21 Ιουλ 2008

Αγία Νάπα, Πρωταράς, Παραλίμνι - Κύπρος: για ονειρεμένες διακοπές!

Να'μαι λοιπόν πίσω στην Αθήνα, στη δουλειά και στο σπίτι μου! Από όλα όσα ανέφερα, μόνο η κόρη μου μού έλειψε και η μπλογκοπαρέα μου φυσικά! Τα όσα έζησα στην Κύπρο ήταν πραγματικά μια όαση μέσα στη ζέστη του Ιουλίου, όχι από θερμοκρασία, αλλά σίγουρα από καλοπέραση! Σας ευχαριστώ όλους όσους επικοινωνήσατε μαζί μου αυτές τις μέρες της απουσίας μου, περάσατε από το έρημο μπλογκόσπιτό μου και το δροσίσατε με την γλυκιά αύρα σας. Ένα μεγάλο από καρδιάς ευχαριστώ και στις φίλες μου στα Άσπρα Κοχύλια, για την σπέσιαλ ανάρτηση για τα γενέθλιά μου! Να είστε όλοι καλά και να καλοπερνάτε!

Επειδή λένε ότι "μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις", αντί να σας κουράσω με διηγήσεις, θα σας δείξω την ομορφιά αυτού του τόπου και θα σας προτείνω ανεπιφύλακτα να περάσετε τις επόμενες διακοπές σας εκεί! Αγία Νάπα, Πρωταράς και Παραλίμνι είναι για μένα ένας επίγειος παράδεισος! Εκτός από τη φυσική ομορφιά, τα πεντακάθαρα νερά και τα υπέροχα μαγαζιά, εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση, την καθαριότητα και την ευγένεια των ανθρώπων εκεί. Βλέποντας κι εγώ η ίδια τώρα τις φωτογραφίες, συνειδητοποιώ ότι ούτε στο ελάχιστο δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα - πάρτε όμως μια γεύση...













Μοναδική εμπειρία, η βόλτα με το yellow submarine, το σκάφος που βλέπετε εδώ και το οποίο στο κάτω μέρος του είναι ακριβώς σαν υποβρύχιο! Τα παραθυράκια σου επιτρέπουν να βλέπεις τον βυθό σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής κι εκεί που ρίχνει άγκυρα κατεβαίνει ένας δύτης και ταϊζει τα ψάρια μπροστά στα μάτια σου! Τα δε ψάρια έχουν τόσο συνηθίσει τη διαδικασία αυτή, που αργότερα που βουτήξαμε κι εμείς με μάσκες, ερχόντουσαν κι έτρωγαν κι από τα δικά μας χέρια!










Κι όσο για τη νυχτερινή ζωή σε Αγία Νάπα και Πρωταρά... απίστευτη! Για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες! Τα μαγαζιά το ένα δίπλα στο άλλο, βρίσκεις από εγγλέζικου τύπου παμπ, με ζωντανή μουσική, καραόκε, μπυραρίες, κλαμπ, ελληνάδικα, μέχρι και εστιατόρια με κουζίνες απ'όλο τον κόσμο! Άλλα ακριβά, άλλα πολύ φθηνά, όλα υπέροχα!

Ναι, πραγματικά πέρασα απίθανα και δεν βλέπω την ώρα να ξαναβρεθώ εκεί. Αυτό το καλοκαίρι θα μου μείνει σίγουρα αξέχαστο....

64 σχόλια:

iLiAs είπε...

..καλώς ηρθες..μεχρι να ξαναφυγεις! :)
Παντα τέτοια! Να είσαι καλά Μαρία!:)

mirela είπε...

Μαρία μου καλώς όρισες ,πέρασα πρωί πρωί γιατί θυμόμουνα ότι αυτές τις μέρες επέστρεφες.Οι φωτό στο βυθό φοβερές.Καλημέρα και υπομονή μέχρι την επόμενη εξόρμηση.!!Φιλιά!

VAD είπε...

Πρώτη επίσκεψη,πρώτη καλημέρα!Εχεις απολαύσει τη θάλασσα στο Παραλίμνι Απρίλη μήνα;Η απόλυτη ερημιά και ηρεμία!Εγώ κι ο φίλος που βουτούσε και ξαναβουτούσε με το ψαροντούφεκο,για να χτυπήσει τη σμέρνα που του άρπαξε το χταπόδι!Τελικά τη χτύπησε,μετά από μια βδομάδα,όταν είχα επιστρέψει πια στην Ελλάδα!
Νάσαι καλα που μου τα θύμισες...

"ζαχαρούλα.." είπε...

φιλενάδα.. κλείνει από τώρα...

του χρόνου διακοπές στην Κύπρο.. μαζί!!

Κλημεντίνη ακούς???????????????

χαίρομαι που πάρασες τέλεια!! όσο για την ανάρτηση στα άσπρα κοχύλια, ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για σένα!!!

Μου έχεις λείψει!!

φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dromaki είπε...

Ωραία μέρη,ξεγνοιασιά,καλή διάθεση...τι άλλο να θέλει κανείς για νάναι ευτυχισμένος.:))
Να περνάς πάντα καλά Μαρία μου.
Σε φιλώ,καλώς ώρισες ξανά πίσω στο μπλοκοχώρι.

clementine είπε...

Καλημέρα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
φιλενάδες μου σίγουρα....
Μακάρι να είμαστε καλά και σίγουρα θα το κανονίσουμε
Μαράκι μου σου χρωστάει πολλά η ζωή, αλλά είδες σιγά σιγά?? Να είσαι καλα να τα απολαμβάνεις
φιλιάαααααααααααα

Μαρία Έλενα είπε...

Καλημέρα Μαρία
Καλωσήρθες και πάλι
Η Κύπρος είναι πανέμορφη παντού
Φιλάκια ...

ΕΛΕΝΑ είπε...

Kαλώς όρισες Μαράκι:))
Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα περνούσες τέλεια!!
Αυτή τη βόλτα με το υποβρύχιο, πολύ την ζήλεψα πάντως!!!

Maria Tzirita είπε...

Αχ, τρέχω και δε φτάνω! Τόση πολύ δουλειά που μαζεύτηκε όσο έλειπα, λογικό είναι τώρα να πήξω! Σιγά σιγά θα σας έρθω σε όλους, μη με παρεξηγείτε φίλοι μου, υπομονή!

Ηλία, σου ευχήθηκα και στο μπλογκ σου, να είσαι πάντα καλά και του χρόνου με υγεία. Να περνάς κι εσύ τέλεια εύχομαι!

Μιρελάκι μου, υπομονή, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε! Μετά τις παραλίες και τις ομορφιές να βρίσκεσαι κλεισμένη σ'ένα γραφείο με τόνους εκκρεμότητες μπροστά σου, δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά ας μην γκρινιάζω η αχάριστη, έτσι; Φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

VaD, σ'ευχαριστώ για το πέρασμα, ελπίζω να τα λέμε συχνά από δω και μπρος. Επισκέφτηκα και το μπλογκ σου, είναι πραγματικά πολύ αξιόλογο και το όνομά του ευφάνταστο! Καλορίζικο να είναι και να είσαι κι εσύ καλά!

Ζαχαρούλα μου, γλυκιά μου φιλενάδα, κι εσύ μου έλειψες, όλοι μου λείψατε! Μακάρι να τα καταφέρετε να έρθετε Κύπρο, σίγουρα θα περάσουμε υπέροχα! Να είσαι καλά κοριτσάκι μου και καλά να περάσεις απόψε με τον Πάριο συντροφιά... Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Δρομάκι μου φωτεινό, καλώς σε ξανα-βρήκα! Είσαι από τις φιλενάδες που πραγματικά μου έλειψε πολύ η παρεούλα σου. Νιώθω πολύ τυχερή για τα όσα έζησα, τόση ευτυχία που ώρες ώρες νομίζω πως ονειρεύομαι... Ωραία τα μέρη, υπέροχες οι παραλίες, φιλόξενη η Κύπρος, αλλά αν δεν ήταν ο Γιάννος μου, τίποτε από αυτά δε θα είχε νόημα. Σε κείνον τα χρωστάω όλα, πίστεψέ με... Σε γλυκοφιλώ καλή μου!

Maria Tzirita είπε...

Κλημεντίνη μου!!! Τι κάνεις γλυκιά μου; Γιόρταζε η κορούλα σου έμαθα; Ούτε που θυμόμουν ότι τη λένε Μαρίνα, συγνώμη καλή μου... Να τη χάίρεσαι και να έχετε πάντα υγεία και χαμόγελα στο σπίτι σας! Πρέπει να "βρεθούμε", να τα πούμε αναλυτικώς. Εσύ πότε φεύγεις διακοπές αλήθεια;

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα και σε σένα Μαράκι, έτσι είναι όπως τα λες - πανέμορφη παντού! Σου εύχομαι σύντομα να βρεθείς εκεί και πάλι... Φιλιά πολλά!

Έλενά μου, καλή σου μέρα! Αυτή η βόλτα ήταν πράγματι όλα τα λεφτά, αν και στοίχιζε μόνο 10 ευρώ το άτομο! Να είσαι καλά και να περνάς κι εσύ όμορφα καλή μου! Φιλιά!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

καλως ήρθες Μαράκι. Είμαι σίγουρη πως πέρασες καταπληκτικα. Οι κύπριοι είναι πολύ φιλόξενοι.
Καλή δουλίτσα και σύντομα να έρθει και ο αύγουστος

faraona είπε...

Kαλως ορισες Μαρια και χαιρομαι που περασες καλα.
Ευχομαι ναναι ολα σου τα καλοκαιρια ομορφα κι ευτυχισμενα οπως αυτο.

Phivos Nicolaides είπε...

Αγία Νάπα μάλιστα! Ωραίος τουριστικός προορισμός. Να μας ξανάρθετε.

zouzouna είπε...

Kαλώς την, καλώς την! Καλώς ήλθες πίσω και εύχομαι γρήγορα να ξαναπεράσεις έτσι καλά. !

Maria Tzirita είπε...

Καλώς σε βρήκα Κλωστούλα μου! Είναι πράγματι ευγενέστατοι και καλόκαρδοι άνθρωποι. Και πολύ ήρεμοι. Άντε με το καλό να έρθει ο Αύγουστος να "την κάνουμε" και πάλι! Σε γλυκοφιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Αχ Φαραώνα μου, από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί! Να'σαι κι εσύ καλά και να περνάς εξίσου ωραία σου εύχομαι. Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Αγαπητέ Φοίβο, θα σας ξανάρθουμε και σύντομα μάλιστα! Η Αγία Νάπα είναι ωραία πράγματι, αλλά μάλλον για λίγο νεώτερους από μας, για πιο "άγριες" καταστάσεις - όσον αφορά στη νυχτερινή ζωή τουλάχιστον! Προσωπικά προτιμώ Παραλίμνι για μπάνιο και Πρωταρά για το βράδυ - ο τέλειος συνδυασμός!

Maria Tzirita είπε...

Ζουζουνίτσα μου, καλώς σε βρήκα! Σ'ευχαριστώ για την ευχή κι ανταποδίδω! Φιλάκια κοριτσάκι!

Alkmini είπε...

Μαρακι σου ευχηθηκα και στο blog μου αλλα θα σου ευχηθω και δω να περνας παντα ετσι οχι μονο τα καλοκαιρια σου, αλλα και τις υπολοιπες εποχες του χρονου. Ομορφα και αξεχαστα.
φιλακια πολλα.

Maria Tzirita είπε...

Σ'ευχαριστώ Αλίκη μου, εύχομαι σύντομα κι εσένα η ζωή να σου δώσει όσα σου χρωστάει - και σου χρωστάει πολλά καλή μου φίλη... Σ'αγαπώ πολύ, φιλάκια!

Αννα είπε...

Καλως μας ηρθες!!!
Χαιρομαι που περασες ομορφα...
Πολλα φιλακια θαλασσινα!!!

Maria Tzirita είπε...

Καλώς σε βρήκα Άννα μου θαλασσινή! Φιλάκια κι από μένα, επίσης να περνάς όμορφα!

Sideras είπε...

Κοντέσα Μαρία, εύχομαι να έχεις και άλλες τέτοιες διακοπές σύντομα . Ε είδες τι ομορφιά υπάρχει. Δεν μπορείς να πεις φιλόξενοι και νοικοκυραίοι οι Κύπριοι. Με πολλή ζεστασιά. Α δεν ξέρεις πόσες αναμνήσεις μου ξύπνησες .Στου κατακλυσμού ήμουνα εκεί Παραλίμνι και Αγία Νάπα .Πολλές βουτιές και το βραδάκι στην πλατεία του 4 square για φαγητό και τραγούδι.
Καλημέρα και καλώς μας ξανάρθες στην μπλοκόσφαιρα, μας έλειψες!!

Yiannos Savva είπε...

Χαιρετώ όλη την υπέροχη παρέα από την Κύπρο.

Πραγματικά όλα ήταν απλά ονειρεμένα…..
Να μας έρθετε του χρόνου.

@ Phivos Nicolaides καλώς όρισες στην παρέα μας.

witchofdaffodils είπε...

καλώς όρισες!
μμμμ, μάλλον πολύ καλά περάσατε κυρία μου :)

YΓ ζηλευω, θέλω και γω να ταϊσω ψάρια ;)

roadartist είπε...

Μαρία τέλεια τα πέρασες..
είστε και πολυ ταιριαστό ζευγάρι (ασχετο..αλλα ετσι παει!!) .. :)))
ΣΕ λιγες μερες ερχεται αυγουστος και παλι σε βλεπω προς Κυπρο μερια!!
:))
Να περνας παντα τοσο ομορφα και να το μοιραζεσε μαζι μας!!

Maria Tzirita είπε...

Σιδερά, καλώς σε ξαναβρίσκω! Όμορφη δε λες τίποτα! Εσύ το ξερεις καλύτερα από μένα άλλωστε... ελπίζω κάποτε να καταφέρουμε να έρθουμε κι από τα μέρη σου να γνωριστούμε κι από κοντά. Να είσαι καλά κι ευχαριστώ για την ευγενέστατη προσφώνηση!...

Maria Tzirita είπε...

Μαγισσούλα, μη ζηλεύεις καθόλου! Μια βόλτα μέχρι την Αγία Νάπα και θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου! Σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα γλυκιά μου, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Αρτίστα μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Δεν είναι άσχετο το ότι είμαστε ταιριαστό ζευγάρι, από κει ξεκινάνε όλα τα υπέροχα και μαγικά που μου συμβαίνουν... Και βέβαια θα είμαι και πάλι εκεί τον Αύγουστο, όπως ελπίζω και κάθε καλοκαίρι για την υπόλοιπη ζωή μου... Να περνάς καλά κι εσύ, σε φιλώ γλυκά!

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Σου εύχομαι το καλοκαίρι να έχει συνέχεια για σένα, ακόμα και με μικρές αποδράσεις...ας είναι και στον χωροχρόνο, μ΄αυτούς που αγαπάς και σε αγαπάνε!
Καλό απόγευμα!

Maria Tzirita είπε...

Σ'ευχαριστώ και καλώς όρισες για πρώτη φορά στο σπιτικό μου! Οι διακοπές θα έχουν σίγουρα συνέχεια κι όχι μικρή, αλλά πολύ μεγάλη, αφού τελικά θα έχω άδεια για έναν ολόκληρο μήνα! Ναι, ξέρω, μάλλον είμαι από τους τυχερούς... Σ'ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω. Όπου κι αν είσαι, ότι κι αν κάνεις, καλά να περνάς...

Σπύρος είπε...

ΟΥΑΟΥ!!!!!!!

Τι υπέροχες φωτογραφίες είναι πάλι αυτές...?
Χαίρομαι πολύ για σένα Μαρία!! Μακάρι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να βρεθείς πάλι σ'αυτόν τον παράδεισο...

Το yellow submarine πρέπει να είναι φανταστικό.. (όταν έρθω Κύπρο, να πάμε... ναι?)

Κουμπάρε ξέρω οτι σου αρέσει πολύ το ψάρεμα! Όταν μας έρθετε Χαλκιδική θα πάμε σε κάτι μέρη που είναι ιδανικά γι'αυτό το σκοπό.

Τα δικά μου νέα, στα είπα Μαρία στο τηλ. Είμαστε ακόμα στη φάση της προσαρμογής.. Ελπίζω η συνέχεια να είναι καλή...

Φιλιά πολλά πολλά, να προσέχετε και να απολαμβάνετε τη κάθε στιγμή!!

Unknown είπε...

Καλησπερούδιααααα! Μα η Αγία Νάπα είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές...Νομίζω πρώτη ειναι η ibiza...Όντως πολύ ωραία και πολύ πολύ φιλόξενα και οργανωμένα... Εγώ πάντα έλεγα τα καλλίτερα για τα ξενοδοχεία. Ειδικά τον Αινεία στην Αγία Νάπα τον είχα ερωτευτεί. Έχει την μεγαλύτερη πισίνα της Μεσογείου...Τρελλό πράμμα αυτή μ πισίνα. Άντε με το καλό να ξαναπάς...Φιλάκια πολλά πολλά!

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Καλωσόρισες Μαράκι μου, δεν θα πω τίποτα για τις ομορφιές τις Κύπρου, την ξέρεις την γνώμη μου, γμτ...Γιατί δεν βρίσκετε ένας κύπριος να με πάρει να ζήσω σε αυτόν τον παράδεισο;


Φιλί γλυκό

Κόκκινη Ομπρέλα είπε...

Μαράκι μου,
χαίρομαι τόσο πολύ που σε βλέπω ανανεωμένη!
Στη Αγία Νάπα βρέθηκα στα 17 μου και είναι από τα μέρη που έχω λατρέψει! Γενικότερα, έχω μια αδυναμία στην Κύπρο και στους Κύπριους από τότε!
Τι τέλεια που πρέπει να ήταν στο υποβρύχιο!
Να είσαι πάντα έτσι χαρούμενη κι ευτυχισμένη, να νομίζεις ότι ονειρεύεσαι και να χαίρεστε ο ένας τον άλλον με τον Γιάννο σου, όπως λες, τίποτα δεν είναι τυχαίο! Χαίρομαι που το μοιράζεσαι μαζί μας, χαίρομαι που είσαι πάντα αληθινή! Άντε, ο Αύγουστος κοντά είναι φιλενάδα μου, αυτό θα σκέφτεσαι όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με τις εκκρέμμότητες του γραφείου και τη ρουτίνα της πόλης!
Σε χιλιοφιλώ!
Η καινούρια σου φώτο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
Να, κι ένα ακόμη φιλί για την χαρά που εισέπραξα!

neni είπε...

Οι φωτογραφίες και η καλή σου διάθεση τα λένε όλα πιστεύω!Τι καλά που ήρθες πάλι στα στέκια μας.'Ελα και μια βόλτα από την γειτονιά μου!!Σε φιλώ..

Maria Kat είπε...

Μαράκιιιιιιιιιιι!!!
Καλωσόρισες!!! Σόρρυ που δεν σε καλωσόρισα νωρίτερα αλλά χθες επέστρεψα κι εγώ από Κεφαλονιά.
Φαίνεται να πέρασες τέλεια
Φιλάκια πολλά

xaos είπε...

Βρε καλώς την!!Ωραία πέρασες, μπράβο.Εγω επειδή αποκλείεται να πάω εκεί πήρα μια ωραία γευση.

neni είπε...

Μαράκι μου την καλημέρα μου και ένα μεγάλο φιλί!!

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Σπύρο μας! Είδες που στα λέω εγώ να έρθεις; Κάτι ξέρω! Και το ψάρεμα βέβαια είναι must! Μακάρι του χρόνου να καταφέρουμε να έρθουμε και Χαλκιδική, το ξέρω πως είναι υπέροχη και δεν έχω πάει ποτέ! Να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να χαμογελάς πάντα! Φιλιά και στη Θάλεια!

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Λίλυ μου! Και βέβαια θα ξαναπάω, λίαν συντόμως! Προσωπικά προτιμώ Πρωταρά από Αγία Νάπα, αλλά γούστα είναι αυτά! Χαίρομαι που έχεις επισκεφτεί αυτά τα μέρη και με καταλαβαίνεις! Καλά να περνάς κι εσύ κουκλίτσα μου, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Ξυπολυτούλα μου, καλή σου μέρα! Να το έχω υπόψη μου καλή μου, αφού το θες, να βρω ένα καλό παιδί εκεί να σε φέρουμε! Κι εμένα το όνειρό μου αυτό είναι πάντως - να ζήσω μόνιμα σε αυτή τη χώρα. Ο πρίγκιπας βρέθηκε, στα διαδικαστικά κολλάμε λίγο, αλλά υπομονή! Ανταποδίδω το φιλί!

Maria Tzirita είπε...

Ομπρελίτσα μου κόκκινη, φιλεναδίτσα μου αγαπημένη, καλώς σε βρήκα και πάλι! Ναι, ναι, καταπληκτικά κι ονειρεμένα, όπως τα βλέπεις τα έζησα! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές, ευχαριστώ για την αγάπη σου, φιλιά σε όλη την όμορφη οικογένειά σου!
Ευχαριστώ και για το κοπλιμάν! Είπα να βάλω μια χαμογελαστή, γιατί στην άλλη παραήμουν σοβαρή και δε μου πάει...ειδικά το καλοκαίρι!...

Maria Tzirita είπε...

Παρεάκι μου γλυκό, καλώς όρισες κι εσύ! Ελπίζω κι εσύ να πέρασες εξίσου καλά, θα έρθω από τη γειτονιά σου να μάθω τα νέα σου! Καλή συνέχεια στις διακοπές μας καλή μου, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Χελωνίτσα μου καλημέρα! Γιατί αποκλείεται γλυκιά μου; Ποτέ μην το λες αυτό, τίποτα δεν αποκλείεται! Νομίζεις αν κάποιος μου έλεγε πριν ένα χρόνο ότι θα τα ζούσα όλα αυτά θα τον πίστευα; Αυτά είναι τα όμορφα της ζωής, τα απρόοπτα! Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, φρόντισε να το κάνεις με την καρδιά σου και να περνάς καλά! Σε γλυκοφιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Νενάκι μου όμορφο και ταλαντούχο, καλώς σε βρήκα και πάλι! Έρχομαι από τη γειτονιά σου να δω τι ετοίμασες πάλι... Καλημέρες!...

Yiannos Savva είπε...

@ witch of daffodils Η Κύπρος δεν είναι μακριά. Κοπιάστε να ζήσετε αυτή την μαγεία. Εδώ να σου πω πως με τα χέρια μας ταΐζουμε τα ψάρια στην λίμνη μας. Έχω αρχίσει και την κατασκευή της μεγάλης λίμνης που σας είχε πει το Μαράκι

@ roadartist Το ότι ήμαστε ταιριαστό ζευγάρι φάνηκε από την αρχή. Το έχω πει και το ξαναλέω. Για όλους υπάρχει το άλλο τους μισό. Ψάξατε λίγο και αργά η γρήγορα θα το βρείτε.

@ Σπύρος (Χαλκιδική) Για σου κουμπάρε. Ηντα που κάμνεις?
Όσον αφορά της φωτογραφίες είναι όλες από κινητό τηλέφωνο.
Την επόμενη φορά θα έχουμε την καλή μας μηχανή.
Το yellow submarine είναι φανταστικό. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Κόπιασε και θα πάμε οπωσδήποτε.
Μου μιλάς για ψάρεμα τώρα και με τρελαίνεις!!!
Να με δεις την ώρα που ψαρεύω θα πάθεις πλάκα.
Παθιάζομε……..
Καλά να περνάς εκεί που βρίσκεσαι.

@ Lily 2ος καλύτερος προορισμός για την Κύπρο τον 850,000 φαντάζεστε τη σημαίνει. Εδώ να πω πως για όσους σκοπεύουν να περάσουν τις διακοπές τούς στην Κύπρο του χρόνου να κλείσουν πολύ έγκαιρα. Έχω ρωτήσει εχθές για να βρω ξενοδοχείο για κάποιους φίλους και δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο τώρα….

@ Ξυπόλυτη Ποτέ δεν είναι αργά…..

@ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΠΡΕΛΑ Στα 17 σου ε?
Τώρα που είσαι 18 θα μας ξαναέρθεις ε?

@ Χελώνα Τίποτα δεν αποκλείετε……

Χαιρετώ και όλη την υπόλοιπη παρέα.
Σας εύχομαι ένα όμορφο και αξέχαστο καλοκαιρή…..

Ra Ma είπε...

Καλώς ήρθες Μαρία, γειά σου Γιάννο με τα όμορφα μέρη σας. Τη βόλτα με το υποβρύχιο σκαφάκι πολύ τη ζήλεψα!!!
Να περνάτε καλά και πολλές καλημέρες!!!!

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Πειρατή! Το υποβρύχιο ήταν αξέχαστη εμπιερία πράγματι, να την έχεις στα υπόψιν! Καλά να περνάς κι εσύ, ό,τι κι αν κάνεις!

Σπύρος είπε...

Γεια στο όμορφο παρεάκι!!

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της εβδομάδας προσαρμογής που έχουμε εδώ και βγήκαμε να χαρούμε τις τελευταίες στιγμές της ελευθερίας μας... (χα-χα!!)

Ξέχασα να στο γράψω Μαρία χθές, η καινούρια φωτογραφία είναι υπέροχη! Και απο χαμόγελο τι να πω ...,το παιδί της crest!! Μπράβο!! Αλήθεια είναι απο επαγγελματία φωτογράφο?

Αγαπητέ κουμπάρε,αφού λοιπόν έχεις 'τρέλα' με το ψάρεμα πρέπει να έρθετε Χαλκιδική! Σίγουρα θα περάσουμε τέλεια!!! Πιστεψέ με έχει πολλά μέρη για 'καλά' ψάρια.. (Είναι αυτό που λέμε.. 'φάτε μάτια ψάρια'..)
Αλήθεια η Μαρία τα τρώει?

Πολλά φιλιά και πάλι! Να είστε καλά και όταν ακούτε το τραγούδι των goin through 301 και σήμερα.. να με θυμάστε!! (πλάκα κάνω..)

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Όταν υπάρχει ο έρωτας, τα πάντα γίνονται εύκολα Μαράκι μου, τι θα πει διαδικαστικά;όλα είναι τόσο μικρά κι ασήμαντα μπροστά στον έρωτα και στην αληθινή αγάπη...

Λες Γιάννο; ποτέ κανείς δεν ξέρει..ε;

Να τον έχεις τον νου σου προξενήτρα μου χαχα

Έχω παραγγείλει το βιβλίο σου, και το περιμένω με αγωνία, σε όσα βιβλιοπωλεία πήγα και το έψαξα εδώ στην πόλη μου, είχε εξαντληθεί, να το ξέρεις!

Σε φιλώ γλυκά.

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Σπύρο και πάλι! Φαντάρος, φαντάρος, αλλά όλο έξω είσαι πουλάκι μου! Μακάρι να περνάνε όλα τα φανταράκια τόσο καλά!
Οι φωτογραφίες αυτές όλες είναι από τον φωτογράφο του Ψυχογιού, εκεί που κάναμε την επαγγελματική φωτογράφηση όλοι οι συγγραφείς.
Όσο για τα ψάρια, όχι παιδάκι μου, εγώ τ'αγαπάω τα ψαράκια, είναι φίλοι μου και τους φίλους μου ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΩΩ...!!!!

Maria Tzirita είπε...

Ξυπολυτούλα μου καλά τα λες, αλλά υπάρχει κι ένα παιδί που πρέπει να τελειώσει το σχολείο και να πάρει το δρόμο του κι αυτό δεν είναι ασήμαντο. Όλα τα νικάει ο έρωτας ναι, όλα εκτός απ'την αγάπη της μάνας για το παιδί της...
Όσο για το προξενιό, έλα Κύπρο εσύ και θα σε τακτοποιήσουμε!
Φιλάκια πολλά!

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Έχεις δίκιο Μαράκι μου, φαντάστηκα ότι δεν θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα, αλλά... Άντε να ξεριζώσεις τώρα ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία...Βλακεία μου που το είπα έτσι απερίσκεπτα.

Βρε...; Άμα είναι να έρθω εκεί...Βρίσκω και από μόνη μου "γαμπρό", προξενιά θέλω; χαχαχα

Φιλί

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κι από εμένα
Μαρία καλή μου,χαίρομαι αφάνταστα,όταν αγαπημένοι άνθρωποι περνούν καλά και είναι ευτυχισμένοι.Και στη δική σου περίπτωση,αυτό είναι εμφανές.
Και ολόψυχα σου εύχομαι ,όλο αυτό που ζεις,να είναι λίγο,μπροστά σ' αυτό που θα σου φέρει το αύριο.
Ευχαριστούμε και για τις υπέροχες fotos.
Την αγάπη μου σε όλους .
Περικλής
Υ.Γ.Θα ήταν δυνατή μια βόλτα από το blog της Πασχαλίας?

Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλώς την. Να υποθέσω ότι είσαι αυτή με την μάσκα και τον αναπνευστήρα η όχι; Πέρνα μια βόλτα από τον κήπο. Έχω νέα που δεν θα σου αρέσουν.

Maria Tzirita είπε...

Περικλή καλησπέρα! Πάντα η ίδια χαρά όταν σε ανταμώνω στη γειτονιά μου! Το είδα το κείμενό σου, εξαίσιο, προβλέπω σύντομα να είμαστε συνάδελφοι! Ομολογώ βέβαια ότι ζήλεψα, γιατί εμένα δε μου έχεις στείλει ποτέ κάτι δικό σου να φιλοξενήσω... (σπόντα!)
Σ'ευχαριστώ για τις ευχές, το ξέρω πως είναι από την καρδιά σου και το εκτιμώ. Να είσαι πάντα καλά κι εύχομαι ν'απολαύσεις το καλοκαίρι σου όσο περισσότερο μπορείς!

Maria Tzirita είπε...

Θοδωρή γειά σου! Πέρασα βεβαίως απ'τον κήπο, αλλά δεν πρόλαβα ν'αφήσω σχόλιο. Θ'ασχοληθώ περισσότερο το σαβ/κο με ησυχία. Το άρθρο δεν το είχα δει και θα ήθελα να μάθω περισσότερα. Δώσε μας κάποιο λινκ να δω τι λέει ακριβώς, μπορείς;

Ανώνυμος είπε...

Να περνάς πάντα υπέροχα και να έχεις αυτή την γλύκα!

Ελπίζω να τα ξαναπούμε και για άλλες ευχές πριν φύγεις/φύγουμε

Dimitra Andritsiou είπε...

Ομορφιές, ομορφιές!
Πολύ ωραίες φωτό ειδικά αυτές από το υποβρύχιο.

Χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα, Μαρία

Theogr ο κηπουρός είπε...

Έχω βάλει link και μέσα στο κείμενο και στην φωτογραφία. Δευτέρα φεύγω. Θα τα πούμε