστώ, καλορίζικο κι εσένα το δικό σου νέο σπιτικό - δεν ήξερα ότι μετακόμισες κι εσύ! Θα περιμένω να διαβάσεις το νέο μου πόνημα και να μου πεις τη γνώμη σου. Εύχομαι να μην σας απογοητεύσω,, αυτή τη φορά έγραψα ένα αρκετά διαφορετικό βιβλίο - πιο σύγχρονο θα έλεγα. Θα περιμένω να μου πεις, ως ειδική κι εσύ και μάλιστα πολύ πετυχημένη! Διάβασα και για τις γυναίκες της χρονιάς την υποψηφιότητά σου και πολύ το χάρηκα, ένιωσα περήφανη για σένα! Σίγουρα το αξίζεις και σου εύχομαι κάθε επιτυχία καλή μου! Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Έλενά μου σ'ευχαριστώ και σε διαβεβαιώ ότι θα δοκιμάσω πολλές από τις συνταγές σας στη νέα μου - μεγάλη - κουζίνα! Όσο για το βιβλίο, με την ίδια αγωνία σας περιμένει κι αυτό να το διαβάσετε! Φιλάκια γλυκιά μου!

Maria Tzirita είπε...

Νατασσάκι μου κι εμένα μου λείψατε, τι να κάνουμε, υπομονή! Όσο περνάνε οι μέρες να δεις τη δική μου αγωνία για το βιβλίο... Ελπίζω να το αγαπήσετε κι αυτό όσο τα προηγούμενα! Φιλάκια πολλά και σ'ευχαριστώ για την αγάπη σου!

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ είπε...

Αν και χρόνια έχω να κάνω μετακόμιση, πρόσφατα βοήθησα φίλους και ξέρω την γλύκα! Μετακόμιση=πανικ΄ςο του τρελοκομείου, αλλά ξέρεις τι λένε: "Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα πριν καλυτερέψουν!" Καινούριο ξεκίνημα λοιπόν και ακλή αρχή! Όσο γαι το βιβλίο.... Καλοτάξιδο Τζιριτάκι!

Unknown είπε...

Καλορίζικο το νεο σπιτικο!

Ευχομαι να ζησετε μονο χαρουμενες στιγμες μεσα του.

Φιλια πολλα Μαρακι, να σαι καλα!

Μηθυμναίος είπε...

Να δεις, Μαρία, πως το καινούργιο σου σπίτι θα σου φρεσκάρει όλη τη διάθεση και τις εμπνεύσεις σου! Να το χαρείς όσο μπορείς!

Εύχομαι το νέο σου πόνημα να ξεπεράσει σε επιτυχία όλα τα προηγούμενα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.

Maria B. είπε...

Μαράκι μου γλυκό εύχομαι τα καλύτερα στο νέο σας σπίτι. Να το γεμίσετε με γέλια - χαρά και αγάπη όπως μόνο εσείς ξέρετε!! Περιμένουμε με ανυπομονησία το βιβλίο !!!

Α! και καλά μαγειρέματα στην καινουργια σου κουζίνα !!!!!(χιχιχιχιχι)

Vassilis είπε...

Mαρία να σου ευχηθώ καλή δύναμη για τη μετακόμιση και καλή επιτυχία στο νέο βιβλίο ... αν και είμαι σίγουρος ότι θα τα έχεις και τα δύο :)

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρία μου καλορίζικο το καινούργιο σου σπίτι με υγεία και πολύ αγάπη να το χαρείς!Καταλαβαίνω τις δυσκολίες της μετακόμισης και ειδικά μέσα στο καταχείμωνο.Ανυπομονώ να διαβάσω το τρίτο σου βιβλίο.

Yianna είπε...

Καλό απόγευμα φιλενάδα. Μα τι πάθετε εκεί στον Ψυχογιό και όλες μετακομίζετε??? Πρώτα η Σοφία ...τώρα εσύ!!!! Όπως και να έχουν τα πράγματα, καλορίζικο το νέο σου σπιτικό!! Όσο για το βιβλίο ....τα είπαμε....ρετουσάρεται!!!! (χι! χι!) Φιλιά πολλά ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Υ.Γ.Χώρος για ενυδρείο υπάρχει????

Lilith είπε...

Δύσκολο πράγμα η μετακόμιση αλλά αυτό το συναίσθημα της ανανέωσης και του καινούριου που φέρει μαζί της, σε αποζημιώνει για όλη την ταλαιπωρία που τραβάς!
Με γεια το καινούριο σου σπίτι Μαρία μου! Εύχομαι να' ναι πάντα γεμάτο με χαμόγελα. :)
Με το καλό και η κυκλοφορία του καινούριου σου βιβλίου.
Τα καλύτερα εύχομαι!

Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Λένα μου σ'ευχαριστώ για όλα και κυρίως σ'ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για μένα! Φιλια πολλά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Γωγώ μου σ'ευχαριστώ, κι εσύ να είσαι καλά και η καινούργια χρονιά να σου φέρει τα καλύτερα! Χίλια φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Στράτο σ'ευχαριστώ πολύ, είναι πράγματι μια ανανέωση, παρόλη την κούραση και τα έξοδα! Για το βιβλίο περιμένω να μου πείτε εσείς τη γνώμη σας! Πολλά φιλιά, να'σαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου, όλα - σχεδόν - καινούργια! Από αντικείμενα δηλαδή, γιατί τους ανθρώπους μας δεν τους αλλάζουμε! Φιλιά πολλά φίλε μου και σ'ευχαριστώ!

Maria Tzirita είπε...

Μαράκι, θα γίνουν τα μαγειρέματα κι ελπίζω οι καλοί φίλοι να με τιμήσετε με την παρουσία σας - και στην παρουσίαση του βιβλίου και στο καινούργιο σπίτι! Φιλιά πολλά κούκλα μου, σ'ευχαριστώ για όλα!

Maria Tzirita είπε...

Βασίλη σ'ευχαριστώ, τίποτα δεν είναι δεδομένο, οι ευχές πάντα καλοδεχούμενες! Σε φιλώ, χαιρετισμούς στην οικογένεια!

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη, ελπίζω στο καινούργιο σπίτι να έχω τη χαρά να σας δω επιτέλους! Θα περιμένω τη γνώμη σου για το βιβλίο εναγωνίως! Να μου φιλήσεις τη φιλενάδα μου και φιλί γλυκό και σε σένα!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου, χώρος για ολόκληρη λίμνη υπαρχει σε αυτό το σπίτι! Σκέφτηκα πως αν έρθει η φιλενάδα μου από την Κύπρο, να μην έχω ένα δωμάτιο παραπάνω να την φιλοξενήσω; Έτσι επέλεξα μεγάλο σπίτι! Άντε, έλα να βοηθήσεις, τι κάθεσαι;...!!!
Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Λίλιθ μου σ'ευχαριστω, πάντα γλυκά κι εγκάρδια τα λόγια σου! Ελπίζω κι εγώ πως η ευχαρίστηση για το καινούργιο θα με αποζημιώσει για την κούραση! Σε φιλώ καλή μου!

Leviathan είπε...

kalispera kai apo edo!!!! kalo kouragio me ti metakomisi!!! kai poli poli poli kali epitixia sto neo sou vivlio!!! (exo skasei apo tin agonia) filiaaaaa polla!! :)

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Mετακομιζεις πουλάκι μου;

Πως και μου ξεφυγε εμενα αυτο;
χα χα

Λοιπον Μαρια, πηρα τηλ σημερα στον ΔΩΡΙΚΟ και ειπα αυτο που μου ειπες, δεν ξέρουν όμως λεει σε ποιο βιβλιοπωλείο ρώτησες
Τελος πάντων
παρε τηλ εσυ τη Δευτερα στο 210 3303609 ζητα την κ. Ευα Κλάδη, πες ποια εισαι και δες πως θα το κανεις.

Σε φιλω και σ ευχαριστω για το ενδιαφερον

kiki είπε...

Με το καλό και τα δύο!

Unknown είπε...

Καλημέρα Μαράκι!

Καλορίζικο το καινούργιο σπίτι και ασφαλώς το καινούργιο βιβλίο! Το περιμένω με μεγάλη χαρά :).

Φιλάκια!

Κόκκινη Ομπρέλα είπε...

Τα πράγματα, οι χώροι, οι σκέψεις πρέπει να ανανεώνονται και να ανακυκλώνονται. Ασε πολύ χώρο για ό,τι καινούριο!
Καλοτάξιδο να είναι το νέο σου πνευματικό "παιδί", Μαράκι...

Χάθηκα σε περιπέτειες. Ευτυχώς όλα καλά!
Σε φιλώ! Να είσαι καλά!

Meropi είπε...

Άντε με το καλό το νέο σπίτι, αλλά και το νέο βιβλίο. Θα χεις πολλά γεγονότα για να χαίρεσαι!

meta είπε...

Καλορίζικο το νέο σας σπίτι Μαρία μου, να είστε καλά και να το χαιρόσαστε!
Αυτό το νέο βιβλίο το περιμένω με αγωνία να δω αν έχω μαντέψει σωστά τη συνέχεια. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου, που θα την έχεις είμαι σίγουρη!
Πολλά φιλάκια και καλό Σαβ/κο!

Eva F. είπε...

Εύχομαι Μαρία μου στο καινούργιο σου σπίτι να έχεις μόνο χαρές....
και άντε γιατί περιμένω εδώ και μήνες το καινούργιο σου βιβλίο....
Καλό Σ/Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΙΩΠΗΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ,ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Aristodimos είπε...

Γεμάτο χαρά και καθε ευτυχία ναναι το νέο σου σπιτικό Μαρία μου....

Αντε με το καλό να δεχτούμε και το καινούργιο σου πόνημα.

Την αγάπη μου

Αρης

Νίκος Διακογιάννης είπε...

με το καλό όλα να έρθουν. Να γεμίσεις το σπίτι αυτό με αγάπη κι ευτυχία προς εσένα και τους γύρω. Καλημέρα από την παγωμένη Νίσυρο!

Yannis Kapnidis είπε...

Το "μείνετε συντονισμένοι" δε χρειαζόταν καθόλου! Αυτό έλειπε, να μη μέναμε!

Εύχομαι πολλές στιγμές χαράς και αγάπης στο καινούριο σπίτι και φυσικά περιμένω να μάθω τι σου έκανε πια αυτός ο ταινιόβιος ο Λεβιάθαν! χαχαχα

Πολλά φιλιά!

Smaragdenia είπε...

Καλορίζικο το καινούργιο σπιτι και καλοτάξιδο το νεο σου βιβλιο Μαράκι μου
φιλάκια πολλά
Σμαραγδένια