17 Οκτ 2010

Όταν αγαπάς...είναι για πάντα!

Με τον εκδότη μου, Θάνο Ψυχογιό

Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να υπογράψω το επόμενο συμβόλαιό μου με τις Εκδόσεις Ψυχογιός... Συμβόλαιο για το τέταρτο βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο, με τον τίτλο "Όταν αγαπάς...είναι για πάντα!".
Οι αγαπημένοι συνεργάτες από τον εκδοτικό οίκο είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή για την υπογραφή του συγκεκριμένου συμβολαίου έκδοσης, γεγονός που με συγκίνησε αφάνταστα. Η υπεύθυνη εκδόσεων, Αγγέλα Σωτηρίου, μου είπε πως αυτό είναι το καλύτερο βιβλίο μου...
Καταλαβαίνετε τη χαρά, τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή μου... Η αλήθεια είναι πως το ένιωθα όσο το έγραφα, με είχε συνεπάρει η δημιουργία του όσο σε κανένα άλλο βιβλίο. Αλλά είναι διαφορετικό όταν στο λέει και κάποιος άλλος και μάλιστα ο ίδιος ο εκδότης σου!
Το θέμα του βιβλίου είναι η ιστορία της παράλληλης ζωής δυο γυναικών, που ήταν φίλες από δέκα χρονών κοριτσάκια. Κεντρικό θέμα λοιπόν η φιλία και η αγάπη, στη γενικότερη μορφή της. Και το συμπέρασμα στο οποίο κι εγώ η ίδια έχω καταλήξει, είναι πως όταν αγαπάς, είναι για πάντα....
Θα πούμε περισσότερα για το βιβλίο όταν θα πλησιάζει ο καιρός για την έκδοσή του. Θα δείτε πρώτοι εσείς εδώ το εξώφυλλό του, όπως γίνεται πάντα με όλα τα βιβλία μου! Προς το παρόν θέλω να ευχαριστήσω τον εκδοτικό μου οίκο και τον κο Ψυχογιό προσωπικά γι αυτή την τόσο ευχάριστη έκπληξη που μου επιφύλαξαν. Με εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή που δειλά πέρασα την πόρτα τους, με το "παιδί της αγάπης" και με βοήθησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Τους χρωστώ τεράστια ευγνωμοσύνη και ποτέ δε θα πάψω να το λέω. Ήταν για μένα η καλή νεράιδα που με άγγιξε με το μαγικό ραβδάκι της....
Νιώθω πολύ τυχερή γιατί συνεργάζομαι όχι μόνο με τον πιο δυνατό εκδοτικό οίκο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως επειδή η εταιρεία αυτή στελεχώνεται από ανθρώπους ευαίσθητους, φιλικούς και πολύ υποστηρικτικούς.

Ο κος Ψυχογιός και οι συνεργάτες του, όσο ψηλά κι αν έχουν φτάσει, δεν έχουν χάσει το ανθρώπινο πρόσωπό τους κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι πάντα πολύ όμορφα και πολύ ζεστά όταν είμαι κοντά τους. Με κάνει να είμαι ο εαυτός μου κι αυτό είναι πολύ σημαντικό...


Μέσα από την καρδιά μου λοιπόν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου δίνουν τα φτερά για να πετάω, ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ....

45 σχόλια:

Μηθυμναίος είπε...

Συγχαρητήρια, αγαπητή μου Μαρία!!! Πάντα με τέτοιο χαμόγελο να υπογράφεις το κάθε συμβόλαιό σου. Γιατί όταν αγαπάς είναι για πάντα!!!

Καλημέρα!

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Συγχαρητήρια!!
Αλλά "...είναι για πάντα";
Όταν ήμουν νέος άκουσα ότι το ποτέ και το πάντα είναι μεγάλες κουβέντες.
Στην πορεία είδα ότι όντως είναι...
Εύχομαι καλοτάξιδο και περιμένουμε την κυκλοφορία!

Καλή σου μέρα!

Artanis είπε...

Να έχεις πάντα πολλές και μεγάλες επιτυχίες!!! Συγχαρητήρια!!!
Φιλιά πολλά και ευχές από ΝΖ...

Στέλλα είπε...

Kαλημέρα!Συγχαρητήρια!Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το καινούργιο βιβλίο και το περιμένουμε πώς και πώς!Προσωπικά σας ευχαριστώ για όσα μου χαρίσατε με το "Παιδί της αγάπης"...Είναι από τα βιβλία που πραγματικά λατρεύω!Κι ευχαριστώ και τους ανθρώπους στον εκδοτικό οίκοι,που σας έδωσαν την ευκαιρία να τα μοιραστείτε όλα αυτά μαζί μας!
Είστε μια κούκλα στην υπογραφή του συμβολαίου!Λαμπερή,χαμογελαστή και πολύ όμορφη!
Κι επειδή κι εγώ πιστεύω ότι όταν αγαπάς αληθινά είναι για πάντα,ας κλείσουμε μ'αυτή την ευχή!Να αγαπάμε όλοι μας,αληθινά,πολύ και για πάντα!!!!

Unknown είπε...

Καλημέρα Μαράκι μου!

Συγχαρητήρια κούκλα μου! Χαίρομαι που έχεις βρει ένα τόσο όμορφο και υποστηρικτικό περιβάλλον, που πιστεύει σε σένα και στο ταλέντο σου, και με αυτό τον τρόπο σε γνωρίσαμε και εμείς, σε αγαπήσαμε και μπήκες στη ζωή μας! Περιμένω ανυπόμονα το καινούργιο βιβλίο, και είμαι σίγουρη ότι θα είναι το καλύτερο σου! Αφού πάντα το καινούργιο σου είναι καλύτερο από το προηγούμενο!

Πολλά φιλιά, να έχεις ένα όμορφο υπόλοιπο Κυριακής και μια υπέροχη εβδομάδα!

Meropi είπε...

Άντε Μαρία μου, με το καλό και το τέταρτο βιβλίο σου!!!
Υ.Γ. Είναι πράγματι η αγάπη για πάντα??? Χμμμμμμμμ. Εκτός αν μιλάμε για την αγάπη της μάνας προς το παιδί.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ Τ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ.
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

Sophia Kollia είπε...

Μαράκι, με το καλό!
Η αγάπη πράγματι είναι για πάντα...
Έτσι που περνούν οι μέρες με το ένα και το άλλο, δεν καταλαβαίνεις πως περνά ο καιρός, και ξαφονικά ανακαλύπτεις ότι το τώρα έφτασε το ...πάντα...!!
Καλή βδομάδα!!
ps
Πάντως αν μου έκανε κάποιος πρόταση να βγάμει την Ευτυχία, που λέει ο λόγος, όχι νεράιδα θα τον έλεγα, αλλά ολόκληρο τάγμα αγγέλων,..αχ....βαχ!!!

Yianna είπε...

Καλημέρα φιλενάδα μου και καλή βδομάδα να έχουμε! Συγχαρητήρια και ότι καλύτερο για σένα και την συγγραφική σου πορεία! Φαίνεται ότι όλοι είδαμε το αστεράκι που έχεις πάνω από το ξανθό κεφάλι σου!!! Φιλιά πολλά Μαρία μου ΧΧΧΧΧ

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Στράτο μου! Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Να είσαι καλά, καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Δύσπιστε, υπερασπίζεις το όνομά σου κι είσαι δύσπιστος! Φυσικά και είναι για πάντα η αληθινή αγάπη, αυτό άλλωστε την ξεχωρίζει από τις "άλλες"... Όταν διαβάσεις το βιβλίο είμαι σίγουρη πως θα πεισθείς! Φιλιά σε σένα και τη Σία!

Maria Tzirita είπε...

Αρτάνις μου σ'ευχαριστώ! Πολλά φιλιά εκεί στα ξένα!

Maria Tzirita είπε...

Στέλλα, σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου, τις ευχές και το κοπλιμέντο! Νομίζω αυτό που βλέπεις είναι απλά ευτυχία κι όχι ομορφιά! Αλλά να μου πεις, ομορφιά είναι κι αυτή και μάλιστα αναλοίωτη στο χρόνο! Να είσαι πάντα καλά, πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Λιλούκο μου, πάντα με τον γλυκό σου λόγο! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και να ξέρεις πως κι εγώ σας έχω αγαπήσει με την καρδιά μου και νιώθω πως σας χρωστάω τα πάντα! Να μου είσαι καλά φίλη μου, πολλά φιλιά και καλή βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Μερόπη μου, είναι πράγματι, γιατί προσωπικά μιλάω για την αγάπη γενικότερα και όχι την ερωτική μόνο. Το βιβλίο εξάλλου αναφέρεται στην αγάπη των δύο αυτών φιλενάδων... Μια αγάπη ζωής, όπως θα διαπιστώσεις. Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου σ'ευχαριστώ πολύ, είσαι πάντα κοντά μου σε όλη αυτή την πορεία και το εκτιμώ! Πολλά φιλιά, καλή μας βδομάδα!

Maria Tzirita είπε...

Σοφάκι μου καλό, δοκίμασε να κάνεις την Ευτυχία βιβλίο και ποτέ δεν ξέρεις! Το σίγουρο είναι πως το ταλέντο το έχεις! Σ'ευχαριστώ για όλα, πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου καλή, σ'ευχαριστώ απ'την καρδιά μου! Εσείς μου το δώσατε το αστεράκι με την αγάπη και την υποστήριξή σας! Φιλιά σε όλους σας, καλή βδομάδα!

Κ. είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Μαρία μου!

Τι ωραία ανάρτηση + φωτό :)

Καλοτάξιδο από όλους εμάς στις ΕΨ

Φιλάκια

Κ.

Vassilis είπε...

Μπράβο Μαρία, συγχαρητήρια!
Είναι πολύ σημαντικό και ειδικά στην περίοδο που διανύουμε, στις επαγγελματικές συνεργασίες να υπάρχει και το στοιχείο της ανθρώπινης σχέσης, της ζεστασιάς όπως λες και εσύ.
Εύχομαι καλή επιτυχία και στο νέο βιβλίο.

Smaragdenia είπε...

μαράκι καλοτάξιδο ναναι κι ευλογημένο. φιλάκια πολλά.
Σμαραγδένια

Smaragdenia είπε...

Αρχίζω αντίστροφη μέτρηση απο τώρα.
Φιλάκια απο την όμορφη Μήλοοοοο
Σμαραγδένια.

Lilith είπε...

Μπράβο σου, Μαρία μου!
Όλα τα βιβλία σου έχουν να κάνουν με την αγάπη. Κι' αυτό με τον τόσο αισιόδοξο τίτλο, είμαι σίγουρη ότι θα έλξει αναμφίβολα την αγάπη του κόσμου. :)
Κάθε επιτυχία σού εύχομαι!

Φιλιά πολλά!

ElenaG είπε...

Xμ...! Είναι αλήθεια πως το ποτε και το πάντα
δεν πρέπει να τα έχουμε στο λεξιλόγιο μας
ίσως με εξαίρεση στην αγάπη και στη φιλια
γιατί αν αγαπάς...ΑΓΑΠΑΣ! και η αγάπη δεν τελειώνει...
και αν είσαι φίλος είσαι ΦΙΛΟΣ.(τελεια!)
Σε αντιθεση με τη λέξη ευχαριστω που δεν πρέπει
να περνα μέρα που να μην το λέμε...είναι σπουδαίο να λέμε ευχαριστω και εσύ Μαράκι μου εύκολα το λες
και αυτό ειναι τιμη σου.
Το περιμένουμε το βιβλίο ...και σένα με αγωνια!
Ετοίμασε βαλίτσες για όταν θα ερθης Κύπρο και όχι μονο!!!(ξέρεις εσύ!)

Yannis Kapnidis είπε...

Επιτέλους έφτασα κι εδώ μετά από τόσο καιρό!

Πριν σχολιάσω, να σου πω ότι η φωτογραφία από το "Μάτια μου" που είδες στο flickr είναι από τη βιτρίνα ενός βιβλιοπωλείου στην Παλαιοχώρα Χανίων. Η σύμπτωση; Το κρατούσαμε κι εμείς μαζί μας για να το διαβάσουμε!!! Έβγαλα τη βιτρίνα για να σου πω απλά ότι ακόμη και στον "άγριο νότο" είμαστε φάτσα πρώτοι! χαχαχα

Δε θα σου πω πως περιμένουμε το νέο βιβλίο! Έχουμε οικογενειακό fan club τώρα! Θα σου στείλω mail με περιστατικά στέρησης, άρνησης στην ανάγνωση άλλων συγγραφέων και άλλα πολλά... Σου φαίνεται περίεργο; Εγώ το έχω συνηθίσει... ξεκίνα να το συνηθίζεις κι εσύ!

Ο τίτλος του βιβλίου ήδη αρχίζει να με εμπνέει... ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

Πολλά φιλιά!!!

Υ.Γ.: Χωρίς να γνωρίζω τους ανθρώπους στις εκδόσεις Ψ και μόνο με την ελάχιστη επαφή που είχα με την Κλειώ Ζαχαριάδη, μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω!

Ελευθερία είπε...

Με πολλή έμπνευση και αγάπη να έρθει και το καινούργιο βιβλίο...

Το περιμένουμε πως και πως...

Maria Tzirita είπε...

Kλειώ σ'ευχαριστώ! Για όλα! Φιλιά πολλά σε όλους σας εκεί!

Maria Tzirita είπε...

Βασίλη μου σ'ευχαριστώ και σε διαβεβαιώ πως νιώθω πολύ τυχερή όταν συνειδητοποιώ όσα εύστοχα αναφέρεις! Φιλιά σε όλη την οικογένεια!

Maria Tzirita είπε...

Σμαραγδένια μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Ελπίζω όλα να είναι καλά για σένα στο καινούργιο σου σχολείο. Να είσαι και να περνάς καλά! Σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Λίλιθ μου σ'ευχαριστώ, έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Η αγάπη άλλωστε είναι η κινητήριος δύναμη αυτού του κόσμου... Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Έλενά μου αγαπημένη, τι όμορφο σχόλιο! Το εύχομαι από την καρδιά μου να έρθω να σε δω και πάλι, γιατί εμείς αγαπηθήκαμε κι όταν αγαπάς, είναι για πάντα! Χίλια φιλιά φίλη μου!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννη... τι να πρωτοπώ! Η αγάπη σου πραγματικά με έχει συγκινήσει. Είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις αυτό το βιβλίο, είναιτόσο δυνατό στα συναισθήματα, όσο και ο τίτλος του. Εύχομαι από την καρδιά μου σε κάποια παρουσίασή του να μου δοθεί η ευκαιρία να σε γνωρίσω κι από κοντά και να σ'ευχαριστήσω για την υποστήριξή σου. Να είσαι καλά, πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Ελευθερία μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Η έμπνευση ολοκληρώθηκε και τώρα πια σας περιμένω τον Φλεβάρη να ταξιδέψουμε παρέα... Φιλιά πολλά!

Ra Ma είπε...

Άντε με το καλό να τα πούμε ξανά και από κοντά!!!

PS. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κ. Ψυχογιό και την σύζυγό του.

Aνεμος είπε...

Πάντα τέτοιες επιτυχίες να έχεις αν επιτρέπεις
Ανέκδοτο ποίημα της Κατερίνας Γωγου

Μη με σταματάς. Ονειρεύομαι.
Ζήσαμε σκυμμένοι αιώνες αδικίας.
Αιώνες μοναξιάς.
Τώρα μη. Μη με σταματάς.
Τώρα κι εδώ για πάντα και παντού.
Ονειρεύομαι ελευθερία.
Μέσα απ' του καθένα
την πανέμορφη ιδιαιτερότητα
ν' αποκαταστήσουμε
του Σύμπαντος την Αρμονία.
Ας παίξουμε. Η γνώση είναι χαρά.
Δεν είναι επιστράτευση απ' τα σχολεία
Ονειρεύομαι γιατί αγαπώ.
Μεγάλα όνειρα στον ουρανό.

akrat είπε...

τελικά έχεις κάνει όχι ένα συμβόλαιο..

έχεις κάνει συμβόλαιο με την ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ και παντού ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΣ

καλή εσπέρα.

Maria Tzirita είπε...

Πειρατή μου γειά σου! Τις καλύτερες εντυπώσεις; Από πού; Δε μου τα έχεις πει όλα μου φαίνεται...
Καλό σαβ/κο να έχεις, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Άνεμε φίλε μου, σ'ευχαριστώ! Το ποίημα εκπληκτικό...

Maria Tzirita είπε...

Ακρατ, σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Να μου είσαι καλά, φιλιά πολλά!

Unknown είπε...

Και βεβαίως σε διάβασα Μαράκι μου! Πάντα το κάνω! Ξέρεις παντρευτηκα πριν μια εβδομάδα κ είχα πολύ τρέξιμο! Γι'αυτό ίσως να μην σχολίασα! Η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη! Ανυπομονώ! Αν όπως λες κιόλας σου είπαν πως είναι το καλύτερο ως τώρα, φαντάζομαι θα είναι αριστούργημα!
Άντε να έρθω να βγάλω λόγο στην παρουσίαση!!!

Φιλάκια Μαράκι μου!

ΥΓ Κ ναι! Είναι πράγματι μεγάλο πράγμα να έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουν κ σε πιστεύουν! Ειδικότερα στο χώρο αυτό!

dhmhtra είπε...

Καλησπέρα Μαρία.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο καινούριο σου έργο και να έχει και αυτό την τύχη... του παιδιού της αγάπης!
Φιλιά

Maria Tzirita είπε...

Νατάσσα, παντρεύτηκες;;;; Κι εγώ δεν ήξερα τίποτα;;;; Να ζήσετε κορίτσι μου, πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι! Σιγά μη σε άφηναν ελεύθερη για πολύ ακόμα τέτοια κούκλα που είσαι! Σίγουρα θα τα πούμε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου, θα σε έχω επίτιμη καλεσμένη!
Σε φιλώ και σου εύχομαι τα καλύτερα!

Maria Tzirita είπε...

Σ'ευχαριστώ Δημητρούλα μου, να'σαι καλά! Φιλιά πολλά και πάντα νόστιμες επιτυχίες και σε σένα!

KitsosMitsos είπε...

Πάντα τέτοια και καλύτερα εύχομαι!
Στα επόμενα ;-)

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ :)
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ 14 ΕΤΩΝ
ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΧΑΖΕΥΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ "ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 100% ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ.ΤΟ ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΟΡΩΝΟΜΟΥΝ,ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΤΑΥΤΙΖΟΜΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ..ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΚΛΑΙΓΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΑΚΡΥΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΖΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ..ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :')