22 Σεπ 2009

Μια ευχάριστη έκπληξη! Ή μάλλον περισσότερες!

Είχα πει δε θα κάνω άλλη ανάρτηση για το Φεστιβάλ βιβλίου, για να μη σας τσακίσω και τα νεύρα και πείτε "εντάξει κυρία μου κι άλλοι πήγαν σε έκθεση βιβλίου, δεν κάναν έτσι!", αλλά... αυτό δε μπορώ να μην το γράψω! Ήταν μεγάλη κι απροσδόκητη η έκπληξη και το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τη Δήμητρα είναι αυτή η ανάρτηση, που της την αφιερώνω...
Την Κυριακή που πέρασε λοιπόν, όπου συμμετείχα και πάλι στην έκθεση βιβλιου στο Ζάππειο κι ευτυχώς είχε καλό καιρό και πολύ κόσμο, ήρθε ένας νεαρός, ψηλός, μελαχροινός με κάπως μακριά μαλλιά, μου χαμογέλασε και με ρώτησε αν είμαι η Μαρία Τζιρίτα. Ναι, κορίτσια και πολύ όμορφος (όχι που δεν αναρωτιόσασταν!). Αφού του το επιβεβαίωσα, με πλατύ χαμόγελο μου συστήθηκε "Είμαι ο Γιώργος, ο γιος της Δήμητρας Βέργου. Η μητέρα μου δε μπορούσε να έρθει στην Αθήνα να σας συναντήσει κι έτσι ήρθα εγώ και σας φέρνω εκ μέρους της κι ένα βιβλίο, με την αγάπη της..."
Άφωνη εγώ, πώς δεν έβαλα και τα κλάμματα μπροστά στο παιδί (κι άλλους καμιά 20αριά ανθρώπους που ήταν γύρω μας), συγκινούμαι κι εύκολα βλέπετε... Το μαγικό βιβλίο της Δήμητρας με τις μοναδικές συνταγές για μανιτάρια ήταν στα χέρια μου. Φυσικά είχα διαβάσει πολλές συνταγές της Δήμητρας από το μπλογκ της κι είχα δημοσιεύσει και μια από αυτές στο istories.gr. Αλλά πραγματικά, το να βλέπεις το βιβλίο με αυτές τις υπέροχες, ολοζώντανες φωτογραφίες, είναι το κάτι άλλο! Το ξεφυλλίσαμε εκεί στο περίπτερο με τα κορίτσια και μας έτρεξαν τα σάλια!
Δήμητρά μου, σ'ευχαριστώ, η σκέψη και μόνο που έκανες ήταν φοβερή και δε θα το ξεχάσω ποτέ! Θερμά συγχαρητήρια γι άλλη μια φορά για την εκπληκτική και μοναδική δουλειά που έχεις κάνει σ'αυτό το βιβλίο. Ευχαριστώ και τον Γιώργο που έκανε τον κόπο να μου το φέρει και σου υπόσχομαι πως θα σου στείλω φωτογραφίες απ'όλες τις συνταγές που θα εκτελέσω από το βιβλίο σου! Ελπίζω μόνο να μην τις εκτελέσω κυριολεκτικά...!!!


Χαίρομαι ιδιαίτερα που προχθές είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω επίσης από κοντά για πρώτη φορά, τον εξαιρετικό συγγραφέα Δημήτρη Καραβασίλη. Εκείνος ήταν στο περίπτερο του Αρμού κι ήρθε να γνωριστούμε. Το βιβλίο του το δεύτερο "Η ζωή δεν τελειώνει με ήττα" (εκπληκτικός τίτλος;) το έχω ήδη ξεκινήσει κι όπως είπα και στον ίδιο, θαυμάζω τον τρόπο που χειρίζεται την ελληνική γλώσσα.... Δημήτρη, σ'ευχαριστώ και σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις!
Θέλετε να ακούσετε και το άλλο που συνέβη στην έκθεση; Θα μπορούσε να είναι κι ανέκδοτο!
Εκτός από τον αγαπημένο φίλο μου τον Κηπουρό που ήρθε να με δει με την κόρη του (κούκλα!)

και τον επίσης καλό μου φίλο Αριστόδημο, που μου έφερε να γνωρίσω και την μπλόγκερ Εύα Φ. , καθώς και την γλυκιά μου φιλενάδα, το Μαράκι μου από τη Θεσσαλονίκη (που πλέον όμως βρίσκεται Αθήνα) και τους ευχαριστώ όλους θερμά, ήρθε και κάποιος άλλος φίλος να με γνωρίσει από κοντά...
Φίλος δικός μου από το μπλογκ, αλλά και δικός σας και πολύ αγαπημένος μάλιστα! Ένας κύριος γοητευτικότατος, με υπέροχα γαλανά μάτια, που δεν είναι άλλος από τον Radio Marconi! Έφερε μαζί του και τα δυό παιδάκια του, επίσης κουκλάκια. Κι αφού με πλησιάζει λοιπόν χαμογελώντας, καθότι εκείνος ήξερε ποιά είμαι ενώ εγώ όχι, εξελίσσεται ο παρακάτω διάλογος:
- Γειά σου Μαρία! Δε με γνωρίζεις,ε;
- Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Ποιός είστε;
- Ο Ράδιο Μαρκόνι, ο Πειρατής!
- Α, δεν το πιστεύω! Ο Στάθης,ε;
- Όχι, Θύμιος
- Α, ναι, Θύμιος.... Συγνώμη, αλλά ενάμιση χρόνο που μιλάμε βλέπω δίπλα στ'όνομά σου τη φωτογραφία του Στάθη Ψάλτη και σε είχα κάπως έτσι στο μυαλό μου....
Καταλαβαίνετε τι γέλιο ρίξαμε...
Παιδιά, χίλια ευχαριστώ σε όλους σας που με κάνατε τόσο χαρούμενη με τις επισκέψεις σας! Εννοείται πως δεν παρεξηγώ κανέναν αν δεν έρθει σε κάποια έκθεση ή παρουσίαση, δε μπορώ όμως να μη σας πω πόσο πολύ χαίρομαι όταν κάποιος τελικά έρχεται και τον γνωρίζω από κοντά ή τον ξαναβλέπω! Φιλιά σε όλους σας, σας αγαπώ πολύ!


Την παραπάνω φωτογραφία μου την έστειλε δώρο η Δήμητρα κι είναι όλα από τον κήπο της! Χίλια ευχαριστώ!

63 σχόλια:

Eva F. είπε...

Καλησπέρααααα!!!!!
Δική μου η χαρά που σε γνώρισα Μαρία μου.
Ναι θα τα λέμε.

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Εύα μου! Σ'ευχαριστώ και για το σχόλιό σου στο προήγουμενο θεμα μου, χαρηκα που απόλαυσες το βιβλίο μου - ελπίζω να είχε όση αγάπη ήθελες! Θα περιμένω με χαρά να σε ξαναδώ, φιλάκια!

Unknown είπε...

Καλησπέρα Μαράκι μου

χαίρομαι που όλα ήταν τόσο υπέροχα. Θα τα πούμε από κοντά σύντομα, ελπίζω.

Φιλάκια πολλά

Sophia Kollia είπε...

Ζηλεύω,ζηλεύω και πάλι ζηλεύω!!
Σου πάει το θαλασσί ζακετάκι! Είδες που σου λέω!!
καληνύχτα Μαράκι!

Δημητρης είπε...

Το έλεγα εγώ οτι πρόκειται για πολύ γλυκό άνθρωπο... και να η απόδειξη!!!
Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μαρία μου, ξέρω γιατί τα λες όλα αυτά.... για να με κάνεις να ζηλεύω....
:-))))
Καθόλου άσχετο....είσαι μια κούκλα μια θεά, με το βάρος που έχασες.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Sofia Voikou είπε...

Αχ! βρε Μαρία μου, αν και έμεινα τελικά Κυριακή στην Αθήνα, είχα τόσο κόσμο να δω, που δεν μπόρεσα να περάσω και την Κυριακή από το Ζάππειο... Θα τα πούμε από κοντά, πρώτα ο Θεός, την Τετάρτη στα 30χρονα
Φιλιά
Σοφία

Yianna είπε...

Φιλενάδα γειά! Είναι ωραίο τελικά να γνωρίζεις κόσμο και δε καλύτερα τον κόσμο του blog σου. Κάθε φορά που γράφεις μια τέτοια ιστορία μου έρχεται στο μυαλό η δική μας γνωριμία. Ας είναι καλά η Λουϊζα......Την καληνύχτα μου και φιλάκια πολλά ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Theogr ο κηπουρός είπε...

Και βέβαια είναι κούκλα η κόρη του κηπουρού. Αφού μοιάζει του μπαμπά της!!! Ευτυχώς που τέλειωσε η έκθεση ακόμα αναρτήσεις θα έκανες.

Aristodimos είπε...

Μαρία μου, χαρηκα που ειδα δυο καλους μου φίλους, εσένα και τον Δημητρό.... μα ειχα και την ευκαιρία να γνωρίσω και τον Τεό και τον Θύμιο.

Κουκλα η "νεαρα Κηπουρού" :-)

Χμμμ εμεις δεν βγαλαμε φωτο ! ! !

Αρης

Σταυρούλα είπε...

Μαράκι μου καλησπέρα!
Μια χαρά σε βλέπω,λάμπεις.
Θα είμασταν και μεις εκεί αλλά ήρθε την Κυριακή το μεσημέρι το φανταράκι μου και ξανάφυγε απόψε.
Πολλά φιλιά,να είσαι καλά και πάντα επιτυχίες!

neni είπε...

Mαράκι μου πολύ καλά κάνεις κ γράφεις για τους ανθρώπους που σε επισκέπτονται από κοντά και σου δείχνουν την αγάπη τους.Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις για αυτούς.
Να΄σαι δυνατή και πάντα χαμογελαστή.
Φιλιά πολλά.

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Και εμένα να με υποδεχθείς στις 30/9

Σου έρχομαι....!!!!!!!!!!!!!!!
Θα τα πούμε....


Σε φιλώ και περιμένω πώς και πώς να σε δω...Φιλιά πολλά

Ra Ma είπε...

χα,χα,χα αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι πώς από την κατάσταση 'νεαρός' μεταπήδησα στο 'κύριος'!!!!

Χάρηκα Μαρία για τη γνωριμία και πραγματικά αυτό το Στάθης το είπες με τέτοια φυσικότητα που δεν μπόρεσα να κρατήσω τα γέλια μου!

Μια καλημέρα στον Αριστόδημο και τον Κηπουρό, χάρηκα πολύ που μου τους γνώρισες!

Πολλές καλημέρες και πάλι!!!

VAD είπε...

Συγγνώμη,βρε Μαρία μου,έχασα την πτήση:)
Εσύ,ο Μαρκόνι,ο Κηπουρός,και να λείπω,φτου γμτ:((

Maria Tzirita είπε...

Άντε Λίλυ μου, και στα δικά μας! Καλημέρα και φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Σοφία μου να μη ζηλύεις καθόλου, έλα ένα ταξιδάκι να τα πούμε κι εμείς βρε! Για σένα το έβαλα το τυρκουάζ, σε σκέφτηκα όταν έβγαζα τη φωτογραφία! Φιλάκια κούκλα!

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη, τα αισθήματα αμοιβαία! Δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που διαπίστωσα και διαπιστώνω συνεχώς διαβάζοντας το βιβλίο σου! Να'σαι καλά, φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Γλαρένια μου, γιατί οι σχέσεις να μένουν ηλεκτρονικές; Λέμε να κανονίσουμε μια συνάντηση όλοι οι αγαπημένοι, ελπίζω να μη λείψεις γιατί τότε σίγουρα θα έχεις λόγο να ζηλεύεις! Θα σε ενημερώσω, φιλάκια πολλά κι ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια!

Maria Tzirita είπε...

Σοφία μου, μην ανησυχείς, θα τα πούμε σίγουρα στο πάρτυ του εκδοτικού εμείς! Να μου είσαι καλά και μην παρακουράζεσαι! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Γιάννα μου, η δική μας ιστορία είναι μοναδική κι ανεπανάληπτη! Να δω μόνο πότε θα σε ξαναδώ φιλενάδα μου που μου λείπεις! Φιλιά σε όλους σας εκεί!

Maria Tzirita είπε...

Κηπουρέ την πέταξες την σπόντα σου, δε μπορούσες!!! Χα,χα, αγόρι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ για όλα, δε θα πάψω ποτέ να το λέω! Πολλά φιλιά σε όλη την οικογένεια!

Maria Tzirita είπε...

Άρη μου, η χαρά ήταν όλη δική μου! Ναι, το σκέφτηκα μετά μωρέ, δεν βγάλαμε φωτογραφίες.... δεν πειράζει, την άλλη φορά, στην ταβέρνα! Φιλάκια Άρη μου, καλημέρα!

Maria Tzirita είπε...

Σταυρούλα μου, το παιδί έχει προτεραιότητα! Περιμένω τηλέφωνό σου να κανονίσουμε την έξοδο, φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Νένη μου, πραγματικά είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για σας όλους που με έχετε τυλίξει τόσο ζεστά με την αγάπη σας.... Φιλιά καρδουλα μου, σ'ευχαριστώ!

Maria Tzirita είπε...

Ελενάκο μου, μού'ρχεσαι;;;; Επιτέλους!!! Θα σε περιμένω κορίτσι μου, έχουμε να πούμε πολλά! Πάρε με για λεπτομέρειες, σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Πειρατή μου, και νεαρός είσαι αλλά και κύριος, με όλη τη σημασία της λέξης! Πάρα πολύ χάρηκα που σε γνώρισα κι αυτό το "ανέκδοτο" θα έχω να το λέω! Φιλιά.... Στάθη μου!...!!!

Maria Tzirita είπε...

Vad μου, πράγματι, θα ήταν τέλεια να ήσουν κι εσύ εκεί! Να το κανονίσουμε μόλις έρθεις στην πατρίδα οπωσδήποτε! Φιλιά πολλά!

akrat είπε...

πάντα τέτοια
πάντα χαρούμενες επαφές
και μεγάλες επιτυχίες

neni είπε...

Mην με ευχαριστείς,εγώ θα σε έχω πάντα στο μυαλό κ στην καρδιά μου.
Κ μέσα από τα βιβλία σου θα σε νιώθω ακόμη πιο κοντά.Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θα βγάλουμε οποωσδήποτε κ εμείς μια φωτογραφία.Είναι υπέροχο που σας νιώθω έτσι,το αξίζετε και αυτό και άλλα τόσα.
Σας φιλώ.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Πάντα τέτοια Μαριώ μου πάντα τέτοια!

Αντε και με το καλο σου εύχομαι να γνωρίσεις και τον Dan Brown
χαχαχαχαχαχααααααα

Μακια πολλα πολλα

Ανώνυμος είπε...

Στο έγραψα και σε μένα. Διάβασα το "ματια μου". Εξαιρετικό. Από ψυχής. Οπως οτιδήποτε προέρχεται από σένα.

Συγχαρητήρια για όλα. Τα αξίζεις γιατί είσαι γλυκός άνθρωπος.

Φιλιά για δημιουργική συνέχεια

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

μαρακι μου μου ελλειψες πολυ!!εχω χαθει απ τη μπλογκοσφαιρα.
περασα μπορες και βροχες..
ελπιζω να μη μου κρατας θυμο για εκεινη τη μερα που δεν μπορεσα να ερθω.φερθηκα λιγο γαιδουρινα αλλα περνουσα ασχημη φαση..προσωπικα

φιλακια κι ειμαι σιγουρη οτι εχεις μεγαλη καρδια

Lila Xagorari είπε...

Δεν τα κατάφερα να έρθω αλλά σου έχω 2 βραβειάκια με πολλή αγάπη στα λιλά μου!

Dennis Kontarinis είπε...

Αγαπητή μου
Ειλικρινά λυπάμαι που βρίσκομαι τόσο πολύ μακρυά και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να βρεθώ σε μιά από τις τόσες εκθέσεις βιβλίων.
Εδώ σε τούτη την ξενητιά που ζούμε το ελληνικό βιβλίο είναι είδος υπό εξαφάνηση και όχι μόνο. Μπορώ υπεύθυνα να πω ότι είναι και υπό διωγμόν.
Νάστε καλά και με τέτοιες αναρτήσεις να μας δίνετε όμορφες εικ΄΄ονες.
Φιλικώτατα
Ντένης Κονταρίνης
Νέα Υόρκη.
http://eftanhsa.blogspot.com

Maria Tzirita είπε...

Akrat φίλε μου, σε διαβεβαιώ πως η επαφή με σας τους φίλους μου είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου! Να είσαι καλά, φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Νένη μου (αχ μ'αυτόν τον πληθυντικό, τι θα σε κάνω;), φωτογραφία οπωσδήποτε την επόμενη φορά, να δείξω σε όλους πόσο κούκλα είσαι! Φιλιά και πάλι!

Maria Tzirita είπε...

Ρίκη μου, τι να μας λέι ο Νταν Μπράουν μπροστά στους φίλους της μπλογκόσφαιρας; Μία δεν πιάνει! Χα,χα, σε φιλώ!

Maria Tzirita είπε...

Φριντούλα μου, σ'ευχαριστώ, χαίρομαι που ανταμώθηκαν οι ψυχές μας γι ακόμα μια φορά... Χίλια φιλιά, καλώς μας ήρθες πίσω!

Maria Tzirita είπε...

Σκρουτζάκο μου, μια τέτοια χαρά πήρα και τότε που ήρθες στην παρουσίαση του βιβλίου μου και σε γνώρισα... Ελπίζω να το επαναλάβεις και στο επόμενο! Φιλάκια αγόρι μου!

Maria Tzirita είπε...

Παπαρουνάκι μου γλυκό, τι είναι αυτά που λες; Γιατί να σου θυμώσω μάτια μου, είναι ποτέ δυνατόν; Το μόνο που θέλω είναι να είσαι καλά και να μη μου στεναχωριέσαι για τίποτα! Όταν ανέβω και πάλι με το καλό θα έχουμε όλο τον χρόνο να τα πούμε. Να προσέχεις και να χαμογελάς, φιλάκια κούκλα μου!

Maria Tzirita είπε...

Λίλα μου, 2 βραβεία; Ποιός στη χάρη μου! Σπεύδω να παραλάβω, σ'ευχαριστώ πολύ! Φιλί γλυκό!

Maria Tzirita είπε...

Αγαπητέ κύριε Κονταρίνη,
Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να σας φιλοξενώ στο ιστολόγιό μου και σας ευχαριστώ θερμά γι αυτή την επίσκεψη! Εκεί στα ξένα έχουμε ανθρώπους σαν εσάς να εκπροσωπείτε επάξια το ελληνικό πνεύμα και πολλές φορές το κάνετε καλύτερα κι από μας εδώ. Να είστε καλά και να δημιουργείτε πάντα!

Artanis είπε...

Μπράβο, υπέροχη η ανάρτηση...
Και 'συ είσαι μια κούκλα...Επιτέλους και μια φωτό που σε βλέπουμε ολόκληρη... Νισάφι πια με τις καθιστές και τις "κομμένες"!!!
Καλημέρα από την βροχερή ΝΖ, φιλιά...

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Αρτάνις μου! Σ'ευχαριστώ για το κοπλιμάν, να'σαι καλά κορίτσι μου! Φιλιά πολλά!

Μηθυμναίος είπε...

Όταν εκπέμπεις αγάπη και φιλία, όπως εσύ Μαρία, επόμενο είναι να δέχεσαι. Το αξίζεις άλλωστε!

Ευχή μου να είσαι καλά και να έχεις πάντα επιτυχίες σε ό,τι κάνεις!

Καλημέρα!

dhmhtra είπε...

Μαρία ...όταν εσύ που με τα βιβλία σου έκανες τόσα πολλά μακρινά και τόσο όμορφα ταξίδια μου κάνεις την τιμή να εκφράζεσαι έτσι για το δικό μου βιβλίο που είναι ένα μικρό τόσο δά ταξίδι γεύσεων και εικόνων, αναρωτιέμαι σε ποιόν ταιριάζει πιό πολύ η συγκίνηση και η χαρά!
Επέτρεψέ μου γλυκιά μου να πω ότι μπορεί το Μανιτάρι να απογειώνει τις γεύσεις , η αγάπη όμως γεμίζει τη ζωή μας κι αυτή έχουμε ανάγκη σήμερα.
Αυτήν εισέπραξα και γω με τα γραφομενά σου και αναρωτιέμαι...αν ένα ευχαριστώ ακόμη και αν είναι βγαλμένο μέσα απ΄την καρδιά μου είναι αρκετό!
Τα λόγια σου με προτρέπουν σε μιά υπόσχεση: Να αγαπώ τον τόπο μου,να προσπαθώ, να τολμώ και να ταξιδέψω και πάλι!
Πολλά Φιλιά

Maria Tzirita είπε...

Φίλε μου Μηθυμναίε, σ'ευχαριστώ τόσο πολύ... Είναι τιμή μου ν'ακούω τέτοια λόγι ααπό καταξιωμένους ανθρώπους σαν εσένα... Να είσαι καλά!

Maria Tzirita είπε...

Αχ βρε Δήμητρα... Κάθε έργο είναι η κατάθεση της ψυχής μας και περιέχει τη μοναδικότητά μας κορίτσι μου... Τι σημασία έχει αν γράφει συνταγές ή ψυχολογία ή οτιδήποτε άλλο; Σε καμιά περίπτωση δε θα έλεγα ότι το δικό μου έργο αξίζει κάτι περισσότερο από το δικό σου, γι αυτό μην ξαναπείς τέτοια πράγματα. Κι ανεξάρτητα από την αξία του βιβλίου ή το περιέχομενό του, εμένα με συγκίνησε η σκέψη σου να μου το στείλεις κι αυτό σου είπα πως εκτίμησα και δε θα ξεχάσω ποτέ. Βεβαίως, το βιβλίο είναι ΟΝΤΩΣ καταπληκτικό, πέρα απ'όλα τ'άλλα που λέμε!
Τη φωτογραφία που μου έστειλες από τον κήπο σου την πρόσθεσα στην ανάρτηση, σαν τον καλύτερο επίλογο!
Σ'ευχαριστώ για όλα....

eirini είπε...

Το βιβλίο με τις συνταγές πρέπει να είναι άπαιχτο!!!
Μαράκιμ μου, πάντα επιτυχίες εύχομαι και πολλές καλές γνωριμίες!!!
Να σου πω και κάτι που παρατήρησα από τις φωτό; Αδυνάτησες πάρα πάρα πολύ! Μπράβο σου μωρό μου!!!

Φιλιά πολλά πολλά!!!

Εύα Παραδείσου είπε...

Πάντα γλυκές και όμορφες να 'ναι οι εκπλήξεις Μαράκι. :)

Lilith είπε...

Ε... Μαρία μου, νομίζω ότι το "Στάθης" ήταν ένα... honest mistake!
Φαντάζομαι το γέλιο που θα έπεσε! :)))

Φιλιά!

ΥΓ: Οι φωτογραφίες, πολύ καλές. ;)

Maria Tzirita είπε...

Ειρήνη μου γλυκιά, μην το χάσεις ζυτό το βιβλίο, άσε που είναι το τέλειο δώρο για τη μαμά! Αδυνάτισα ναι, αλλά το τι φάγμαε και ήπιαμε το καλοκαίρι δε λέγεται! Από δω και πέρα θέλει προσοχή! Φιλάκια κούκλα μου, σ'ευχαριστώ!

Maria Tzirita είπε...

Εύα μου σ'ευχαριστώ, οι φίλοι μπλόγκερς πάντα ευχάριστες εκπλήξεις μου επιφυλάσσουν! Άντε, και στα δικά μας! Σε φιλώ, καλό σαβ/κο!

Maria Tzirita είπε...

Λίλιθ μου, γελάσαμε πολύ πράγματι και μετά το θυμόμουν και γελούσα ακόμα! Εντελώς ξανθιά η φιλενάδα σου,ε; Φιλάκια κορίτσι μου, καλό σου σαβ/κο!

Side21 είπε...

Αυτά τα τυχερά έχετε
εσεις οι του Άστεως !!!
Εκθέσεις, παραστάσεις, εκδηλώσεις ...
Κι εμείς μέμουμε με τον καθαρό αέρα.
Τι να κάνουμε, επιλογή μας βλέπεις ...
Πάντως τα βιβλία σας τα διαβάσαμε ...
Και περιμένουμε το επόμενο !!!
Καλά να τα περνάτε ...

kiki είπε...

Μα δεν είναι τέλειο το βιβλίο της;
Και η μικρή κηπουρίτσα κούκλα!

Yannis Kapnidis είπε...

Νομίζω ότι το ομορφότερο πράγμα για ένα συγγραφέα είναι η αγάπη του κόσμου, κι εσύ μάλλον δεν έχεις παράπονο!

Υ.Γ: Αναφερόμενος στην εισαγωγή σου... κάτσε να πάω εγώ στην έκθεση βιβλίου και θα δείς πως θα κάνω!!!

cook είπε...

τι να πω...ζηλευω που δεν ημουν εκει...
(ωστε γνωρισες τον κουκλο Μαρκονη!)

cook είπε...

ααα...και ξεχασα να γραψω και για το ποσο αδυνατισες!!φτου,φτου,φτου....σκορδα!
(το αλλο μπλογκ?)

KitsosMitsos είπε...

Αυτές είναι ομορφιές!
Την καλημέρα μου

Νίκος Διακογιάννης είπε...

Γεια σου μαρία. Ευτυχώς που αναρτάς φωτογραφίες από την Έκθεση και παίρνουμε οι εκτός Αθηνών λίγο άρωμα από ό,τι συμβαι΄νει εκεί. Φιλιά πολλά απο τη Νίσυρο.