19 Μαΐ 2010

Καταπληκτική μου Σαββίνα!


Ώρες ώρες νιώθω τόσο τυχερή... Που είμαι εδώ, που γνώρισα την μπλογκόσφαιρα κι έγινα μέλος της, που μπήκα σε μια τόσο καλή παρέα με σας όλους εδώ... τόσο τυχερή....
Μέσα εδώ γνώρισα και τη Σαββίνα, μια από τους πολλούς φίλους που τα μπλογκς στάθηκαν απλά η αφορμή για μια περαιτέρω, από κοντά, γνωριμία. Κι ήμουν τόσο τυχερή γιατί η Σαββίνα είναι η πιο ταλαντούχα κομμώτρια που γνώρισα ποτέ!
Α, όλα κι όλα! Καλός άνθρωπος είμαι γενικά, αλλά με τα μαλλιά μου έχω μεγάλη ιδιοτροπία! Η κόρη μου είχε πάψει να έρχεται μαζί μου στο κομμωτήριο γιατί έλεγε πως την έκανα ρεζίλι με την γκρίνια μου! Σχεδόν ποτέ δεν έμενα ευχαριστημένη, με αποτέλεσμα και χρήματα να πληρώνω άδικα και τελικά να κάνω επιπλέον κόπο να τα φτιάχνω μόνη μου!
Κι ήρθε αυτή η γλυκιά κοπέλα σπίτι μου μια μέρα, την οποία χωρίς να γνωρίζω εμπιστεύτηκα σαν από ένστικτο. Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπος, αλλά περίμενα να δω και το "ταλέντο"... και το είδα! Είναι από τους ανθρώπους η Σαββίνα που "πιάνει το χέρι τους", όπως λέμε! Καταπληκτική στο κούρεμα, καταπληκτική στο χτένισμα, αλλά και στα νύχια! Πολυτάλαντη κοινώς! Ίσως γιατί αγαπάει πολύ αυτό που κάνει κι έχει και όρεξη να το κάνει. Κυρίως επειδή εκτός από ταλέντο, έχει και γνήσιο χαμόγελο!
Για να μη βιαστεί κανείς να πει "εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτή μας μιλάει για τρίχες" (για να μην πω και τη χειρότερη βερσιόν!), σας λέω πως η ανάρτηση αυτή συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με την οικονομική κρίση και τα επακόλουθα αυτής κι αυτό γιατί η Σαββίνα, ενώ κάνει μακράν καλύτερη δουλειά από τα κομμωτήρια, χρεώνει πολύ φθηνότερα!
Σας τη συστήνω λοιπόν ανεπιφύλακτα και με το χέρι στην καρδιά! Προσωπικά ένιωσα πολύ κερδισμένη από τη γνωριμία μου μαζί της...
Το μπλογκ της είναι αυτό - εκεί θα βρείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας.
Από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στη θεά Τύχη που την έφερε στο δρόμο μου!

24 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ Savvina.ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Face ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

Lila Xagorari είπε...

Μαράκι μου όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ σε αγαπάω γι αυτή την ψυχούλα που κρύβεται πίσω από τη δίμετρη κουκλάρα!!!!

Matriga είπε...

Πράγματι Μαρία μου,
Η Σαββίνα είναι καταπληκτική κομμώτρια και το ότι αγαπάει την δουλειά της φαίνεται από μακριά.
Έτσι την γνώρισα και γω και την συστήνω ανεπιφύλακτα από τότε.

Συγχαρητήρια για την κίνησή σου ;)

Δέσποινα είπε...

Κι εγώ μόνο διαδικτυακά γνωρίζω τη Σαββίνα αλλά με έχει εντυπωσιάσει η δουλειά της(τη βλέπω στο μπλογκ της)και ακόμα πιο πολύ οι τιμές της που τις αναφέρει εκεί.Και κάτι δείχνει και αυτό για το χαρακτήρα της,κατά τη γνώμη μου, ότι δηλαδή είναι ειλικρινής και ξεκάθαρη. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι επαγγελματίες με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Μ είπε...

Μαράκι μου η νύφη μου είναι κομμώτρια αλλά θα βάλω το μπλογκ της κοπέλας στη λίστα ιστολογίων μου για να το δουν. Και όντως οι τιμές της είναι πολύ καλές και η περιποίηση κατ' οίκον είναι ό,τι χρειαζόμαστε οι περισσότερες γυναίκες. Εγώ το λέω, δεν έχω χρόνο για κομμωτήριο και οι τιμές σε πολλά από αυτά είναι τσουχτερές.
Σε φιλώ καλή μου!

Mariela είπε...

Ευχαριστούμε Μαράκι, τέτοιες πληροφορίες τις... χρειαζόμαστε!!
φιλιά πολλά

καλημέρα είπε...

καλησπέρα Μαρία!
Α, αυτό το κορίτσι πρεπει να το γνωρίσω, έχει και το όνομα της κόρης μου, ένας λόγος παραπάνω.
Με αφορμή όσα λες για τη δουλειά της, να σου πω την αλήθεια, κάτι που σκεφτομαι αυτόν τον καιρό όλο και πιο πολύ είναι πως με τις δυσκολίες που εχουμε και έρχονται ο καθενας μας είναι καλό, όσο και όπως μπορούμε, να στηρίζουμε τους σωστούς επαγγελματίες που αγαπούν και κάνουν σωστα την δουλειά τους

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Συγκλίνουσες απόψεις και κολακευτικά σχόλια από παντού, επιβεβαιώνουν την εντύπωση που έχω.
Μακάρι να ήταν στη Θεσσαλονίκη και να γλυτώσω από την γκρίνια της γυναίκας μου (της "σία" ντε...ξέρεις).
Να'σαι καλά Μαράκι και Καλό Απόγευμα.

Sophia Kollia είπε...

Στα χρόνια τα δύσκολα που έρχονται, μια καλή κουβέντα για το μεροκάματο παντα σε καλό βγαίνει.
Μακάρι το κορίτσι να έχει δουλειά και να περνάτε και καλά μαζί όσο σε φροντίζει.
Πές της χαιρετίσματα και καλές δουλειές.
Καληνύχτα Μαράκι!

Savvina είπε...

Μια μεγάλη καλησπέρα σε όλους σας.
Μαράκι τι να πώ?
Ότι και να πώ θα είναι λίγο.
Χίλια ευχαριστώ για το αφιέρωμα.
Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και να για το ότι σε γνώρισα περισσότερο μέσα από το βιβλίο που μου χάρισες.
Η αλήθεια είναι ότι αγαπάω πολύ την δουλειά μου και η άποψή μου είναι να κάνουμε το επάγγελμα που μας γεμίζει ενέργεια.
Και λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει κάθε σπίτι οι τιμές μου είναι προσαρμοσμένες για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι περιποιημένη και με οικονομικές τιμές.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα σχόλια, να είστε καλά.
Μαράκι πολλά φιλιά και σου υπόσχομαι ότι κάποια στιγμή θα σε βάλω ανάρτηση για την αλλαγή που κάναμε.
Να είσαι καλά και κάθε ευτυχία και επιτυχία στα βιβλία σου να έχεις.

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου, τα καλά παιδιά τα ξεχωρίζουμε και τ'αναγνωρίζουμε! Κρίμα που δεν ήρθες προχθές, ελπίζω να γνωρίσεις τον Διακογιάννη μέσα από τα βιβλία του και να τον αγαπήσεις όσο εγώ! Να μου είσαι καλά, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Λίλα μου με τις υπερβολές σου! Κι εγώ σ'αγαπάω κοριτσάκι μου, να'σαι καλά! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Ματρίγκα μου, είδες που έχουμε κι αλλο ένα κοινό; Εμείς παιδί μου πρέπει να γνωριστούμε οπωσδήποτε, θα έχουμε πολλά να πούμε! Καλημέρα και φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Δέσποινα σε καλωσορίζω στο μπλογκόσπιτό μου και χαίρομαι που σε βλέπω εδώ στην παρέα μου! Σίγουρα υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες σωστοί, το μόνο που χρειάζεται είναι να τους βρούμε και να τους ξεχωρίσουμε για να τους μάθει κι άλλος κόσμος. Αυτό έκανα κι εγώ με τη Σαββίνα, που το αξίζει πραγματικά! Να είσαι καλά, σε φιλώ κι ελπίζω να τα λέμε!

Maria Tzirita είπε...

Μαργαρίτα μου σ'ευχαριστώ, είσαι πολύ καλό παιδί κι εσύ! Γιατί να μη στηρίξουμε τους φίλους μπλόγκερ εξάλλου; Καλό στη μπλογκογειτονιά κάνουμε, είναι για το συμφέρον όλων! Να μου είσαι καλά, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Μαριέλα μου γι αυτό και σας τις δίνουμε - επειδή τις χρειάζεστε! Πότε θα τα πούμε εμείς, ε; Άντε να δούμε.... Φιλάκια φιλενάδα!

Maria Tzirita είπε...

Αναστασία μου, αν ήσουν στην Αθηνα θα την γνώριζες σίγουρα! Πράγματι αξίζει να στηρίζουμε τους ανθρώπους που και καλή και σωστή δουλειά κάνουν και δεν κοιτάνε πώς θα μας εκμεταλευτούν! Σε φιλώ γλυκά, εσένα και τη Σαββίνα σου την όμορφη!

Maria Tzirita είπε...

Δύσπιστε φίλε μου, τίποτα δεν είναι τυχαίο! Οι καλοί πάντα ξεχωρίζουν! Στείλε τη Σία στην Αθήνα να τη φτιάξει η Σαββίνα μια χαρά! Χα,χα, τα φιλιά μου και στους δυό σας!

Maria Tzirita είπε...

Σοφάκι μου, της τα είπες μόνη σου τα χαιρετίσματα, πέρασε από δω και τα είδε! Να'σαι καλά για τα γλυκά σου λόγια και να έχεις μια όμορφη μέρα! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Σαββινάκι μου να μην ευχαριστείς καθόλου, εγώ είπα αυτό που ένιωθα και ξέρεις πόση ευγνωμοσύνη νιώθω για σένα! Να είσαι πάντα καλά να μας φροντίζεις με τόσο μεράκι και ταλέντο! Φιλιά κοριτσάκι μου!

Matriga είπε...

Μαρία μου, αυτό είναι σίγουρο! Που θα μας πάει... Θα το κανονίσουμε ;)

Καλό απόγευμα και φιλάκια

ElenaG είπε...

Σωστή...πολύ σωστή σε βρίσκω Μαράκι μου.
Έτσι θα ξεπεράσουμε τους δύσκολους καιρούς
ο ένας για τον άλλο...
Βλέπεις καλά τα λέμε...τελικά κάτι καλο θα βγει από αυτή την κατηφόρα...θα ξανά αγαπηθούν οι ανθρωποι!
Γλυκοφιλωσε+

marianaonice είπε...

Μπράβο Μαρία!
Πολύ γλυκό από μέρους σου το αφιέρωμα στη Σαβίνα σου.
Αξίζει να προβάλλουμε κάποιους σωστούς επαγγελματίες και φίλους.
Και τυχερή που τη συνάντησες..
Φιλιά!
:))

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Εμενα τι μαλλια να μου φτιαξει το Σαβινακι;
χα χα